-
Dobrá zpráva pro všechny Gerryho příznivce: na čsfd se objevilo datum české premiéry Machine Gun Preacher, a to 1.12.2011. Sice se to asi může ještě plusmínus změnit (spíš plus), ale každopádně, je na co se těšit, vážně jsem byla docela skeptická.
-
-
To mě překvapuje, že taková zpráva nechává Gerryho fanynky chladné. Já osobně jásám a těším se. Doufejme, že se nic nezmění a že film opravdu uvidíme. *14*
-
-
Vážně? Mě to nepřekvapuje, vždyť tu až na vyjímky nikdo na nic nereaguje.
-
-
To je pravda, já vlastně už taky ne. *3*
-
-
Já bych reagovala, ale za čtrnáct dnů jdu na další operaci a tak toho mám plnou hlavu a strach. Jestli se z toho srabu vykřešu, tak jdu v prosinci do kina, to si pište. A zdravím vás všechny.
-
-
To víme Ado, že Vy byste určitě reagovala,kdyby bylo vše v pořádku. Moc Vám držím palce i pěsti, ať to všechno dobře dopadne a ať si to kino v prosinci můžete užít.
-
Zdravím vás Ado, budu moc držet palce, ať vše dobře dopadne a ať se pak hezky zotavujete *4*
-
-
-
-
-
-
TUT
Milé dámy, doufám, že Vás potěší, že páteční tržby z TUT (první den, kdy se to v USA oficiálně promítalo) byly 10,8 mil. USD a film tak byl na 2. místě v návštěvnosti!!! Odhady na celý víkend ho dávají spíš na 3. místo (těsně za Harry Potterem), ale i tak je to skvělé!!! Teď jen musíme doufat, že to vydrží, a těšit se, až bude film i u nás!!! (zdroje informací: http://www.boxofficemojo.com/, http://boxofficeaddicts.com/ *3* -
-
Re: TUT
Je to fajn, úprimne sa teším, veď aj príprava a propagácia tam bola značná. Ale zato u nás úplné ticho, ani v pripravoavných premiérach som to nenašla, takže začínam mať stále vážnejšie obavy, že Slovensko to odignoruje. Ani jednu upútavku, ani jednu zmienku som nenašla. Dúfam, že aspoň u vás to bude. Držím palce, myslím, že to bude stáť za to. *4* -
-
Re: Re: TUT
Já doufám, že to ještě přijde. U nás už na Filmpubu zaznamenali, že film byl třetí ve víkendovém žebříčku, ale do české premiéry je více než měsíc (nevím, jak je to na Slovensku), tak snad ještě něco napíší. V USA to také pořádně začalo tak týden-dva před premiérou.
-
-
Re: TUT
Fajn. Úspěšný film je dalším stupínkem ke slávě pro našeho milého chlapce. Ano - to potěší. *3*
-
-
NOVÝ ROK 2010
KRÁSNÝ NOVÝ ROK, PŘÁTELÉ. *4* *3* *4*
HAPPY NEW YEAR, GERRY. *14* *14* *14* -
MUŽ TÝDNE *4* *14* *3*
http://www.kafe.cz/zabava/muz-tydne-gerard-butler-26382.aspx -
"jazykové okienko"
Malá lekcia gramatiky: Všetci vieme, že prídavné mená sa stupňujú buď pravidelne (napr. studený, studenší, najstudenší, červený, červenší, najčervenší) alebo nepravidelne, keď sa mení kmeň základného slova (napr. dobrý, lepší, najlepší, zlý, horší, najhorší). Ja som však prišla na to, že existujú aj prídavné mená, ktoré sa stupňujú úplne nepravidelne, napr. slová krásny alebo úžasný: 1.stupeň - krásny, úžasný. 2.stupeň - krásnejší, úžasnejší. 3.stupeň - Gerard Butler. *4* *3* -
-
Re:
Ano, to se Vám povedlo. Až jsem se zalekla, jak je to jednoduché a naprosto logické. *3* -
-
:)))))
HNED BYCH SE VRÁTILA DO ŠKOLY.... *14* *4* *14* *14* *4* *14* *14* *4* *14*
-
-
Re:
Po přečtení výše uvedeného příspěvku jsem se přistihla, že se zlehka a trochu zasněně usmívám.
Možná při pomyšlení na ideu, že by se to takto vyučovalo ve školách, nebo při myšlence, že .... *4*
V každém případě je to moc pěkně definované a máte naprostou pravdu !!!
Ach jo ... *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Muž měsíce
Tak milé dámy, začínám mít pocit, že Colin Firth je nebezpečný!!!!! Musíme přitvrdit a být velmi pilné. *13* *13* *13* -
-
Re: Muž měsíce
také jsem na to koukala.Hlasuju,jak jen to jde.Takhle to nesmíme nechat.Gerry,neboj,my Tě v tom nenecháme!! *4* -
Re: Muž měsíce
Ano, ten istý pocit mám už od rána - teda bude to naozaj fuška, keď si pomyslím, že ešte je iba 2.2. - ešte 26 dní !!! *10* Dnes som dala Gerrymu najmenej 20 hlasov - ale už som z toho naozaj unavená....Tak hlavu vzhúru přímo hleď vypnout hruď ... a do toho *15* *3*
-
-
P.S. I love you
Milé dámy, pre tie, ktoré tú stanicu chytajú - dnes večer o 19.55 dávajú na HBO 2 P.S. I love you. Ja ju žiaľ nemám, takže môžem iba závidieť. *3* -
Nové fotky
Tak chlapec nám vyrazil za sluníčkem! No, asi bych na jeho místě volila jinou barvu plavek, postavičku si jistě zas vysportuje! Hezký nový rok!!!
http://justjared.buzznet.com/20 10/01/03/gerard-butler-shirtless-ba rbados/ *3* -
-
Re: Nové fotky
Já to říkám stále, že ten hoch se svou vrozenou náturou bude mít velké starosti, aby neskončil jako Marlon Brando. Ono do smrti intenzivně sportovat každého nebaví a Gerard je náturou požitkář a k asketickému životu se bude muset příliš , přespříliš nutit. A nebo se na to ..... Ta holka má sice krásnou postavu, ale jinak nic moc a nemám jí ráda. -
-
Re: Re: Nové fotky
Absolútne presné...!!! Niet čo dodať - iba snáď, že radšej si za pár dní pôjdem pozrieť LAC. *4* -
-
Re: Re: Re: Nové fotky
No, když si představím sama sebe v obdobném oděvu, tak GB vypadá furt skvěle!!! No jo, nemládneme, a s věkem jsou i s tou váhou problémy. Ale ještě to jde, a když bude chtít, tak to bude mít zase za chvíli dole (což o sobě bohužel říct nemůžu). *3*
Mimochodem, nevím, zda ta slečna vůbec k němu patří, ani jeden se až tak moc netváří, ale sem by to měl (za námi) stejně daleko... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Nové fotky
Jo a ještě musím dodat, že dělá chybu, že za námi nepřijede. Snesly bychom mu modré z nebe, není-liž pravda? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nové fotky
V jeho očích, v jeho pohledu, jeho mimice a vůbec celkovém chování a jednání. Je to hezký sympaťák a jednou bude možná buclatější hezký sympaťák.
Je už asi osudem, že my, z východní Evropy, jsme bráni jako něco méněcenného. Možná, že by kdejaký švihák ze západu koukal, jak jsou slovanské mladé ženy krásné (proti těm německým Brunhildám a britským kolozubkám.) Někde jsem ale četla, že se Gerardovi líbí tmavé jižní typy. Ale i takové se tu vyskytují. Jsme pěkně namíchané od světlých po tmavé. *3* -
---a ešte musím dodať (aj keď moja prvá reakcia bola sklamanie) že ho asi budem milovať napriek jeho kilám - rovnako ako v prípade mojej zákonnej polovičky....hold je to niekde inde ako v telesnej váhe...tá nevysvetliteľná príťažlivosť je zjavne v niečom inom---kde to asi bude???...
*3* *1* *3* *14* *14* -
Jasné, je to presne tak. A v tej súvislosti som sa raz zamyslela nad tým, že keď môže prísť na premiéru napr. do Nemecka, prečo by nemohol prísť na premiéru napr. aj do Čiech alebo na Slovensko?!? Čo sme my horšie fanynky ako napr.v Nemecku? To sú len neschopní distribútori a agenti okolo toho. Nebolo by to krásne, keby tak GB prišiel na premiéru napr.do Prahy alebo Brna alebo Bratislavy???...oh joj.... *14* *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: Nové fotky
Podle textu u obrázků měl GB onu slečnu představit už na nový rok v NY a měla by to být ona. Možná se mýlím, protože anglicky neumím. Tak angličtinářky, zpět k fotkám a překládejte.
S tělesnou váhou jsme na tom každý jinak. On patří do sorty lidí, kteří mají vrozený sklon k přibývání na váze. Jestli pro udržení váhy vydrží asketický způsob¨života, nebo ne, je odvislé od toho, do jaké míry je ješitný a libuje si ve své slávě a popularitě. Marlon Brando na lidi, slávu a popularitu očividně "sjal" (s prominutím , jinak se to snad ani nedá říci). Gerard má však rád kolem sebe společnost a tak uvidíme. *3* Já ho budu milovat, i když nabere. Líbit se mi už ale nebude tak, jako když byl štíhlý třeba v Attilovi, nebo Fantomovi.
-
-
-
-
-
sexy Škót
Ešte som zabudla - komu sa chce, prosím hlasujte na homecomingscotland o najsexi Škóta - situácia sa tam dramaticky zmenila, Gerry to už vôbec nemá v kapse ! Nemám nič proti J.McAvoyovi, ale oproti Gerrymu je to ....., to sa vôbec nedá porovnať. Takže prosím nepripusťme, aby bol z neho najsexi Škót! Díky. -
-
Re: sexy Škót
Taky jsem si všimla. Nevím, zda má J. McAvoy tak nadšené fanynky, ale musíme se víc snažit!!! *3* -
-
Re: Re: sexy Škót
Ďakujem všetkým, ktorí sa snažia, už je to oveľa lepšie. *4*
-
-
-
A tohle jste viděly?
http://www.bisnow.com/new_york_the_ scene_news_story.php?p=10950 (třetí obrázek shora)?
Co se týče Pinkertona, vypadá to spíš, že ho bude ta jejich společnost "jen" produkovat. *3* -
-
Re: A tohle jste viděly?
Jojo,je to i na Gals. *14* -
Re: A tohle jste viděly?
*15*
-