Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • daba

Hlasování za leden

Tak tu máme nový měsíc a s ním hlasování za leden. Měly bychom se snažit, "konkurence" může mít také velkou podporu, i když zatím to vypadá hezky!

http://www.hellomagazine. com/vote/mostattractiveman/month/in dex.html
    *3*
    • Re: Hlasování za leden

Díky za upozornění. To zas bude makačka. *3*
      • evelynba

Re: Re: Hlasování za leden

To áno, ale hurá do toho...!!! *3* Myslím, že Gerry by sa do ročného finále rozhodne mal dostať *14*
        • Re: Re: Re: Hlasování za leden

No to je naší svatou povinností ho tam dostat. I přesto, že se nemrava spustil s drakem. (Proboha, proč ne s dračicí, když už tak?) *4*
          • evelynba

Re: Re: Re: Re: Hlasování za leden

*1* *1*
  • no teda ?!

No, zdá sa, že náš miláčik začína mať nevkusné hviezne maniere....*7*
    http://www.youtube. com/watch?v=z9B1PbU37dw&feature=rel ated

Byť tou holkou, asi mu jednu vrazím... *9*
    • Re: no teda ?!

a o čo vlastne ide ?nejak to popri troch detoch nestiham.prosim ta objasni mi to

by si sa zlozila tak nekecaj

spinkas

a perečo nie každy ma ulety a taka hviezda si ich zasluži a my možeme ticho závidiet

stihaj to co on a uvidiš čo to su hviezdne maniere
    • cuport

Re: no teda ?!

Já se na to nějak nemohu podívat. *9* Co se tam děje? *7*
      • Re: Re: no teda ?!

Keďže ste "v klube" pomerne nedávno, možno ste nezbadala, že v zkopírovaných adresách (linkoch) nám vždy vzniknú medzery - takže tie najprv treba odstrániť a potom by to už malo ísť. Keby aj tak nie - Gerry idúc medzi divákmi na pódium najprv zobral jednému z divákov zo stola pohár, odpil si z neho a položil na druhý stôl, kde sedela mladá dievčina a tú dosť "intenzívne" políbil na ústa, až ostala chudinka celá v šoku. Dosť nevkusné. *9*
        • Re: Re: Re: no teda ?!

Pokud by se to nepovedlo,najdete odkaz na jiko-gb-wallpapers (zde v odkazech jako jiko-wallpapers)v adresáři Ostatní videa,název-Gerard Butler on Jimmy Kimmel (kiss)

Po stažení adresy musíte z ní odstranit mezery, které se tam občas udělají a pak teprve odentrovat.

Také se mi to hrubě nelíbilo. Dosud na mne GB dělal dojem, že je skromný a pokorný. Toto není šokování přijatelným způsobem, ale chování nabubřelého náboba, který pohrdá ostatními. Škoda. Pravděpodobně je nesmírně těžké odolat slávě a to se zdaří jen silným jedincům. Jestli chtěl šokovat, tak se mu to nepodařilo, protože ztratil glanc. Všimla jsem si už párkrát, že se snaží za každou cenu na sebe strhnout pozornost. To však bývají manýry mnoha herců. Budiž. Nechápu však chování na tomto záběru, protože tímto na sebe vlastné prozrazuje, že není nad věcí a že má v sobě nějaký zmatek. Přiznávám se, že mi pěkně vyrazil dech. *13*

A co si myslíte o tom,že když on jde po ulici,lidé se na něj vrhají, fotí ho, objímají. Na jednom videu jsem dokonce viděla,jak ho jedna paní chytla za tváře a pěkně zatahala.A on se jen usmívá a nikomu jednu nevrazí. *3*
        • Re: Re: Re: no teda ?!

Já si o tom myslím to, že když ho někdo drze obtěžuje, tak má plné právo na adekvátní reakci. A nikdo by mu to nemohl mít za zlé. My však zde komentujeme situaci, kdy GB prochází nějakou kavárnou, čapne komusi kávu, upije , šálek postaví jinému na stůl a pak políbí nicnetušící neznámou dívku. Pokud tato scéna nebyla nahrána záměrně (i to mne napadlo)jako reakce na obtěžující fanoušky, pak se skutečně jedná o drzou nadutost. Pokud někdo touží po své slávě ( a to GB touží a netají se tím) pak musí počítat i s její odvrácenou tváří, která je vždy nepříjemná. Není nad klidnou nenápadnost. *3*
          • Re: Re: Re: Re: no teda ?!

Ano přesně to jsem očekávala.Vy jdete dámy z extrému do extrému.Nemáte v sobě nějaký zmatek?
            • cuport

Re: Re: Re: Re: Re: no teda ?!

Jo děkuji, tak jsem to teda viděla, nakonec se mi to podařilo. *4* Tak já teda nevím, co si o tom mám vlastně myslet, ale připadá mi že je to nahrané a jestli ne, tak je teda opravdu cvok. *1* Ale i tak ho mám ráda. Já bych si to místo s tou slečnou klidně vyměnila. Ale z cizího hrnečku bych se asi nenapila. *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: no teda ?!

To, čo napísala Ada, sú presne moje slová a pocity, akoby mi ich vytiahla z duše. Preto netreba ďalších slov, díky, Ado. *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: no teda ?!

Zbožňovat někoho, nevylučuje vidět ho i kriticky. Nedokáži být nekritická a zaslepená ani k mým milovaným nejbližším. Natož pak na dálku zbožňovaného. Vůbec nejde o nějaký vnitřní zmatek, ale o důkaz, že i v tom příjemném snění zůstávám stát pevně na zemi. Trvám na tom, že tato situace ( nebyla-li záměrná)byla hulvátská a jemu nepodobná. Stane-li se podobné chování pro něj běžné, přestanu ho milovat. Ale to by mi bylo strašně moc líto a svět by mi zesmutněl. Asi bych vyváděla jako malé dítě, kterému sebrali nejmilejší hračku. *13*
        • cuport

Re: Re: Re: no teda ?!

No jestli někomu sprostě nadal nebo tak něco, tak se jemu ani nedivím. Je to taky jenom člověk, každej někdy vypění. Může si dělat co chce. Taky jsem viděla jedno video, kde ho otravovala nejaká ženská a něco mu řekla a on ji pak poslal někam. To by udělal každej.
    • cinderella.l

Re: no teda ?!

... no comment. Myslím si o tom své. Rozhodně to nebudou " hvězdné manýry ".
      Gerry rád a často šokuje, provokuje a podle mě, některé věci dělá prostě jen tak a je mu úplně jedno, co si o tom myslí ostatní.
      Tak si snad Gerry u Vás napraví reputaci zdělením, že v sobotu tajně přiletěl do Skotska, aby překvapil rodiče na oslavách 25. výročí jejich sňatku.
      Takže i takto Gerry dokáže "šokovat".
      Je sice trochu zlobivý ( ani on sám to nepopírá ), ale ve skrytu své duše je velmi citlivý a hodný chlap. Nemyslíte ?
      http://www.dailyrecord.co.uk/show biz/celebrity-news/2010/04/05/holly wood-star-gerard-butler-jets-back-i nto-scotland-to-surprise-parents-fo r-anniversary-party-86908-22163014/
  • Založila jsem Gerardův český a slovenský fanclub na facebooku tak se přidejte,kdo máte facebook tak stačí jen kliknout na líbí se mi a kdo ne můžete se zdarma registrovat *3* http://www.facebook.com/pages/Gerard-Butler-CZ-SK-fanclub/250193868336838#!/pages/Gerard-Butler-CZ-SK-fanclub/250193868336838
  • rebríček

Odporúčam pozrieť, ako vyzerá anketa o najsexi Škóta:
    http://www.homecomingscot land2009.com/hotscots.html
    Hurá *3*
    • Re: rebríček

Opäť je tam zbytočná medzera v homescotland, takže bez medzery
      • Re: Re: rebríček

Zde to má GB v kapse. *14*
        • evelynba

Re: Re: Re: rebríček

ale to je super, nie? To nie je stránka gerryho, takže všeobecná popularita tu zrejme je a to ma teší.
          • Re: Re: Re: Re: rebríček

Samozřejmě, že je to super a těší nás to všechny. *3* *14*
  • film

Minulý týden jsem byla v kine na novém Butlerově filmu Chceš mě, chci a je to dost dobrý.
    Pokoušela jsem se koupit některé Butlerovi filmy, prohlédla jsem několik internetových obchodů, ale nebyla jsem moc úspěšná.
    Scháním:
    "ŽIVOTNÍ ZÁPAS"
    "DEAR FRANKIE"
    "PROUD ČASU"
    Prosím pokud víte, kde je možnost filmy koupit, budu vděčná za informaci.
    Díky E.
    • Re: film

Na www.bontonland.cz ,to vypadá,že mají Proud času i Dear Frankie,ale Žǐvotní zápas také nemohu nikde nalézt.
      • Re: Re: film

Děkuji, Proud času jsem našla, ale Dear Frankie mají v bontonlandu jenom CD s hudbou k filmu.
        Film se mi podařilo najít na www.arara.cz, ale bez českého dabingu a bez českých titulů.
        • daba

Re: Re: Re: film

Já mám Dear Frankie přes Amazon.com z Anglie, samozřejmě "jen" originální verzi. Myslím, že česky to vůbec nevyšlo. Ta nabídka na Arara.cz mi přijde dost drahá. Co se týče Životního zápasu, v řadě nabídek to měli (Game of Their Lives/The Miracle Match) jen v US formátu, v evropském (2) to měli jen v německém Amazonu a cena byla kolem 20 eur (+ cca 6 € poštovné), tak pořád váhám a čekám, zda to ještě nezlevní... To je asi jediný film (kromě těch úplně nejstarších), který od něj ještě nemám. A reference o něm zas tak dobré nebyly, takže spíš bych to chtěla k doplnění sbírky.... *3*
    • cinderella.l

Re: film

Film Timeline ( Proud času ) lze běžně sehnat v obchodě i na internetu.
      Třeba zde:
      http://www.arara.cz/t/product .php?id=4716&ref_id=zbozi *3*
  • P.S Miluji Tě

Zrovna včera jsem koukala na film P.S. Miluji tě a můžu vám říct že je moc hezkej a hlavně dojemnej.A Gerard no co vám budu povídat :-)) je prostě k sežrání :-)))jen škoda že v tomhle filmu hned na začátku zemře.
  • Nový rok

http://jiko-gb-wallpapers.webovastr anka.cz/image/2915/19841_383.Happy_ New_Year.jpg
    Všechno nejlepší hodně zdraví a tak dále,do roku 2010 , přeji všem fanynkám. *3*
    • daba

Re: Nový rok

Ať Vám všem vychází to, co si samy přejete nejen po celý rok 2010!!! Hodně zdraví, štěstí a spokojenosti - a radosti z dalších úspěchů GB!!! *4* *14* *4*
  • evelynba
    Milé Gerryho fanynky, aj ja Vám všetkým prajem všetko dobré v novom roku, najmä zdravie, ale aj lásku a porozumenie, veľa pekných dní a mnoho dobrých ľudí okolo Vás a mnoho pekných zážitkov s Gerrym *4* (prepáčte oneskorené prianie, ale bola som chorá a keďže od 1.1. nemám doma internet, musela som čakať až do práce).
    Aj ja som si samozrejme s radosťou pozrela Nimms Island aj PSILY a osobitne ma príjemne prekvapila verejnoprávna Slovenská televízia, ktorá premiérovo odvysielala cez sviatky aj Fantóma opery. No a hlavne - bola som na Troch Kráľov na MGP (premiéra u nás bola 5.1.) a pod egidou toho, že ide o skutočný príbeh a nie nejakú akčnú vymysleninu, som do kina dostala aj svojho muža. No - čo Vám budem rozprávať !!! *16* Treba proste vidieť. Gerry je zase úúúúžasný, krásny, namakaný v plnej forme, ale aj herecky presvedčivý (ako vždy). *14* Príbeh je fascinujúci, žiaľ, u nás je film dosť málo propagovaný, chcelo by to viac reklamy, informácií a upútavok, ľudia väčšinou vôbec nevedia, o čo ide a ten blbý názov ich ani nepriláka. A keďže GB to aj spoluprodukoval, priala by som to aj jemu, aby na tom zarobil, ale aj Samovi Childersovi, aby sa svet o ňom viac dozvedel a viac ho ľudia podporili (a už ani nehovorím o celkovej katastrofe v Sudáne). V každom prípade - všetkým Vám vrelo odporúčam a prajem hlboké zážitky s Gerrym. *4* *14*
  • kaculencicka

Též zdravím po nějaké době :-)

Milé DÁMY,taktéž zdravím a přeji všem jen to nej,nej,nej....
    A jak vidím,tak mnohé z vás to moc potřebují!!Ado,přeji pevné zdraví a mnoho síly!!!
    Často na vás myslím a mrzí mne,že můj návrat není stoprocentní...Doma to máme opravdu náročné a tak nějak jsem pohlcena plenami,blinkánky na rameni,řevem,uspáváním,kojením a tak stále dokola...o domásnosti nemluvě-tu bych nejraději vyhodila do povětří!!!
    Jistě znáte všechny...
    Ani nevíte jak ráda bych vyrazila do kina,přiznám se,že na cokoliv,ale na Gerryho úplně nejvíc...něco oddychového ve stylu Chceš mě,chci tě,to by bylo ono.Za chvíli se sice dočkám,ale trvá tooo!!!
    Mrkala jsem co nového se S Gerrym událo a herec roku je faaaakt super!!!Šikulka!!
    Abych nezapoměla...Jak jsme u Jikušky řešily Ctihodného občana-pohledy a tak podobně...Přišla jsem na takovou prkotinku a sice,že v LAC si Gerry v cele vychutnává steak s chřestem a v komedii Chceš mě,chci tě je uvedeno,že chřest nerad...Samozřejmě vše jen v rámci té konkrétní role...,ale je to prostě jen taková filmová náhodička...
    Koukám,že smajlíci stále nefachčí,tak :-)))) :-DDDD
    • Re: Též zdravím po nějaké době :-)

Díky, potřebuji moc a moc štěstí. Ještě nemám vyhráno.
      Užívejte si mimina, protože čas rychle letí a najednou zjistíte, že ten drobeček je už dospělý a nepotřebuje vás. Zdravím.
    • kaculencicka

Re: Též zdravím po nějaké době :-)

Jak jsem to zkoukla,tak tedy nový filmík s G. v kinech u nás tedy eee!!Co do těch kin sakryš kupují!!!???
  • Nim´s Island

Mile damy (predpokladam, ze chlapcu je mezi nami poskrovnu, ale zdravim i je), podarilo se mi videt v Nemecku Nim´s Island! Sice nemecky, takze jsem neslysela jeho bozsky hlas, ale GB byl uplne super v obou dvou rolich! Jacka bych brala vsemi deseti jako manzela i tatu! A i Alex Rover stoji za to! No, je to fakt film pro deti, takze se obavam, ze az to pujde tady (melo by to byt od 17. 7.), bude to tez nadabovane...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit