Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evelynba

LAC

V Nemecku vraj bude premiéra LAC už v novembri 2009 (???) - teda neviem, či nie sú prílišní optimisti, ale nazvali to "Zákon pomsty /msty/, som zvedavá, aký geniálny názov tomu vymyslia naši milí - s TUT to podľa mňa úplne zbabrali, lebo "Chceš ma, chcem ťa" je úbohé a s pôvodným názvom to nemá nič spoločné. Takže necháme sa prekvapiť, čo duchaplné vymyslia na LAC (ale hlavne nech to dajú do kín)! Srdečne pozdravujem všetkých obdivovateľov GB!!! *4*
    • Re: LAC

Na mne to dělá dojem, že název pro TUT u nás někdo vymyslel asi ledvinami. *7*
      • cinderella.l

Re: Re: LAC

...to je naprostá pravda !!!
        *1* *15* *1* *15* *1* *15*
  • daba

Jen tak,

aby řeč "nestála", GB se mj. zapojil do akce BBC - Children in Need, cílem je vybrat peníze na pomoc postiženým a znevýhodněným dětem. Obrázky na http://www.gerard-butler.net/gallery/v/tv_appearances/2009/cin/7.jpg.html,

na hlavní stránce GB.netu je krátký televizní klip. Dražit se bude i medvídek, který se objevil v show Jonathana Rosse ("oblečený" jako Sparťan, který říká "This is Sparta!" a je podepsaný od GB). *3*
  • daba

The Ugly Truth

Webove stranky filmu byly nedavno aktualizovany - je tam novy trailer, fotky i tri takove interaktivni hricky. Takze pokud si chcete zprijemnit uz tak hezke dopoledne, podivejte se na http://www.theuglytruth-movie.com/ (pokud se to zase zkopiruje s mezerou, zadna uvnitr byt nema). Hezky den!

P.S.
    Po vzoru Cinderelly jsem si na ty opravdu sve reakce dala stromecek, kdyby se ten ... zase objevil.
    • cinderella.l

Re: The Ugly Truth

Ty webové stránky jsou moc prima !!!
      Hned mi to zlepšilo náladu.
      Děkuji *3*
  • fotky

Spústa nových fotiek na gb.galls !!! - teda pri niektorých sa skutočne srdiečko rozbúcha a tep zrýchli *3* *14* .... Len tie tri krásky čo si to dovoľujú sa takto na Gerryho lepiť *3* taká drzosť *3* *13*
    • cinderella.l

Re: fotky

Wow ! Wow ! Wow !
      ... fotografie jsou skutečně úžasné.
      A ty s Lolitou ? Nádhera ! *14* *14* *14*
      ... rozbušené srdce ? ... zrychlený tep ?
      ... když se na ně dívám, tak mám pocit, že se mi srdce zastavilo úplně.
      Jestli to takhle půjde dál, budu muset brzy navštívit oddělení kardiologie. *4*
  • lenkastr

MP3 Galway girl

Váhala jsem, jestli to sem psát, ale nakonec mi to nedalo. Asi jste si všimly, že se tu před pár dny objevil odkaz na stažení mp3. Nechápu proč, když to je jiná verze, než jakou všechny známe z filmu P.S. Miluji tě a navíc to ani nezpívá Gerry *13* Navíc všechny víme, kde najít tu správnou a máme ji dávno staženou, že *3*
  • PROVOKATÉŘI

PO CELKOVÉM ZHODNOCENÍ PŘÍSPĚVKPŮ JE ZCELA JASNÉ, ŽE NĚJAKÝ BLBEČEK, ČI HUSIČKA, SE VNUTILI DO NAŠÍ SPOLEČNÉ DISKUZE A SNAŽÍ SE SEM VNÉST SVÁR. NEREAGUJME NE TO, JE TO UBOHÁ PROVOKACE. DÍKY ZA KAŽDOU UPOUTÁVKU TELEVIZNÍHO PROMÍTÁNÍ FILMŮ S GB A NA UPOUTÁVKY NE WEBU.
  • daba

Jeden obrázek z LAC

Myslím, že netřeba komentáře... *3*

http://www.gbgalsgallery.com/v/roles/lac/misc/Promo3.jpg.html
    • Re: Jeden obrázek z LAC

Stále přemýšlím, který z těch třech mužů na tomto obrázku (http://www.gbgalsgallery.com/v/rol es/lac/misc/Promo3.jpg.html)
      je nejhezčí????? *3*
      • Re: Re: Jeden obrázek z LAC

Dobrý fór *1* - ja tipujem toho vľavo. *3*
        • Re: Re: Re: Jeden obrázek z LAC

No, on i ten vpravo má něco do sebe, není-liž pravda? *1*
    • cinderella.l

Re: Jeden obrázek z LAC

Oh my God ! ! ! *14* *14* *14*
    • Re: Jeden obrázek z LAC

NETREBA..... *3*
      • Re: Re: Jeden obrázek z LAC

.....ale aj niektoré ďalšie stoja za pozornosť
        http://www.gerard-butle r.net/gallery/v/career_movies/law-a biding-citizen/production-photos/ *4*
  • ešte raz nové fotky

Viem, že o Gerrym a s Gerrym sú tisíce klipov, ale odporúčam tento nový zostavený z nových fotiek :
    http://www.youtube.com/watch?v=R foKjtodypg
    Myslím, že je veľmi dobrý a z takto usporiadaných fotiek má človek ešte lepší zážitok z Gerryho než keď tak dosť chaoticky prezerá fotografie + tá celkom fajn skladba k tomu...no proste ja som zase raz na kolenách *14* *14* *3*
    • Re: ešte raz nové fotky

Je to asi smiešne, ale reagujem sama na seba - neviem, či ste to videli - znovu som si pozrela ten klip a je mi do plaču - Gerry je nádherný, úžasný a super ako vždy - usmiaty, roztomilý - ... ale sám *9* "čiší" z neho samota, je osamelý, je mi ho ľúto - špeciálne na tej fotke, kde dáva pusu Lolite - všimnite si, koľko nehy a jemnej vášne je v tej puse (keby mňa tak pobozkal, tak na fleku umriem od slasti *14* ) Zanechávam všetku žiarlivosť a prajem mu, aby už našiel konečne tú pravú.... *14*
      • cinderella.l

Re: Re: ešte raz nové fotky

Milá Evelyn,
        rozumím a přesně chápu Váš komentář ke zmiňovanému klipu. I když ....
        Gerry je především herec. Pan herec, který zahraje vášeň, touhu, bolest, smutek i vztek. A to samé dokáže " na počkání " ukázat i na svých fotografiích.
        Na druhou stranu ... vše, co jsme v minulosti prožili, právě prožíváme nebo v budoucnosti zažijeme, se nesmazatelně zapisuje do naší tváře a očí.
        Gerry a jeho oči. Dokázala bych o nich napsat román. Má v nich napsáno něco ...
        To něco, co Vás Evelyn ( i mě ) znepokojuje. Nejsem psycholog, ale mám pocit, že Gerry bude mít se skutečným životním vztahem velký problém.
        Nerada se pletu, ale v tomto případě budu velmi šťastná, až jednou zjistím, že jsem se přeci jen zmýlila. Budu totiž vědět, že je šťastný ten, který nyní dělá šťastnou mě.
        Jsem ráda, že jsi Gerry. GOOD LUCK !
        • Re: Re: Re: ešte raz nové fotky

Díky Vám obom za pochopenie. *4* Asi to robí aj tá pieseň, ktorá je k tomu - dáva tomu klipu takú melancholickú náladu.... No a Cinderelle obzvlášť díky - zase vyjadrené presne!!!... *4* Som strašne rada, že sme tu také podobné a navzájom sa chápajúce, Gerrymu prepadnuté osoby - díky vám všem že ste a že ste tu, lebo Gerry je fenomén, na ktorého zvládnutie je dobré, keď človek nie je sám... *4* *14*
      • Re: Re: ešte raz nové fotky

Nebuďte smutná,takový zoufalec to určitě není,užívá si svůj sen a jednou tu pravou určitě potká. *3* Ale to zanechání žárlivosti Vám rozhodně schvaluji. *4*
  • Střelci na Markýze

Dnes chodím jak mátoha, protože jsem ponocovala kvůli nočnímu filmu Střelci. Začátek se k tomu ještě o půl hodinu opozdil a byla to pitomost. I když krásný Gerry tam měl jen kratičkou roličku, stálo za to. Scénka s krásným ručníkem v sauně ...... Páni, jemu to tam slušelo!!! Kdo to neviděl, o mnoho přišel. Samozřejmě , myslím ten ručník. *14* *3* *14* *8*
    • Re: Střelci na Markýze

Našla jsem ukázku se žlutým ručníkem :

http://www.youtube.com/watch?v =vG4Xqn-NDt4
      • Re: Re: Střelci na Markýze

Díky,to je o hodně lepší,než s tím dabingem. *3*
        • Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Že ten ručník nemá chybu?! *3*
          • Re: Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Ne,ten ručník opravdu nemá chybu. *3*
    • evelynba

Re: Střelci na Markýze

Chápem, ja som dokázala pozerať chvíľu na začiatku a potom som to vzdala. Neviem, prečo meškali, no ale je to asi mimo nás.... A aby som nazabudla - kto má nemeckú TV Pro 7 - o 22.30 dávajú 300. Asi to nevydržím, zajtra je zasa protivný pracovný pondelok.... *9*
      • Re: Re: Střelci na Markýze

To jsem už viděla, je to také pitomost, která s historií nemá moc společného a Gerard tam není nic moc. Chlapům se ale ten film líbí. Nedá se to s POTO, Frankiem nebo s PSILY vůbec srovnat. *3*
        • daba

Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Ten film patří navzdory žlutému ručníku k mým nejneoblíbenějším. Určitě bych na něj nečekala do noci, svého času ho měli všude na DVD za pár korun... Když už, mně se tam daleko víc než s ručníkem líbil v tom bordovém kabátu, takové střihy mu moc sluší... *3*
          • Re: Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Naprosto souhlasím. Ten kabát mu neskutečně moc slušel, i ty delší vlasy. Mně se totiž poslední pánská móda až moc oštucovaných vlasů vůbec nelíbí a mužům to nesluší. Proto se mi asi nejvíce líbí jako Atilla.
            Já neměla vůbec tušení, co jsou "Střelci" za film. Jen jsem věděla, že tam hraje. No, a ten ručník.... no , jen nám ukázal, že je chlapec nejen krásný, ale i pěkně vyvinutý. *8*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Střelci na Markýze

Co se týká vlasů,tak mě se vždy líbily u mužů dlouhé,nejlépe do culíku.Ovšem tento se mi nejvíc líbí ůplně nakrátko a se strništěm vousů.To je nejvíc.(Ne,že by mu dlouhé neslušely). *3* *3*
        • Re: Re: Re: Střelci na Markýze

V 300 je úplně nej. *14* Mám ho doma.A nemá to být historický film,je to zfilmovaný comics. *3*
  • daba

GB v Riu

Tak náš hoch už dorazil na karneval do Ria, zatím o tom informovaly spíš tamější prameny. Přílet:

http://ego.globo.com/G ente/Noticias/0,,MUL1489634-9798,00 -GERARD+BUTLER+DESEMBARCA+EM+AEROPO RTO+DO+RIO+E+ACENA+PARA+FOTOGRAFOS. html

GB a Rodrigo Santoro (Xerxes z 300)

http://ego.globo.com/Gente/ Noticias/0,,MUL1490037-9798,00-RODR IGO+SANTORO+LEVA+GERARD+BUTLER+PARA +PASSEAR+EM+MEIO+A+FOLIOES+NO+RIO.h tml

*3*
    • Re: GB v Riu

Rodrigo Santoro by také stál za hřích.
      • Re: Re: GB v Riu

To jo. Takový sympatický chlapec, ve 300 vypadal úplně jinak (když pak hrál ve Ztracení, skoro jsem ho nepoznala).

Další fotky:
        http://camarote20anos.terra .com.br/noticias/precarnaval/madonn a-causa-frisson-ao-chegar-no-camaro te-da-brahma-84
        *3*
    • Re: GB v Riu

Už je to i na GB GALS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit