-
G.B.zpět?
Dočetla jsem se na GB Gals, v diskusi, o jakémsi videu, kde má být Gerry snad dohola, natočený skrytou kamerou, dohadují se jestli je nebo není to on, ale odkaz na to video jsem tam nenašla. Nevíte o tom něco? Já jsem sama nikde nic takového nenašla ač jsem se hodně snažila. Našla jsem jen jednu fotku z Afriky. -
-
Re: G.B.zpět?
Žiaľ v tomto smere som nič nezistila... Ale pre osvieženie - našla som podľa mńa výborné video - http://www.youtube.com/watch?v=a1rQzkZsKnA&feature=related - *14* *14* Gerry je proste No 1 !!!! *14*
-
-
Ocenění "Herec roku"
Pokud jste to nezaregistrovali například na gals (protože v českém tisku to rozhodně nehrozí), tak Gerry získal na filmovém festivalu na Ischii ocenění herec roku. Těžko k tomu říct něco jiného než: Bravo! Celý článek je přeložený jako vždy na mém webu. -
-
Re: Ocenění
No nevím, zdá se, že se tu snažíš zbytečně. Tady chcípla myš a nikdo sem už zdá se nechodí(jedině ta tajemná osoba, která tu známkuje jako ve škole, ale jinak se neprojevuje,asi mi dá pětku). Dala bych nějakého smajlíka, ale bohužel, stále mám místo nich ty barevné obdélníčky s ohnutým rohem.
Ale aspoň, že někde dokážou ocenit to co Gerard umí, protože herec je naprosto jedinečný, skvělý a dokonalý. A tak mu to přejeme a gratulujeme aspoň takhle i když víme, že se to nikdy nedoví, ten náš kvítek medový. -
-
Re: Re: Ocenění
No, tohle byl poslední zoufalý pokus to tu probudit. Pak už na to kašlu. A pošahanej známkovač mi může políbit šos, ať si tu známkuje, nechápu, co tím sleduje. -
-
Re: Re: Re: Ocenění
Viem, že to svojím príspevkom nezachránim, skutočne tu skapal pes, ale je mi to skutočne ľúto. Pozerám sem takmer každý deň a vždy sa teším, keď nájdem nejaké nové príspevky. Ale aj moja vina - málokedy sa prihlásim a píšem, najmä v poslednej dobe som z toho horka taká zmorená, že sa mi ani písať nechce. Posledné vaše príspevky ma ale vyburcovali k tomu, aby som našla energiu na napísanie. Je to naozaj škoda, že to tu tak zakapalo, bolo to fajn, keď sme tu boli taký príjemný spolok pobláznených butleroviek, nešlo a ani teraz nejde ani tak o nejaké informácie (tie si človek v podstate väčšinou bez problémov nájde),ale o to, že akoby sme sa stretávali s kamarádkami, že sme si tu mohli vyventilovať svoje pocity, nadšenie, úžas, zvieranie žalúdka a mdloby atď.... Skutočne ľutujem, že postupne sa všetky nadšenkyne odmlčali.... no čo už, aspoň vy verné ste ostali.... Je mi smutno....Veď GB je stále úžasný a nemá konkurenta (chýbajú mi smajlíky!) -
-
Re: Re: Re: Re: Ocenění
A zabudnutý dodatok: týmto vyzývam všetky skutočné a verné obdivovateľky GB, ktoré túto stránku navštevujú a diskusiu čítajú (aj keď sa neprihlásia, ako ja), aby aspoň krátkou správičkou dali vedieť, že sledujú a že táto diskusná stránka nie je zbytočná: Prosím....
-
-
-
-
-
Gerry
V posledných dňoch má Gerry naozaj nabitý program, je v podstate nemožné uviesť všetky odkazy, stránky, adresy... ale jedno je jasné - napriek tomu, že na môj vkus si teraz drží trochu dlhšiu bradu a "vousy" než by sa mi páčilo, napriek tomu mu to teraz všade a stále stráááášne sluší *14* *3* *4* -
-
Re: Gerry
Souhlasím, i když nemám ráda na mužích strniště, tak toto už není strniště, ale nenápadný krátký vous a moc mu sluší. -
-
Re: Re: Gerry
Někde jsem četla, že ty dlouhé vousy si nechává, kvůli nové roli ve filmu Corionalius, který se ted začne točit, takže se těším, protože , když je vousatej, tak je nejhezčí, takový chlapácký. *14* -
-
Re: Re: Re: Gerry
To už říkal, když byl v Riu. Původně tam měl přijet na pozvání Gillette, ale to by se musel oholit, tak vysvětloval, proč nemůže. Přece jen, ta jeho role, to má být válečník, a ať už bude děj Coriolana posunut kamkoliv, takhle to vypadá autentičtěji. Coriolanus už se natáčí, ale psali, že GB se přidá až v polovině dubna - teď uvádějí v USA dva filmy, kde hraje (Jak vycvičit draka a The Bounty Hunter), tak se musí snažit... *3*
-
-
-
-
Ani neviem, či som v šoku alebo nie !! Už pred časom som napísala, že je nejaký divný, nepáčil sa mi jeho pohľad, akoby bol nafetovaný + chudý + dlhé vlasy - no a teraz toto! *9* *11*
http://aktualne.atlas.sk/sok-pre-fanusicky-gerard-butler-sa-lieci-zo-zavislosti/showbizz/svetove/
V každom prípade gerrymu zo srdca prajem, aby sa z toho dostal a vrátil sa k svojej kráse, sile a príťažlivosti... *14* *4* -
-
Já jen koukám...Na každém šprochu pravdy trochu...A pravda,že co se týče rodinného života,tak u Gerryho řeknu-z mého pohledu nulový...Má vše a vlastně nic...,takže se nedivím,že něčemu takovému propane a plácá si tělo léky a kdoví čím ještě..No držím každopádně palce!!!!!A novinářům zazlévám,že se o to starají!!!!Každý máme máslo na hlavě,tak ať se udáví sami sebou.
-
... no ani se mi to nechce komentovat. Chci věřit, že to není tak zlé, jak to vypadá.
Evelyn a všichni ostatní - jeho formu, sílu a krásu si můžete vychutnat zítra na TV Nova v Bitvě u Thermopyl ve 21,55 hod nebo o den později na TV Markíza ve 21,50 hod. *3*
A Tobě Gerry ... GOOD LUCK !!! WE LOVE YOU !!!
-
-
Jay Leno Show
Gerry je úžasný herec, dost dobrý zpěvák a navíc i moc šikovný řidič. *4* *14* *4*
Co říkáte ?
http://www.youtube.com/watch?v=2 8umY3uL7nw -
-
Re: Jay Leno Show
Tak, tak, a k tomu ještě stále roztomilý. -
Re: Jay Leno Show
Jojo je prostě nej... *14*
-
-
Boewulf
Tak milé dámy, dávám vám na vědomí, že na NOVA Cinema uvedou v úterý 5. října ve 21:5O film Boewulf:Král barbarů s Gerardem Butlerem. *3* -
-
Re: Boewulf
No v deset večer,to je jim podobné,naštěstí nejsem v tomto na nich závislá, ale když už se tak s Gerrym rozjeli mohli by dát Porotu, to jsem neviděla a taky Attilu že *3*toho nemám a navrch by mohli šoupnout Životní zápas, ten nemůžu nikde sehnat,...jsem náročná...... *9* *3* -
-
Re: Re: Boewulf
Taky bych měla pár požadavků *3* Začala bych Frankiem a došla klidně až k Lucy Sullivanový *3* Každopádně Beowulf je už naprogramován a čeká na něj místečko v naší videotéce. Jo a Jik, vaše stránky jsou super, občas tam zabrousím. Tuhle jsem se moc posmála, když jsem si z odkazu pustila to video "music of the night" -
-
Re: Re: Re: Boewulf
Jo na Lucy jsem zapomněla, tak tu taky.
U toho videa se taky moc bavím, občas se k němu vracím,jen škoda, že je tak mizerná kvalita,ale ty kvalitní videa tam nikdy moc nevydržela, tak se mi nakonec podařilo vyšťourat aspoň tohle.
A díky za pochvalu i na mých stránkách,jsem vděčná, za každý komentář. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Boewulf
fuj Alíku *13*-ta kvalitní videa. *3* *15* -
-
Re: Nejvíc psycho
Však se mi tu líbí. Je fajn najít stejně postižené. V práci jsem už zblbla kdekoho a na ty, co ze mě maj srandu, s... kašlu -
Nejvíc psycho
Tak to jste Lenko naše! *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Boewulf
*15* *15*
Jojo, moje dvě holčičky se u toho válely smíchy se mnou, kvalita nekvalita. A hned jsem taky poslala odkaz kolegyňkám. My tu máme v práci takový menší Gerryho fanklub. Já jsem předseda, protože jsem nejvíc psycho *3*
-
-
-
-
Re: Re: Boewulf
Souhlasím. *3*
-
-
-
Zdravím všechny věrné Butlerky *3* ,
právě jsem viděla Machine Gun Preacher. Bohužel se tento film do všech kin po republice nedistribuuje, takže jak se zdá i produkce nepočítá s velkým zájmem diváků. Příběh sám není oddychovým tématem - ať už jde o utrpení súdánských sirotků - a že některé scény jsou opravdu hodně syrové... nebo jen o náboženskou víru, tak jak ji praktikují v USA. Prostě je to film, který kasovním trhákem v ateistickém Česku nebude, i když bychom to G. B. jistě všechny přály. Nicméně lidi v kině vydrželi sedět až ke konci závěrečných titulků. Gerry tradičně skvělý. Prostě úžasný herecký koncert, na který jsme u něj zvyklí. Takže pro fanoušky Gerryho vřele doporučuji *14* -
GB a Slovensko
Konštatujem pokrok - aj u nás už začínajú registrovať nášho Gerryho, že už to nie je úplne "terra incognita" - zrejme ho už zbadali aj vďaka početnejším filmom a žiaľ tiež vďaka Jenifer Aniston *9* .
Len ako príklad - dnes v aktuálnej informačnej stránke atlas.sk som objavila toto : http://magazin.atlas.sk/zdravie/chudnutie-a-fitness/623201/(video)-ocelove-svaly-ako-gerard-butler *4* potešilo ma to, aj keď to nie je nové. *4* -
Chudinka...
Tak on má údajně zdevastovaný sexuální život kvůli slávě, jo? *1* To je ale opravdu neštěstí. *1* S tímto panáčkem ale musí být ,,zábava", dělat si dobře pouze fyzicky a uspojovat svý tělesný nejzákladnější potřeby a brát to jako hlavní cíl svýho života, tak to je tedy borec. *9* Nu nic, tak mu aspoň ke štěstí pořád zbývají ty hromady hranolků, brambor, piškotových buchet a jiných ,,zdravých" amerických pochutin, které má tak rád... *4* -
-
Re: Chudinka...
Prdlajs zdevastovaný, to je tah na fanoušky. Když chce, tak to mít bude. je tolik ženských, které by to braly na jednu noc. Vůbec tomu nevěřím. *15* -
-
Re: Re: Chudinka...
Tak já si myslím, že to je zase nějaký "podvod", ostatně jako ten "vztah" s J.A. *9*
-
-
-
Ach jo
Podle IMDb to vypadá,že MGP je natočený a že se už natáčí Burns. A Gerry nikde. *9* -
-
Re: Ach jo
Tak podle nejnovější zprávy na Gals, je stále v Africe. -
-
Re: Re: Ach jo
Tak změna,na IMDb změnili u MGP post- production na filming. Tak to měli předtím asi špatně. *3*
-
-