Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maaria

300

upozorňuje na film v tv s gerrym butlerem. Kdo máte HBO, tak koukejte:-)
    300: Bitva u Thermopyl 3.7. HBO 21.50
    • Re: 300

Mám nutkání upozornit na to, že se ten film dá vydržet jen a jen proto, že je tam náš milovaný GB.
      • daba

Re: Re: 300

Musím přiznat, že když se film "300" dostal do kin, ani jsem ho nechtěla vidět, protože jsem byla ještě plná Fantoma a nechtěla jsem si "kazit dojem". Koupila jsem si až DVD na podzim, spíš ze zvědavosti (a taky proto, že jsem na webu slyšela řadu velmi zajímavých rozhovorů s GB o tom filmu). No, nejsem fanoušek komiksů, asi je třeba ocenit tu stylizovanou podobu, kterou ten film nakonec měl, kolik energie musel GB vložit do toho, aby měl ještě krásnější tělo než jindy, i ten způsob natáčení (v jednom z rozhovorů to i srovnával - zda je lepší natáčet jen mezi modrými plátny, nebo v tak reálném "reálu" jako v Beowulfovi). Mně osobně se na celém filmu stejně nejvíc líbí bonusy, kde GB působí daleko normálněji. *3*
  • Ještě P.S.

Nevím jestli jste četly toto,už je to staršího data,ale jestli ne,tak se Vám to určitě bude líbit.

http://mladazena.maminka .cz/scripts/detail.php?id=378004
    • evelynba

Re: Ještě P.S.

Ano, súhlasím s Adou - pekné čítanie, pohladenie na dušičke. Díky *4*
    • Re: Ještě P.S.

Díky moc a moc za odkaz. Samozřejmě, že se to líbilo. Vždyť je tam o GB psáno jen v superlativech. Těch zdrojů o jeho inteligenci, smyslu pro humor a dobré povaze je více, takže to asi bude pravda. Hezky se to četlo. *4*
  • Hlasování

Nechci předbíhat, ale Gerard už má značný náskok, tak snad tento měsíc zvítězí. Já osobně, při každé možné příležitosti, kliknu. *4*
  • sexy těla

http://www.novinky.cz/zena/styl/178 435-nejpritazlivejsi-hollywoodske-t elo-ma-daniel-craig-ctvrty-je-borat .html
  • charlaine

už to neřešim.

Já už ty bulvární bláboly ani moc nepitvám.To je těžké,když je někdo celebrita musí s enormním zájmem médií a všelijakých dotěrů počítat,a Gerry to moc dobře ví.A novináři jsou schopní i z nevinného úsměvu třeba při koupi zmrzliny vyspekulovat,že má Gerry žhavou aféru se zmrzlinářkou. *4* A přijde mi sympatické,že se neschovává,nemračí,bere to,jak to přijde.-Jednou jsem VIP,tak jsem vděčné sousto.A co,mám snad proto přestat žít?-A ženám se líbí,to je nám jasné,vržeme zuby,ale to je tak jediné,co můžeme.A nebuďme naivní,Gerry o své přitažlivosti zatraceně dobře ví.Však má být nač pyšný.Krásný chlap,který ví,jak se k ženám chovat,je vtipný(však JA vyprávěla,jak ji a ostatní štáb při natáčení filmu The Bounty Hunter bavil,že je neskutečně vtipný a zároveň pozorný).Je to kus chlapa,s patřičnou dávkou inteligence a žádný balík...není divu,že je tak v kurzu.Jasně,že bych byla blahem bez sebe,kdyby byl můj *14*(což je zhola nemožné *1* ),ale asi bych brzy žárlivostí praskla.Ale snít si můžu klidně,kdy chci.A on jako objekt mého snění....to je vážně prima.A nějaká JA nebo Nicole Scherzinger nebo tanečnice z brazilského klubu se můžou jít vycpat *3* *1* ,protože ty si do snů rozhodně nepustím *13*
    • evelynba

Re: už to neřešim.

Veľmi pekne vystihnuté - to cítim aj ja a som spokojná *4* , ale nemôžem si pomôcť, občas ma tieto bulváry vytočia do zúrivosti (možno preto, že za bežných okolností ich nečítam a nemám teda imunitu *3* ) nie kvôli tomu, čo píšu o Gerrym, ale pre ich neopísateľnú blbosť a primitivizmus a vedomie, koľko ľudí to žerie aj s navijákom, ma proste rozčuľuje. *10* Ale nenechajme so kaziť pekné zážitky, Gerry je, zdá sa, opäť vo forme a náš zrak môže s potešením na ňom spočinúť aspoň na fotkách a videách. *14* Pekný zvyšok nedele... *4*
    • Re: už to neřešim.

Mluvíte mi Charlaine z duše. Já bych se také užárlila a tak považuji to své snění, kam žádnou jinou nepustím, za moc fajn. Mimochodem, žádná v něm na mne nemá. Jsem totiž překrásná, mladá, štíhlá a inteligentní (žádná šedá myška) a klidně mohu dělat Gerardovi fóry. Z toho usuzuji, že není pravdou to, že si člověk své sny může plnit. Nemůže. *3*
  • celtic.man
    Je nádherný! *14* *3* *4*
  • Tak koukám, že mám jmenovkyni. Já psala ten příspěvek o slušnosti a najednou nevěřím vlastním očím. *16*
    Tyto stránky jsou věnované Gerrymu a když se chce někdo svobodně vyjádřit, tak proč ne, ale k věci. Každý rozumný člověk přijme kritiku, ale ne blábol. Lenka a Jik mají naprostou pravdu.
    • lenkastr
      Oujé, zdá se, že se tu za vás vydává nějaký prudič s cílem nás vytočit, což se mu povedlo. No, moc hezký.
  • daba

Bounty Hunter na ČSFD!

O Bounty Hunter se dnes objevila zprávička i na titulní stránce ČSFD! Sice "jen" s fotkou J. Anistonové, ale alespoň to! Doufám, že česká média konečně přestanou našeho miláčka přehlížet!!! *3*
  • Ukolébavka

Každý večer , než jdu spát, si vždy pustím zpívajícího miláčka a pak teprve vypnu PC a jdu na kutě.

http://www.youtube.com/watch?v= bZkIA5ks-8A
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Ukolébavka

Pekné, aj keď - keby som si ja každý deň pred spaním dávala uspávanku (ukolébavku), tak by to určite bola Music of the night - rovnako ako u bazalky, aj u mňa stále vedie PoTo. Nuž ale "proti gustu žiadny dišputát". Pekný večer *4* *3*
      • Re: Re: Ukolébavka

Tak u mne rozhodně také vede POTO. A tam jsem ho také poprvé vzala na vědomí a začala se o něj zajímat. Dokonce se domnívám, že rolí fantoma ve stejnojmenném muzikálu na sebe strhl pozornost divaček z celého světa a získal tím zástupy nadšených fanynek. Což dokazuje, že jsme všechny ženské po celém světě stejné. Také po tomto filmu začala prudce stoupat jeho popularita ve filmové branži. Ale písnička, kterou zpívá v PSILY je nejen pěkná, ale je v této situaci nesmírně přitažlivý. Tou ukolébavkou ze sebe shodím všednost a jdu spát naladěná k příjemnému usínání. Ten kluk ani neví, jakou má moc. *14*
        • Re: Re: Re: Ukolébavka

tak s tým, že stvárnením Fantóma stopercentne zaujal, plne súhlasím, Ada... ja som predtým to dielo nikdy nebola schopná dopočúvať do konca, mrazilo ma pri tej hudbe a nie práve príjemne *1* dokonca mi miestami naháňala strach... keď som istý čas žila v zahraničí, bol Fantóm opery v repertoári divadla, ale nikdy som sa naň nešla pozrieť...film som si pozrela až na odporúčanie priateľky a tam ma tá hudba a dielo ako celok úplne očarili a viem, že je to najmä vďaka Gerryho výkonu a aj keď mám operu rada, veľmi sa mi páčilo, že to dielo odspieval tak "civilnejšie", nie za každú cenu operne.. *4*
          a moja uspávanka by bola od Point of no return až do konca *3* a časť, keď ide Christine na cintorín a pieseň, ktorú spieva tam..

inak dievčatá, ktoré ste videli už Ctihodného občana, je tam veľa krvavých scén? lebo to ja nemusím až tak... aby som vedela, kedy si zakrývať oči *5*
  • bannery

Nevíte někdo jestli na Gerard Buler Dot Net mají někde bannery? Ráda bych nějaký dala na svou stránku.Na GB Gals jsem je našla,ale na GBDN je nemohu nalézt.Díky
    • Re: bannery

Tak mě napadá,viděly jste to?
      http://www.gerardbutlergals.com/a ffiliates
      Pro ty co to ještě neznají - z adresy se musí odstranit mezery,které se tam vždy vytvoří.
      • Re: Re: bannery

Našla som to, ale neviem čo s tým. Prosím, pre nás starších a menej zdatných v týchto novinkách - čo je banner a čo je affiliates? Dík vopred za vysvetlenie. *4*
        • Re: Re: Re: bannery

Banner se překládá jako standarta, korouhev a v amer.hovor. jako vynikající.
          Affiliates se v amer. hovoru myslí jako přátelit se, nebo přičlenění, svázání se s něčím.
          Dnešní adventní bonbonek ja opravdu slaďoučký. *14*
          • Re: Re: Re: Re: bannery

Přesněji ty affiliates jsou sesterské stránky a bannery jsou reklamní obrázky s odkazem na stránky,které propagují.Laicky.
          • Re: Re: Re: Re: bannery

Díky vám obidvom za odpoveď, zase som o niečo múdrejšia, človek sa celý život učí *4* *3*

A nejen s G.B. jsou tam i jiné,no to nakonec je vidět co je na obrázku ,když je tam Gerry,tak je to jasné,kam to vede.

To jsou bannery fanouškovských stránek z celého světa,každý Vám otevře nějakou stránku s G.B.Stačí na něj kliknout.Tam si užijete. *3*
    • Re: bannery

Tak už není třeba,našla jsem ho na GB Gals. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit