-
info
Pre záujemcov - na môj úžas - v sobotu 9.4. o 22.00 na Markíze budú dávať LAC *3* -
TUT
Srdečne zdravím, dámy, prečítala som si Vašu diskusiu o Gamerovi - tak toto mi zatiaľ nehrozí, u nás o Gamerovi ani muk, ktovie či ho vôbec budú premietať, ale to ma až tak netrápi, viac sa teším na LAC. Ale s prekvapením som po návrate z dovolenky zistila, že skutočne začali, tak ako sľúbili, od 17.9. premietať TUT, síce so známym blbým názvom, ale našťastie s titulkami (chudinky Nemky to majú dabované). Úplne bez nejakej väčšej reklamy a propagáciem žiadne bilboardy, obrovské plagáty, kampane, upútavky v televízii a pod. Celkom potichu, napriek tomu je návštevnosť pomerne dobrá. Takže v piatok 2.10. idem!!! Potom dám vedieť svoje dojmy, zatiaľ aspoň jednu recenziu, ktorú som našla a ktorá je na moje prekvapenie a v rozpore s mojimi znalosťami o filmových kritikoch úplne kladná - takže kto chce, môže si prečítať: http://www.kinema.sk/clanok.asp?id= 32519
Prajem krásny deň *4* -
-
Re: TUT
Aha, už to vím. Recenze na film je také kladná, jako u nás. Už se těším. Konverzačka, a k tomu ještě roztomilý a vtipný darebáček GB, no to si užiji. Musíte nám své dojmy určitě sdělit.
*3* -
Re: TUT
A jaký je na Slovensku ten blbý název? Asi mi to uniklo.
-
-
Law Abiding Citizen - plakát
Na http://www.gbgalsgallery.com/v/role s/lac/misc/law_abiding_citizen_larg e_002.jpg.html
je k vidění plakát k filmu Law Abiding Citizen, sice není interaktivní, ale myslím, že i tak stojí za to!!! *4* -
-
Re: Law Abiding Citizen - plakát
hezkýýýý *14* -
Re: Law Abiding Citizen - plakát
Jo tak ten se povedl. *4*
-
-
nové fotky
na GB GALS. Gerry už dovádí s dětičkama. *4* -
je ženatý?
Mě by nejvíc zajímalo, jestli je tenhle výstavní fešák ženatý, nebo jestli s někým chodí. Nevíte? *14* *4* -
-
Re: je ženatý?
Pokud jsem dobře informovaná chodí s Jenifer Aniston *9* -
-
Re: Re: je ženatý?
No to máte tedy dost staré informace *3* -
-
Re: Re: Re: je ženatý?
Staré a mylné. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: je ženatý?
No, nejdřív jsem to tu chtěla rozvést, ale pak jsem usoudila, že bych z toho zas udělala rozbor na dvě stránky, tak jsem to raději nechala být *3* *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: je ženatý?
V časopise pro muže FOR MEN *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: je ženatý?
Není ženatý, nemá přítelkyni a ani děti, co jsem se se dočetla, tak svůj čas vyplňuje sportem a hodně medituje
-
-
-
-
-
Re: je ženatý?
Ne Ivet, tenhle výstavní fešák není ženatý a pokud vím, ani s nikým nechodí. *3*
-
-
snová láska
občas mi stačí že mám absolutne romanticky sen a žijem dalej akoby sa nic nestalo ale stací jediny Geryho film a viem ze som v pekle -
-
Re: snová láska
Nějak mi to nedalo a ještě se vracím k Vašemu splínu. Je možné, že se jedná o skutečně vážnou depresi a pak je nutné zajít k lékaři. Sama si nepomůžete. Nebo se jedná opravdu o pouhý splín a na to pomáhá jedině ... (teď mě budete bít, ale je to odzkoušené)... fyzická zátěž. Přinuťte se a vygruntujte celý byt, nebo běžte ven na rychlý a svižný špacír alespoň na 1 1/2 hod. Endorfiny, které se Vám vyplavují při fyzické zátěži, rychle zaženou chmury a Vám se uleví. Je to jednoduché, ale naše tělo skutečně takto funguje. Lidé, těžce manuálně pracující nemají psychické problémy. Nelitujte se, nepitvejte se v problémech, ale běžte cvičit, nebo pracovat. Pomáhá to a uleví se Vám. Uvědomte si, že všechny, co sem na tyto stránky chodíme nezávazně debatovat, tak každá z nás má také svůj kříž, který musí v životě nést. To už prostě k životu patří. -
-
Re: Re: snová láska
Pripájam sa - Vierka - vypnout prsa, hlavu vzhúru, přímo hleď - všetky čo si tu tak debatujeme, všetky milujeme Gerryho - ale život je trošku o inom a tá platonická láska ho môže iba skrášliť, pokiaľ človek ostane realistom a uvedomí si, že tento vzťah môže ostať naozaj iba platonickým. Je to strašne krásny pocit (tzv. motýliky v bruchu) a treba si ho užiť, okrem neho však život prináša strašne veľa krásnych a milých drobností, pre ktoré sa oplatí žiť a naplno prežívať každý deň---- takže užívajte si života a ak je problém, súhlasím s Adou - treba ho vyventilovať intenzívnou činnosťou. Takže good luck!!! *3* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: snová láska
A abychom z těchto stránek nezačali zcela dělat psychologické okénko ( i když mě hřeje na duši, že si navzájem pomáháme ), oklikou Vám, milá Vierko, poradím s pomocí Gerryho.
Až na Vás zase padnou chmury, zkuste se podívat na P.S. I love You. V tomto filmu Gerry žít chtěl a nemohl. Vy můžete a nechcete. Vím, byl to pouze film, ale věřte mi, skutečnost je velmi a velmi podobná.
Držím Vám palce a vždy si vzpomeňte na slova matky Holly z PSILY:
" I když jsme sami, jsme v tom vždycky společně. " *3* -
motýliky v bruchu
" motýliky v bruchu"
Tak toto přirovnání zamilovanosti k motýlkům v břiše se mi tak líbí, ale tak moc líbí a je to tak výstižné, že to budu používat. Nádhera.
P.S.: Kdyby k nám včera večer přišel onen Mikuláš-Gerard, byla bych přesvědčená, že jsem už po smrti a že jsem v nebi, což by mne velice zmátlo, neboť já mám už dávno předplacíno v nebi kočičím. Tam to mám tutovku. *3* -
-
Re: motýliky v bruchu
Milá Ada, vy skutočne nemáte chybu - ste absolútne super baba...no a tie motýliky v bruchu - zrejme ste to pochopila aj bez komentára - ale pre ostatných - je to také zvláštne "zvieranie" či "lechtání" okolo žalúdka, mimoriadne vzrušujúci pocit na omdlenie----ou,ou.ou... nech žije gerry.... *14* *14* -
-
Re: Re: motýliky v bruchu
Lehoučké lehtání motýlích křidélek kolem žaludku, to je to pravé, výstižné, co člověk pociťuje když se těší, nebo vidí milovanou osobu. Já mám motýlky v břiše, když koukám na fotky Geryho a když si pustím ukázku z filmu PSILY kde Gery zpívá píseň o Sally, tak se mi i podlamují kolena. A s těmi motýlky v břiše mi v tu chvíli může být celý svět ukradený.
"A vo tom to je" milé dámy, není-liž pravda? -
Re: Re: motýliky v bruchu
Ježíííííš.... musím teraz reagovať sama na seba - veľmi sa ospravedlňujem všetkým, to čo som napísala Ade, to vyzeralo, akoby všetci ostatní boli úplní blbci - prepáčte mi, tak som to nemyslela!!!! *8* Všetky asi dobre vieme, čo sú "motýliky v bruchu" - takže prosím o prepáčenie.... *8*
-
-
-
-
-
Re: snová láska
Nezoufejte. Čas je nejlepším lékařem na všechno. Časem skutečně otupí i ty nejbláznivější pocity . Pokuste se to vaše peklo prožívat jako nebe.
-
-
TUT aktuálne
Tak sa hlásim, ako som sľúbila. Včera som to nestihla, bola som v kine až dnes.
Už som raz písala, lebo keď som prišla domov s plnou hlavou dojmov, hneď som sadla k PC. Chcela som vám čo najvernejšie "zdělit" svoje dojmy, takže dať tie pocity do slov mi trvalo dosť dlho a tak keď ma nakoniec bez predchádzajúceho varovania vyhodilo z diskusie že "error, príspevok je príliš dlhý", skoro ma klepla pepka a musela som to hodinu predýchať. *10* Takže budem písať na pokračovanie. *3* -
-
TUT pokračovanie
Takže čo napísať.....no, film je fajn, milá a príjemná komédia bez amerických bláznovín, čo samozrejme kvitujem. Vývoj je dopredu jasný a scenár sa ani nesnaží to skrývať. (Veď už náš spoločný nepodarený názov filmu hovorí o všetkom.) Skôr umožňuje divákovi sledovať nuansy a výkyvy vzťahu, ktorý graduje súbežne s vyvíjajúcim sa vzájomným poznaním sa oboch postáv. Najväčším prínosom filmu sú vynikajúce herecké výkony GB a KH. Priznám, že spočiatku som mala trochu problémy - vychovaná som bola v dosť konzervatívnom prostredí, kde sa o sexe, pohlavných orgánoch a pod. otvorene nehovorilo, a už vôbec nie s takou spústou neslušných slov. Takže s tým som sa chvíľu vyrovnávala, ale potom som si zvykla. *3* -
-
TUT pokračovanie 2
No a náš miláčik? Ako vždy - nesklamal!Zlatý, zlatý, zlatý! Očarujúci, krásny, príťažlivý a sexy (niekedy až na zbláznenie) a čo hlavne - zasa neskutočne presvedčivý!!! *14* Tak vo svojej arogantnej vulgárnosti a drzej samoľúbosti, ako vo všetkých ďalších polohách. Neviem, ako to ten chlap robí, ale hrá neskutočne!! *14* Zasa konštatujem, ako pri POTO, že dokáže mať všetko v očiach. On sa snáď s každou postavou úplne stotožní. Je proste NO 1, je GREATEST! *14*
Už viac nebudem prezrádzať, treba to vidieť, vrelo odporúčam. Asi pôjdem aj ja ešte raz, lebo som sa nemohla naplno venovať Gerrymu a jeho nádherným očiam, keďže som musela čítať titulky.
A ešte niečo pre Adu - toto je presne film pre vás, tu sa možno stotožniť s tou "Evou" a prežívať vzrušujúce závrate z jeho blízkosti a z jeho náklonnosti. Tak si to užite. *4* Ja možno pôjdem pozrieť Gamera (dnes som sa v kine dozvedela, že ho predsa len budú dávať od 5.11.), aby som videla ďalšiu z Gerryho hereckých polôh.
Prajem všetkým veľa krásnych zážitkov s GB. *3* -
-
Re: TUT pokračovanie 2
Díky moc. Já to tušila, že to bude něco pro mne!!!!! Jsem už připravená na to, že také půjdu dvakrát, abych po druhé nebyla rozptylována čtením titulků. Čuňačinky snad přežiji, i když je také těžko vydýchávám a docela se v kině stydím. Nevím proč, mám však stále pocit, že i když je GB postavou urostlý chlapák, v hloubi duše je to něžný a citlivý maminčin chlapec ( s matkou má asi velmi vřelý vztah, často o ní mluví). Proto mi moc neseděl jako Leonidas, ani jako gamer. Pro mne je to hoch na muckání a ne na rvačky. Jééééé, jak já se už těším *14* *14* *14*
-
-
-
-
Gerard je k sežrání
Gerard je fantastickej herec a má ten nejsvudnější pohled co znám je to krásnej chlap nějaký Cruise a spol se mužou zahrabat je to tip mužného herce jako kdysi ve starých filmech*14* konečně dostali filmaři rozum a začli obsazovat opravdové muže *3* -
-
Re: Gerard je k sežrání
Víž oni už ho obsazovali dávno ale málo kdy byl k poznání pod namaskovánim. Souhlasim z tebou je nej a chlap. Konečně.... *14* -
-
Re: Re: Gerard je k sežrání
Gerarda samozřejmě znám delší dobu poprvé jsem ho viděla ve filmu Dracula 2000 už tam mě učaroval jako ještě žádný herec.Je pravda že v některých dalších filmech byl hodně k nepoznání nebo hrál ve filmech které nebyli až tak komerčně uspěšné. Proto jsem moc ráda že se ve velkém prosadil ve filmu 300 *14* -
-
Re: Re: Re: Gerard je k sežrání
Jo jsem stejného názoru ty špičáky mu sekli. *14* A ty role v filmech si myslím nevibírá tak aby to byl na první pohled trhák ale tím že jeho ten scénář něčím nadchne. A též mě dostal na první pohled a to se mi za život stalo jen u tří chlapů a všichni byli démoničtí. *14*
-
-
-
-
aj moja hviezda
Milé dámy a dievčence, hlásim návrat z druhého absolvovania LAC. Teraz som si mohla už naozaj vychutnávať Gerryho a jeho herecký výkon, keďže dej už som poznala a titulky som až tak veľmi čítať nemusela - ... no a som v tom zase až po uši. *14* Už tu padli na jeho adresu asi všetky existujúce superlatívy, takže ani neviem, čo napísať je proste NAJ.....!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Gerry versus paparazzi
Co říkáte na to, že byl Gerry obviněn z útoku na paparazziho ?
Hrozí mu až 6 měsíců ve vězení.
Soud byl stanoven na 10.června. *9* -
-
Re: Gerry versus paparazzi
Chudak Gerry,sa mu nedivim,ze stratil nervy...Cakala som,co sa bude po tom 10.6. pisat,ale nikde nic,tak asi ma Gerry dobreho pravnika a tomu papparazimu dali riadnu pokutu(ved pisali,ze ked nahanal Gerryho,tak skoro zrazil dajakych chodcov...)Musime dufat,ze Gerry este nezabudol,co sa kedysi naucil na Pravach a vie sa dobre branit. -
-
Re: Re: Gerry versus paparazzi
Já taky koukám, koukám, a nikde nic není... No, doufám, že to dobře dopadlo, ostatně myslím, že to vězení, se kterým vyhrožovali, je maximální hranice, kterou za něco takového mohl dostat. Psali, že právníka má dobrého (sám k tomu jednání nešel, v té době byl v New Yorku, podle řady fotek), navíc si myslím, že kdyby soud dal za pravdu druhé straně, už by toho byly plné bulváry (alespoň ten jeden, ze kterého ten "fotograf" byl).
-
-
Musíme mu držet desátého palce, víc pro něj stejně udělat nemůžeme (lidé z jeho týmu požádali už když se to stalo - vloni v říjnu - aby se na toto téma nediskutovalo a nespekulovalo). A hlasovat, dokud se dá, teď to vypadá dobře!!! -
já tomu říkám chudák Gerry,paparrazi si za to může sám,neměl ho srát!!!č*rák jeden *10* -
Když vidím na YOUTUBE ty videa,jak obvykle paparazzi moc neřeší,tak tomu ,jak to ten paparazzi popisuje,nějak nemůžu uvěřit.A je mi divné,že tam nebyl nikdo další,nikde jsem neviděla,že by to někdo vyfotil,nebo natočil.
-