Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cinderella.l
    ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2012 milé přítelkyně,
    HAPPY NEW YEAR GERRY ! *3*
  • evelynba

ahojte

tak som si uvedomila, že príliš veľa píšem a pritom nie som zaregistrovaná. Tak som sa rozhodla, že sa musím zaregistrovať, lebo sa cítim byť regulérnym fanúšikom Gerryho. Takže už som v klube a pozdravujem všetkých obdivovateľov GB.
    Pekný víkend všetkým praje evelyn *4*
  • evelynba

anketa

Keďže je teraz také trošku hluché obdobie a ani nemáme kde klikať (okrem Ujde to, kde sa to zo dňa na deň zhoršuje), pokúsim sa vyvolať takú menšiu internú anketu - o rebríčku filmov sme sa tu už rozprávali, teraz by sme sa mohli vyjadriť k hereckému výkonu (umeniu) nášho drahého Gerryho. Viem že pre nás všetky je najkrajší, najlepší, sexi, charizmatický, úžasný atď. atď....aj pre mňa *14* *3* ale skúsme sa trošičku odosobniť od všetkých týchto superlatívov a skúsme vážne porozmýšľať - ktorú doterajšiu rolu zvládol najlepšie? ktorá mu najlepšie sadla? kde sa ukázal ako super herec? a prečo? - prepáčte mi, nechcem vás do ničoho tlačiť, len si myslím, že na dlhé zimné večery by to mohla byť zaujímavá téma na písanie aj na zamyslenie... *4* čo vy na to ??? *4* Prajem krásny večer ... *3*
    • Re: anketa

Je opravdu těžké hodnotit Gerryho výkony,každý má jiný vkus,ale u mne navždy vyhrál film PSILY,možná protože jsem ho poprvé v tomto filmu zaregistrovala(a už se to se mnou veze *1* )Přišlo mi,že mu tato role opravdu sedla.Věřila jsem,že tak skutečně žije.
      Pak PHANTOM,probrečela jsem ho celý jak želva.Bylo to všechno tak procítěné,opravdu jsem věřila,že Christine neskutečně miluje.
      No a nesmazatelně se mi vryl do srdce i ve filmu 300.
      Je to zvláštní film,hodně chlapácký,ale je jiný a originální a Gerry je tam opravdový král *14*
    • cinderella.l

Re: anketa

Každá Gerryho role nás něčím zaujme, něčím osloví. Jednou rozesměje, podruhé rozpláče. Pokaždé však máme ten zvláštní pocit, o kterém jsem zde psala už v minulosti. A sice, že nás Gerry vždy imaginárně pohladí a rozechvěje naše tělo i duši.
      Každý z nás má však ve svém srdci roli, která nás oslovila a rozechvěla naši srdeční membránu o něco více než ty ostatní.
      Gerry je člověk, který zaťuká na dveře vašeho srdce, bez vyzvání vstoupí a navždy v něm zůstane. V mém srdci Gerry zakotvil díky roli The Strangera z Dear Frankie, ale především pro mě dosud nepřekonanou úlohou Johnnieho Donna z minisérie The Jury. To je prostě herecký koncert a ... můj TOP ! *14* *14* *14*
      • Re: Re: anketa

The Jury som napr. tiež nevidela... dá sa to niekde pozrieť?
        • Re: Re: Re: anketa

Tentokrát se nehlásím, jen přeposílám odkaz s významnými scénami z Jury (z hlediska GB):
          http://ilovemylifebrothersand sisters.blogspot.com/2009/01/jury-g em-not-to-be-missed-if-you-like.htm l
          Jinak The Jury je šestidílný britský televizní seriál (je o něm stránka i na tomto serveru, velká část se odehrává v soudní síni, seriál sleduje i osobní život některých z porotců, z nichž jednoho GB hraje), u nás to šlo před několika lety na ČT2 (samo o sobě je to velmi zajímavé i bez hereckého obsazení), DVD vyšlo v UK i v USA, ale z nějakého důvodu ho neposílají do našich končin a tam se také běžně sehnat nedá (musel by si ho objednat někdo s adresou tam a přivézt či poslat ho sem). Na DVD je natočeno čistě těch šest dílů (bez bonusů a bez titulků - nejsou tam ani v angličtině). ČT to musí mít i nadabované, tenkrát to v té televizi dávali česky, ale nevím, jak to mají s vysílacími právy.
          • Re: Re: Re: Re: anketa

Omlouvam se za to dvojí poslání, to bylo nedopatření.
        • Re: Re: Re: anketa

Tentokrát se nehlásím, jen přeposílám odkaz s významnými scénami z Jury (z hlediska GB):
          http://ilovemylifebrothersand sisters.blogspot.com/2009/01/jury-g em-not-to-be-missed-if-you-like.htm l
          Jinak The Jury je šestidílný britský televizní seriál (je o něm stránka i na tomto serveru, velká část se odehrává v soudní síni, seriál sleduje i osobní život některých z porotců, z nichž jednoho GB hraje), u nás to šlo před několika lety na ČT2 (samo o sobě je to velmi zajímavé i bez hereckého obsazení), DVD vyšlo v UK i v USA, ale z nějakého důvodu ho neposílají do našich končin a tam se také běžně sehnat nedá (musel by si ho objednat někdo s adresou tam a přivézt či poslat ho sem). Na DVD je natočeno čistě těch šest dílů (bez bonusů a bez titulků - nejsou tam ani v angličtině). ČT to musí mít i nadabované, tenkrát to v té televizi dávali česky, ale nevím, jak to mají s vysílacími právy.

ja sa tiež budem opakovať - pre mňa podal najlepší výkon vo Fantómovi - práve preto, že je pre herca veľmi ťažké hrať a stvárniť pocity v tvári, ktorá je spolovice zakrytá.. ale keď si pomyslím konkrétne na dve scény, mám zimomriavky:
      1/ scéna na balkóne, keď si vypočul Christine a Raula a keď rozdrvil v prstoch tú ružu - podľa mňa úžasne vyjadril bolesť a následnú túžbu po pomste
      2/ na konci, keď mu Christine vrátila prsteň a jemu sa kotúľali po lícach myslím, že pravé slzy - tam sa dotkol priamo srdca... *3*

a potom nasleduje Dear Frankie, One more kiss a LAC

takisto som nevidela všetky filmy s Gerrym a tie akčné ani neplánujem *4* ale v týchto sa mi páčil najviac, i keď je skvelý vo všetkých - a v každom iným spôsobom *14*
    • charlaine

Re: anketa

Zdá se to jako docela lehká otázka,ale není.Tedy když mám mluvit za sebe.Když tedy odmyslím,to čím okouzluje nás,slečny a paní,je to určitě dobrý herec.A že zvládne různé role.Proč by jinak v LAC měl proti sobě Jammieho Foxe,držitele Oscara?Určitě proto,že v produkci věřili,že mu GB bude důstojným protihráčem. Vlastně,když uvážíte,s kým kdy hrál,tak po většině jsou to lidé talentovaní a ocenění.On je opravdu nadaný herec.A já si netroufám hodnotit,kde podal nejlepší výkon.Takže to napíšu jinak,sedla mu role v PSILY.Ale i TUT jako by mu bylo šité na míru.Ale zvládne i zahrát emoce,kdy mu věříte,že je na dně a zoufalý.Takže pak vybírejte...Ale jestli se podaří zrealizovat natáčení hry podle W.Shakespeara-Coriolanus-tak věřím,že i v tohle dramatu nám potvrdí,že není jenom pěknej chlap,ale zatraceně dobrej herec. *4*
      • daba

Re: Re: anketa

Mě nejvíce zaujal jako herec v těch filmech, které jsem uváděla i v předchozí "anketě" - Fantom, The Jury, Dear Frankie, LAC. Tedy v tomto případě musím přidat BOAW (česky Klub vyděračů), předpokládám, že on je úplně jiný než Neil, ale zahrál ho skvěle. *3*

Přemýšlím o jeho filmech, které jsem viděla. Bohužel, neviděla jsem všechny jeho filmy. Já si asi netroufnu hodnotit jeho herecké výkony. V některých rolích byl roztomilý, někde zase chlapácký, jinde sympatický....... ale, ať už hraje cokoliv, mně se líbí, já ho zbožňuji, oči z něj nespouštím a nepřemýšlím. Myslím si, že je v každé roli dobrý a že herecké nadání umí uplatnit. Vzhledem k tomu, že jsem jeho dlouholetou fanynkou, uvědomuji si , že s přibývajícími lety a stoupající popularitou, ztrácí Gerry jisté chlapecké kouzlo, které jsem na něm nejvíce milovala. Ještě ve filmu PSILY z něj ony klukovské jiskřičky jiskřily. Stále je to však chlap, který by stál za hřích. *14* *14* *14*
  • cinderella.l

Návrat

Gerry se po několika týdnech vrací tento víkend z Afriky. *3* *14*
    http://www.eyewitnessnews.co.za/articleprog.aspx?id=49781
  • cinderella.l

Hlasování

V květnu se nám podařilo dostat Mr.Butlera na 1.místo v soutěži Hellomagazine o nejatraktivnějšího muže měsíce dubna.Zkusme hlasovat opět,tentokrát pro nejlepší píseň.
    Hlasujte,prosím,pro MUSIC OF THE NIGHT na http://www.ujdeto.cz/qcharts.php
    T hank you! *4* *3* *4*
    • evelynba

Re: Hlasování

Asi sa to naozaj nepodarí, teraz je v kurze M. Jackson, ale musím povedať, že výzva zrejme mala ohlas a fandovia Gerryho sa snažia, v priebehu dnešného dňa najmenej 40 hlasov a preskočil aj Beyoncé. Takže len tak ďalej a usilovne, lebo 5 dní staré hlasy sa vymazávajú (teda to naozaj neviem prečo *9* ).
      • daba

Re: Re: Hlasování

Kdyz mne se daleko vic libi Point of No Return!!! Pokusim se hlasovat pro obe. *3*
        • evelynba

Re: Re: Re: Hlasování

No veru dnes to nebolo slávne! Zase ho predbehla Beyoncé - treba sa milí fandovia viac snažiť, aj keď na prvé miesta to nebude, ale keby sme predbehli aspoň ten Komunálny odpad! *1*
    • Re: Hlasování

Obávám se, že toto se nám nezdaří, i když bych si to moc přála.
  • daba

Zřejmě poslední snímky z Afriky

Možná už je doma, ale ještě včera byl náš hoch v Jižní Africe. Na JJ se po dlouhé době objevily nové obrázky. Tak nezbývá, než se těšit na film. Doufám, že si GB bude teď mít čas odpočinout. Ale obávám se, že na toho Burnse si ještě počkáme...
    • daba

Re: Zřejmě poslední snímky z Afriky

Na IMDB byl odkaz na tuto italskou stránku. Je tam pár fotek z natáčení v JA.

http://gerardbutler.forumcom munity.net/?t=36436523&st=105#entry 287 550464 *3*
      • jik

Re: Re: Zřejmě poslední snímky z Afriky

Mooooc hezké,ňamky ňamky. *14* *3*
    • Re:

Dabo, prosím, koukněte do své pošty na čsfd, máte tam ode mně prosbu. Díky Lenka
  • leela122

krasa

zrovna ted posloucham jeho krasny solo-Music of the Night *14* *14* *14*
  • Zdravím vás, milé dámy. Jsem již doma, ale do kina ještě nemohu. Přeji vám všem spokojené a požehnané svátky vánoční. Do Nového roku hodně zdraví a hodně filmů s naším miláčkem. *4*
    • jik
      Naše milá Ado, taky Vás vítám a těším se z Vašeho návratu. Než se dostane něco do kina, budete jako křepelka. *3*
      A taky přeji všem klidné a krásné Vánoce.
      No a čerstvé informace o dění kolem filmů, jsou stále na LenkaStr.
      http://lenkastr.webovastranka.cz/forum/2071/2253_DISKUSE?page=1&message_rows=33
    • evelynba
      Milá Ada, som skutočne veľmi potešená, že o Vás opäť počuť - je to fajn, nech Vám zdravie slúži. Prajem Vám aj všetkým (Lenke, Jik, Cinderelle, Kaculencicke a ostatným) verným fanynkám a tiež Gerrymu pokojné a šťastné Vianoce a všetko dobré v r. 2012. *4* Verím, že v januári sa opäť stretneme pri zážitkoch z nového filmu (podľa mňa dosť blbo nazvaného *13* ) Kazateľ Kalašnikov. /A propos - kto vie, čo sa stalo s Coriolanom? Iba na jednom festivale bol a odvtedy je o ňom ticho..../
    • lenkastr
      Zdravím Vás Ado, to je bezva, že jste se ozvala. Nebojte kino počká, premiéra byla odsunuta. Aktuální informace praví, že bude 12.ledna, ale kdo ví, jestli to ještě neodsunou, už jsem celkem pesimista. Klidné vánoční svátky i vám a do nového roku vše nej a zdraví především. *4*
  • I love him!

A v P.S. Miluji tě je úplně k sežrání, no nemám pravdu? *14*
    • Re: I love him!

Souhlasím,že ve filmu P.S.:Miluji Tě je tak úúúúúúúúúúúúúúúžasn ej, při striptýzu jsem myslela, že to se mnou sekne!!!!! Viděla jsem s ním rozhovor a i při něm byl sympatický, vtipný, chytrý - zkrátka musím konstatovat, že se matce Přírodě zase jeden exemplář fakt povedl.Škoda, že našinec nemá šanci se s ním potkat a popovídat si. I když, kdo ví, jestli bych byla vůbec schopná, při setkání s ním, dostat ze sebe alespoň pozdrav.Už se těším na další jeho filmy a věřím, že vy ostatní též.Jen doufám, že na ně nebudeme muset dlouho čekat. *3*
    • Re: I love him!

No k sezrani on je prakticky vsude (i kdyz u nekterych filmu - treba 300 - to asi nebude ten pravy vyraz), mozna nejvic "v civilu", kdyz se nekde rozpovida. Zrovna jsem se vratila z kina, bohuzel z posledniho promitani P.S. Miluji Te v nasem slavnem multikine. Nezbyva nez se tesit na dalsi filmy. Na serveru Unie filmovych distributoru naznacovali, ze v rijnu by meli hrat RocknRollu, o Nims Island jsem zatim nikde necetla (svetova premiera by mela byt v dubnu).
      • Re: Re: I love him!

souhlas," k sežrání" je snad ve všech filmech,... a to i tam, kde není právě za "hodného a hezkého" *3*, to jeho charisma a sexapel, se prostě nedá schovat za žádnou masku *14* *3*
  • daba

Bounty

Tak podle všeho bude Bounty (Hunter) k vidění v českých kinech od 22. 4. pod "pěkným" českým názvem "Exmanželka za odměnu". Od 1. 4. budou dávat animovaný film "Jak vycvičit draka", kde GB namluvil postavu Vikinga Stoicka, ale bude to nadabované. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit