-
Nejvíce mu sedí role roztomilých darebáčků, jako v PSILY a nebo v TUT. Alespoň dle mého vkusu. K tomu ještě Fantom.
-
wow!
ach jo ten Gerard je fakt nádhernej. nechápu ja se někomu nemůže líbit. kluky chápu. ale holky. ve Phantomovi byl nejkrásnější. hezčí než ten Raul. já bych si s ním aji v tom phantomovi ráda zahrála. *3* *14* *1* -
malá troška GB
Milé dámy, upozorňuji na film s mladičkým 28letým GB. Jedná se o film Paní Brownová, který dne 8. července (t.j. středa) ve 20:30, uvede ČT2. *14* -
-
Re: malá troška GB
Tak to je dobře, že ho uvedou!!! Mám ten film už nějakou dobu na DVD, ale je to fakt dobrý film, role GB je sice spíš menší, ale stojí za to (vypadá tam fakt zajímavě, navíc je tam takový záběr, který se Vám jistě bude líbit, a je to vůbec první film, kde se GB objevil)!!! *4* -
-
Re: Re: malá troška GB
Jejda.... jaký je to záběr???? Na co se mám těšit??? Kdy a v jaké situaci se ten záběr objeví??
Bojím se, abych to neproflákla!!! *9* -
-
Re: Re: Re: malá troška GB
predpokladám, že myslela toto:
http://www.gbgalsgallery.com /v/roles/mb/swim/ *3* -
-
Re: Re: Re: Re: malá troška GB
Díky za upřesnění. Ale já jsem zvědavá a netrpělivá jak meluzína a tak jsem ještě včera pozdě v noci pátrala na You Tube a na scénku naháčů narazila. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: malá troška GB
Ještě k tomu filmu: když se byl GB podívat na místa, kde se film točil, asi rok poté se svou maminkou (v některých životopisech se píše, že to bylo v době natáčení, ale on sám v rozhovoru uvedl, že to bylo takto), zachránil život topícímu se chlapci (kdo jste viděli video z jedné z Jay Leno show, tam to ukazoval i mimicky, že ani pořádně nevěděl, jak se zachraňuje topící), a dostal za to Certifikát statečnosti od Royal Humane Society. V tom rozhovoru mluvil o řece, takže to asi nebylo moře, kde se natáčela ta slavná scéna, kterou zdravotně tenkrát také odnesl, neboť moře bylo studené... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: malá troška GB
Přesně tak. Nechtěla jsem nic prozrazovat předem. Je tam vidět jen zezadu, ale stejně. Jinak má tam dost hroznou paruku, ale je to opravdu jeho filmová premiéra, takže už kvůli tomu ten film stojí za to vidět! A Judi Dench a Billy Connolly jsou tam také skvělí! *3*
-
-
-
-
-
Re: malá troška GB
tak to doufám, že nezapomenu, to chci rozhodně vidět *14*
-
-
Hollywood Movie Awards
Další hlasování pro Gerryho ! ! !
Tentokrát se hlasuje pro mužskou filmovou hvězdu roku. Kdopak to pro nás asi je ???
*4* *14* *4*
http://movies.yahoo.com/hollywood -movie-awards?pollVote#poll48513 -
-
Re: Hollywood Movie Awards
Dala som hlas - a páči sa mi že je druhý, iba 1% za Bradom Pittom!! Je to nádejné... *14* -
-
Re: Re: Hollywood Movie Awards
Dnes jsem tam nakoukla a zjistila,že opět můžu hlasovat,tak nevím jak to tedy funguje.Jisté je,že Gerryho náskok se zvyšuje.Klepu na dřevo. *3* -
Re: Re: Hollywood Movie Awards
V hlasování o sexy skota to také vypadalo nadějně a jak to dopadlo.Zatím bych moc nejásala.Můžem jen doufat,že je nás dost. -
-
Re: Re: Re: Hollywood Movie Awards
Nejásám, len vyjadrujem nádej, že by to tentokrát (pre zmenu) mohlo vyjsť. V každom prípade druhé miesto v takom množstve celebrít je už úspech. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Hollywood Movie Awards
A už je prvý !!! Ak sa budeme trošku snažiť, možno sa ten náskok aj trochu zvýši. Len sami nepáči, že neviem, dokedy trvá toto hlasovanie. Ale je to jedno, aj tak je najkrajší a aj najlepší !!! *14* Nemá chybu !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hollywood Movie Awards
A mě se dnes také podařilo dát další hlas.Myslím,že to funguje asi jako klikárna,ale místo po několika minutách to půjde po několika dnech.To jsem tedy zvědavá... -
Re: Re: Re: Re: Re: Hollywood Movie Awards
Ano, dnes už je první a mne se také dnes podařilo dát mu opět svůj hlas. Včera to ještě nešlo. Nevím, na jakém principu mne to včera nepustilo a dnes ano. Zítra už jdu odpoledne na TUT. Já snad ani nedospím. *14* *3*
-
-
-
-
-
-
LAC
Pokiaľ som to dobre pochopila (ak nie, prosím angličtinárky o opravu), tak LAC, ktorý je čiastočne aj Gerryho projektom, je na tom mimoriadne dobre v predajnosti a ziskovosti *3* :
http://www.homemediamagazine.com/research/projections-post-valentines-day-viewers-want-action-18494
Nech len nazbiera čo najviac úspechov a tiež peniažkov, aby bolo na ďalšie dobré projekty nášho miláčka. *14* -
-
Re: LAC
Musíme mu držet palce, byl to jeho první producentský projekt, tak ať se mu daří. V USA vyšlo tento týden DVD a to si vede velmi dobře, jen aby se brzy dostalo také k nám... *3* -
Re: LAC
A okrem toho je nominovaný na cenu Saturn Awards v kategórii akčných filmov a thrillerov
http://www.saturnawards .org/ *3*
-
-
klub vydieračov a Nimm´s Island
Tak som si večer pozrela Klub vydieračov - nebolo to také zlé, ako som mala obavy po prečítaní názoru Jik. Dalo sa to vidieť, aj dabing bol celkom o.k., aj keď Gerryho hlas sa nedá ničím nahradiť *14* Tiež som ale mala pocit, že im neverím, pripisujem to však tomu, že som vedela, o čom to je a ako to skončí (to má človek ako pomstu zato, že obdivuje GB a chce o ňom a jeho filmoch všetko vedieť *4* ). Ale aj tak myslím, že Gerry hral veľmi dobre a užívala som si najmä jeho očí.... *14* A ešte tip pre tých, čo majú možnosť a záujem - dnes na rakúskom ORF 1 o 20.15 dávajú Nimm´s Island - teším sa, to som ešte nevidela. *3* -
-
Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
Film Klub vyděračů sice nepatří k mým favoritům, ale líbí se mi. Už kvůli skvělé filmové zápletce a rozzuzlení. No a samozřejmě kvůli Gerrymu a jeho hereckému výkonu. Úžasné ! Věřím mu vždycky a všechno.
Zapomenutý ostrov je rodinný a vyloženě odpočinkový film. Po pravdě ... moc často si ho nepouštím. A když, tak jen kvůli Gerrymu. Jodie Foster mi tam hodně, ale hodně vadí. Vůbec mi tam nesedí. Mám ji prostě zafixovanou pro úplně jiné role. Proto jsem hodně zvědavá na Váš názor, Evelyn.
A jinak ... včera jsem opět zkoukla Gamera. Já vím, není to žádný " Oscarový trhák ", ale když se chci pokochat pohledem na skutečného CHLAPA, je pro mě tento film ideální ( společně s 300 ).
WOW ! ! ! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
Nimm´s Island ma príjemne prekvapil - taká milá oddychovka, ako stvorená na nedeľný večer pred pondelňajším nástupom do práce. *4* Treba ten film však samozrejme vnímať ako skôr pre deti než pre dospelých. Gerryho tam bolo menej než by som si priala, ale v čom Vás asi sklamem, maximálne pozitívne ma prekvapila J.Foster - podľa mňa bola absolútne super, zase sa ukázala ako perfektná herečka a ukázala, že má aj komediálny talent. Chápem, ak ju máte zafixovanú v iných roliach, ale tu podala úžasný, až živelný výkon - bola proste zlatá (že tá postava bola trošku "pritiahnutá za vlasy", v tomto prípade nevadí, pridalo jej to na komediálnosti. Takže - mne sa to páčilo, netvrdím, že to budem pozerať často (hold - není to PoTO ani LAC), ale nebudem sa ani brániť opätovnému zhliadnutiu. No a čo sa týka Gamera - plne s Vami súhlasím. Ten film je síce dosť otravný svojím štýlom (aj keď som čítala nejakú recenziu, že až ďalšia generácia pochopí jeho kvality), ale Gerry je tam proste ...och ou ... *14* Pekný deň všetkým *4* -
-
Re: Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
V duchu Vám Evelyn musím dát za pravdu v tom, že herecký výkon Jodie Foster byl vlastně v pořádku a že předvedla svůj talent ve všech směrech. Nicméně musím trvat na tom, že pro mě bylo obsazení této výborné herečky v uvedeném filmu něco jako " pěst na oko ".
Ale víte, jak to je. Proti gustu ...
Už to zde padlo( a ne jednou ). Je moc dobře, že jsme každá jiná. Že se každé líbí něco jiného ( a to nejen, pokud jde o Gerryho ). V opačném případě by to totiž byla nuda k uzoufání !
P.S. Evelyn, to Vaše " och ou " na konci příspěvku bylo vševypovídající. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
*3* *4*
-
-
-
Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
tak ja som sa z chuti zasmiala na upútavke, ktorá bežala na Markíze pred filmom Klubu vydieračov - niečo v tom zmysle, že sa "Piere Brosman ocitne zoči voči psychopatickému únoscovi" *1* ešteže toho únoscu hral práve on...
čo sa týka Nimm´s Island, je to naozaj taká oddychovka, pozrela som si ho kvôli GB, ale je to jeden z mála filmov, ktoré nemám potrebu vidieť znovu.. zato predvčerom sa sa znova pokochala s One more kiss *3* -
-
Re: Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
Jak jste k tomuto filmu přišla? -
-
Re: Re: Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
drahý mi stiahol, len titulky sa nám doteraz nepodarilo nájsť *9*
takže je to v originálnom znení (Gerry tam hovorí ešte so silným škótskym prízvukom), ale dej sa dá pochopiť -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klub vydieračov a Nimm´s Island
Aha, tak díky. *3*
-
-
-
-
-
-
zkouška!!!!
ŽE BY TO VYŠLO!!!! *14* -
-
Re: zkouška!!!!
Jak málo stačí k radosti, co? No zdá se, že se blýská ne lepší časy a postupně tady napravují, co těma změnama napáchali. Tak ještě by to chtělo opravit, aby fungovaly ty odkazy žejo. No, ale na gals i na ostatní stránky se dostanete i přes jiko. A jsou tam odkazy i na další stránky, o kterých nemají na osobnostech ani potuchy. Všechny jsou tam jako bannery po levé straně (musíte odrolovat dolů)Tak si hezky brouzdejte, dokud máte čas. -
-
Re: Re: zkouška!!!!
No supéééér,opravdu málo!!!Už jsem najela i na Jiko,ale přes Google,přes Seznam mi to nešlo za boha,buď jsem nešika já nebo seznam na prd vyhledává *9* Každopádně jsem se i Jikušky oblažila a ještě se chystám i k Vám-nebo Tobě???Asi to není na mém místě nabízet tykání,nevím,ale jsem pro si tykat *4* Už mi tu vrní mrňous,ale vrátím se!!!!
A ještě-koukla jsem na reklamky a s krémíkem je ještě úžasnější než s gelíkem *14* Jen ta slečna...proč nekontaktoval nás...by jsme ho namazali *14* *1* -
-
Re: Re: Re: zkouška!!!!
Jsem pro tikání. Jasně zajdi tam, je tam fůra článků asi tak od loňského října, něco je k filmům, něco jsou drby. A jasně, že u Jikušky je to super. A kdyby ti nestačily ty tapety zveřejněné, tak mezi banery je taky jeden, co vede do galerie a tam jsou ještě další. Myslím, že je poslední.
Jo a reklama na krém u nás taky už běží? Jsem viděla jen tu holicí. To abych to začala sledovat. -
-
Re: Re: Re: Re: zkouška!!!!
Ne, ty ťunťo, koukala určitě na trubky. *3* Nemám čas zkoušet přihlášení. Tak až odpol. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zkouška!!!!
aháááá....já vim....mám mezery... *9* bdu trénovat... *3* -
Katko, trubky jsou You-tube. Na to časem přijdeš, na tenhle folklór, neboj -
No mě to dolezlo, sotva jsem to odeslala, ale už jsem to radši dál nerozmazávala. Tak dík, žes to rozmázla za mě *15* *15* *15* -
Na trubky... *7* *7* *7* Jsem vedla jak te jedle... *7* *7* *7* Koukala jsem u Jikušky na reklamky z YOUTube a byla tam krémíková a myslím,že u nás neběží... *9*
-
-
-
-
-
-
super
Ve Fantomovi byl skvělej, škoda, že v tom filmu musel bejt impotent. -
Gerry
K němu jen 4 slova... : JE TO SEXY CHLAP!!!!!!!!! -
-
Re: Gerry
To sedí!!!
No a v tej súvislosti k dnešnému adventnému bonbóniku - ako môže byť niekto tak krásny a sexy??? Dokáže to niekto vysvetliť??? *3* *3* *14*
-
-
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2589179/gerard-butler-shirtless-wetsuit-02/
SNUBNÍ PRSTÝNEK???? *8* SNAD JEN VE FILMU *13* -
-
Přesně tak. Jen ve filmu. *3*
-