Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GERARD JE NADHERNY HEREC

Fanoušci máme se nač těšit!!! Gerard natáčí hned tři nové filmy a dva jsou již natočené příjdou koncem roku do kin nejvíce se asi těším na PS:I LOVE YOU *14* *14* *14*
    • Re: GERARD JE NADHERNY HEREC

*15* *15* *15* HA HA HA *1* *1* *1* *1* *1*
  • puzzle

Už mi to nedá, nejak je ticho v tejto diskusnej stránke... *3* Pokiaľ pozeráte adventný kalendár na nemeckej stránke gerryatrie, tak možno ste to už objavili a možno som teda out, ale pre toho, kto to ešte nezbadal, je tam aj príjemná zábavka na dlhé chvíle - je tam puzzle (hneď na hlavnej stránke v menu) - tam si môžeme skladať Gerryho - treba kliknúť na ten obrázok, ktorý sme si vybrali na skladanie a keď sa objaví v novom okne, tak znovu naň kliknúť - on sa celý rozsype a treba ho poskladať, čo nie je úplná sranda, lebo zvyšné kúsky nie sú niekde bokom ako pri klasickom puzzle, ale nahradia premiestnený kúsok a tým je to komplikovanejšie. Ale celkovo sranda. Takže, kto nevie čo s časom (najmä v tomto predvianočnom období) - je tu tip... *3* *4*
    • Re: puzzle

Pečeme cukroví, gruntujeme a na puzzle asi nebude zbývat tolik času. Adventní bonbonky si však každý den nedočkavě otevřu. Ale Vám se to už krátí. LAC začnou u vás promítat 7. ledna, jak jsem si ověřovala na CSFD. Zajisté se už těšíte a určitě se pak svěříte se svými dojmy. Někam se nám ztratila nešťastná Vierka.???
      • evelynba

Re: Re: puzzle

Že sa pečie, gruntuje a pod., je mi jasné - preto som tam nakoniec pridala smajlíka "mrk". Ale predpokladám, že puzzle tam ostane aj cez sviatky a po nich. Na LAC sa skutočne veľmi, veľmi a veľmi teším !!! *14* a od nedočkavosti by som aj horela *16* , keby som mala čas na to viac myslieť. No a nešťastná Vierka žiaľ nebola zaregistrovaná, takže sa jej nedá napísať, jedine takto verejne - takže môžeme ju vyzvať, aby sa ohlásila.
        Vierka, ak toto čítate, ozvite sa - ako sa máte, čo nové? Snáď už depka prešla !? *4* *4* *3* *7*
        • Re: Re: Re: puzzle

Chápu. Já také nedočkavostí hořela *16* . Jste na tom lépe, než my, protože čekání něčeho krásného je srovnatelné s tím oným krásným. Lechtají motýlci, lechtají??? Tak si to užívejte. *3*
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14*
  • :)

Raz ma náhodou hodilo na túto stránku, keď som hľadala niečo o Gerrym, ktorý ma ako herec pred pár rokmi veľmi zaujal vo filme Fantóm opery. Dovtedy mi to meno nič nehovorilo, ale film, jeho hlas, oči, spôsob, akým postavu fantóma stvárnil a koľko ľudskosti mu dal, mi tak pohladili srdiečko, že som bola zvedavá, ako ten človek vyzerá bez masky :)keď som si pozrela jeho filmografiu, bolo mi jasné, prečo ho nepoznám - do "mojej šálky kávy" spadal podľa opisu jedine film Dear Frankie. A tam ma očaril druhýkrát. Odvtedy sledujem, čo nové natočí a teší ma, že sa mu v súčasnosti tak darí, pretože ešte pred takými 2-3 rokmi ľudia ani nevedli, o kom je reč..

Čítala som si sem tam vaše reakcie a slová a jednoducho mi nedá nenapísať vám, že ste strašne zlaté :)
    • Re: :)

ďakujem všetkým :)
      práve táto vaša spriaznenosť sa mi tu páči *3*
      keď ma nejaký (nielen herec) zaujme, chcem sa o ňom niečo dozvedieť aj ako o človeku a tak som pozerala pár jeho interview na youtube a veľmi milo ma prekvapilo, aký je totálne milý, ústretový, vtipný, nenútený, zábavný ... a a a veď viete ... :)
      a i keď sledujem postupne jeho filmy, Fantóma u mňa zatiaľ nepredčil... čítali ste niektorá aj knihu Fantóma opery?
      • Re: Re: :)

Ano Fantom opery stále vede,pro mě je to nejlepší lék na splíny a neuvěříte i na migrénu.Když mě chytne,tak ty kováříky v hlavě bezpečně utlumí na snesitelnou míru.Nevím jak je to možné,ale je to tak.A ano knihu jsem četla.
        • Re: Re: Re: :)

milá jik, to ti aj úplne verím *3*
          ja mám isté časti Fantóma aj v mp3 a aj soundtrack, ktorý mi ide ako podmaz aj pri žehlení a fakt ma ešte neomrzel *1*

Úplně jako bych četa svoje slova ve slovenštině.Takhle to u mě začalo také.Tak vítejte do klubu očarovaných Fantomem opery. *3*

Ďakujeme, milá bazalka a vitajte v klube! Teší nás každá ďalšia spriaznená duša a mňa osobne teší každá duša slovenská, lebo skutočne asi na Slovensku špeciálne bol GB doteraz "terra incognita" - úplne neznámy pojem a rovnako aj ja som ho náhodou objavila vo Fantómovi. Takže objavujte ďalej a objavíte postupne nespočetné nádherné stránky Gerryho osobnosti a hereckého umenia. *4* *14* A myslím že všetky súhlasíme s Adou - je to najkrajší Škót na svete (a myslím že nielen Škót). *3*

My to o sobě víme, jsme k sobě upřímné a nic si nezastíráme. Téměř všechny milujeme Fantoma, shodneme se na filmu Dear Franki, PS Miluji tě, a pak různě. Můžete se k nám přidat. Jsme společností od desti až osmdesátiletých děvčat, zamilovaných do Gerarda Jamese Butlera - nejkrásnějšího Skota na světě. Začíná mu přát štěstí a zdá se, že předčí i slavnou skotskou Lochnessku. *3*
  • článek

Ještě jeden odkaz,možná by Vás mohlo zajímat.Ale budete si to muset stáhnout,aby se to dalo přečíst.
    http://jiko-gb-wallpap ers.webovastranka.cz/image/2894/199 76_IMG.JPG
    • Re: článek

To je onen článek, na který jsem upozorňovala , že je z ruského časopisu. Byl tam napsán krásnými velkými písmeny a ruštinou dost srozumitelnou (pro ty, kteří ještě z ruštiny maturovali). Toto, bohužel nepřečtu ani po stažení. Škoda. Odkud článek původně pochází, nevím .Ani zde není jasné, z kterého českého časopisu to pochází. ?????
      • daba

Re: Re: článek

Ten článek je stále na GALS, asi ho přemístili, už je v archivu, na

http://www.gbgalsgallery.com/v/ magazines/general/Joyru/Joy_2.jpg.h tml

Nevím, zda se ruský časopis opravdu jmenuje Joy, na to mi Rusové přijdou přílišní nacionalisté, ale je to tam pořád. *3*
      • Re: Re: článek

a nebo tady,už jsem na to přišla.
        http://jiko-gb-wallpaper s.webovastranka.cz/blog/1853/14101
        • Re: Re: Re: článek

Jste moc šikovná. Je to už čitelné a já se přesvědčila, že jsem ještě stále dobrá v ruštině. Díky .
      • Re: Re: článek

Pokud ho nepřečtete ani po stažení,tak jste si ho asi nezobrazila ve skutečné velikosti,ale jen přizpůsobený monitoru.Když si dáte v prohlížeči 1:1 nebo 100%,nebo jak to tam máte, určitě to přečtete. Je to z TV mini,omlouvám se.
        • Re: Re: Re: článek

Myslela jsem to dobře,ale jsem jen amatér,tak se omlouvám.Nakonec,když už to znáte,tak Vás to nemusí mrzet.Stále se učím,teď už jsem na to přišla,na novém odkazu už to snad přečte každý,koho by to zajímalo.Taková kvalita,jako na GB Gals to,ale holt nebude.Tak sorry.
  • cinderella.l

Informace

Po krátké odmlce ( byla jsem na dovolené ) vás všechny zdravím, milé přítelkyně. *3*
    A hned tu mám jednu informaci o Gerrym.
    http://dokina.tiscali.cz/c lanek/gerard-butler-se-mozna-objevi -v-roli-fotbaloveho-trenera-11443

.... zajímavé !!! *14* *14* *14*
    • evelynba

Re: Informace

Díky za info, v poslednej dobe je trochu tichšie okolo Gerryho, čo je pre neho určite fajn (trošku oddychu) ale určite sa tešíme na každú jeho novú filmovú rolu a táto by mohla byť zaujímavá, najmä ak si v nej predstavím Gerryho s jeho presvedčivým herectvom *14* *4*
      • Re: Re: Informace

Herectví - neherectví, já tvrdím, že je vždy k zulíbání. A to je nejdůležitější. Alespoň pro mne. *14* *3* *14*
        • Re: Re: Re: Informace

*3*
          mňa by to potešilo najviac aj preto, že ho mám rada v takýchto "ľudských" rolách na štýl Dear Frankie...
          • Re: Re: Re: Re: Informace

Já ho mám ráda, i když hraje neřáda. *14* *14* *14*
    • Re: Informace

viem si predstaviť, že táto úloha by mu sadla *4*
  • pořád stejné a jiné ...

Zdrávím vás všechny,tak opět se snahou to sem vložit i s mým krásným upírem v ikonce se mi smazal tak dlouhý příspěvek *8* *9* *8* budu plakat...No nic,mrňousek spinká,tak se do toho pouštím znovu...Včera jsem to tu zkoušela i večer a normálně mi můj profil mizel a asi třikrát se mi v záhlaví objevilo přihlášení ma úplně cizí profily lidiček tady...To je snad nějaký virus a protože mě takové věci štvou a kazí nám to tady a mě to hnedka při návratu kazí radost,tak jsem opět psala na osobnosti.cz,že ten jejich návod mi moc nepomohl a že nejsem jediná!!Zatím bez odpovědi...Jsem zvědavá,co napíšou...
    Ale stále nechápu jak to děla Evelyn,že to dokáže jako registrovaná!!!
    Jinak jsem se ještě k dohledání nových info o G. nedostala,jsem tak nějak pořád zaměstnaná a pořád si říkám-tak teď a musím přebalit,tak teď a šmudla už je zase hladovej,tak teď a je hladová máma,tak teď a musím vařit a najednou je večer a padám di hajan...Noční vstávání je náročné *9* Alespoň se mám zase na co těšit ve své dušičce *14* *14*
    Děkuji všem tady za milé přivítání zpět a za přáníčko k našemu *4* Jsem ráda,že jsem opět zde....
    Jooo,a včera jsem listovala staršími diskusemi a nazazila o polemice skrze šediny Gerarda,tak jsem jukla a šediny by u mne jednoznačně zvítězili!!!!Jen nevím zda se barví pro svou image a nebo to bylo ohledně role....Kdyby pro svou image,tak si to nenechá tak odrůst,myslím...Jak tu ,tuším,psala Evelyn-zraje jako víno a stříbrný je sexy!!!A pak jsem narazila na příspěvek někdy ze září a pisatelka uvádí,že Gerry má být hlavní hvězdou kampaně pro Loreal a je to tu...K nám to tedy došlo asi se spožděním...Chtěla by jsem ho slyšet v té reklamě originál....má sexy hlas-nejen šediny!!!
    • Re: pořád stejné a jiné ...

No všechny, jsou vlastně jen dvě. *14*

Ale na You Tube si jí samozřejmě můžete pustit i v originále, nakonec jeden odkaz jsem sem dávala nedávno, je to ten první.No, je to sice německá verze, myslím, ale Gerryho hlas tam zůstal zachován. Taky na Jiko jsou samozřejmě odkazy na všechny reklamy, které Gerry natočil, včetně videa z natáčení jedné z nich. Nemusíte čekat, jestli to pustí v televizi. *3*
      A šediny bych brala, ale s krátkými vlasy. Asi takhle:
      http://jiko-gb-wallpapers.webovas tranka.cz/image/2848/20769_470.2.jp g
      *14*
      • Re: Re: pořád stejné a jiné ...

Jo, tak to souhlasím, krátké jsou nej *14*
      • Re: Re: pořád stejné a jiné ...

Zdravím....
        Achjo,mezery jsem odstranila,ale stejně mi to nejde....já už nevím.... *9* Si ho předstvuji,ale krátké mu určo sluší!!!
        No,já dnes obarvila ty své šediny...jsem teď jak ze škatulky...100% by jsem se Gerrymu líbila *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: pořád stejné a jiné ...

A k Lence se dostaneš, když na jiko klikneš na její banner v levém panelu.
        • Re: Re: Re: pořád stejné a jiné ...

No pokud myslíš, že ses nedostala ani na jiko, tak ti můžu poradit jedině, abys napsala do vyhledávače jiko gb a zaručeně to tam najdeš a pokud jsi se nedostala na ten obrázek, tak vlevo dole na jiko stránce je okénko pro vyhledávání, tam napíšeš 470 a on ti to najde. *3* Hezký den.

Já bych řekla, že to barví, protože ho k tomu tlačej filmaři kvůli rolím. Taky bych hlasovala šediny nechat. Áááááááááááá.....
      Jo a se sexy hlasem vřele souhlasím. V reklamě ho originál neuslyšíme, to je jasné. Já rezignovala, když běží něco s Gerrym v televizi, radši si to pustím z dvdčka. 28.května poběží na Nově "300" - v deset večer. No v tomhle čase si to můžou nechat, maximálně jako vrchol sebemrskačství nakouknu, jestli je ten televizní dabing stejně mizerný, jak ten na dývku. *3* Jo a příští týden je na HBO Rocknrolla, ale si nepamatuju, který den.
  • Krásná nová fotka v galerii

k filmu P.S.I love you je tam tak sladkej hned bych ho snědla už se těším do kina *3* *14* *3* *14* *3* *14*
  • evelynba

500 !!!

Milé fanynky, milí fandovia GB - už je nás 500 !!! *3*(a to nerátame neregistrovaných, ktorí sú ale samozrejme rovnako cenní *4* ) - pripadá mi, že to bolo veľmi nedávno, keď bolo s potešením konštatované (tuším to bola naša milá daba) že už je nás 300 ako ten Gerryho film - no a viďme (heleďme se), už je nás 500 *3* - asi by mal GB natočiť film 600, aby sme mali k čomu smerovať *3* . Takže vítam všetkých nových členov fanklubu a nech je nás stále viac (čo samozrejme je nanajvýš logické, keďže Gerry je naj-... *14* *3* )
  • Gerard nadsamec

Právě vyšlo dvd film 300 z Gerardem všem doporučuji je tam neodolatelně přitažlivej *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit