-
GB
http://www.youtube.com/watch?v=NJBm FE3zL-Q&feature=related -
new
Kto vie anglicky, odporúčam úplne čerstvý článok či rozhovor:
http://www.esquire.com /features/gerard-but...0L6uiaJ1F&D -
-
Re: new
My, co jsme měli jako povinnou ruštinu, máme holt smůlu. *9* -
-
Re: Re: new
Clanek jsem si vytiskla v patek a precetla, libi se mi, jak ten reporter vlastne vubec nevedel, s kym mluvi, a jak to GB krasne zvladl. A jsou tam i nadherne obrazky. Tenhle tyden se bohuzel k mailu moc nedostanu, ale kdo muzete, prectete si to a podivejte se!!! *3*
-
-
-
prianie
Milé dámy a dievčatá, cez Vianoce som nemala možnosť sa napojiť, takže až teraz - všetkým vám prajem skutočne len to najlepšie a najkrajšie (to znamená hlavne GB) v novom roku 2010, nech sa vám darí to, čo chcete realizovať, nech ste šťastné a spokojné, nech máte veľa krásnych zážitkov a príjemných chvíľ - no a čo nás spája - nech aj v roku 2010 zažijeme mnoho krásnych okamihov a vzrušujúcich zážitkov (motýlikov v bruchu) s naším naj---naj---naj---Gerrym. To vám (nám) úprimne a zo srdca prajem *3* *3* *3* -
-
Re: prianie
No jo, Vám se už krátí čekání na potěšení z filmu LAC, že ano? Tak se nezapomeňte o své dojmy podělit. Již příští týden, že? My musíme vydržet čekání na další film až do dubna. *14* *14* *14* -
-
Re: Re: prianie
Áno, teším sa a nezabudnem. No a pre všetkých, ktorým je do apríla (dubna) pridlho a ktorí majú možnosť pozerať slovenskú STV 1, upozorňujem, že v sobotu 9.1.2010 budú dávať Atillu, všetky tri epizódy - o 14.40, 15.45 a 16.50. Aj na to sa teším ! *3* -
-
Re: Re: Re: prianie
Já mám smůlu,protože chytám jen Markízu. *9* Tak mi zbydou jen ty obrázky. -
Re: Re: Re: prianie
Drahá přítelkyně, ani nevíte , jakou jste mi udělala radost upozorněním na Attilu. Já bych to určitě v tv programech přehlédla a pak bych si rvala vlasy, že mi to uniklo. Obrázky z tohoto filmu jsem si stáhla na plochu obrazovky od jik, protože tam je GB přenádherný, přenádherný, přenádherný. Díky moc. *3*
-
-
-
-
info
Informácia pre záujemcov a tých, čo chytajú Markízu - v nedeľu 28.3. o 15.50 Lara Croft - Tomb Raider - Kolíska života.
V pondelok ma Film+ o 16.10 Fantóm. *4* *3* -
Tak už je doma (v NY)
Na JJ se dnes objevily fotky z New Yorku, které tam GB nafotil pro Loreal již po svém návratu z Jižní Afriky:
http://justjared.buzznet.com/2010/10/10/gerard-butler-loreal-ladder-commercial/
- ty vlasy by si alespoň takhle mohl nechat, že jo? *3* -
-
Re: Tak už je doma (v NY)
Souhlasím s děvčaty, taky bych ho poslala ostříhat. Co má na bradě je mi fuk, ale vlasy se mi víc líbí krátké. Ale samozřejmě, proti gustu... *4* -
Ježíš jen to ne,hned jsem si říkala,že by je měl shodit. Nemůžu si pomoci, ale ač trpím na mužské s dlouhými vlasy, tento je nej úplně nakrátko a se strništěm, tak jak to nemá ráda Ada. *14* *3* -
-
Re: Re: Tak už je doma (v NY)
Mimochodem to jak ho naondulovali, to děs a htůza. *5* -
-
Re: Re: Re: Tak už je doma (v NY)
vypadlo mi -je-
-
-
-
No neviem, mne osobne sa práve tie jeho vlasy (tam kde má sako) príliš nepáčia - pripadá mi ako nejaký salónny "frája", lepší sa mi zdá byť tam, kde má bundu. No - ale proti gustu...V každom prípade je fajn, že je chlapec opäť na svete *4* A nové zajímavé fotky z natáčania MGP sa objavili na galls *14*
-
-
Oslo
Odporúčam aj video Gerry v Oslo - znovu je amazing (ako vždy).
http://www.vgtv.no/?id=271 16&category=5 *14* -
nové
Úplne čerstvé fotky zo včera - http://justjared.buzznet.com/2009/1 2/29/gerard-butler-is-starbucks-sex y/
- asi je náš milý Gerry na lyžovačke. Sekne mu to! *14* -
-
Re: nové
já tomu nerozumím,zkopíruju to a vyhledávání nulový....vám ostatním to jde???? -
-
Re: Re: nové
My už zákernosti toho kopírovania poznáme, takže sa už na to vzájomne ani neupozorňujeme - takže sorry - v zkopírovanom texte sa vždy vytvoria medzery, takže ho treba pozorne prezrieť a medzery odstrániť, potom to už ide *4* -
Re: Re: nové
... v adrese musíte odstranit všechny mezery. *3*
-
-
Re: nové
Sluší, i když mně se víc líbí s (alespoň o trošku) delšími vlasy. To si tedy doma moc dlouho doma na Vánoce nepobyl... *3*
-
-
TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
A DÍKY VÁM!!!!!!!!!!!JINAK BY SE ČLOVĚK OPRAVDU NIC NEDOZVĚDĚL....JÁ DO TEĎ SNAD ANI NEŽILA...MOMENTÁLNĚ UJÍŽDÍM NA STMÍVÁNÍ,ALE KÁMOŠKA MI PŮJČILA P.S. MILUJI TĚ A UŽ DRUHÝ DEN JSEM MIMO NAPROSTO TOTÁLNĚ...PODZIM.....JÁ MILUJU PODZIM.....,ALE VŠECHNO DOHROMADY NA MĚ PŮSOBÍ ŠÍLENĚ.....BULIM JAK MALÁ HOLKA.........NEMÁM SLOV....JE ÚŽASNÉJ.....SLADKEJ....A OKOŘENĚNEJ....PROSTĚ CHLAP!!!!!!!ACH,JAK SE VRÁTIT NA ZEM...!!!!!????? -
-
Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
To jde těžko,viz rady Ady.Já už jsem mimo dva roky a nelze přistát.Ten člověk je neuvěřitelný a ještě ohromný sympaťák.Pokaždé jiný a stále stejně k sežrání. *3* -
-
Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
Proboha!!!! Holky, proč chcete na zem??? Vždyť není nic krásnějšího, než se vznášet zamilovaně v oblacích a tam všude vidět jeho oči, úsměv a snít si tam milostný sen s Gerrym, který vás miluje a žádnou jinou. Bez snění je život o mnoho těžší. Sny nám život oslazují. Vznášejme se v oblacích, můžeme být i promiskuitní... no a co? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
Já nechci na zem,i když sny o tom ,že by mě miloval rozhodně nemám. -
-
Re: Re: Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
Člověk si vysní všechno, co si chce vysnít. To je ta výhoda snů. Snění je přirozeným duševním ventilem pro nastřádané napětí, nebo jednotvárnost. Muži se ventilují agresivitou a ženy sněním o lásce. Na tom je postaven filmový průmysl. Pro muže jsou točeny rvačky, války, bitky a jiné pitomosti a pro nás ženy jsou točeny filmy "ze života, s úžasnými muži". Já osobně si snění nenechám nikdy nikým vzít a přiznám se, že jsem dost promiskuitní. Asi proto, že jsem celý život ve skutečnosti svému manželovi naprosto věrná. I když je s ním zoufalá nuda a ve své podstatě si to ani nezaslouží.
Pak jsou sny, které se dají realizovat, ale to už je zas z jiného soudku. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
Klídek. Časem se může objevit jiný, který Gerryho buď úplně vystrnadí, nebo bude jen krátkou bokovkou, ale na štěstí, snít si můžeme až do smrti. Toto sladké blbnutí není věkem limitováno. Věřte. -
Re: Re: Re: Re: Re: TEDA JÁ KOUKÁM CO SE DÁ VŠECHNO SJET NA NETU....
Táto vaša večerná diskusia ma veľmi potešila. Je zo zvláštne, ale miesto aby som "žiarlila", teším sa z každej rovnako potrafenej fanynky ako som ja. No a plne súhlasím s tým, aby sa kaculencicka nesnažila vrátiť na zem. Je to krásne, čo prežíva *14* *14* a myslím, že skôr sa treba obávať toho, že nás to po čase prejde. Na to sa neteším - *9* *9* a dúfam, že to bude čo najneskoršie. *3*
-
-
-
-
-
-
Úžasný Gerry
Podívejte se,prosím,na následující video.
http://www.youtube.co/wat ch?v=L5CpKbvNedE
Dlouho jsem přemýšlela,jaký komentář k němu vlastně napsat.Napadalo mě mnoho věcí,ale.....Nakonec jsem si uvědomila,že všechna slova jsou zde úplně zbytečná a proto napíši pouze toto:
Jsem moc a moc šťastná,že někdo takový,jako Gerry,chodí po tomto světě!!!
Thank you very much Gerry! -
-
Re: Úžasný Gerry
P.S. Jak se již několikrát potvrdilo,www adresy se špatně kopírují.
Takže správně má být:
http://www.youtube.com/wat ch?v=L5CpKbvNedE -
-
Re: Re: Úžasný Gerry
Tak už opravdu nevím - šotek prostě řádí.
Tedy - mezi slovem watch není mezera!
Pak už by měla být adresa správně a vy se můžete na to úžasné video podívat. *3* -
-
Re: Re: Re: Úžasný Gerry
Potvrdzujem, je úžasný, s akou prirodzenosťou a šarmom zvláda fanúšikovské záchvaty. Videla som to už, je to okrem You tubu aj na home stránke dole, na gerryho net stránke. *4*
-
-
-
-
Tak jsem vedle jak ta jedle!!!!
Včera jsem shlédla "Chceš mě, chci tě!" a on je prostě úžasný....hrubý,vulgární....a tak sladký zároveň....jaký je asi ve skutečnosti si můžeme jen představovat....,ale tahle komedie mi rozhodně zvedla náladu....ještě dnes stáhnu další filmík s ním.....nechápu jak jsem mohla do teď žít bez takových zážitků.......,každopádně začínám být filmově promiskuitní.....Robert Pattinson versus Gerard Butler.....manžel ze mě jen kvete.... *14* *14* *14* *14* *14* SLÁVA ÚLETŮM *4* *4* *4* *4* *4*