Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • evelynba

LAC

Tak tu máme nášho miláčika z tých perfektných fotiek z LAC aj naživo!!!
    *14* *14* *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=CsTr7kSiol8&feature=fvsr *4*
  • tvstar

Mié dámy už jste viděly nový tv star? Jestli ne tak honem utíkejte do nebližší trafiky a pak si o tom povíme. *3*
    • kaculencicka

Re: tvstar

TEĎ TO SEM JDU PÍSNOUT A UŽ NEJSEM PRVNÍ....MÁM HO...ZAJÍMAVÝ ČLÁNEK ZJEVNĚ ČERPANÝ ZE ZAHRANIČNÍCH ČASOPISŮ,NEJSEM SI JISTÁ STOPROCENTNOSTÍ VŠECH VĚCÍ TAM UVÁDĚNÝCH,ALE I BYCH TOMU SNAD VĚŘILA...CELKOVĚ MI PŘIJDE,ŽE HO TAM NEPŘEDSTAVUJÍ V TOM NEJLEPŠÍM SVĚTLE....ASI JSEM TO ŠPATNĚ VYJÁDŘILA...NEVÍM JAK TO JINAK ŘÍCT....NO PROSTĚ NÁŠ MILÁČEK NENÍ SVATÝ.... *4* *4* *4* *4* *4* ...STEJNĚ BYCH HO SEŽRALA A V JEHO HŘÍŠNÝM ŽIVOTĚ BYCH S NÍM JEŠTĚ DESÍTKY HŘÍCHŮ SPÁCHALA *14* *14* *14* *14* *14* ...A TEĎ Z JINÉHO SOUDKU.....VIDĚLI JSTE P.S MILUJI TĚ????JÁ NĚKOLIKRÁT A ANI JEDNOU MI NEZŮSTALO OKO SUCHÉ...PŮJČÍM TO MÁMĚ A TA MI TO VRACÍ SE SLOVY...NO JAK JSI U TOHO MOHLA BREČET....A JÁ ZASE TO SVOJE-JAK JE TO ÚŽASNÝ,JAK ON JE ÚŽASNEJ A ŽE ZEMŘE... A MÁMA..JO A ONA HO TAHÁ SEBOU V TÝ VELKÝ BEDNĚ....NO STRAŠNÝÝÝÝ...NECHÁPU...MOJÍ MÁMU ROZBREČÍ,ŽE SE JÍ ROZVAŘÍ KNEDLÍK,ALE TO ŽE UMŘE GERARD BUTLER...TO S NÍ ANI NEHNE...BARBARKA!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *9* *9* *9* *9*
      • kaculencicka

Re: Re: tvstar

Moc děkuji za milé reakce na můj příspěvek!!!A celkově musím říct,že tahle diskuse je prostě milá a úplně jiná než u Roberta Pattinsona kam chodím také velice často-tam se naopak často objevují urážlivé příspěvky na danou osobnost a nebo na ty,které tam na ni pějí pochvalné a zamilované ódy....Ani nevíte jak je tady ulevující psát o GB a nedočkat se ničeho takového jako tam...Ale rozhodně je to tím,že GB je jiná věková kategorie něž RP a tudíž sem chodí už vyspělé ženy mezi které se už tedy rozhodně řadím,i když právě duší-a nebo nějakou jinou tajemnou částí svého těla jsem naprosto zastydlá puberťačka.....a tak se tam s těma puberťákama dost často dohaduji...,ale to sem nepatří....Prostě....asi nechápu jak někdo nechápe,co můžu na základě pouhého vidění filmu prožívat a pak ani nechápu jak to na někoho nemůže působit tak jako na mě...Ale nejspíše je to prostě tím,že "my" jsme citlivé a jak už tu někdo psal-snění je nádherný ráj ze kterého nemůžeme být vyhnáni...a tohle snění je přece naprosto nevinné...tak sněme,sněme,sněme a vždy plačme jen u P.S. Miluji tě a ne u rozvařeného knedlíku.....(a nemějme samozřejmě nikomu zazlé,že se nikdy nevydá za tu krutou čáru reality a neokusí jak sladké je to v ráji a ať ani nikdo nám nemá zazlé naše nevinné hříchy)....
        • Re: Re: Re: tvstar

Veľmi pekne napísané....držme si ten svoj raj bez ohľadu na vek, tak ako veľmi výstižne napísala Ada - ak sa nám už pri takýchto chlapoch nebudú podlamovať kolená, to už bude s nami naozaj zlé. *9* *3*
      • Re: Re: tvstar

Milá Kačulenčičko, mamce neměj za zlé, že pláče pouze nad rozvařeným knedlíkem. Není to generačním rozdílem. Ber to tak, že Gerry není její typ. Kdyby se objevil někde její typ, také by tokala. Skutečně, věř mi, že naše fandovství není věkem limitováno. Ještě to upřesním takto: Já u "P.S. Miluji tě" také pláči po každé a moje vnučka se mi směje, že jsem cáklá. Barbarka!!!!!

Až nastane ten čas, že se nám nepodlomí kolena při pohledu na krásného chlapa, tak nám dojde, že už jsme i duší zestárlé. To se Tebe ještě ale netýká.

Zítra jdu pro TV Star. Díky za upozornění. *3*

No musím se přiznat,že Gerry,není ani můj typ a přesto,už když jsem ho viděla poprvé ,bylo to Království ohně,celý film jsem se divila proč se mi tolik líbí ten Creedy,když můj typ je spíš ten druhý(Chrisian Bale).Dokonce jsem si počkala na titulky,abych věděla jak se jmenuje.Jenže tehdy jsem ještě neměla internet,tak jsem neměla šanci se o něm něco dozvědět.A když jsem viděla Fantoma,byla jsem z něj úplně vedle,ale říkala jsem si,že tenhle chlapec se mi asi "v civilu" líbit nebude.No a víte jak to dopadlo.Až potom jsem zistila,že to byl ten Creedy. *14* *3*
          • Re: Re: Re: Re: tvstar

taky jsem ho viděla ve filmu Fantom opery,a a s holkama jsme se pěkně vyřvaly.ÁÁÁCH proč jsem nemohla hrát Christine já????? *1* *10* *7* *14* *15* *16*

Tak už se těším co na to povíte.
          • Re: Re: Re: Re: tvstar

No, rozhodně je to lepší článek než byl v Esquiru. Já bych také brala s rezervou ony řeči, že radějí hezkou a hloupou. Myslím si, že G má v hloubi duše nějaký problém, který řešil alkoholem a nezřízeným životem. Určitě to není jednoduchý a povrchní člověk a všechny tyto pozy jsou jen jakousi formou obrany. Možná, že se bojí opravdové lásky, aby nebyl (opět???) zraněn a nebo možná nemá zcela vyjasněné vztahy k mužům a ženám. Fakt je, že ke své matce je stále dost fixován a ani se s tím netají. Už to samo o sobě je zvláštní. Je jiný, než jsou jiné hollywoodské hvězdy. Že chlapci chutná a má rád sladké, to je na něm občas vidět a i to , jak s tím bojuje se střídavým úspěchem i neúspěchem. Je to krásný chlapec a stojí za pozornost a zbožňování. Je až dojemná jeho snaha se prezentovat chlapácky, vypadat chlapsky, chlapsky provokovat a při tom s ním city cloumají a ač je mu 40 let, je to ještě chlapec. Možná že jím zůstane do smrti. Takových po světě běhá víc jak polovina všech mužů.
            Také je však možné, že vše je úplně jinak a že se jedná o dokonale promyšlenou strategii pro upoutání divácké veřejnosti.
          • daba

Re: Re: Re: Re: tvstar

No, tak jsem si to přečetla, je to takové splácané z různých rozhovorů a překroucené až hrůza - no, to umějí jen novináři. Navíc tam jsou i zastaralé věci - on se opravdu snažil přestat kouřit hodně let, ale podařilo se! Prý kvůli filmu P.S. I love you (aby nedopadl jako ta filmová postava...), takové ty řeči, že je s ním nuda nebo že je hollywoodská hvězda..., to sice řekl, ale tak v legraci nebo ze skromnosti (což v tom původním textu bylo jasné, ale když je to takhle vytržené z kontextu). Samozřejmě o tom, že překypuje nejen fyzickou krásou, ale i inteligencí, důvtipem a spoustou dalších dobrých věcí jistě na této stránce nikdo nepochybuje!!! *4* *4* *4* Ale je fajn, že už se o něm alespoň nějak začíná psát i v českém tisku.
            • daba

Re: Re: Re: Re: Re: tvstar

Nechci nikoho obviňovat, ale novináři se obecně chovají jako hyeny(v tom špatném slova smyslu) a hledají jen šokující negativní senzace, o kterých se mylně domnívají, že by jejich stupidní čtenáře mohly zajímat (proto už několik let žádný "rádobyseriózní" deník neodebíráme). Tak např. GB (podle toho, co lze seriózně soudit dle jiných zdrojů) - rodiče se odloučili (rozvést se jako katolíci nemohli), když byl maličký, skutečně od dvou do šestnácti let svého biologického tatínka neviděl (a měl z toho celkem trauma). Pak se potkali a velmi se sblížili (alespoň co lze soudit z jiných pramenů), asi si i užili toho, že mohou být spolu, bohužel pak otec zemřel na rakovinu. Asi tak šest let o sobě věděli a asi se i navzájem užili, v jednom rozhovoru GB vzpomínal, jak spolu jeli jachtou po Karibiku a jak pak s tatínkem zůstal "až do konce". Právě proto na něj role v PSILY tak zapůsobila. Ale nemusí to hned "vytrubovat" ven, jako třeba průměrný politik. Když to pak nějaký neumětel zprzní tak, jako to bylo v tom časopisu, člověka to celkem mrzí. V každém případě, já si myslím, že GB je inteligentní a citlivý člověk, to, že ho nějací "rádobynovináři" dávají dohromady s každou osobou opačného pohlaví, která se náhodně objeví v jeho "akčním radiu", no, oni si vymýšlejí daleko horší pitominy, to, co je dnes v novinách či v televizi, dnes už ani nemá smysl sledovat, či maximálně brát s hodně velkou rezervou. Já mu věřím a fandím (a můj přítel o tom až moc dobře ví, a doufám, že to jakž takž toleruje) a přeju mu jen to dobré, hlavně k blížícím se čtyřicetinám (no, když jsem to přežila já jako ženská, tak pro chlapa to musí být úplně v pohodě)!!! *4* *4* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: tvstar

Ano tak nějak jsem to chápala také.Evidentně splácané z různých rozhovorů,které pan novinář našel a vytržené z kontextu.
          • daba

Re: Re: Re: Re: tvstar

Bohužel jsem si ten vzkaz přečetla až teď večer, už pohled na webové stránky časopisu napovídá leccos http://www.astrosat.cz/tvstar/
            př ečíst se to ale nedá. Tak zítra...
            • Re: Re: Re: Re: Re: tvstar

Vřele souhlasím.
      • evelynba

Re: Re: tvstar

Ahoj kaculencicko - si strašne zlatá a hlboko s tebou cítim, aj keď som už asi generácia tvojej mamy (preto si dovoľujem tykanie). Tvoj príspevok ma rozosmial - je to zo života a je to milé - nič si z toho nerob, to je záležitosť generačná a aj tvojej mame sa môže stať, že sa zblázni ako napríklad ja do GB - potom možno ona bude chodiť za tebou, že aký je "on" úžasný a super. A ak nie, aj to prežije, ale škoda, o zážitky bude mať menej. Možno bude teraz pre teba lepšia nejaká kámoška alebo trebárs táto diskusná stránka. Myslím, že sme tu viaceré, ktoré nemáme v reále s kým sa zdôveriť so svojím nadšením a tak si tu navzájom vyrozprávame svoje city a pocity - a je to fajn, človek má taký nejaký ukľudňujúci dojem, že tu ho nikto nezosmiešni a neurobí z neho blbca, lebo všetky tu cítime približne rovnako. Takže teraz nechaj mamu, nech si poplače nad rozvareným knedlíkom a nájdi si inú platformu na zdôverenie sa so svojimi pocitmi. A možno raz sa stane, že tvojou platformou bude tvoja mama. Prežívaj to všetko intenzívne a uži si Gerryho (aj keď iba platonicky) "se vším všudy", pretože on proste je na to ako stvorený. Už vedieť o tom, že existuje, je výhra. *14* *14* *14* *14*
  • ŽENATÝ - ZASNOUBENÝ

VŠIMLA JSEM SI NA JEDNÉ FOTCE, ŽE MÁ GARRY NA PRSTENÍKU PRSTEN, ON JE SNAD ZASNOUBENÝ NEBO DOKONCE ŽENATÝ? NEVÍM, CO TO JE ZA KOV, SNAD BÍLÝ ZLATO *3*
    • daba

Re: ŽENATÝ - ZASNOUBENÝ

Zatím je svobodný, ten prstýnek prý dostal od své bývalé přítelkyně a téměř stále ho nosí (viz např. http://www.gerardbutler.net/about-gerard-butler/frequently-asked-questions/#faq_28 nebo http://www.gerardbutlergals.com/forums/index.php?showtopic=11303). *3*
  • K: daba 24.7. 22.08.

Sorry, že až tak neskoro reagujem, ale akosi nebolo času na dlhšie písanie. Aj ja sa viac teším (okrem TUT) na LAC než na Gamer (ako som už písala, filmy tohto typu nemusím), ale trošku sa aj bojím, lebo vidieť Gerryho ako psychopata, pokiaľ to tak výborne zahrá ako hral doteraz, to bude teda vážne. *9* Ale úplne najviac sa teším na Burnsa - ak ho Gerry stvárni tak presvedčivo, ako sme uňho zvyknutí, tak to bude nie bonbónik, ale rovno celá bonboniéra! *14* Keď dobre zahrá tohto škótskeho národného básnika (takmer národného hrdinu), potom ho len budú Škóti milovať a hlasovať zaňho! *1* Už podľa toho posteru vidno, že tam bude Gerry zase úplne iný, ako ho ešte nepoznáme. Musím povedať, že okrem jeho zjavu a hlasu ma osobitne fascinuje tá šírka jeho hereckého záberu, tá neuveriteľná rôznorodosť jeho postáv, ten chlap snáď zahrá úplne všetko a všetko rovnako vynikajúco a presvedčivo! Je to proste Pán Herec. No a v tej súvislosti ma udivuje, ako dokonale ho na Slovensku dokážu zatajovať. Kým som akousi náhodou pred cca pol rokom videla POTO, hlboko som ani netušila, že nejaký Gerard Butler existuje. Síce nesledujem bulvár, ale myslím, že ani tam by som sa o ňom veľa nedozvedela, keďže to nie je taký typ na škandály a nechutnosti, ktoré bulvár tak miluje. Ale inak - hlboké ticho - a pritom je to taký super herec (a teraz myslím skutočne jeho herectvo), postupne spoznávam jeho roly a jeho kvality a som stále fascinovanejšia. Naozaj by si aj u nás zaslúžil viac pozornosti, hlavne tej odbornejšej, nie bulváru. Takže naozaj úprimne sa teším na jeho ďalšie filmy a ostáva mi len dúfať, že ich u nás aj budú hrať, resp. si asi budem musieť kupovať DVD. Pekný deň všetkým fandom Gerryho *4* *4* *4*
    • daba

Re: K: daba 24.7. 22.08.

Já se na LAC celkem těším. Na internetu byl kdysi ke stažení scénář filmu, tu stránku si nepamatuji, nevím, zda ještě existuje, ale pochopitelně jsem si ho stáhla a přečetla. Pokud to je konečný scénář filmu (došlo tam ke změně režiséra, GB se sám vyjádřil v tom smyslu, že ho "baví", že jako producent může zasahovat i do scénáře...), tak by to mělo stát za to. Ona je otázka, zda v LAC půjde o vysloveně psychopatické chování nebo jen "přehnanou pomstu", ale na rozdíl od Hannibala nebo Sedmi bude už od začátku vidět, že hlavní hrdina má za co se mstít, takže si myslím, že i divák to bude vnímat jinak, a GB to určitě bude umět skvěle zahrát!!! No, některé záběry tam hezké na pohled určitě nebudou.
      S tím "zatajováním" GB nebudou naše média úplně ojedinělá. Především si myslím, že POTO měl tenkrát (tj. v r. 2004/05) opravdu mizernou propagaci a promítali to tak málo, že se to k lidem prostě nedostalo. S "300" už to bylo jiné, ale protože u nás v té době ještě neměl fanouškovskou základnu, tak se to propagovalo hlavně jako zfilmovaný komiks, mám doma články o tom z některých našich filmových časopisů, v některých ani neuvedli, že tam hraje GB, spíš se psalo, jak to točili... Navíc on se umí tak "ponořit" do každé role, kterou hraje, že se vlastně stává tím svým hrdinou, a pak působí v každém filmu úplně jinak (a divák si stěží uvědomí, že jde o jednoho herce). Vím, že když jsem byla na PSILY, tak si tam i dvojice povídaly, že třeba chlapec viděl 300 a jen těžko ho poznával... (Ona ani ta propagace PSILY nebyla nic moc, a pokud byla, tak spíš jako na film s H. Swankovou, kterou fakt nemusím.) Alespoň byly v kinech velké fotky ústřední dvojice a Cinestar dokonce rozdal pracovníkům trička s nápisem P.S. Milujeme Vás, což bylo milé (ono to bylo takové hezky předvánoční, u nás to uvedli dokonce o den dříve než v USA). Tak jsem zvědavá na ty další. Na TUT už mají v kině plakáty (dokonce už delší dobu). Pokud oba filmy uvedou najednou i u nás, mám sto chutí jít v jeden den na oba, takový kontrast člověk asi hned tak nezažije!! *14*
      • daba

Re: Re: K: daba 24.7. 22.08.

Těmi "oběma filmy" myslím samozřejmě TUT a Gamer.
        Ještě k Burnsovi: hlavně by měli začít co nejdřív točit!!! Já vím, že je velkým snem GB tuhle roli hrát (alespoň to říkal už v jednom skoro pět let starém rozhovoru a nesčíslněkrát potom), ale Burns zemřel ve věku 37, a náš miláček bude slavit čtyřicátiny! Jak jsem tak pochopila, problémem jsou hlavně finance, tak snad se při všech těch letošních skotských oslavách něco podaří vybrat... (nechci malovat čerty na zeď, ale zrovna takový James McAvoy je také Skot, je mladší a fyzicky dokonce i Burnsovi podobnější...)
        • daba

Re: Re: Re: K: daba 24.7. 22.08.

Omlouvám se za předchozí dva skoro stejné příspěvky - napsala jsem jeden a dlouho se tam neobjevoval, tak jsem myslela, že jsem ho omylem smazala, tak jsem ho napsala znovu.
          • Re: Re: Re: Re: K: daba 24.7. 22.08.

Zasa vidím, aké je dôležité vedieť reč - viete dobre anglicky, ja len tak lámano samoukovsky, takže máte oveľa lepšie informácie. Nevedela som a mrzí ma to, že toho Burnsa ešte nemá Gerry v kapse, ja som myslela, že už je to hotová vec. Škoda bude, ak sa to nepodarí, bola by to určite úžasná nová herecká poloha Gerryho. No, uvidíme, aj keď s tým otravným McAvoyom (ktorý ešte aj v hlasovaní šlape Gerrymu na päty) máte asi pravdu. Môžeme len Gerrymu držať palce. No a s tým, že ľudia nepoznajú Gerryho práve aj kvôli jeho hereckej rozmanitosti, máte tiež pravdu. Včera som natrafila na jednu diskusnú stránku, kde administrátor hodil pár fotiek z premiéry TUT (kde mimochodom GB vyzeral úplne skvele) a v diskusii sa objavili dialógy typu "nie je to náhodou ten z 300?...nie, asi nie, ten bol iný...ale áno, je to on" alebo "nehral náhodou v rokenrolovi?...neviem, ale je mi nejaký povedomý". Takže teraz sa už tak veľmi nehanbím *8* že som ho donedávna nepoznala. Ale na druhej strane som si opäť spomenula, o čom som písala 9.7., ako ho môj syn hneď spoznal v Mrs.Brown - a v duchu sa musím usmiať a kladiem si otázku, či je génius Gerry alebo môj syn alebo obaja? *3* *4* Prajem krásny deň. *4*
      • daba

Re: Re: K: daba 24.7. 22.08.

Tím "oba" jsem myslela samozřejmě TUT a Gamer.
        Toho Burnse bych mu také moc přála, mluví o tom, jak by ho chtěl hrát, už pár let (tuším, že v nějakém rozhovoru k Beowulfovi, to už může být skoro 5 let). Jen by měli honem začít, vždyť už teď je náš miláček o tři roky starší, než Burns, když umřel. A pokud člověk zváží, že z Glasgow je i James McAvoy, který je mladší a dokonce bych řekla i Burnsovi podobnější...
  • novinky

Tak sa nám Gerry dostal do stovky "hot" hollywoodskych singlov, čiže nezadaných:
    http://wonderwall.msn .com/movies/100-Hottest-Hollywood-S ingles-9927.gallery?photoId=39211#w allState=0__%2Fmovies%2F100-Hottest -Hollywood-Singles-9927.gallery%3Fp hotoId%3D39276
    - že naozaj patrí k tým najatraktívnejším svedčí aj to, že je zaradený hneď ako prvý *14* *3*
    Ale objavili sa aj fotky z dobročinnej zbierky, sú aj na JJ, alebo aj tu: http://www.bollig.de/marion/cpg149/thumbnails.php?album=553 - no aj keď ma veľmi srdce bolí, musím priznať, že z tých fotiek som bola mierne v šoku, tento jeho nový imidž sa mi stráááášne nepáči *9* *10* Vyzerá ako zaspatý hipísák z čias zlatej éry Beatles *9* Čo vy na to, děvčata?
    • lenkastr

Re: novinky

Že mu ráda nabídnu služby své kadeřnice. Protože ho asi češe de Bill (žejo Jik?)
      • jik

Re: Re: novinky

Jojo,tak tak. Dneska už vypadá o móóóc lépe, když se učeše sám. *14*
        • Re: Re: Re: novinky

Tak tak, na tej premiére v NY to bolo už omnoho lepšie.... *4*
          • jik

Re: Re: Re: Re: novinky

A na té módní přehlídce, tam je oooooouuu super super. *14*
        • lenkastr

Re: Re: Re: novinky

A kdyby se mu nechtělo, klidně bych ho učesala osobně. Určitě by u toho neječel, jako moje děti *15* *15*
      • lenkastr

Re: Re: novinky

... nechtějte vědět, jak jsem napoprvé přečetla to vaše "zaspatý hipísák" *15*
  • daba

7. 8. 2008

Jak se Vam libi "Fantom a Christine" po 4 letech (z koncertu Police v New Yorku pred 14 dny)?
    http://www.gbgalsgallery.com /v/partiesetc/police8708/emmy-rossu m-gerry-Police-08-.jpg.html *4*
    • Re: 7. 8. 2008

Christine ER - jakoby neuběhla žádná léta, Fantom GB se ale změnil a přibývající léta jsou na něm vidět. Sluší jim to ale stále.
      • daba

Re: Re: 7. 8. 2008

Řekla bych, že i EM se změnila, dospěla. Jinak v jednadvaceti člověk snad ani nemůže zestárnout, když už se pomalu blíží čtyřicítka, je to o něco horší. Ale sluší jim to oběma.
    • Re: 7. 8. 2008

já myslím, že dobrý *3*
  • Je to ta jehom nebo není?

http://gbgalsgallery.com/v/partiese tc/glas040310/Ap310-bohoclubber2.jp g.html
    Domnívám se, že dívka z tohoto snímku byla s Gerardem letos na horách. Seděla vedle u stolu. ˇJiž jsme si jí všimla i na jiných záběrech, že ho doprovází. Ale ta jeho asistentka (stejný typ) to není, ta je starší. Že by se jednalo o jeho utajovanou partnerku??? *3*
  • charlaine

Pomoc!

Děvčata,musíme klikat jako divé.Colinu Firthovi hlasy nebezpeěně přibývají.A jemu přece vítězství nenecháme!A vlastně nikomu kromě Gerryho! *13*
  • celebrita222

!! lidi áách!

Kařdej den si tam strkamsvýho robertka a představuju si že je to on! Bože! JÁ BYCH MU HO KOUŘILA OD RÁNA DO VEČERA AŽ BY HO TO BOLELO!! škoda že jsem jen prodavačka která ho nikdy nepotká! já bych vykouřila všechny ptáky z USA!!!!! Uplně všechny! sem sexuchtivá žena a když mi daj do pusy penis! sem jak utržená ze retězu!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • cinderella.l

Hlasování

Už je to tady. Hlasování časopisu Hellomagazine o nejatraktivnějšího muže - finále ! ! !
    V dubnu jsme Gerryho dostali na 1. místo, tak se prosím snažme o dosažení mety nejvyšší. Bylo by to přeci krásné.
    Gerard Butler - nejatraktivnější muž roku. 6* *14* *14*
    Hlasování končí 20. ledna, tak vzhůru do toho. *3*
    http://www.hellomagazine.com/vote/grand-finale2009/menattractive.html/
    • Re: Hlasování

Hlasovat znovu můžete po deseti minutách,ale musíte z adresy odstranit- ?presentar=resultado
      Nepřehlédn
      • Re: Re: Hlasování

Chtěla jsem napsat-nepřehlédněte nový článek v napsali o mě,je tam odpověď přesně pro Vás. *3*
    • Re: Hlasování

Myslím,že to nehrozí. Na Federera a Pattinsona asi nemáme, spíš ještě hrozí raketový nástup Tennanta. *9*
      • cinderella.l

Re: Re: Hlasování

No, možná, že to nevyjde, ale nejhorší je, vzdávat něco už předem.
        Občas se zázraky přeci dějí ! *3*
        • Re: Re: Re: Hlasování

Nic nevzdávám,mám dovolenou,tak se snažím.
          • cinderella.l

Re: Re: Re: Re: Hlasování

Tak to je skvělé. Chválím ! ! ! *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

Opravuji: je to v aktualitách ze světa celebrit.

Ja myslím, že je dôležité zahlasovať. Vôbec nemám ilúziu, že by napr. LAC sa stal najlepším filmom roka (aj keď pre nás tým môže byť *14*) - ale dôležité je, aby získali Gerryho filmy čo najlepšie umiestnenie, nemusia byť na prvom mieste. *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Hlasování

Sorry - opravujem sama seba, nejak sa mi v hlave poplietlo hlasovanie za Gerryho a hlasovanie za najlepší film 2009, takže to vyzeralo, že píšem úplne od veci, lebo som písala o filmoch. Čo sa týka Gerryho, nie je na tom tak zle a aj keď nevyhrá, rovnako si myslím, že je dôležité dobré umiestnenie (aj keď by som privítala víťazstvo *14* ) Takže hlasujme *3* *3*, zatiaľ sa mi podarilo hlasovať aj opakovane, takže sa to dá (asi naozaj s odstupom).
      • kaculencicka

Re: Re: Hlasování

I přes to,že jsem fanynka Pattinsona,jak poznáte z ikony...,ale prostě i tak bych chtěla dát hlas Gerardovi Butlerovi-on je muž-,ale nějak mě to tam nejde...naveďte mě někdo!!!Zobrazí se mi ta stránka a pak kam,na co kliknout???Prosím a předem děkuji.

Pod fotkou GB je políčko "VOTE", na nej kliknete, poté se vám objeví políčko s nějakými písmeny, či čísly a pod tím prázdné políčko. Do toho prázdného opíšete výše napsaná písmena, či čísla a kliknete opět na "VOTE". Volba se dá opakovat (možná s nějakým časovým odstupem ?).
          Upozorňuji na to, že 9.1. dávají na FILMBOX EXTRA v 16:10 film s GB "Milý Frankie". Je to jeden z jeho nejlepších filmů. Pokud máte možnost chytat tuto stanici, nedejte si to ujít. Je to sobota. Já se těším v 14:40 na slovenskou "1" na Attilu. I když je mi líto, že o kus Frankieho přijdu. To si Gerarda v sobotu užiji!!!!! *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Hlasování

Žiaľ Filmbox extra nemám a tak ostanem pri Atillovi - aj tak dobré...*4* Prajem krásne zážitky, Frankieho by som si rada pozrela, snáď sa to niekedy podarí. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit