-
Kus chlapa
Je vážně k sežrání... -
-
Re: Kus chlapa
Taky bych ho rada ohryzala. *1* -
-
Re: Re: Kus chlapa
Ja bych mu nejradsi ohryzala toho jeho fesaka *15*
-
-
-
LAC
Mimochodem už jste viděly fotky z premiéry LAC?http://www.gbgalsgallery.com/v/ premieres/LACla10609/ -
klub vydieračov
ahojte vospolok *4*
vo filmových upútavkach na markíze na mesiac august som zhliadla aj zábery z Klubu vydieračov (raz sa mi ten názov nepáči *1* )
tak len dávam info, i keď presný dátum netuším a v programe do 15.8. som ho nenašla.. -
-
Re: klub vydieračov
Díky za upozornění. V Čechách se film také tak pitomě jmenoval "Klub vyděračů". *3* -
-
Re: Re: klub vydieračov
to bol riadny "klub", však? *3*
už som zistila, kedy to bude - v sobotu 21.8. o 20,00 hod
len sa bojím toho slovenského dabingu... -
-
Re: Re: Re: klub vydieračov
Tenhle film mám sice doma, ale opravdu ho nemám ráda a to i přesto,že oba hlavní představitelé patří k mým nejoblíbenějším a svého času jsem se na něj moc těšila. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: klub vydieračov
Proč ho nemáte ráda? Zajímavá zápletka a GB je tam,jako obvykle, k zulíbání. *7* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klub vydieračov
Jo, jo, tak to srovnávací video jsem viděla. A teď jdu na toho Attilu. Díky. *3* -
M.Crawforda samozřejmě. *3* -
Adresář Zpívající. Je tam píseň The Phantom of the Opera a z jedné strany slyšíte G.Butlera a E.Rossum a z druhé zároveň C.Crawforda a S.Brightman. Už jsem to kdysi našla,ale když jsem chtěla dát odkaz na stránky tak jsem to nemohla najít až teď. A do Z filmů a o filmech jsem našla zajímavé video z Attily. -
Ne! Kde to máte? Vždyť jsem to projížděla. S kým že to zpívá? *7* -
Jo pilná to já jsem víc než tušíte. A to video, kde zpívá zároveň G.B M.C. a E.R. S.B. jste viděla? -
Tak to jste na tom mnohem lépe , než já. Já když koukám na film s GB, tak nejsem schopná hodnotit kvality filmu. Jsem GB příliš zaujatá a rozptylovaná. Jediný film "Gamer" mne svým neurotickým stylem rozptyloval víc, než Gerard.
Mne právě ona rafinovanost pomsty za nevěru ve jmenovaném filmu bavila. Zda by to bylo úměrné v reálném životě .... o tom jsem vůbec nepřemýšlela. Ale asi jak kdy a jak komu. Pokud by šlo o mou nevěru, byla by to pomsta naprosto brutální a neúměrná. Pokud by však šlo o něvěru mého muže, byla by to pomsta málo krutá a nedostatečná.
Koukala jsem, že jste byla opět pilná. Zdravím. *3* -
Myslím si jednak, že kdyby to uchopil jiný režisér mohly být výkony všech herců mnohem lepší, protože to určitě mnohem lépe umí. Nevěřila jsem to ani jednomu. Dále si myslím, že to byla příliš brutální pomsta za nevěru, ne že bych nevěru schvalovala, ale toto jsem neskousla.Je to jediný film s Gerrym, který nemám ráda a nelíbí se mi příliš jeho výkon a bohužel ani výkon dalšího z mých tří oblíbených B - P.Brosnana. Byla jsem moc moc zklamaná. Naštěstí je dost jiných filmů, kde si můžu svoje Béčka a jejich skvělé výkony užít.
-
-
-
-
-
-
fešák
ahoj,přidávám se k obdivovatelkám *1* mě naprosto dostal do kolen jako Fantom opery! *14* -
-
Re: fešák
jinak jako nechápu, proč pořád překládáme (jako Češi) ty názvy.. proč nemůžou prostě nechat originál, když ten náš českej název nikdy nestojí za nic a je dost daleko od původního *9* -
-
Re: Re: fešák
Ahoj, tak už je nás zase víc!!! Mě také "dostal" jako Fantom, ale skvělý je i ve spoustě jiných filmů. S těmi překlady názvů je to pravda obecně - kdyby jen překládali názvy, kolikrát ten název není ani český překlad toho původního, ani nevystihuje ten film (když už jsme na této stránce, tak např. Klub vyděračů, Beowulf - král barbarů... - ale je to opravdu obecné). -
-
Re: Re: Re: fešák
jojo, přesně tak jsem to myslela s tím "překládáním".. je jen málo filmů, který mají něco společnýho s původním názvem *7*
-
-
-
-
niečo o GB
Viem že niekedy píšem až príliš často, ale nedá mi, aby som vám, milé dámy, neposunula jednu Gerryho charakteristiku (z nejakého článku o Jenifer Aniston), ktorá sa mi strašne páči. Píšu, že JA má teraz priateľa (?!) a je to "škótsky poloboh Gerard Butler, ktorý je známy nielen neuveriteľným sexepílom a vypracovaným telom, ale aj romantickou dušou a hriešnym šarmom". Pekné, nie? Stručné a veľmi výstižné. *4* -
-
Re: niečo o GB
kráása %) *14* -
Re: niečo o GB
Velmi pěkné.Hezky se to čte.
-
-
LAC
Predsa len ešte niečo - ako som sa na základe traileru tešila na LAC, po zhliadnutí tohto klipu - http://www.youtube.com/watch?v=I0S6 QqBPjnc - začínam mať opäť obavy - bude to zrejme značne kruté a aký dojem na nás zanechá GB?!
*7* -
-
Re: LAC
Že to bude kruté,bylo jasné od začátku.A jaký zanechá Gerry dojem? Mysím,že takový,že umí zahrát opravdu všechno,přece víme,že není doopravdy vrahem. *3* *13* -
-
Re: Re: LAC
To iste máte pravdu, ja len si akosi neviem predstaviť nášho zlatého milého a šarmantného chlapca v roli vraždiaceho "monštra" - na jednej strane sa na to teším ako na určite excelentný Gerryho herecký výkon, na druhej strane akoby to nejakým spôsobom búralo tú vžitú predstavu o GB ako o milom, príjemnom, šarmantnom a kultivovanom mužovi - neviem, či som to dokázala vyjadriť, čo cítim, v každom prípade sú moje pocity teraz dosť rozporuplné . *7* Prajem všetkým krásnu dobrú noc. -
-
Re: Re: Re: LAC
Chápu jak to myslíte.Já to vnímám trochu jinak.žádná role,mi tuto představu nemůže nabourat.Naopak,zvyšuje můj obdiv.Tak dobrou. -
-
Re: Re: Re: Re: LAC
Ještě pokračuji.Tu romantickou představu mi bourá spíš rozhovor v časopise,když zjistím,že můj hrdina je sprostý jako dlaždič a to i přesto,že ví,že hovoří s novinářem.To nějak těžko vydýchávám. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: LAC
Tak dobře děvčata,když ho tak bráníte,tak já mu to teda odpustím.Co píšete o tom novináři s tím vřele souhlasím.Mimochodem on byl sprostý také,třeba v tom měla být ta inovace.že se mluví "jak nám zobák narost". *15* -
Tak ma to vyprovokovalo, že som si ten časopis zohnala. Tiež by som to nebrala až tak vážne. Skutočne to môže byť prekladom (neviem posúdiť, lebo originál som nečítala a aj keby som ho čítala, tak mu nerozumiem, to by musel posúdiť niekto, kto excelentne ovláda angličtinu, lebo nuansy významov jednotlivých slov sú veľmi jemné). Ale môže to byť aj samotným tým novinárom, ktorý je podľa mňa nič moc - celý článok zrejme chcel byť niečím inovatívnym, avantgardným, akože to nemal byť štandardný rozhovor, ale niečo iné, ale výsledok je velice biedny. Takže pán novinár (na rozdiel od fotografa, ktorý urobil výborné fotky) je slabý a podľa mňa neschopný. A podľa toho môže byť aj interpretácia Geeryho slov slabá. Ja sama mám najmenej tri krát takúto skúsenosť s novinármi - vždy je človek z toho zrútený, čo napíšu, nikdy (!) to nie je to, čo poviete a ako to myslíte. Vždy je to niečo iné. Takže v tom môže mať prsty ten novinár. No a ešte je možnosť, že Gerry ako srandista od prírody, keď videl, s akým blbom má dočinenia, to urobil naschvál. Takže keep smile!!! *3* -
No od roku 1935 byste byla dospělá ažaž,tak proč by Vás tam nepustili.A co se toho čláku týká,chcete říci,že nemluvil sprostě a překladatel si to tam přidal,nebo,že říkal méně sprostá slova a nebo,že nám ta slova v originálním znění nezní tak "jadrně"? *3* -
Co se toho článku týče, nevím, zda to nebude spíš překladem... Mimochodem, ten klip z LAC jsem viděla na jednom americkém serveru, a tam člověka pustili jen tehdy, když uvedl své datum narození a tím prokázal, že už je dospělý. Připadalo mi to takové humorné, podruhé jsem tam dala rok narození 1935, a pustilo mě to tam... (nejmladší už nejsem, ale tak moc zase ne). No, ten klip je opravdu "s hvězdičkou". Též mám hrůzu, co bude následovat, až si nasadí tu svářečskou helmu... (tedy jak moc z toho ukáží, toho druhého vraha si prý opravdu pořádně "podá"). -
Však to vydýchám.Klady převažují. *3* -
nenechme si kazit představu o našem prici dokonalém :)
-
-
-
-
-
-
Oholený nebo neoholený
Malé srovnáníčko *3*
http://jiko-gb-wallpapers.webovastranka.cz/image/2848/19165_282.a.jpg -
-
Re: Oholený nebo neoholený
Nedá mi, aby som sa nepripojila k tejto už pomerne rozsiahlej debate. Ako píše Ada, proti gustu... - ale ja si tiež myslím, že lepšie vyzerá zarastený, na tej uvedenej porovnávacej dvojportrétnej tapete (alebo fotke) je to dobre vidieť - on náš milý Gerry má tak trošku "líčka bacuľaté" (je to vpravo dobre vidieť) a podľa mňa si je toho veľmi dobre vedomý a preto v prevažnej väčšine nosí "zarastený" imidž, ktorý v tej krátkej strnišťovej podobe udržiavať je oveľa náročnejšie než sa oholiť. Úplne výnimočne senzačne vyzeral oholený v LAC *14* ... no a Fantóma nerátam, tam bola maska... *4* -
-
Re: Re: Oholený nebo neoholený
Moje řeč. -
-
Re: Re: Re: Oholený nebo neoholený
aj moja *4*
na priateľovi mám radá hladké líčka, ale Gerrymu toto jemné strnisko neskutočne pristane..a krátky zostrih vlasov - vlastne tak, ako vyzeral v Dear Frankie *3*
nezdá sa vám na tých fotkách z glóbov dosť unavený a vyčerpaný?
-
-
-
To už mu asi povyrostlo za ten den,ono jim to roste rychle. Je to foto z loňských Glóbů. Ale (nechci být zlá),to Vám musí Gerry připadat jako prašivý s malými vyjímkami stále.?!
Sorry. *7* -
-
No koukám,že tam máte vlastně oboje. Já jsem na mobilu,tak nemám takový přehled. Hezký den. Pár tapet s oholeným Gerym,tam najdete,kousek za touto. *4* -
-
Re: Re: Re: Oholený nebo neoholený
Gerard je výjimka. Ten by mohl mít na hlavě třeba trpaslíka a stejně se mi bude líbit. Knír mu také sluší. Já jen, že bych dala přednost oholenému před strništěm. Onen silný odpor k zarostlým mužům patří všem těm ostatním.
Gery už je třetí. -
-
Re: Re: Re: Re: Oholený nebo neoholený
Tak to jsem ráda,že je to tak. *3*
-
-
-
Opr. Plesnivý
-
-
Srovnávám, srovnávám a nemohu si pomoci. I když zdaleka není hladce oholen na onom snímku, pro mne je hezčí, než s tím strništěm. Jak říkám, proti gustu, žádný dišputát. Muži se strništěm a vystříhanou hlavou jsou teď in, ale mně se to hrubě nelíbí. Dokonalou lebku má málokdo a tak jsou vidět všechny nerovnosti a zátylky a tvář vypadá jak prašivá. Nelíbí, nelíbí. V mých očích jsou dokonce někteří tito "in" muži, úplně hnusní. *10*
-
-
ROCKNROLLA
Milé dámy a děvčata, pokud vlastníte kanál CINEMAX, můžete na něm shlédnout dnes ve 20.00 film RocknRolla. Doporučuji. *14* -
-
Re: ROCKNROLLA
Teď jsem zjistila, že CINEMAX nemám v předplaceném programu a tak mám smůlu. Škoda, přeškoda *9* -
Re: ROCKNROLLA
Díky. *3*
-
-
no teda...!
Zdravím Vás, dámy a děvčata, no teda to je naozaj hrúza, čo s touto stránkou porobili *9* Milujem takéto "vylepšovania"... Bola by to švanda, ten zmätok v posledných diskusiách, keby to nebolo k plaču *9* Som zvedavá, po Vašich skúsenostiach, čo sa mne podarí vyviesť s týmto príspevkom.... V každom prípade vítam Kaculencicku, predsa len snáď nie sme na vymretie... Pribudla nám síce Lenka (srdečný pozdrav), ale ubudli nám viaceré bývalé stálice, neviem, čo sa stalo. Zaujímalo by ma napr., čo sa stalo s Adou či Dabou či Cinderellou alebo Charlaine. Ada nebola nikdy prihlásená, takže sa s ňou nedalo skontaktovať - ale myslím že Jik bola s ňou viac v kontakte, neviete náhodou, čo s ňou je? Nechce sa mi veriť, že by prestala byť presvedčenou fanynkou GB... No a ešte sa priznávam, že v živote som nepozerala toľko reklamy ako v posledných dňoch *3* a musím povedať, že mi to značne lezie na nervy, všetky už poznám naspamäť a väčšinou sú šílene otravné a na Gerryho mám málokedy šťastie, neviem ako u vás, ale u nás dávajú tú reklamu tak po troške, oproti iným, ktoré človek vidí 150 x za deň, je tejto jak šafránu. Ale aj tak vďaka aj za to, Gerry je ako vždy úúúúúžasný.... *14* -
-
Re: no teda...!
Tak Vás zdravím všechny. Co je s Adou nevím, naposledy vím, že měla jít vloni v říjnu na jakousi operaci a už se od té doby neozvala. *7*
Myslím na ní dost často, ale nenašla jsem odvahu se zeptat.
Jinak kdo prahne po nejnovějších iformacích, tak na Jiko a LenkaStr je najde, průběžně prohledáváme internet a co je česky nebo slovensky je na jiko, překlady u Lenky. Sem odkazy nedáváme, neb je to problematické a předpokládám, že všechny už byste měly vědět, kde to lze najít. Takže nejen články, ale i videa, jak se někde objeví nové, většinou na jiko najdete odkaz. Děláme co můžeme. Než se zeptáte nakoukněte na tyhle stránky a možná už se nebudete muset ptát. *3* Adresy už Vám sem psala Lenka.
Už se ani nesnažím se přihlašovat. -
-
Re: Re: no teda...!
Zdravím Vás všetky, teším sa, že návrat Kaculencicky naraz akoby priniesol závan čerstvého vzduchu a všetky nás vyprovokoval aspoň skúsiť sa ohlásiť a niečo sa pokúsiť zrealizovať na tejto podr....nej stránke *9* (to tiež platí administrátorom). Ak to takto pôjde ďalej, myslím, že sa postupne všetky stretneme na jiko stránke *4* Ako sa mi pri predchádzajúcom príspevku podarilo byť zaregistrovaná, to skutočne nemám ani bledomodrý šajn, to sú veci medzi nebom a administrátorom.*15*
No a samozrejme - srdečné blahoželanie Kaculencicke k synáčkovi - buďte obaja zdraví a nech malý robí iba radosť a nech rastie do sily a múdrosti *4* -
-
Re: Re: Re: no teda...!
No jasně, na jiko je pořád co komentovat, tak ať tam nejsme sami *3*
-
-
-
Jak se vám probůh podařilo, přidat to sem jako přihlášená? Mě to nende, kdybych se na hlavu stavěla. I po přihlášení můžu vložit příspěvek jen jako neregistrovaná.
Taky by mě zajímalo, kam se všechny vytratily. Jestli já je nakonec nevyplašila, než jsem se tu do toho vložila, bylo tu mnohem živěji *3*
No pokud jde o reklamu, řekla bych že u nás s ní tady docela šetří. A pokud jde o ta "vylepšení" tady, tak ty jsou fakt na palici. Stačí se podívat o kousek níž, co jsme tu s jik napáchaly za paseku.
*13* (to platí administrátorům) *13* -
Děkuji moc,jsem ráda,že jsem opět zde...Nevím jak u osatních co už zde nejsou...u mě je to takhle..Je milé přestat se jen honit v životě za kdečím a nevěnovat se tomu co mám ráda!!!Nééé,že by jsem byla nějaký otrok mé rodiny,ale jak vyplívá,tak máme miminko-chlapečka,ve středu mu jsou dva měsíce a tak jsem se tak nějak soustředila na to aby jsme ho vůbec měli *15*,hodně jsem četla a upustila od PC a pak zase těhotenství byl jeden velký záhul *9* ,ale ted už jsme na světě a vše se zase uklidnilo...jsem šťastná a tak to přirozeně vyplinulo...
A najednou se na mě Gerry usmívá z televize a jsem tu zpátky...Malá když ji vidí,tak už běží a říká,že je G. zase v TV *1* *1*
Jinak s těmi stránkami je to šílené,včera jsem se sem prostě nedostala,až se divím jak to šlo dnes snadno,ale ještě se neraduji,počkám až jak odešlu příspěvek!!Zdravím též JIK a přeji všem krásné dny *4* !!!
A teď abych byla v obraze!!!Na čem že právě Gerry pracuje???Naposledy jsme byli s manžou v kině na...nooo,teď mě zabte....s J.Anistonovou....bejvalka atd.,či jak *9* Díííky za uvedení do obrazu....vidím v nejbližší době vzhledem k chuti zhlédnutí Chceš mě,chci tě....Tak pááá tady. *8* -
-
A kaculencicce gratuluji k chlapečkovi a přeji oběma pevné zdraví. *4* -
Natáčí (nebo možná už dotočil) fotbalový Playing the Field, Coriolanus měl premiéru v únoru (jen světovou zatím), no a podrobnosti jsou v článcích buď na jiko na jiko v odkazech a v napsali o něm a nějaké další jsou přeložené u mě. A jelikož odkazy tu taky nefungují tak:
http://jiko-gb-wallpapers.web ovastranka.cz/ (co vyšlo česky)
http://lenkastr.webovastra nka.cz/blog/index/ (co jsme našly na cizích webech) -
-
Díííky za info,snad mi to půjde najít...už jsem chtěla mrknout k JIK a zjistila,že to nejde...negativa za negativy....břídilové... *13* -
No co se dá dělat, ty mezery si zas musíte vymazat
-
-
No nekec...,je to tady...Jen zase jako neregistrovná i přesto,že se mi dnes přihlášení na účet povedlo napoprvé,ale koukám do záhlaví a už tam nick opět není a zase to bude opět hlásit,že již přihlášená jsem....No nic...psla jsem na osobnosti,ale nvím co to bude platné...ale opravdu to tu takhle pohřbí *10* *13* *9*
-
-
-
Phantom
Ou v tom muzikalku byl prostě uplně nádherný!!!!!!!! *14* no prostě on je kus *14*