Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GB a jeho stránky

Jestli se chcete kochat GB, tak si klikněte na toto :
    http://www.gerardbutlergals.com/ index.php?option=com_content&task=b logsection&id=6&Itemid=51
    Tam je fotek habaděj. *14* *14* *14*
  • cinderella.l

Gerry v Evropě

Gerry přijíždí do Evropy ! *14*
    2.listopadu ho můžeme potkat v Berlíně.
    3.listopadu v Mnichově, kde obdrží cenu časopisu GQ a to Muž roku 2009 v kategorii Mezinárodní film. Congratulations ! ! ! *4*
    4.listopadu Gerry pozná, jaká zima je v Norsku, tedy konkrétně v Oslu.
    A 15.listopadu ho šťastlivci mohou spatřit ve městě jeho srdce - v Glasgow, při příležitosti uvedení premiéry filmu Law Abiding Citizen.
    Pokud tedy máte do výše uvedených měst cestu, pak přeji GOOD LUCK ! ! ! *3*
    • daba

Re: Gerry v Evropě

Já myslím, že už v Evropě je, alespoň včera byl v Maroku - viz
      http://www.gbgalsgallery.com/v/part iesetc/morocco103109/

Jinak kromě té premiéry v Glasgow zatím není potvrzeno, že by někde byla možnost ho skutečně "oficiálně vidět" i pro běžného fanouška (i v Glasgow je ta premiéra jako taková jen na pozvánky a kino, kde se bude konat, na rušné ulici v centru, tak uvidíme, jak to zařídí... Samozřejmě, v těch městech bude, takže existuje možnost ho "náhodně potkat na ulici" (to by bylo bezva, jako z videa v Central Parku, ale pravděpodobné to bohužel moc není). *3*
      • cinderella.l

Re: Re: Gerry v Evropě

Fotografie z Maroka jsou moc pěkné.
        Takže Gerry míří do Evropy přes Afriku.
        Podle posledních zpráv ze zahraničního tisku si myslím, že hlavně fanoušci v Glasgow se mají opravdu na co těšit ! *14* *4* *3*
  • vianoce

Toto nemá absolútne nič spoločné s GB, ale keďže si myslím, že sme tu samé dievčence (děvčata) so smyslom pre pekné veci (viď GB) a so zmyslom pre romantiku (taktiež viď GB), odporúčam pre spríjemnenie adventných predvianočných večerov:
    http://www.youtube.com/w atch?v=fagdIEf4ueY
    Pekný večer!! *4* *4* *4*
  • jik

o diskusi

No ono je to asi tak: k tomu abychom si s Lenkou poklábosily o Gerrym, máme spoustu jiných příležitostí, mimo jiné i naše vlastní webovky.
    Takže i nadále tam budeme shromažďovat nejnovější informace, drby i videa. I nadále se tam k nim budeme vyjadřovat, pokud budeme mít potřebu, třeba jen pro sebe. A Lenka bude i nadále vesele překládat, třeba rozhovory, jako ten z domu v Malibu například, nebo články(ale to už víte) i kdyby jen pro mne (přečíst si to ovšem může každý). Pokud by to někoho zajímalo, může se samozřejmě kdykoliv podívat a může se samozřejmě i přidat k našim diskusím a bude vítán. A to je ode mne v tuto chvíli vše co jsem chtěla říci.
    • jik

Re: o diskusi

Hledejte v komentářích.
    • Re: o diskusi

Ano, budu vesele překládat, protože i když mám pocit, že nikoho jiného než tebe to nezajímá, tak mě to neodradí. A taky mě to udržuje jazykově v kondici.
      • Re: Re: o diskusi

No, prosím, už mám trojku, to je teda fakt inteligentní reakce jedince na úrovni. Víš co ty fantome? Klidně si projdi celou historii a opětkuj mi všechny příspěvky, je vidět, co máš v palici.
  • Líbí se vám?

Je moc pěknej :)
    • Re: Líbí se vám?

tak to vážně je *3* *14*
  • evelynba

kalendár

Dnešný adventný bonbónik sa mi páči - že vraj "čakanie na Ježiška..." *4* *3*
    • Re: kalendár

Ano,ten je opravdu povedený.
  • green eyes

Já zase četla,oči šedé, na plátně působící jako modré a přesně tak na mě působí ve Fantomovi.Ovšem mnohdy zas vypadají opravdu šedozeleně.No tak si můžeme vybrat. *3*
    • Re: green eyes

Ono je to asi tak, ako aj u iných ľudí so svetlými očami - ony sa menia aj podľa počasia, keď je jasno, sú modrejšie, keď je zamračené, tak sú viac zeleno-šedé.
      A propos - kto to čírou náhodou nepozná, odporúčam na You tube klip "Green eyes Coldplay Gerard Butler" - je tam hojne perfektných fotiek a k tomu veľmidobre pasujúca muzika.
      Pekný deň všetkým fandom GB *4*
  • leela122

nej

Nejlepší je ve filmu Fantom opery *14* *1* *4*
    • Re: nej

Souhlasím. Nejhezčí je ale ve filmu Attila : http://www.youtube.com/watch?v=zTKk ZCRNIjg&feature=related
      • leela122

Re: Re: nej

to sem nevidela *7*
  • Mrs.Brown

Tak, milé dámy, čerstvé dojmy: film veľmi dobrý, najmä skvelá Judi Dench. Proste anglické filmy sú úplne niečo iné než americké, veľmi príjemný večer s takým filmom. Gerryho tam bolo na môj vkus príliš málo, ale tie jeho krásne oči a jasný pohľad - to už tam bolo! *4* Na druhej strane musím povedať, že sa stotožňujem s Adou, ktorá 24.5. napísala, že Gerry "zraje jak víno". No jo - tu bolo to víno naozaj chutné, iskrivé, ale mladé, ešte nemalo tú plnú silu a opojnú zrelosť akú malo neskôr a má doteraz. Ale celkový dojem : "u mně dobrý". A ešte jedna drobná historka: prišiel domov môj syn a vstúpil do obývačky v momente, keď Archie ošetroval bratovi zlomené rebrá. Hodil jedným okom na telku a vraví "Áááá, tvoj obľúbený herec!" Skoro som spadla z nôh. Ja by som si ani netrúfla tvrdiť, že by som ho spoznala, keby som nevedela, že tam hrá no a môj syn ho okamžite spoznal, aj keď ho videl iba asi v polovičke fantóma a v jednom klipe, kde Gerry v štúdiu spieva krátky úsek z Music of the night. Bol to pre mňa mierny šok a zároveň ma to ale utvrdilo v tom, že Gerry má v sebe niečo mimoriadne a že je proste výnimočný!!! *4* *14*
    • Re: Mrs.Brown

Naprostý souhlas s názorem na film a bez diskuze - GB je vyjímečný. *14* *14* *14*
      • Re: Re: Mrs.Brown

I já souhlasím,jen škoda toho dabingu.Doufala jsem ,že na dvojce by to mohlo být s titulky.
        • maaria

Re: Re: Re: Mrs.Brown

souhlasím,ten dabing dost děs,holt originál je originál, ale Gerryho kukuč stál aj tak za to *14*
  • nik011

hustyy

on je upe mrte v chces me chci te byl nej"!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit