Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čo s voľným časom?

Milé dámy a dievčence, neviem ako ste na tom, ale ja som teraz akási bezradná.. *7* akoby som nevedela čo so sebou *7* keď po takom intenzívnom klikacom mesiaci naraz nemám do čoho pichnúť - teda kliknúť .... *3* *4*
    • Re: čo s voľným časom?

Tak se jukněte na JustJared,jak se z "ošklivého káčátka" stal krásný princ. *14* *15*
      • evelynba

Re: Re: čo s voľným časom?

Just Jarred mám ako obľúbenú položku a často sa tam dívam, ale teraz naozaj neviem, ktorý príspevok máte na mysli - sorry *8*
        • Re: Re: Re: čo s voľným časom?

No tak nic,to nevadí.
  • cinderella.l
    Krásné a klidné Vánoce všem.
    Merry Christmas Gerry. *3*
  • kaculencicka
    Dodatečně vše dobré,krásné,pohodové a hlavně pevné ZDRAVÍ v roce 2012,ze kterého se nám začalo rychlostí ukrajovat. *4*
    Jinak jak psala Ada,tak rodinný filmík s Gerrym byl jeden z těch které jsem si nenechala o svátcích uniknout a to jich bylo celkem-dva *1*
    Ten druhý Saturnin.
    A teď o víkendu dávali můj osudový "PSILY",který mne k G. přivedl
    *14*

A prosím,co nového jinak????Nestíhám sledovat,náš rošťák mě nenechá...,vše za běhu.Jakže to vypadá s tou kinopremiérou???Už???Tak ráda bych od kojení a pokakaných plenek na chvíli odběhla do křesílka na Gerryho. *14*

Díky a všechny milovnice G.B. zdravím :-)
  • 300

včera jsem viděla film "300", je fakt skvělej. no a on tam je naprosto užasnej *14*
  • evelynba

Gerry kuchtík?

Nový prvok - Gerry už aj varí - neviem, či sa to dalo jesť, ale zase raz bol stráááášne krásny a šarmantný *14* a zase raz mu to seklo!!! -
    http://www.bonniehunt.com/ resp. fotky na -
    http://www.gbgalsgallery.com/v/interviews/hunt101609/
  • jik

záhada

Zajímavé, odhlásila jsem se, ale kdykoliv sem vlezu jsem přihlášená. To je teda.. *7*
    • jik

Re: záhada

Ale přihlášená jsem jen v diskusi, jak vlezu jinam, tak už ne, zajímavé že v každé diskusi, nejen tady. Místo smajlíků jsou jen barevné obdélníčky. Ale už fungují odkazy. A Gerry na Gals je oujéééé.
    • lenkastr

Re: záhada

Jé, teď jsem si toho všimla,já taky :-o
      A nenačetly se mi smajly (ale to může být chyba u mě)
  • odpověď bazalce

Po pravdě, já mám v mp3,celého Fantoma,všechno co zpíval G.B. v P.S. I Love You a ještě různé hlášky z filmů Fantom opery,300 a P.S.I Love You,jako upozornění na zprávu v mobilu. *3*
  • GB

http://www.youtube.com/user/HMBther ealthingxxx
    To jsem náhodou objevila.
    • Re: GB

Super,jste jednička. *3*
  • dobré interview

toto vyzerá byť naozaj dobré interview (aj jeho druhá časť), škoda, že nerozumiem všetko, ale tak na 70% a ostatok sa dá domyslieť *3*
    http://www.youtube.com/watch?v=_j 2upvAuspA&NR=1
    • daba

Re: dobré interview

To je opravdu jeden z jeho nejlepších rozhovorů z poslední doby. Je z Norska, kde začátkem listopadu uváděl LAC.
      • cinderella.l

Re: Re: dobré interview

Naprosto souhlasím. Interview je skutečně skvělé a zajímavé. Jeho druhá část ( viz. odkaz ) mě opravdu " dostala ".
        Nemusíte Gerryho ani znát a ihned vycítíte, že to není žádná povrchní hollywoodská hvězda, která neví, co říká.
        Nad každou otázkou přemýšlí a ať hovoří o filmu, přátelství, fanoušcích, současném i budoucím životě, odpovědi evidentně řídí jeho srdce.
        ÚŽASNÉ ! ! ! *14* *14* *14* *14* *14*
        http://www.youtube.com/watch?v=tbb4VG1JI5A
        • Re: Re: Re: dobré interview

Já neumím anglicky!!! o čem to mluví????? *9* *9* *9* *9* *9* *9* Pjosím, pjosím.....
          • Re: Re: Re: Re: dobré interview

milá Ada, ja by som vám aj povedala, ale asi som tomu rozumela najmenej... ale tak aspoň niečo: hovorí o tom, ako rýchlo vznikajú nezmyselné, prehnané a nafúknuté články v bulvárnych novinách, že v podstate nemá súkromie, pretože kdekoľvek je, ktokoľvek ho môže nahrať aj keď len na mobilný telefón, že celá táto doba je šialená, pretože kdekoľvek na svete si, môžeš byť všade videný a vidieť do súkromia ostatných (napr. Facebook)...že sa snaží viesť tak normálny život, ako sa len dá - chodí bez ochranky...a že touto prácou žije svoj sen.. keď ho vtedy vyhodili z právnickej firmy, myslel si, že je to to najhoršie, čo sa mohlo stať, ale v konečnom dôsledku a s odstupom času to považuje za to najlepšie, čo sa mu stalo a verí, že všetko čo sa deje, sa deje z nejakého konkrétneho dôvodu.. ďalej sa ho moderátorka pýta, či je pre neho iné, ako ho ľudia vnímajú, pretože sa stal populárnym za veľmi krátky čas a fanúšikovia si ho spájajú s postavami, ktoré stvárňuje, ale že to nie je naozaj on...či je problém získať nových priateľov...vraví, že má rád ľudí, ktorí stoja nohami na zemi a ktorí ho inšpirujú a nútia premýšľať...

a dievčence hovoriace anglicky, pripojte sa :) ja rozumiem každé piate slovo *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: dobré interview

Milá bazalka, děkuji moc za Vaši laskavost, ochotu a trpělivost. Jsem Vám moc vděčná a udělalo mi to radost. To, jak jste rozhovor popsala, mi úplně stačí. Hlavně , že vím, o čem mluvil. Ještě jednou díky a srdečně zdravím. *4*
  • POTO

Milé dámy (predpokladám že väčšinou ste dámy a nie páni), prepáčte že vás svojimi pocitmi obťažujem, ale
    musím sa priznať, že aj keď som už asi out (POTO má už 5 rokov), ale včera som skončila zasa na kolenách - na GB jednoducho nie je dosť slov - zasa som sa zchuti vyplakala (vyřvala jsem se) - je to zvláštne - poznám to už naspamäť, ale vidieť originál celý film - to je iné. Ako tento chlap hrá a ako spieva - to sa nedá slovami vyjadriť - v jeho hlase je všetko !!!! Odporúčam - chvíľami si POTO vnímať so zatvorenými očami - potom počujete všetko, čo GB dokáže hlasom vyjadriť. *14* *14* *14*
    • Re: POTO

Neomlouvejte se - neobtěžujete. Jsme na tom všechny stejně. A při tomto muzikálu jsme na kolenou také všechny. Je to logické, krásná hudba umocňuje city. ¨Je neděle a právě opět na tv Film + začala nedělní repríza. Pá, pá *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: POTO

Ďakujem dievčatá za podporu, som rada, že som našla spriaznené duše. Doma mám len troch chlapov, ktorým som so svojím nadšením na srandu. Ale nech hovorí kto chce čo chce - GB je proste super - nemá konkurenciu.
        Všetkých, ktorí dokážu oceniť jeho kvality, pozdravujem a prajem krásne dni. Ozaj - vie niekto, kedy príde u nás do kín (predpokladám, že v ČR podobne ako v SR) Ugly truth? Vyzerá to, že by to mohla byť celkom chutná komédia. A GB sa zdá, že má o.i. aj komediálny talent a že v nej bude super!!!
        Ďakujem za info.!! *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: POTO

Po pročítání diskuze jsem se všimla, že děkujete "děvčatům". Pokud nepovažujete za děvčata i ženy do 80 let, tak s těmi děvčaty přibrzděte. Pokud jsou však pro vás děvčata všechny ženy bez rozdílu věku, tak jste naše. Nevím jak na Slovensku, ale u nás v Čechách se i sedmdesátileté babky oslovují "holka"
          • Re: Re: Re: Re: POTO

Dosť neskoro som si všimla tento príspevok a preto až teraz reagujem - samozrejme za dievčatá považujem všetky tu sa vyskytujúce dámy bez rozdielu veku, predpokladám, že v našom záujme o GB vek nie je rozhodujúci. *3*
        • daba

Re: Re: Re: POTO

Do českých kin 17. 9. (už je to mezi staršími příspěvky kdesi uvedeno, ale asi už moc daleko). Taky se moc těším. Hlavně poté, co španělská televize zveřejnila rozšířený trailer - asi to bude takové trošku až "s hvězdičkou", ale o to by to mohla být větší legrace, a my už nejsme malé děti, ne? *3*
          • daba

Re: Re: Re: Re: POTO

K tomu traileru - měla jsem na mysli tohle (mezerky si pripadne vymažte): http://www.youtube.com/watch?v=yOjq B-Xz9OM. Pokud umíte trošku španělsky, třeba i ty titulky pomůžou... *3*
            • Ugly truth

Díky ešte raz - zafungovalo to. Vedela som, že treba vymazať medzery, ale nevšimla som si potvorku nenápadnú medzierku pred písmenom b. Keď som ju objavila, už to bolo o.k. No teda - tento trailer je naozaj o inom - to skutočne nebude pre deti. Ale môže to byť fajn. Čítala som už kritiku, ktorá bola samozrejme vcelku negatívna - veď kritizovať je ľahšie ako tvoriť, ale v zásade z nej najlepšie vyšiel GB oproti romantickým komédiám ako takým, oproti scenáru, nápaditosti a nakoniec aj oproti KH. Myslím že ale ako dospelé osoby si urobíme názor samy, nie? A ak aj bude trochu nekritický voči GB, tak čo na tom? Máme na takúto "slabosť" právo - a ide vôbec o slabosť? Veď na ňom snáď ani nie je čo kritizovať. *3* (Len keď priberie. *3* *3* *3* )
              Prajem pekný deň. *4*
            • daba

Re: Re: Re: Re: Re: POTO

Jen ještě jedna poznámka - všechny tři existující trailery k The Ugly Truth jsou (bez titulků) i na ČSFD na stránce filmu, je tam i trailer z Gamer s českými titulky.

Jinak k POTO samozřejmě nezbývá než souhlasit s výše řečeným. Myslela jsem na Vás a pustila si DVD, když to dávali, ale "švindlovala" jsem a pustila si jen ty mé oblíbené scény. Jinak ke kritikům - jednak si myslím, že film v Česku nebyl propagován prakticky vůbec (a když, tak negativně), jednak sám A. L. Weber chtěl do filmu "rockový" hlas, takže se lze těžko divit, že si nevybral školeného operního pěvce. Filmu to dodalo určitě úplně jiný rozměr. Asi jsou i lidé, kterým se to nelíbí, ale zase je po světě řada fanouškovských stránek GB, jen v USA ty hlavni mají asi 20 tis. přihlášených uživatelů/lek, a z diskusí je zřejmé, že většinu fanynek nepřivedlo 300 (i když to mělo takové tržby), ale POTO. Takže samy určitě nejsme. *3*
            • daba

Re: Re: Re: Re: Re: POTO

K tomu traileru: jednak, jak už jsem minule psala, je třeba si z adresy vymazat mezery (když se adresa kopíruje přímo z webu, tak se to stává, asi záměrně, bohužel tento server neumožňuje dodatečné úpravy příspěvků a při zadávání to tam vidět není). Možná slovo "rozšířený" nebylo to pravé, ale je to trailer, který se vysílal ve Španělsku (proto ty titulky), v USA vysílali "okleštěnou" verzi - některé záběry tam chyběly, asi nemusím říkat, které. No, film pro děti to asi nebude.... *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: POTO

Mě se na té adrese normálně otevřel,má necelé dvě minuty,ale stačí.Jinak co se týká Fantoma,jsem ráda,že konečně někdo tak krásně vyjádřil co si myslím i já.Zatím jsem všude četla jak hrozně zpívá,ale to že v tom hlase jsou všechny emoce to si asi nevšiml nikdo(jsem si říkala).Taky jsem se nachytala ,když jse si koupila Fantoma na DVD a dodnes je to můj lék na smutek a dokonce i na migrénu.A když jsem si našla toho chlapa na internetu,jak vypadá pokaždé jinak,tak už není cesty zpět.Ale zavírat oči je škoda,to jedině v případě,že poslouchám soundtrack.
            • Re: Re: Re: Re: Re: POTO

Díky moc za info - dúfam že príde aj na Slovensko - a "modlím sa", aby bol s titulkami a nie s dabingom.
              K tomu španielskemu traileru - prosím - neviem to nájsť. Tá adresa ma hodí do nepodarených klipov (URL contained a malformed...) a keď naťukám ugly truth trailer tak ich je tam spústa, ale ani jeden nie je dlhší ako 3 min., t.j. cca ako oficiálny trailer a nenašla som žiadny španielsky. Prosím nejakú pomoc, bližšie info.
              Díky vopred.
    • maaria

Re: POTO

pod to se Ti s chutí podepíšu *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit