Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • držali sme palce?

Zdravím všetkých obdivovateľov Gerryho, vie niekto, ako dopadol súd s paparazzim, ktorý mal byť 10.júna (června?). Ak niekto vie, nech dá vedieť. Veď sme mu určite držali palce, najmä keď vieme (aj z početných príspevkov na you-tube), že Garry je milý, veselý a k fotografom aj fanúšikom značne trpezlivý. Takže ten paparazzi asi musel byť mimoriadne drzý alebo podobne, keď vyfasoval (ak je to vôbec pravda). *7*
    • maaria

Re: držali sme palce?

osobně si myslím, že kdyby to nedopadlo, tak už o tom budou všude psát, ale nikde nic není vidět, tak asi ok
  • poradnej orgac

byl bych strasne rad kdybych si stebou moh zasexovat jsem zatim panic casto si ho honim pred compem a strikam svy semeno na monitor strasne me vzrusujes predstavuju si nas dva ve sprse jak ti ho kourim a pak ti zmoulam kulky a dudlam zaluda aaachhchchch *5* *4*
  • cinderella.l

No comment

Wow !!!! *14* *14* *14*

http://www.youtube.com/watch?v= 4tdJs9SWgP4
    http://www.youtube.com /watch?v=yadxivCS4Hg
    http://www.yo utube.com/watch?v=smIsHaD5HzU
    ( vše bez mezer )
    • Re: No comment

Tak jsem si videa prohlédla a musím konstatovat, že našemu chlapci je očividně mezi fanynkami moc a moc dobře. Já osobně bych nemohla být na místě fanynek, protože bych nejdřívě ostatní fanynky umlátila ze žárlivosti a pak bych Gerryho sežrala láskou. Ještě že žiji tady. Ale teď vážně - je tam opravdu okouzlující. Rozhodně bych se nenechala rozhodit nějakými brutálními polohami jeho filmových rolí , nebo nějakým tím sprostým slovem. Ta sprostá slova mi k němu dokonce sedí více, než kdyby se projevoval uhlazeným, univerzitním způsobem. Nic nepředstírá, je přirozený a o jeho charakteru a povaze vulgarismy nic nevypovídají. Ve čtvrtek jdu už konečně na TUT *14* *4* *14*
      • evelynba

Re: Re: No comment

Opäť sa mi potvrdilo, že Gerry je s fanynkami neskoutočne trpezlivý. Svojho času tu niekto začal diskusiu na tému, či Gerry nie je náhodou gay. No, úprimne, ani by som sa nedivila. Neustále obklopený fanynkami, ktoré jačia, roztápajú sa na kolomaž a padajú do mdlôb, vešajú sa naňho a túžia sa ho aspoň dotknúť - malé aj veľké, chudé aj tlsté, pekné aj škaredé, mladé aj staré..... strašné!!! Ja na jeho mieste by som už žiadnu ženu ani nechcela vidieť! Takže klobúk dolu - je neuveriteľne charizmatický, slušný a trpezlivý. Nech žije !!!! *3*
  • daba

Další fotky

Dobré ráno! Kromě krásných adventních fotografií se objevily nové fotky i na GALS, např. http://www.gbgalsgallery.com/v/shoo ts/icon2009/icon+_4_.jpg.html

(p rý se budou snažit získat je co nejdřív ve vyšší kvalitě a bez přepisů). Tak aby se Vám lépe vstávalo... *3*
    • evelynba

Re: Další fotky

Jééémine, díky moc ...Gerry je zase raz tak neskutočne krásny!!! *14* *14* *14* ešte že pri PC sedím, inak by sa mi určite podlomili kolená. Ďakujem za krásny začiatok inak hnusného usmokleného šedivého dňa. *4*
  • evelynba

info

Ešte som zabudla - info: na slovenskej TV JOJ v sobotu 20.2. o 20.45 - Kráľovrstvo ohňa (Reign of Fire) z r. 2002. *4*
  • Tak mi odpověděli a stejně jse to naprd...

Dali mi odkaz na tu přihlašovací tabulku,která se mi i tak zobrazuje když kliknu na přihlásit se,tam mi to napíše,že jsem již přihlášená a i přesto tedy kliknu přihlásit se,protože můj účet zobrazen prostě NENÍ!!!...pak se mi tedy konečně zobrazí,kliknu na Gerryho,stále vidím v záhlaví můj účet a jakmile vstoupím do diskuze,tak to zmizí a je hotovo-konec...To tedy nevím jak to Evenlyba udělala,že má vidět její úžasnou ikonku *14* *14* *14* a příspěvek přidaný jako registrovaná!!!V tom jsou kouzla *1* *1* *1*
    Každopádně jim ještě písnu...s tím musí něco udělat!!! *16* *10* *16*
    • Re: Tak mi odpověděli a stejně jse to naprd...

Je to záhada. Hlavně, když evelyn ten příspěvek vložila dnes, ale na profilu má poslední aktivitu (nebo jak to tam píší) 28.4. To by mě taky zajímalo, co to tu řádí za šotka. Evelyn, doufám promine, že si ji berem do huby *3*
  • GERRICEK

TAKOVY VOCHCAPADLO *15* *15* *15*
    • Re: GERRICEK

Sám jsi vochcápadlo!Chtěla bych tě vidět. Nějakej zamindrákovanej měkoň. No jo, takový tělo by záviděl každej
      • Re: Re: GERRICEK

*15* *15* hlavne mu zavidim ty jeho nohy do O *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *5*
        • Re: Re: Re: GERRICEK

tak lepší než mít nohy do X, že *3* zkus juknout do zrcátka *5*
    • Re: GERRICEK

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15*
  • Divadlo

Samozřejmě, že je to divadýlko pro fotografy. Je-li to nějaká kamarádka, nebo náhodná fanynka, to nelze určit, ale je to divadýlko. *5*
    • daba

Re: Divadlo

To je jisté. Spíš to vypadá, že se chtěla vyfotit ona s ním (on moc nadšeně nevypadá) - ať už proto, že sama patří k tomu "póvlu" (paparazzi - už byly i takové případy), nebo je to jen náhodná fanynka. Ani nevím, zda v této době už je GB skutečně na dovolené (na vlastní karneval ho pozvali sponzoři, takže zřejmě i musel pózovat pro fotky), v každém případě mu to moc sluší. Asi už se připravuje na filmování příští měsíc, co se postavy a opálení týče. S JA to "filmovali" kvůli blížící se premiéře Bounty Hunter, to už snad i oficiálně přiznali (pochybné internetové plátky toho byly plné). Teď se sice kvapem blíží filmování v Srbsku, což je geograficky mnohem blíž, ale moc platné nám to asi nebude... *3*
      • Re: Re: Divadlo

A copak nám náš miláček v tom Srbsku bude točit? Víte to?
        • cinderella.l

Re: Re: Re: Divadlo

V Srbsku by se mělo natáčet Shakespearovo drama Coriolanus. *3*
  • Tak som si v sobotu pozrela (nie celého) Gamera... Je to "šílený" film, ako som písala už keď som na ňom bola v kine, aj keď som sa dočítala aj takú recenziu, že až ďalšie generácie pochopia jeho kvality *13* , no, neviem.... V každom prípade som si však s nadšením vychutnala Gerryho v plnej forme, takého, akého som ho mala najradšej *14* "Namakaného" tvrdého chlapa s nežnou dušou. Musím totiž, žiaľ, konštatovať, že ani mne sa Gerry teraz nejak extra nepáči - príliš chudý a s tými dlhými vlasmi - veľká hlava a chudé telo - pripadá mi ako askéta alebo ako keby bral drogy. Neviem, akoby to už nebol on... Viem, že údajne to robí kvôli roli surfera, ale aj tak nie som spokojná. *9* No čo už... Čo sa týka MGP, tiež sa teším, že príde do kín, ale svoje nadšenie som neprejavila najmä preto, že ak bude v ČR, neznamená to, že bude aj v SR, takže s nadšením som opatrná. Majte sa všetky krásne *4*
    • jik
      Premiéra MGP na Slovensku je také 1.12. viz ČSFD
      http://www.csfd.cz/film/278295-machine-gun-preacher/
  • kaculencicka
    Júúú,nová diskuze,tedy jen grafická úprava!!!Smajlíci fungují...,konečně se to na Osobnostech zvedá!!!!Jednička s * *4*
    Zdravím vás a doufám,že opět a častěji dorazím a to i k Jikušce,ale na to musím mít vyhoštěné děti z bytu a alespoň hoďku čistého času *2*
    Mám radost,že máš Evelynbko,radost!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit