Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • charlaine

Díky za net.

Tohle už se nějakou chvíli chystám napsat.Možná se bude zdát,že to s naším fan klubem ani nesouvisí.Ale to jen na první pohled.Ikdyž tématicky to s GB tolik nesouvisí.Je to spíš o vás,moje internetové přítelkyně.Nemám moc příležitostí si vyjít nebo jen pokecat.a tak díky za inernet,kde lze najít komunity se společnými zájmy.A zde,v klubu GB jsem se ,,potkala''s lidmi,se kterými je fajn strávit nějakou tu chviličku.Já vím,život je i o něčem jiném,než o vysedávání u kompu.Ale já mám v reálném životě takové starosti a pořád tolik práce,takže připojení se k síti je docela fajn relaxací.No a Gerry je taková hvězdička na někdy tak šedivém nebi.Realita je realita,ale snít se také občas musí.A když jsem viděla PSILY,bylo tak skutečné.Obrečela jsem to,šlo mi to z duše,protože něco podobného jsem si prožila.Skoro až bolelo se na ten film dívat,ale zároveň mi dal sílu jít dál.To ,jakým způsobem z toho nejhoršího Gerry svou filmovou ženu dostal,dalo sílu i mně.Zní to asi hrozně pateticky,ale věřte mi,někdy stačí malý impuls.A tak,je-li mi někdy bídně,vzpomenu si na uličnický úsměv Gerryho a v duchu si řeknu:,,Jasně,chlape,já to zvládnu.!"
    • kaculencicka

Re: Díky za net.

Milá Charlaine,život je opravdu krutý a teprve když člověk vidí kolik bolesti si musí projít ten druhý,uvědomí si jak malicherné jsou jeho starosti a někdy ani to nestačí a my si nedokážeme vážit toho co máme...,tak si toho važme...,právě teď...,a já stejně nedokáži....,jsem krutější než život... 😟 😟 😟
    • Re: Díky za net.

Milá charlain, myslím, že všechny budou se mnou souhlasit s mým názorem, že jste nám prokázala čest svou důvěrou a sdělila nám o svém trápení. Naše úniky z tvrdé reality a všednosti do krásného snění nejsou nic jiného, než berličky na to, aby člověk ve zdraví přežil všechno to životní trápení a bolesti, které každá z nás zná. K někomu je osud laskavější a k někomu tvrdší. Ale ustláno na růžích , myslím, nemá žádná z nás.Proto utíkáme z reality do světa snů, kde je nám s Gerardem přenádherně. Nikomu tím neubližujeme, jen si tím naším milovaným hochem odlehčujeme životní břemeno. Jdu mu zas odkliknout svůj hlas . 🙂 😉 🙂
    • Re: Díky za net.

to mi je ľúto charlaine, že si si musela prejsť takou smutnou skúsenosťou... vidíš, PSILY je presne film, ktorý si ťa mal nájsť 😉 mne sa to stávalo zväčša s knihami - keď som niečo prežívala a napr. som nevedela uchopiť nejaký svoj pocit, alebo myšlienku - presne ju som našla v knihe, ktorú som práve čítala.. až som sa niekedy fakt čudovala, ako je to možné 🙂
      posielam ti veľa sily a prajem všetko dobré 😉
    • evelynba

Re: Díky za net.

*4* 🙂 🙂
  • cinderella.l
    *14* 😍 😍 😍 😍 😍 😍
    😍 HAPPY BIRTHDAY GERRY ! ! 😍
    😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
  • TUT

Na TUT už běží v kinech trailer.Takže je to jisté,ovšem GAMER stále tajemný.
  • daba

Vypada lip nez kdy jindy!

V minulem tydnu byl GB videt (a slyset) ve skvele forme na premiere filmu RocknRolla 1. 9. v Londyne a na prvnim uvedeni tehoz filmu v Torontu na festivalu 4. 9. (pri obou prilezitostech poskytl radu rozhovoru, nektere jsou i na YouTube), a zucastnil se dalsich festivalovych akci. Ted je v Japonsku, kde se chysta premiera P. S. Miluji Te (no, nacestoval se az moc). Prakticky na vsech fanouskovskych strankach je ze vsech techto akci spousta fotografii. Mne osobne se nejvic libi asi tyhle: http://gbgalsgallery.com/v/festival s/tiff08/photocall/6.jpg.html - ale krasne vypada na vsech!!!
    • Re: Vypada lip nez kdy jindy!

Skutečně vypadá všude moc pěkně. Také to sleduji. Bohužel, já anglicky neumím a tak Vám mohu akorát závidět, že rozumíte tomu, co v rozhovorech říká a tudíž si udělat obrázek, jaký asi je to člověk.
      Mimochodem, v tom filmu jsem zahlédla i našeho Karla Rodena.
      • daba

Re: Re: Vypada lip nez kdy jindy!

Ja pevne doufam, ze se brzy dockame i u nas. Podle webu Ceske unie filmovych distributoru by u nas mela byt RocknRolla uvedena 8. 1. 2009 a skutecne tam hraje Karel Roden, takze doufam, ze se o tom filmu objevi nejake informace (a obrazky!) i v nasem tisku. Tedy uz ted se obcas objevi zminka predevsim v souvislosti s K. Rodenem, v Metru byl sloupek redaktorky casopisu Premiere, ktera byla na te londynske premiere, tak snad neco bude. 😉
        • Re: Re: Re: Vypada lip nez kdy jindy!

Bezva!
  • daba

Premiéra LAC

Světová premiéra Law Abiding Citizen by měla být v USA již letos 16. října. Už před pár dny se tato informace začala tak nějak objevovat, dnes to potvrdil režisér filmu. V ostatních státech data uvedení zůstávají (na IMDB) na rok 2010 (ČR tam bohužel zatím termín nemá). Je dost neobvyklé, aby se premiéra posunula na termín dřívější, než původně očekávaný, zřejmě toho nemuseli tolik dodělávat (zatímco Gamer dotočili koncem roku 2007 a rok a půl trvá, než se dostane do kin, LAC točili letos na jaře). Tak se můžeme těšit na další film s GB!!! On tedy v jednom rozhovoru k TUT říkal, že už film poprvé viděl "pohromadě" a že byl nadšen (mělo to být někdy před týdnem), tak zřejmě nechtějí zbytečně čekat a uvést ho do co nejdřív. 😉
  • kaculencicka

KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

V MÉM PŘÍPADĚ JE TO-
    1.FANTOM OPERY
    2.CTIHODNÝ OBČAN
    3.CHCEŠ MĚ,CHCI TĚ! A ZÁROVEŇ PS:MILUJI TĚ! 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
    • Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

Zdravím všechny fanynky GB.Sice píši pozdě večer,ale neodolala jsem Vám všem napsat,že jste uplně super a zapálené obdivovatelky skvělého GB.
      Jsem asi vyjímka,ale tento herec mne uchvátil až po shlédnutí na youtube (taking over me) uplně náhodou před rokem.Jediný film co jsem s ním viděla bylo 300 a jinak nic,byla jsem dotud fanynka Johnnyho Deppa,ale po shlédnutí tohoto odkazu na youtube a pak filmu PSILY před půl rokem,mě to dostalo a jsem fanynka navždy neodolatelného Gerarda Butlera!Děkuji moc,že můžu sdílet svoje uplné pobláznění s vámi.
      Sleduji už dlouho Vaši diskuzi až teď jsem se odhodlala Vám napsat.Díky.
      • Re: Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

Tak vítej Avens,taky mi trvalo nějaký čas,než jsem se odhodlala sem napsat.Ale je to docela úleva,když máte s kým sdílet ty "motýliky v bruchu". 😉
    • charlaine

Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

Jo,s tímhle žebříčkem celkem souhlasím.Mpožná bych to pořadí měla trochu jinak,ale v podstatě,by tam tahle filmy určotě byly.Na Chceš mě,chci tě jsem se koukla už několikrát.Mám moc ráda 300,bitva u Thermopyl,tam to sporé ošacení GB vážně sedí 🙂 .Ale,jak říkám,těch zmiňovaných třech filmech se shodneme. 😉

*3*

jednoznačne
      1. Fantóm opery
      2. Dear Frankie
      3. One more kiss

v týchto polohách sa mi veľmi páči 🙂 už menej v tých klasických amerických, ale je dobre, že prenikol aj za hranice 😉
    • kaculencicka

Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

Tak mám pro dnešek co hledat-jak tak koukám,tak ještě spousty a spousty filmů jsem neviděla....A prosím o jakých stránkách od "jik" to mluvíte????Ráda se též podívám,jestli to neva...Písněte kdyžtak do vzkazníku neveřejně...nebo prosím přímo "jik" o info...díky!!!

Je na ní odkaz na této stránce v odkazech- jiko-wallpapers

1) Fantom opery
      2) PSILY
      3) Dear Frankie
      Písničku o Sally z filmu PS Miluji tě jsem si dala do vyzvánění do mobilu ze stránek od "jik". To si pište, že rychle mobil nezvedám!

Jednoznačne PoTo !!!!!! 😍 Ten film nemá obdobu práve v tom, že tam GB spieva - a ako spieva!!! (Už som sa na túto tému viackrát rozplývala, takže sa nechcem opakovať - jeho spev je proste fenomén, o ktorom by sa dal napísať samostatný článok...). No a ostatné sú pre mňa približne na rovnakej úrovni - je tam proste GB. 😍 😍 😍 Predpokladám, že na druhú priečku sa vyšplhá LAC, ale ešte som to nevidela, takže až potom budem vedieť. Potom rebríček upresním. Pekný večer!!! 🙂 🙂
        • daba

Re: Re: Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

Nejspíš
          POTO
          The Jury
          Dear Frankie
          LAC
          RocknRolla
          (ale je to dost těsné a záleží na náladě)
          😉

Ještě si můžete dát Attilu jako tapetku do mobilu.Nějaké jsem Vám tam připravila. 😉
        Fantom je jasná jednička i pro mě.
        • Re: Re: Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

Díky. Ale až zas přijde syn. 🙄 😉
          • Re: Re: Re: Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

Ale jsou v adresáři 240x320-do mobilu. 😍
            • Re: Re: Re: Re: Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

Díky. 🙂
          • Re: Re: Re: Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

No to už je na Vás. 😉 🙂
        • cinderella.l

Re: Re: Re: KTERÝ FILM S GERARDEM VÉVODÍ VAŠEMU SRDCI????

1. DEAR FRANKIE
          2. THE JURY
          3. PHANTOM OF THE OPERA + THE UGLY TRUTH
          😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
  • cinderella.l

Narozeniny

*14* 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
    😍 HAPPY BIRTHDAY,GERRY ! ! ! 😍
    😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
    • anetajs

Re: Narozeniny

Happy birthday!!!!! 😍 😍 🙂 😎 😍 😎
  • evelynba

info

Info pre tých, ktorí to chytajú, ktorých to zaujíma a ktorí ešte o tom nevedia - dnes večer na HBO 2 o 20.05 ide 300, na HBO o 16.30 Beowulf (len neviem, či je to ten s GB alebo ten novší s A.Hopkinsom) a večer o 20.00 Zabudnutý ostrov, čo predpokladám by mohol byť Nim´s Island. Oba tieto filmy potom opakujú v stredu večer.
    Prajem peknú nedeľu. 🙂
    • evelynba

Re: info

Ozaj, zabudla som - nebolo by už aktuálne aby niekto, kto to dokáže (ja nie) pridal do filmografie RocknRolla a The Ugly Truth? 😉
      • daba

Re: Re: info

Bohužel do filmografie nic přidávat nemůžeme, dokonce i pokusy aktualizovat životopis vycházejí tak ve 30 %. Tenhle server bohužel zjevně nemá nejschopnější administrátory, ale nic lepšího není k dispozici. Už jsem jim i párkrát psala, ale bez výsledku.
        • evelynba

Re: Re: Re: info

To je škoda, bolo by to dobré pre aktuálnosť stránky, veď ak by mohli editovať iba registrovaní užívatelia, administrátor by zistil, kto to je, ak by tam niekto niečo zblbol alebo tam dal niečo nepatričné. Na jednej strane je tu ponuka Editace, resp. Upravit profil, na druhej strane sa to nedá. Naozaj škoda. 😟 Teraz už viem, prečo mi to nešlo ani za svet, keď som tam pred pár dňami chcela pridať do Odkazov stránku www.gerardjamesbutler.co.uk, na ktorú som narazila. A ja som myslela, že som niečo pokazila ja, keďže nie som žiadny počítačový génius. A ono bude problém niekde inde. 🙄
          • Re: Re: Re: Re: info

Já jsem s přidáním odkazu,žádný problém neměla.Ale než přidají adresu do odkazů,tak se tam některý z administrátorů podívá a jestli na této adrese uspěli tak jako já,tak se nedivím,že jí nepřidali.Taky to může trvat několik dní.
  • Happy Birthday

Happy Birthday, my Phantom 😍 😍 😉 🙂
  • Dear Frankie

TV Nova - 1. října v 9:300 uvede film s GB "Dear Frankie". Už se těším.
    • Re: Dear Frankie

ˇUplně náhodou jsem shlédla film Milý Frankie, GB mě fakt uchvátil, je to nádherný chlap , tohoto herce jsem do téhle doby neznala, pěkně jsem se u toho nabrečela, je to doják.
      • Re: Re: Dear Frankie

Taky jsem se díval je to dojemný film a Gerard opět skvělej !!!
    • daba

Re: Dear Frankie

Diky za informaci. To je jeden z mych nejoblibenejsich, s ceskym dabingem jsem ho ale jeste neslysela - a asi ani neuslysim, to je streda, ze jo? No, stejne je nejlepsi original. Ale i tak diky. Kdopak ho asi namluvil? 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit