-
Ženy,já tu rok a snad více nebyla...
.... a svět reklamy mne přivedl zpět z mého uspěchaného světa....ani jsem nezalistovala zpět,ale jsem si stoprocentně jistá,že už to psáno bylo....Gerard v reklamě...je sladký...jako vždy!!!! Jen co jsem stačila zahlédnout,tak JIK a EVELYNBA jsou věrné stálice a je moc milé,že je to zde stále pohodové a příjemné tak,jak jsem to tu poznala....Mějte se!!!!Jdu kojit!!! *4* -
-
Re: Ženy,já tu rok a snad více nebyla...
on hraje v tý na to holení že jo napište mi to do zpráv pls *14* -
-
Re: Re: Ženy,já tu rok a snad více nebyla...
To je zajímavé, proč se ten druhý příspěvek zařadil nahoru *7* To jsem zvědavá, kde se ocitne tohle. To se tu vyblbnu teda. *3* -
Tam ti to nenapíšu, protože ač přihlášená, přihlášená nejsem. Je to tahle:
http://www.youtube.com/watc h?v=NqQPP7d3cJ4&feature=related
Ne zapomeň najít a odstranit mezery v asrese. *3*
A jé zas to nejde, tak schválně, jestli se mi to povede odeslat a kolikrát to tu nakonec bude. *7*
-
-
Jééé sláva, tak tě vítám zpět, je to tu poslední dobou dost mrtvé. Tak si hezky užij kojení i Gerryho v reklamě. *3* *4* Nějak divně to tu funguje, nelze psát jako registrovaný, co tady s tím vyvedli? *7* -
-
To tak vylepšili, že to tady úplně pohřbí. Buď je diskuse nepřístupná, nebo "not found" nebo se nelze přihlásit, případně se přihlásím a stejně se vidím off-line (když se mi podaří ke svému profilu dostat, což se mi daří dost "přes ruku") *9* Jestli to tu rychle nezačne fungovat normálně, tak to spoustu lidí odradí a půjde to tu do kytek *13* -
-
No možná spíš tahle zkrácená.
http://www.youtube.com /watch?v=rzjK-qOXLys&NR=1
a myslela jsem samozřejmě mezery v adrese *15* -
No fakt bezva, to jsem přesně chtěla, vložit to sem třikrát *9* pokaždé mi to napsalo "server not found" a hodilo mě to zpátky. Tak jsem to zkusila znova a na třetí pokus se mi to konečně podařilo. Tak je to tu třikrát. Paráda. Administrátoři, co s tím probůh vyvádíte? *13*
-
-
To tak vylepšili, že to tady úplně pohřbí. Buď je diskuse nepřístupná, nebo "not found" nebo se nelze přihlásit, případně se přihlásím a stejně se vidím off-line (když se mi podaří ke svému profilu dostat, což se mi daří dost "přes ruku") *9* Jestli to tu rychle nezačne fungovat normálně, tak to spoustu lidí odradí a půjde to tu do kytek *13*
-
-
-
Dnes, ve 20:00 na Nově film s Gerardem (Zapomentý ostrov)
-
Všechno nejlepší k tvým narozeninám *14*
Si úžasný herec *3* -
Rio...
Tak jsem tedy také zhlédla fotky z Ria.Myslím,že náš miláček se tam opravdu dobře bavil.A připadal mi na snímcích,kde má na sobě škrabošku,tak roztomilý.Ten chlap neztrácí glanc,ani když má na sobě něco takového.A třeba mi dáte za pravdu,že ne každý mužský by si to oblékl.Mužská ješitnost je přeci vděčné téma....Ale Gerry,jak vidno tenhle problém nemá.To spíš já má m problém se žárlivostí,pomyslím-li na to,na kolika spoře oděných tanečnicích spočinulo jeho očko se zalíbením *9* .Ale já to rozdýchám,co mi také zbývá *4* .Vždyť já mu to chlapci přeji.Ať se dívá,když má nač.Ono na tz tanečnice nakonec je daleko hezčí pohled,než kdybych tam vylezla já *1* *1* *1* Ale,Gerry,víš,vážně jsi tam opět k nakousnutí *14* -
Esquire a TUT
Zdravím, milé dámy, po prečítaní prvého upozornenia na nový Esquire som hneď začala uvažovať, kde by som ho u nás na Slovensku zohnala, vaše ďalšie príspevky ma postupne od tohto úmyslu odradili - asi o nič závažné neprídem, ušetrím si čas zháňania. (ale keby som ho niekde uvidela, asi si ho predsa len kúpim.) Zároveň s potešením oznamujem, že som bola druhý raz na TUT a oplatilo sa. Titulky sú síce fajn, lebo môžeme počúvať Gerryho úžasný hlas, ale keď už ich človek nemusí tak sústredene čítať, dej už pozná a môže pozornejšie sledovať nášho miláčika, je to oveľa lepší zážitok. *3* Gerry je proste úžasný *14* a človek ho musí milovať, aj keď je to spočiatku arogantný sprosťák.
Prajem vám všetkým čo najskôr tento zážitok. *3* -
-
Re: Esquire a TUT
Ešte dodatok - komu sa chce hlasovať okrem na Ujdeto - prosím dajte hlas nášmu miláčikovi v ankete a najlepčie a najhoršie hodnotených mužov na:
http://lesk.cas.sk/clanok/8218 5/gerard-butler.html
- dá sa hlasovať z jedného PC iba 1 x, preto prosím dávať mu iba samé jednotky!!!! *3* Díky !!! *3* -
-
Re: Re: Esquire a TUT
Splněno, dostal ode mne jedničku. Nechápu jen, jak se do této soutěže mohli dostat někteří - hrůza. *3* -
-
Re: Re: Re: Esquire a TUT
Super! No dostali sa tam všelijakí, veď je to aj o najhoršie hodnoteného muža. Ale skutočne, všimli ste si, že na tej fotke GB žiari medzi ostatnými ako hviezda medzi mrakmi? Proste nemá konkurenciu! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Esquire a TUT
Taky jsem mu dala jedničku.Všimly jste si,že někteří jsou tam dvakrát?
-
-
-
-
-
Povinné!!!
Opět sem vkládám adr. hlasování. Bojuje náš miláček o druhé místo, tak se dámy přičiňte. Je to rozkaz, tudíž povinné.
http://www.hellomagazine.com/vo te/grand-finale2009/menattractive.h tml/
*8* -
-
Re: Povinné!!!
Nechápu,tam hlasujem už nejméně týden a je zatím pořád na čtvrtém.Fanynky Tennanta zabraly a zvýšily náskok. *9* -
-
Re: Re: Povinné!!!
Teď už je na třetím. Já jsem před tím naprosto přehlédla Federera. -
-
Re: Re: Re: Povinné!!!
Ja tiež už hlasujem najmenej týždeň, možno aj dva a viem, že sa to dá vždy po 10 minútach. Ale nepodarilo sa mi zistiť, dokedy bude trvať toto hlasovanie. Nevie niekto *7* *7* ? Aby sme mali aspoň akú-takú predstavu, dokedy máme šancu ešte nášho drahého Gerryho posunúť. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Povinné!!!
Mám dojem,že Cinderella psala,že do 20. Tedy do zítra. ? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Povinné!!!
Ano, hlasování končí již zítra !
O první příčce si můžeme společně s Gerrym nechat zřejmě jen zdát, na druhé místo už asi také nedosáhnem, ale bronz je velice slušné a uspokojivé místo. Obzvláště v té konkurenci. Tak ho teď už jen do zítřka udržet ! *3*
-
-
-
-
-
-
Wrath Of Gods
A videli ste dokument Wrath Of Gods?,v ktorom Gerry figuruje ako herec aj producent.
Je tu viac ako hodinove interview s Gerrym.
Vsetci vieme,aky vie byt uzasny,ale v tomto dokumente,hoci je zamaskovany v roli Vikinga (Beowulf),vyzera uplne k 'sezrani'........Detailne zabery jeho tvare su asi naj..sexi,ake som s nim videla.
A aj tu sa clovek presvedci,ze za tou peknou tvarickou sa skryva inteligentny a vzdelany clovek. -
-
Re: Wrath Of Gods
Z toho dokumentu jsem viděla jen sestřih, který je jako bonus na (originálním) vydání DVD Beowulf a Grendel. Nevím, proč na českém vydání bonusy opět vynechali. Ale jako Beowulfovi mu moc to slušelo, ať si o filmu jako celku můžeme myslet cokoliv. Ten dokument prý teď dokonce vyšel v novém vydání s novými scénami mj. s GB.
-
-
Novacek
Cauky mile damy,
rada bych se mezi vas, obdivovatelky Gerryho, zapojila.
I presto, ze uz mam vlastni rodinu, tak jakmile vidim Gerryho, pripadam si jako pubertacka a docela by me zajimalo, v jake zivotni fazy jste vy, na vek se ptat nebudu, to se neslusi. *13* To jen tak pro informaci, jestli nejsem jediny dospeli cvok v puberte. -
-
Re: Novacek
Vítejte Agatho, pokud je číslovka 79 označním roku Vašeho narození, tak jste pro mne nedorostlý capouch, který by mi musel chodit pro pivo. Ne, nebudu Vás posílat pro pivo, nebojte, to bylo jen pro názornost různosti věků. Takže si dobře zapamatujte toto : Láska kvete v každém věku. Láska je jako plamen; čím starší stodola chytne tímto plamenem, tím víc fajruje. Za nic se nestyďte, neboť všechny, co tu jsme, máme při pohledu na Gerarda motýlky v břiše. -
-
Re: Re: Novacek
JJ, 79 je rok narozeni. Ty motylci jsou presni a s tou laskou je to super. Jakmile mi moje ratolest dovoli, sedim u netu, nebo si poustim nejaky filmecek. Obcas ma draha polovicka az trochu zarli. *16*
Trebas se nam jednou postesti a Gerrycka nekde potkame. *14* *14* *14* -
Presne tak!!!!! Lebo možno sú veci v
živote krajšie a dôležitejšie, ale tie "motýliky v bruchu" sú jedna z najsuper vecí a tú si nenechajte vziať...bez ohľadu na vek a životnú fázu - v tomto smere je tu Gerry pre nás bez ohľadu na to, že je ďaleko a že ho zrejme v živote nestretneme - milovať ho aj takto na diaľku je nádherná vec, je to výhra - a čo môže šlovek viac od života chcieť než výhry...???... *3*
-
-
Vitajte, Agatho, medzi nami zbláznenými, poteší nás každý prírastok do rodiny *4* bez rozdielu veku - asi sme všetky "puberťáčky", takže žiadne problémy s tým nemusíte mať...všetky milujeme a zbožňujeme Gerryho a vôbec nie je dôležité, či sme mladé alebo staré, či máme rodinu alebo nie...jednoducho si to užívajte, je to strašne krásne...a myslím, že naši skutoční chlapi tým vôbec neutrpia... *3* -
Milá aghato,vítejte mezi staršími a pokročilými pubertálními cvoky.Myslím,že je nás tady většina takových.Já tedy rozhodně a stejně mě těší,že v tom nejsem sama,ale naopak stále nás přibývá,což je super.Myslím,že dobře zapadnete. *3* -
-
Moc dekuji za privitani a taky za typ na adventni kalendar, ktery je sladci nez ten cokoladovy. *4*
V sobotu jsme doma koukali na LAC, bylo to super,Gerry byl jako vzdy fesak. Taky jsem koukala na Beowulfa, ale u toho se priznam, ze jsem usnula. *8* Film jako takovy me moc nezaujal a v tech vlasech a fousek nebyl GB moc videt, tak me unava dostala. -
Sorry- agatho
-
-
-
Netrpíme šílenstvím, my si ho užíváme.
Opravuji nadpis, už jsem asi zralá do postele. *9* -
jenom malé zamyšlení...
Víte,co mě napadlo dnes ráno?Nějak si nenumím Gerryho představit v pevném a trvalém svazku.A dost možná,že ani on si není zcela jist tím,jak dlouho by vydržel s jednou ženou(tedy já doufám,že je na ženy...nebo alespoň bi,ale to řešit nechci).Paradoxem však je,že si ho umím představit jako otce.Tak nějak mi přijde,že má děti velmi rád.A že by byl tím hravým tátou s úžasnými nápady,kterého by děti zbožňovaly.Tedy je to jen má úvaha.Jenže on sám zřejmě nejlépe ví,že dokud nezakotvil s nějakou tou ,,Osudovou",musí jít otcovské pudy stranou(a ty on určitě má...ať už se projevily nebo jeětě ne).Myslím,že by to byly zajímavé a třeba i roztomilé fotečky s Gerrym u kočárku,nebo vedoucím batole....Jé,to bychom asi jihly. *14* Ale to jsem si tu jen vybájila story,která je zatím jen pouhou fikcí.Ale vezměte si třeba takového Mathew McConaugheyho,jaký to byl proutník(netvrdím to samé o Gerrym)a jak se dnes tetelí štěstím nad svými dvěma dětmi. -
-
Re: jenom malé zamyšlení...
Zaujímavá úvaha - osobne si myslím (podľa toho, čo všetko som už ohľadne GB sledovala a prečítala), že Gerry je určite rodinný typ, značný podiel na tom má jeho maminka, teda jeho vzťah k maminke a iste svoju nemalú úlohu zohral rozvod rodičov, teda myslím, že Gerry si rodinu veľmi váži a rád by mal dobrú a trvácnu rodinu, ako sa aj sám už vyjadril. Takže určite by bol výborným a zodpovedným otcom. Okrem toho (k tej zodpovednosti)myslím, že Gerry je mimoriadne zodpovedný človek - aj v práci (neskutočne na fascinuje, čo napr. dokázal urobiť pre rolu v 300 /tréningový plán/, alebo napr. taký malý detail - asi jediné existujúce video z nahrávania spevu v POTO :
http://www.youtube.com/watch?v=L Cl-p97GOIM - keď ho pozorne sledujete, aj tu je vidieť, ako neuveriteľne zodpovedne Gerry pristupuje k práci...) - no a preto si myslím, že aj k vzťahu k žene a deťom by pristupoval rovnako zodpovedne (možno práve preto sa doteraz neoženil) - bude iste úžasným manželom aj otcom *14* (Škoda, že nám nehrozí, že my by sme boli tie vyvolené *3* ...) -
-
Re: Re: jenom malé zamyšlení...
Asi jsem se špatně vyjádřila.Rozhodně si nemyslím,že by Gerry byl proutník.a navíc nezodpovědný.spíše jsem měla na mysli,že mu vztahy nevydrží,protože zřejmě ještě nenašel tu pravou.A možná v tom hraje roli i nějaký podvědomý strach.Nakonec sám v několika rozhovorech řekl,že ho dětství bez otce poznamenalo.A že on sám svým dětem nic podobného připravit nechce.Takže dokud si nebude jistý,že je to ono,rodinu zakládat nebude.Pravda,někdo by to mohl pokládat za alibismus.No a já si myslím,že je to zodpovědný přístup.To,jak má rád svou maminku mě dostává.v tom dobrém slova smyslu.takový chlapák a kolik má něhy v očích na snímcích,kde ji objímá.je vážně těžké ho nemít rád.A jeho budoucí děti určitě budou patřit k těm nejšťastnějším.Ach jo,Evelyn,jak jste trefně poznamenala,škoda že my nebudeme ty vyvolené. *9* *14* -
-
Re: Re: Re: jenom malé zamyšlení...
Jo,a ta Bitva u Thermopyl, v tom vám také musím dát za pravdu.Je to dříč.Však je to ňamy pohled na Leonidase *14*
-
-
-