-
Dávám všem na vědomí, že v sobotu 3.9., na TV Nova, ve 22:20, dávají film " Ctihodný občan". Viděla jsem to v kině, ale i tak se již těším. Zdravím všechny fanynky. *14* *3*
-
The Ugly Truth
U nás v Cinestaru už visí plakát na The Ugly Truth! Sice zatím jen v původní verzi, ale přece! Na webu unie filmových distributorů mají stále datum 17. 9. (takže nápis "Coming soon" na plakátu vypadá skoro jako provokace) a český název "Chceš mě, chci tě". Tak to vypadá, že film opravdu uvedou. *4* -
-
Re: The Ugly Truth
Dle ČSFD Gamer a Chceš mě chci tě od 17.9.v kinech.Tak snad opravdu. *15* -
Re: The Ugly Truth
Už se moc a moc těším! *4* *3*
-
-
príspevok zo Slovenska
http://wanda.atlas.sk/10-najkrajsic h-muzskych-zadockov-soubiznisu/sex- a-vztahy/sexi-hosi/627765.html
Tak u nás zase raz zaregistrovali Gerryho *14* - potešiteľné - ale žiaľ do fotogalérie "zabudli" dať jeho fotky *9*
Ešte k tej slovenčine - keby niektorá z Vás mala problém (je to pochopiteľné, mladšie generácie už trpia tým odlúčením) môžem pokojne písať aj česky, z otcovej strany pochádzam z Moravy a Prahy. *4*
A ešte k môjmu menu - vidím že niekedy je problematické jeho skloňovanie - takže do budúcna - som proste Evelyn a to -ba som si pridala, lebo ma nechcel ako evelyn zaregistrovať, že už také meno má, tak som si pridala skratku Bratislavy, kde žijem. Takže zdraví vás všetky Evelyn. *4* *4* *4* -
-
Re: príspevok zo Slovenska
Myslím,milá Evelyn,že ta jazyková bariéra nehrozí.A to,jak vidím a čtu,nemluvím jen za sebe.A pokud bych měla mluvit za sebe,tak já mám tatínka Slováka)To jen na okraj,když jste vy zmiňovala moravské příbuzenstvo).Pravda, žije už dlouho v Čechách,ale díky němu nemám problém mluvit tímto jazykem,A samozřejmě i díky ,,slovenským pondělkům" *3* A i já se musím přiznat,že v osobním styku bych asi byla dost ostýchavá.Tahle konverzace je tudíž pro mě strašně fajn.Jsem někdy tak zdrženlivá,že to mnohdy lidé mylně zaměňují za namyšlenost.Ale omyl,já mám lidi ráda.Jen mi trvá,než někomu dovolím dostat se mi pod kůži.Tady však je to něco jiného.Důležité je,že se tu cítíme dobře,že se na sebe těšíme.Na sebe a na to,jak si popovídáme o naší společné posedlosti-Gerardu Butlerovi.Takže zatím se mějte a dobrou noc.A prima zítřejší den. *4* -
Fotku tam má. Je to fotka z filmu Lara Croft. Co se týká mužských zadečků, byla jsem nedávno velmi překvapená zjištěním, že to ženy zajímá a prý i některé vzrušuje. Nikdy mě toto nenapadlo, nikdy jsem to nevnímala, natož aby mužský zadek ve mně něco vzbuzoval. Tak nevím, jestli nejsem nějaká divná. Vnímám pouze tvář, hlavně oči a ještě jaké má ruce a jak mi voní (nebo zapáchá). *3* -
Jen si klidně pište po slovensky. V případě nějakého nedorozumění nám to pak přeložíte. Víte odkud z Prahy pocházeli příbuzní Vašeho otce? -
-
Re: Re: príspevok zo Slovenska
To žiaľ neviem, otec už zomrel a nejaké bližšie vzťahy s príbuznými ešte za svojho života neudržiaval. Ale dodnes mám tetu (otcovu sestru) v Nuslích. *4* -
-
Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska
V Nuslích jsem bydlela,když byli mí starší malí,dodnes tam navštěvuji bývalou tchyni a kadeřnici.A slovenština mi také nevadí,jsem na ní zvyklá.Sice občas něčemu nerozumím,ale zde se mi to zatím,pokud vím,stalo jen se syrovým a surovým a to se vysvětlilo,takže nevidím problém.Hlavně se pořád nebojte,že jste provedla něco špatného.Já osobně o ničem takovém zatím nevím. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska
Já si také myslím, že je Evelyn moc úzkostliva a že by se klidně mohla více odvázat. Stejně jsme tu všechny praštěné a nevidíme na sebe. Jooo, kdybychom měly takto blbnout z očí do očí, to už by byla jiná. Ale papír a net unese ledacos. Stále klikám. Gerard má stále slušný náskok. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska
Jo,praštěné asi jsme,a je to někdy tak fajn! *4* *4* -
Tak já se přiznám, že jsem normálně zdrženlivá a ostýchavější, takže bych se asi styděla být tak otevřená, jako jsem zde a odvahu bych asi neměla. To jsem ale posera! *9* -
Nemyslím, že som úzkostlivá, na svoj vek (za starého dobrého socializmu už dôchodkový) som "praštěná" až dosť. Len sa bojím, aby som niektorej z vás nechtiac neublížila, ste všetky také fajn... *4* A čo sa týka debaty cez net, neviem, asi som taká povaha, ale ja nemám pocit, že v osobnom styku s vami by som bola iná - mám pocit, že vás dobre poznám a že svoje city a vášne (GB) by som rovnako dokázala prejaviť aj v priamom kontakte, pretože viem, že sme rovnaké krvné skupiny... *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: príspevok zo Slovenska
Dík, je mi s vami všetkými fajn... *4* *3*
-
-
-
-
-
MACHINE GUN PREACHER
Také se tak těšíte ? Já strašlivě moc.
A plakát k filmu je prostě...WOW !!! *14* *14* *14*
http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2570460/gerard-butler-machine-gun-preacher-poster/fullsize/ -
Super
Gerard Butler je fakt super a kdo říká že ne je hloupej a neví co je hezkej chlap.Nevíte někdo jestli je ženatej? *3* *14* *3* -
Gamer
Nevím, nakolik je to oficiální a definitivní, ale na http://www.youtube.com/watch?v=wZzU 5DF3ROg (vše bez mezer) je k vidění trailer na "Gamer" (už jednou takto pronikl italský trailer na "Game" a hned zase zmizel, snad tohle vydrží). -
AUTOGRAM
Neznáte někdo současnou adresu Gerryho? Moc Vás prosím *4* . Chtěly bych ho poprosit o autogram. Tu adresu mi prosím pište nejlépe do vzkazů nebo na e-mail: zakov77@seznam.cz. Mockrát dík!!! *14* *14* *14* -
-
Re: AUTOGRAM
Adresa je na všetkých Gerryho stránkach - ale teda tu je - je to práce autogramová adresa:
Gerard Butler
c/o Spanky Taylor
3727 W. Magnolia Blvd
Burbank, CA 91505
*4* -
-
Re: Re: AUTOGRAM
Taky bych moc chtěla jeho vlastnoruční podpis,ale víte,kolik má fanoušků a kdyby se měl každému podepsat,tak se asi zblázní... *14* -
-
Re: Re: Re: AUTOGRAM
To máš pravdu,asi by musel celé dny jen sedět a podepisovat se.Krom toho je na internetu k nalezení dost podepsaných fotografíí.
-
-
Samozrejme nie práce, ale práve.... *3* -
Díky :) *4* *4* *4* *15*
-
-
-
BH
Dámy, pokud máte HBO, v neděli 3.4. a ve středu 6.4.ve 20:00 hodin Exmanželka za odměnu. -
tak neviem ci vobec muzem vstupit do tejto diskuie a povedat svoj nazor alebo ma odtialto vyrazi hned.... mate to tu akesi drsne na to ze by to mala byt verejna diskusia na verejnej stranke.....
-
-
Jen se vyjádřete, dokud tu nikdo nikoho neurážel, tak to tu drsné nebylo, stačí se vyjádřit slušně
-
-
nestastna
čim viac mam smoly v živote tym viac mylujem Geryho -
-
Re: nestastna
Život je jen náhoda, jednou jsi dole , pak zas nahoře.... Nezoufejte, smůla jednou skončí a zas vyjde slunko. Jen se dál utěšujte láskou k Gerardovi, stojí to za to. On je k pomilování.
-