Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zase fotky

Díky,hezky jste mě překřtily *15*
    Na JustJared zase nové fotky. *4*
  • evelynba

LA a 300

Pozrite si nové fotky z LA na Just Jarred - GB je zase raz "na zjedenie" *14* *14* *14* No a info pre tých, čo majú možnosť a záujem - TV Markíza dáva v sobotu 12.3. o 21.30 film 300. *3*
    • lenkastr

Re: LA a 300

A kdybyste ho, Evelyn, viděla, jak na mě kouká z tapety na monitoru *14* tam je teprv k sežrání *3* (jako vždy)
    • jik

Re: LA a 300

Jo Gerry je "na zjedenie" pořád *14* *3*
  • cinderella.l

GAME

Interaktivní plakát k filmu GAME a ...
    Gerard´s magic eyes *14*
    http://gamerthemovie.com/
    Jak se vám líbí ???
    • daba

Re: GAME

Dík! Líbí, a moc! Takže ten film se nakonec zřejmě bude jmenovat "Gamer", no, taky dobře. Vypadá to, že na můj vkus bude až moc akční, ale na cokoliv s GB se těším!!!
      • Re: Re: GAME

Já jsem ho našla pod názvem Citizen Game ,na IMDb,původně tam měli jenom Game a teď to přepsali a na Google jsem pod tímto názvem našla spoustu odkazů i trailer.
        • Re: Re: Re: GAME

No jo,ale teď koukám,že to zase přepsali na Gamer.To jsou šachy.
          • daba

Re: Re: Re: Re: GAME

Když to natáčeli, psali všude, že "pracovní" název je "Game", ale že to není jisté. Před časem se objevil název "Citizen Game", ale obecně se to moc nelíbilo, až v pátek se objevil ten interaktivní plakát s názvem "Gamer" (poprvé s tímto názvem)a v něm měl být skrytý ten trailer. Někdo ho zřejmě včas objevil a dal na YouTube, tam se to podle všeho objevilo včera, kdy o tom informovaly všechny hlavní fanouškovské servery (GBGals, GBnet), jak už jsem včera psala, na http://www.youtube.com/watch?v=wZzU 5DF3ROg (vše bez mezer). Už předtím unikl zřejmě taky "pracovní" trailer v italštině, ale ten včerejší toho daleko víc o tom filmu prozrazuje a vůbec je líp udělaný, takže asi bude ten pravý. No, necháme se překvapit, zatím pořád nezměnili datum české premiéry, i když je to necelých čtrnáct dní po světové premiéře (je ale pravda, že P. S. Miluji Tě tu dávali dokonce o den dřív než v USA). Je-li to vše pravda, v září si užijeme!!! *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: GAME

Tak už se těšíme.Snad to vyjde.Dík za informace.
  • GAMER

Tak milá Ado,abyste nečekala dlouho.Právě jsem přišla z kina a musím říci,že už jsem viděla hodně horších filmů, dokonce jsem se u toho i zasmála,(asi dvakrát).Vzhledem k tomu,jaký to byl masakr ,tak tam z těch bitev bylo tak akorát.Taky nejsem počítačový hráč,ale tenhle film mi nevadil.Zkrátka nejsem zklamaná,možná proto,že jsem věděla na co jdu a filmy tohoto typu se mi asi líbí.K mým oblíbeným patří např.i Matrix což u žen není příliš obvyklé.Vzala jsem s sebou,na rozdíl od Vás,svého (dospělého) syna,který má na to zhruba stejný názor,takže mi to ani nemá za zlé.Ale on také věděl,na co jdeme.Tak asi tak. *4*
    • daba

Re: GAMER

Já jsem na tom dnes také byla, mně tam spíš vadilo, že spousta věcí byla takových "nedotažených", hlavně co se týče děje a "poselství" filmu. Nejsem moc na akční filmy, ale věděla jsem, "do čeho jdu", takže ty bojové scény jsem očekávala, těch scén ze hry "Society" dokonce bylo méně a méně zvrácených, než jsem byla připravena přetrpět. Myslím, že ta základní myšlenka (že jedni lidi budou ovládat a zotročovat ty druhé) je dost šílená a i ta rychlá kamera (režisér M. Naveldine používal ruční kameru se kterou jezdil na in-linech, takže to bylo takové rychlé) k těmhle záběrům dobře šla, akorát se z toho časem točila hlava. Zase ty záběry mimo hru byly normální a GB zase ukázal, že tam, kde vůbec měl tu příležitost, umí hrát a není jen hezký svalnatec. Taky si nejsem jistá, jak rychle bych se vůbec zorientovala v situaci, nebýt toho, že už jsem si o tom leccos přečetla - měli to na začátku více uvést... Ale z kina jsem odcházela s překvapujícím pocitem, že se mi to vlastně líbilo. *3*
      • cinderella.l

Re: Re: GAMER

Gamer rozhodně není žádné psychologické drama ani film určený k podrobnějším rozborům a diskusím.
        GB se opět objevil v jiné herecké poloze a ukázal ( i když k tomu neměl moc příležitostí ),že je v každém filmu úplně jiný a přitom (tedy hlavně asi pro jeho fanoušky )úplně stejný, tedy úžasný! I hudba byla skvělá. Takže - i mě se film líbil a když nebude patřit k mým favoritům, určitě se na něj podívám znovu.
        A pro ty, kteří nejsou z tohoto filmu zrovna nadšeni: Těšte se na TUT a LAC !
        Bude to zase něco úplně jiného a snad to nadchne i více diváků. *4* *3*
  • daba

První fotky z natáčení MGP

Tak se objevily první fotky z natáčení MGP na http://fabelie.wordpress.com/pictur es/

Asi nejsou moc oficiální, je třeba si na ty obrázky kliknout, aby se zvětšily a GB byl vůbec vidět, alespoň na některých z nich. No, mladý Sam bude "pěknej drsňák"!
    *3*
    • Re: První fotky z natáčení MGP

Už jsou i na GBGALS.
  • Jestě pořád mě baví poslouchat hudbu z Fantoma...je tu cool !!!
  • hurvinkovamorticie9

😍

• zakov77

Fantom opery

V muzikálu Fantom opery je Gerard úplně úžasný. Někomu se třeba líbí, ale jak ho potom vidí zohaveného, tak už od svého názoru odstoupí, ale mě se líbí pořád a bylo mi ho hrozně líto(dost jsem se u toho filmu nabrečela). Ta maska mu vážně sluší... *14* *14* *14* *14* *1*
    • l.klabochova

Re: Fantom opery

Gerard je ve Fantomuopery pořád hezký.Nezapomeňte,že je to film,kde je jeho zohavení namaskováno.Miluju ho!! *14* *4*
      • Re: Re: Fantom opery

Tak teď jsi nás překvapila, kdo by to řekl. *3* *15*
    • l.klabochova

Re: Fantom opery

Máš pravdu.Má v té masce hrozně krásné oči.taky se vždycky rozpláču,když vidím,jak je smutný a nešťastný.Je mi ho moc líto. *14*
    • Re: Fantom opery

Tak tak On je úžasný i když je škaredý a ve Fantomovi nejvíc. *14*
  • Gerard má ten nejpěknější hlas, jaký jsem kdy slyšela a to nemá vystudovaný zpěv. Je to fakt dar z nebes. *4*
  • daba

Jak se točil Gamer

Ještě odkaz na klip z natáčení Gamera - nevím, zda to tu už někde není, má to celkem 3 části, tohle je ta prostřední:

http://www.youtube.com/watch?v= BLg1Pi1QE7c

(je to zajímavější teď, když už to člověk viděl). Oni ti chlapci režiséři (a GB s nimi) budou asi docela "hračičkové" a natáčení filmu si zřejmě užili, i když to žádný med nebyl, i když náš chudáček miláček byl v té době nemocný a v jednom rozhovoru prý i ukazoval jizvu na zádech, která mu z natáčení zbyla...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit