Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klub vyderacu

V pondeli 17. 3. by se mel objevit v prodeji na DVD film pod neprilis stastnym ceskym nazvem Klub vyderacu. Je to v originale Butterfly on a Wheel/Shattered, thriller s Piercem Brosnanem. GB tam hraje jednu z hlavnich postav, sice celkove ne az tak sympatickou (takze k "sezrani" tentokrat neni), ale myslim, ze moc dobre. Vic prozrazovat nebudu. *3*
    • Re: Klub vyderacu

Díky moc za informaci.
  • Gerry anywhere

Ľudia milí, ani vy nestíhate? Všade Gerry - normálne sa pretrhlo vrece s článkami, videami, fotkami a rozhovormi - ja to nestíham, budem si snáď musieť na to zobrať dovolenku! *1*
  • daba

GB všude kolem nás!!!

Je to tak - a jeden článek lepší než druhý. Moc dobrý je i ten z víkendového Telegraph Magazine. Online je na http://www.telegraph.co.uk/culture/ film/starsandstories/5836476/Gerard -Butler-interview-for-The-Ugly-Trut h.html, na GALS mají článek naskenovaný (je tam víc obrázků) na http://www.gbgalsgallery.com/v/maga zines/TUT/TelMagUK71909/scan0002-3. jpg.html - ale je i řada dalších. Už se toho filmu nemůžu dočkat!!! *14*
  • evelynba

srandičky

Ak som to pri mojej angličtine dobre pochopila, Gerry si zase zašpásoval na adresu novinárov a keďže ho sústavne spájajú s jeho filmovými partnerkami, tentokrát spí (= má sex) s drakom... *1*

http://www.dailyrecord.co.uk/sh owbiz/celeb...86908-22003392/

D
    • charlaine

Re: srandičky

Možná je ten dráček v tom animáku roztomilejší než některé jeho filmové partnerky. *1*
    • evelynba

Re: srandičky

Neviem, prečo môj príspevok neprešiel celý - ešte som napísala, že: Dúfam, že zase niektorí milí novinári jeho humor nepochopia a budú písať blbiny ako v tom TV časopise, kde hlavný titulok znel, že Butler má rád hlúpe ženy. *9*
      • charlaine

Re: Re: srandičky

tak s těmi hloupými ženami mě to takz zarazilo.a dost by mě zajímalo,nakolik je to pravda.Nechce se mo tomu věřit.Netvrdím,že si Gerry potrpí na filozofky,ale že by byly jho gusto povrchní krásky?tedy,krásky budiž,ale bez mozku?No to snad ne?!
        • Re: Re: Re: srandičky

O tom jeho výroku, že raději hloupoučké a krásné pochybuji. Buď to byl opět jeho "hec", nebo novinářský plk. Vzhledem k tomu, že se o GB všichni vyjadřují jak je inteligentní, tak by zajisté dával přednost ženám nenápadným, ale bystrým a vtipným (pokud ho ženy zajímají). Většinou to tak bývá, že jeden z partnerů je vzhledu přitažlivého a druhý nikoliv. Krásný vzhled je ale nesmírně relativní pojem.
          • charlaine

Re: Re: Re: Re: srandičky

taky si myslím.Právě proto,že si o GB myslím,že je inteligentní,se také přikláním k názoru,že si Gerry zase jednou z novinářů utahoval.Určitě by nechtěk být s někým,s kým si nemá co říct.Dobře,já vim,že v jistých situacích toho člobvěk moc nenamluví,ale tekhle jednoduchej Gerry prostě neni.A jak Ada správně napsala,pojem krásy je relativní a subjektivní.Každý má o ní jinou představu a hlavně to neni všechno,že *4* *4*
            • charlaine

Re: Re: Re: Re: Re: srandičky

tak si to po sobě čtu...a zíram na ty překlepy *1*
        • evelynba

Re: Re: Re: srandičky

Presne o tom to je, preto som to napísala, lebo to je typický príklad, ako novinári dokážu prekrútiť a nepochopiť niektoré veci. Pokiaľ som to ja dobre pochopila, Gerry s istou iróniou a s takým tým "anglickým" (či lepšie povedané "škótskym")humorom niečo podobné povedal, ale skôr v tom zmysle, že nemá rád také tie premúdrelé ženy, ktoré musia mať navrch. A to je niečo úplne iné než to, čo z toho vyrobili novinári. *9* Tak nech žije Gerryho humor *4*
  • .

ten chlap je super!!!!!!......och strasne dobre hraje v romanticko-vtipnych filmoch ...film "the ugly truth" by nebol taky dobry keby tam nehral on a presne to iste aj v The bounty hunter!!....saliem z neho.. *14*
  • daba

Ještě jedno video z fotbalu

http://www.youtube.com/watch?v=SuNm foVRwNA
  • Premiera Nims Island

V nedeli byla svetova premiera Nims Island za ucasti hlavnich protagonistu. Na http://www.gbgalsgallery.com/v/prem ieres/nims33008/ se muzete podivat, jak jim to sluselo. *3*
    • Re: Premiera Nims Island

moc pěkná "rodinka" *3* *14* ,především "taťka" se moc povedl *14*
  • daba

Interview s Bonnie

TUT má - na rozdíl od posledních filmů, kde GB hrál - opravdu dobrou propagaci, takže je toho teď dostupného naštěstí hodně moc. Z videoklipů se mi moc líbil rozhovor s Bonnie z Tribute (už s ním v minulosti dělala moc dobré rozhovory, např. ten o Dear Frankie, kde si na začátku GB zpívá refrén z "Loch Lomond"), je na http://www.tribute.ca/interviews/Th e+Ugly+Truth/star/36259 *14*
  • evelynba

zase doma

Tak - už je to vidieť, že GB je zase doma - už ho zas začínajú naháňať bulvárni novinári a spájať s každou babou, ktorú stretne. Už mi to aj chýbalo, veď naposledy Lindsay Lohan - to už bola nuda *3* - žiaľ bez fotky:
    http://koktail.pravda.sk/kr asna-nemcova-ziarila-v-new-yorku-ob letoval-ju-aj-playboy-butler-p94-/s k-kkoktail.asp?c=A101019_163808_sk- kkoktail_p20
    A ešte k Lolitke - isteže jej závidím to šťastie a je mi jasné že ju Gerry miluje, ale to neznamená, že sa mi má páčiť. Práve naopak *3*
    • lenkastr

Re: zase doma

"Družná debata bola znakom, že dvojica si dobre rozumie" - ohohó, jestli mluví Petra anglicky tak mizerně jako česky (což jsem kdysi někde četla), tak to mohl být celkem roztomilý rozhovor. *15* Nehledě k tomu, že zas nejspíš dělají z komára velblouda (jako obvykle, že...)
      P.S. Lolitka se mi taky nelíbí *3*
      • jik

Re: Re: zase doma

Já teda pochopila na JJ, že hovořili asi 20 minut, pak on jí políbil na tvář a zbytek večera byli každý jinde a že to vypadá, že jsou jen přátelé.
        • jik

Re: Re: Re: zase doma

A teď když jsem tenhle článek konečně našla, protože tady z toho odkazu se mi nezadařilo, vidím, že je tam v podstatě totéž. Tak nevím co je na tom přehnaného. Dohromady je nedávají a že se bavili bude nejspíš pravda.
          • lenkastr

Re:

Já hlavně komentovala ten "družný rozhovor" *15* nechtěla jsem tím říct, že je dávají dohromady, spíš že nám v podstatě nic nesdělují *3*
          • evelynba

Re: Re: Re: Re: zase doma

Nemala som na mysli, že je to prehnané, len to, že aspoň v Južnej Afrike mal chvíľu pokoj od paparazzov a že už zase mu budú stále v pätách a sledovať každý jeho krok, kde ktorej dá pusu nalíce, na ktorú sa usmeje, s ktorou sa bude rozprávať trochu dlhšie, ktorú objíma a budú (aj keď v tomto článku to až také nie je) zase vymýšľať jeho vzťahy a milenky. Len toľko.
            • jik

Re: Re: Re: Re: Re: zase doma

Ale přiznejme si, že jsme rády, když ho naháňajú, protože jinak se nám stýská a toto je jediný způsob, jak mu být nablízku. *3* To ostatní si přeberem. *4* A on je zvyklý a řekla bych, že se tím i baví.
  • 300, TUT a POTO

Čo sa deje s fanklubom GB? Nejak mu zamrzla diskusia, a to práve teraz, keď je Gerryho všade plno a bolo by o čom - že by všetci boli na dovolenke? A klikači sa tiež musia snažiť, už sa nám GB prepadol na 19 miesto a keď ho predbehol týpek ako Natalia Oreiro - no hrúza. Ale zase je tam už hodne dní - to je úspech. (Aj keď viem že o nič nejde, ale aspoň o nejakú spolupatričnosť Gerryho fanklubu.)
    Ale o inom som chcela - asi by som ako Gerryho fanda zaslúžila pokarhanie *8* , ale musím povedať, potvrdilo sa mi, že skutočne filmy typu 300 nemusím, to teda vôbec nie - a to ani keď tam je Gerry - na rozdiel od filmov typu Mrs.Brown alebo aj nezávislý film Dear Frankie môže byť výborný a teším sa aj na The ugly Truth, ale 300 - to neee. Absolútnou jednotkou však u mňa stále ostáva POTO - je proste iný (aj keď náš drahý GB je všade iný) no a hlavne - je tam ten jeho úžasný spev!!!! Ten nemá chybu ani konkurenciu. Keď zatiahne napr. v Point of no return "...the bridge is crossed...." alebo v The Mirror "...i am there inside...", moje srdce sa láme vo dvoje *14* - a to ho ani nemusím vidieť. Ach jo.
    Prajem krásne a úspešné dni Gerrymu aj všetkým jeho fandom.
    • daba

Re: 300, TUT a POTO

A v čem diskuse zamrzla? Děkuji za upozornění, ale HBO nemám a 300 si můžu kdykoliv pustit na DVD, které pochopitelně mám (což, doufám, má většina z nás - DVD tu bylo běžně dostupné), i když POTO nebo Dear Frankie nebo The Jury si pustím daleko raději. A předávat tu odkazy na všechny nové články a rozhovory, které se objevují - to se fakt nedá stíhat, tak tak to stačím číst a poslouchat. Myslím, že odkazy na to nejzajímavější tu jsou, ale je toho samozřejmě daleko víc. Určitě bude stát za diskusi, až se tu ty filmy objeví a budeme mít možnost je samy vidět. Zatím je to všechno z druhé ruky. Očekávám, že role Mikea v TUT bude super, sice si nemyslím, že je GB úplně takový, ale určitě mu ta role dost "seděla". Co se týče Gamer, jsem sama zvědavá, může to být cokoliv od "tuctové" akční střílečky po vážný film s morálním podtextem (i když se obávám, že to bude spíš blíž k tomu prvnímu), samozřejmě se skvělým obsazením hlavní role a předpokládám, že i technicky dobře udělané. GB sám upozorňuje, že 300 je proti tomu "čajíček" (určitě tam bude dost krutých a opravdově vypadajících záběrů). Vzhledem k tomu, že filmy mají příjít do ČR najednou, chtěla bych je vidět hned po sobě, budou to dvě úplně jiné herecké polohy GB. Mimochodem, objevil se další klip z filmu na http://www.doyouwanttoplayagame.mobi/deskt...amer/index.html (bez mezer). Ale daleko víc se těším na LAC (prý už je to sestřihané, GB v jednom rozhovoru řekl, že už to promítali pro uzavřený okruh známých, ale do kin by to mělo jít až příší rok).
      *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit