-
hlasování
Je 1.3. a hlasování není uzavřeno,to ho zase pro velký úspěch prodloužili,aby měly možnost fanynky jiných herců zvrátit skóre či co? *7* -
-
Re: hlasování
Také mne to zarazilo a nevbím, co si o tom myslet. *7* -
-
Re: Re: hlasování
Mňa to ani neprekvapilo, totiž mesačné hlasovanie nezačalo hneď 1.2. a aj tie týždňové hlasovania sú vždy menené v utorok, takže predpokladám, že asi dnes alebo najneskôr zajtra to ukončia. Ale krásne sme to (myslím tým fanynky celosvetovo) potiahli !!!! *3* *14* *4*
-
-
-
registrace
Tak jsem si změnila registraci a už jsem tu jako jik.Ahoj *3* -
-
Re: registrace
Srdečně zdravím *3* -
Re: registrace
Ahoj, jik, tešíme sa *4* -
-
Re: Re: registrace
Ešte v tej súvislosti chcem podotknúť, že je nanajvýš komické, keď sa človek na profile Jik dočíta, že "som fanúšikom 4 dni" *1* Keby sme nevedeli, tak by sme možno aj uverili.... *3* A ešte - Gerryho Jiko stránka je super, klobúk dolu, síce viem, že láska hory prenáša, ale ja by som to určite nedokázala. *4* -
-
Re: Re: Re: registrace
Díky,to se hezky čte.Mě to prostě hodně baví a Gerry je mojí múzou. Tak to jde samo. *14* Krom toho můžete nahlédnout i na stránku jiko-wallpapers, je na ní odkaz(banner) v menu dole, tam jsou další moje múzy (kdyby Vás to náhodou zajímalo) *3* -
-
Re: Re: Re: Re: registrace
Ostatně jestli jste četla jak jsem objevila Gerryho,nebo nakoukla do diskuse,tak to asi víte. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: registrace
Jo je to fajn pocit,že stejně postižených je více a člověk se má s kým podělit o své šílenství. *4* *3* -
Zdá se , že u všech může za to Fantom. *14* -
Čítala som už dávnejšie a dobre si ho pamätám, lebo tá stredná časť je v zásahe úplne zhodná s mojím príbehom, akurát že ja som začala rovno Fantómom a k vlastnému počítačovému spracovávaniu som sa neprepracovala - no ale ako vravím, ten stred je úplne zhodný vrátane pocitov a hodnotení, akoby ste písala o mne. Som rada, že som kedysi natrafila na Osobnosti a mám možnosť deliť sa o priestor so sympatickými, príjemnými a rovnako zmýšľajúcimi osôbkami. *4* *3*
-
-
-
-
-
-
Adventní kalendář
Tak dnešní adventní bonbonek je k zešílení láskou. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Adventní kalendář
No, mne sa ten včerajší páčil viac - ale ako som už raz napísala - "proti gustu žiaden dišputát". Fakt je, že v tejto scéne je Gerry absolútne neopísateľný *14*, ale mám pocit, že konkrétne táto fotka to až tak nevystihuje. Ale ak sa páči - užite si to "zešílení" naplno- *14* *4*
-
-
Diskuse
Milé přítelkyně a obdivovatelky Gerryho,
po delší odmlce vás všechny zdravím.
Je pravda, že si dost často z nostalgie čtu příspěvky z této stránky z let minulých. Byly tak skvělé, milé, přátelské, někdy i dost osobní. Přiznávám, moc mi ty diskuse chybí. Nevím, kam se všechny přítelkyně ztratily.
Snad se jim život posunul někam jinam, možná, že už našly toho svého " Gerryho " a na toho " našeho " již nemají tolik času, možná, že mají jiné zájmy a koníčky ( nechápu, co může být větší koníček, než Gerry, že ??? ( smajlík ) Nebo prostě už všichni vědí, kam se podívat, aby se dozvěděly aktuální informace a prostě jen nemají chuť se k tomu vyjadřovat. Ať je to jakkoliv, doufám, že se mají všechny dobře.
A na závěr vzkazy pro věrné této stránce.
Vzkaz pro LenkuStr:
Nerozčilujte se kvůli takovým hloupostem jako je známkování apod., protože je to skutečně úplně jedno. Celé OSOBNOSTI jsou už delší dobu tak trochu " na hlavu ". Mě se zase dost dlouho nepodařilo vložit na tuto stránku žádnou novou fotku Gerryho. A že jsem jich tam naposílala. Dál překládejte a dělejte co Vás baví.
Vzkaz pro Jiko:
Máte vážně moc hezké webové stránky. Vždy, když je otevřu, potěším tak nejen své oko, ale i srdce. Máte můj velký obdiv !
Vzkaz pro Evelyn:
Jste přítelkyně z těchto stránek pro mě nejmilejší a přiznávám, že Váš příspěvek mě donutil napsat. Děkuji, že se nás vždy snažíte znovu a znovu dát dohromady. Děkuji moc !
Doufám, že nám tady bude zase brzy dobře, tak jako dříve. -
-
Re: Diskuse
Ďakujem moc.... veľmi ma potešilo, že naozaj ešte niektoré ste tu, aj keď sa nehlásite. Je to fajn a ďakujem aj za nápad, aj ja si budem niekedy, keď mi bude nostalgicky, listovať v starých diskusiách. Bolo to vtedy super. Je fakt, že táto stránka sa nejak pokazila, aj to zrejme viaceré odradilo. No, uvidíme, ako sa to vyvinie. V každom prípade budem naďalej sledovať o.i. aj túto stránku a diskusiu.
Takže Cinderellko, ešte raz díky za pekné a povzbudivé slová a všetko dobré, hlavne ostaňte verná Gerrymu. (smajlík)
-
-
Ahoj Plynare
Plynare mi všichni tady víme že Geryho VELMI VELMI Miluješ jsme rádi že si se opět ozval jde vidět že tvá touha po Garym je obrovská *14* *1* *14* *1* *14* *1* *14* *1* -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
nové
Nové fotky zo včera ! *14* - len neviem, čo sa stalo, ale na niektorých (najmä tretia od konca na str.2) akoby nám Gerry nejak zostarol ?? *7* A na iných je zasa úžasný ! *14*
http://www.gbgalsgallery.com/v/pa rtiesetc/Cosmo/?g2_page=1 -
GB a předávání Oscarů
Letos bychom si tu slávu neměly nechat ujít, náš miláček by se toho měl též zúčastnit (tedy bohužel předávání, ne přijímání, to bych mu přála víc). Nevím, zda bude předem známá informace, co konkrétně bude uvádět (abychom ten pravý okamžik nepropásly). Ani nevím, zda a kdy to budou vysílat u nás (podle našeho času by to mělo být dost nešikovně v noci z neděle na pondělí). *3* -
-
Re: GB a předávání Oscarů
http://www.ropeofsilicon.com/articl e/list-of-presenters-for-the-2010-o scars
-
-
Pro bazalku
Také považuji Point of no return až do konce za nádhernou pasáž jak hudebně, tak i herecky. Čast, kdy jde Christine na hřbitov a zpívá svému otcie, patří dle mého vkusu mezi ty nejkrásnější. Já se vůbec domnívám, že filmové zpracování tohoto muzikálu se nesmírně zdařilo. Není v něm žádné hluché, prázdné místo. A těch strhujících scén je tam mnoho. Herecké obsazení do všech rolí se režisérovi také povedlo. Že je Gerard třešničkou na tomto vynikajícím dortu, o tom není pochyb.
Ve Ctihodném občanovi je sice pár scének, které naznačují brutalitu, ale vůbec se nebojte. Já nevím, jak jste citlivá, ale dle mého soudu tam opravdu jde jen o náznak, co přijde potom. Jinak je film zajímavý, GB je často v záběrech, takže si ho užijete. Jen v konečném dojmu se zde mezi českými divačkami rozcházíme. Ve mne vyvolalo zakončení soucit a pocit nespravedlnosti vůči GB (vypadlo mi jméno postavy, kterou hraje), tak jsem zvědavá, jaké dojmy budete mít Vy. Rozhodně se nezdráhejte na to jít. *4* -
-
Re: Pro bazalku
No až na tu scénu ve vězení,to rozhodně nebyl jen náznak,tam asi ty oči budete muset zavřít.Jmenoval se Clyde Shelton. -
Re: Pro bazalku
Presne tak, milá Ada..i keď kritiky som čítala dosť zmiešané, aj tak tento film oslovil množstvo ľudí a úplný súhlas, že obsadenie všetkých hercov bolo trefné - režisér mal šťastnú ruku :) mňa potom ten príbeh tak zaujal, že som knihu zhltla za 2 dni a zakaždým, keď si pomyslím, že sa údajne zakladá na pravde, mám taký zvláštny pocit...
na toho Ctihodného občana sa pôjdem pozrieť, len som nevedela, či mám vyčkať, kým bude na dvd alebo to risknúť do kina *1* naposledy som takúto veľkú chybu spravila, keď som videla v kine film Sedem... nevedela som pokojne spať asi mesiac.. brutalitu, násilie a krv nemám vo filmoch rada, preto ma ani neláka pozrieť si film 300 alebo Shooters - Gerard Negerard *1*
-
-
Tak jsem konečně pořádně zašmejdila...
...a jsem opět plná pocitů a dojmů...nejraději bych zavřela rodinu do skříně a na celý obejvák pustila Gerryho!Buď TPOTO nebo LAC...A jako zpívající je k sežrání!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Tak jsem konečně pořádně zašmejdila...
Do skříně nestačí, to ti vylezou *15*
Navrhovala bych Měsíc, nebo možná radši úplně jinou galaxii *3* -
Re: Tak jsem konečně pořádně zašmejdila...
No jo - vítej doma mezi námi !!! *3*
-