-
Tak na záver - naozaj som nepísala o kvalite diskusie a pozitívne hodnotenie sa vôbec nerovná kvalite diskusie. Mňa potešilo, že Eva 1. ocenila našu slušnosť a vzájomnú podporu. Ani Eva 1. nepísala o kvalite diskusie. Takže príspevol Evy 2. je úplne od veci *9* . No a plne súhlasím s Evou 1. - to chce klid. Myslím, že je načase túto tému uzavrieť a zbytočne si nedvíhať adrenalín. A nabudúce, keď sa objaví príspevok typu Helen, radšej to predýchať a nenechať sa vtiahnuť do konfliktu. Ja som sa o to pokúsila v mojej prvej, stručnej reakcii. Poďme sa radšej tešiť z nových vecí, ktoré nám tu ponúka Daba. *4* Všetkým fanynkám Gerryho prajem krásny deň *4* *14* *4*
-
-
Máte pravdu, nakonec jsem došla k závěru, že všechny ty urážky a další negativní reakce tu píše jedna osoba pod různými jmény, aby to vypadalo, že jich je víc, s cílem někoho vytočit. No, tak se jí to tedy podařilo a může se někde ve svém hloupém světě opájet svým "úspěchem". Každopádně vám i cinderele tleskám, s jakou elegancí jste na ty anonymy reagovaly vy. A howgh, už se k tomu dál vracet nebudu *3* Krásný den vám i ostatním spřízněným duším *4*
-
-
To se zase náš tisk ukázal. Oni snad nečtou, ani to co sami předem napsali.
Ale už by mohl s tím hubnutím přestat. Já odhaduji, že shodil tak 20 Kg. -
hlasovanie
Je tu ďalšie hlasovanie - Gerry je nominovaný v kategórii akčného herca v PeoplesChoice Awards -
http://www.peopleschoice.com/pca/ votenow.jsp
prosím hlasovať za Gerryho, hlasuje sa kliknutím na jeho fotku. *4* -
-
Re: hlasovanie
Neproste! To je povinnost, to dejte rozkazem! *13*
-
-
hlasovanie
Dievčatá, bacha !!! Orlando sa nejak rozbehol, náskok je síce ešte dobrý, ale musíme byť na pozore !!! *9* Do konca mesiaca je ešte ďaleko *9* -
-
Re: hlasovanie
Také jsem si všimla,jak nám to u Orlanda povyskočilo!Takže huráá do boje! *10*
-
-
Ctihodný občan už za týden
Tak jsem si dnes opět přečetla onen článek a byla jsem pozornější. Pan redaktor je povrchní pisálek, který je schopen napsat v jednom článku toto: GB se už 13 let nedotkl alkoholu a vzápětí vysvětluje, proč GB nemá partnerku z důvodu toho, že údajně nejraději večery tráví doma s kamarády a paří. Tedy pokud lze v Americe pařit i s jahodovou limonádou, pak to beru.
Ještě týden a uvidím "Ctihodného občana", heč, heč. *3* -
-
Re: Ctihodný občan už za týden
Ano toho jsem si také všimla.A zrovna tak přemýšlela jak to asi dělá. -
-
Re: Re: Ctihodný občan už za týden
Čo sa týka TVstar, prezrela som si to na webe, je to dizajnom úplne rovnaký časopis ako u nás TVsvet, ktorý odoberám, tak som sa ja blbec tešila, že ho budem mať, ale sklamali ma, včera došlo nové číslo a namiesto GB je tam nejaká Maďarka Mariska Hargitai - no čo, možno o dva týždne....A čo sa týka LAC, to vám iba závidím, u nás to bude vraj (ak vôbec) až niekedy v budúcom roku v januári. Takže užite si to, ja sa už veľmi teším...aj bojím... *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Ctihodný občan už za týden
Pokud si to chcete přečíst,tak zde
http://jiko-gb-wallpapers.webo vastranka.cz/image/2894_Vyšlo_v_Č esku -
-
Re: Re: Re: Re: Ctihodný občan už za týden
Díky moc!!!!! *4* No - je to rovnako povrchné a ako už píšete, splácané. Nič moc. My predsa vieme o Gerrym svoje *3* .... A aj keď pripúšťam, že na neho možno pozeráme ružovými okuliarmi, aj tak si myslím, že je iný než vyplýva z toho článku. Tu akoby chceli schválne nastrkať do popredia všetky možné, aj drobné a nepodstatné negatíva - už ten začiatok, že aj keď má vysokú školu, to ešte neznamená že je inteligentný - už to naznačuje zámer autora - fuj!!! Ale to je typické pre bulvár, len také veci vyťahujú a zveličujú - slušný normálny herec bez škandálov ich nezaujíma a ak ich nemá, tak si ich vyrobia. Neznášam bulvár!!! *10* Ale fajn tip na fajn stránku, aj tú si dám do obľúbených. Takže ešte raz dík. *4*
-
-
-
-
-
Bulvár
Ukázka toho, kam až může zajít " sedmá velmoc ".
http://www.okmagazine.com/2010/ 04/confirmed-a-baby-for-jen/
A český tisk si článek přeložil a upravil takto ( cituji z časopisu ):
Jennifer Aniston JE TĚHOTNÁ !
" ... herečka je prý těhotná se svým přítelem Gerardem Butlerem. Americký magazín OK!, který s informací přišel jako první, tvrdí, že nejde o žádnou spekulaci. Jeho zpráva je prý potvrzená. Oblíbená herečka je tedy zřejmě skutečně v " tom "! Otcem toužebně očekávaného miminka by neměl být nikdo jiný, než jeden z nejobsazovanějších herců současnosti a partner Aniston Gerard Butler.
Těhotenství prý přišlo nečekaně na cestách kolem světa. Dvojice totiž momentálně propaguje svůj společný film Exmanželka za odměnu. Jennifer již také uvedla, že nepochybuje o tom, že Gerard bude skvělým otcem ... "
... i takto může vypadat propagace nového filmu The Bounty Hunter. *9* -
-
Re: Bulvár
Jejda to jsou magoři. Jsem si článek nechala přeložit a je to myšleno jinak. Ti češi mají dost, jestli to takhle přeložili. *15* -
-
Re: Re: Bulvár
Je to skutočne katastrofa, ten bulvár... *9* No a ešte aj úžasne "aktuálny" - tým reagujem na "napsali o mně" č. 20 - Blesk sa tu 16.4. zaoberá vzťahom GB a JA, aj keď už je to dobrých pár dní, čo sa rozoberal jeho vzťah s Laurie, no a myslím, že "oficiálne" nikdy spolu nezačali s JA chodiť, ako to Blesk píše - naozaj úžasne aktuálne a pravdivé *9*
-
-
-
Vřelé díky
Jejda, jejda! Díky milé dámy za vidoadresy. Já jsem se tak potěšila pohledem na roztomilou rosničku, jak se ručičkou snažil trefit na správné místo i z rozhovoru v TV . Na druhou stranu jsem masochista, protože vždycky trpím tím, že vůbec nevím, co říká. Ale je sladký k zulíbání. *14* -
Garry a Taylor Swift..?
Mám prosbičku, od jedné známé jsem se dozvěděla, že Gerard chodí s Taylor Swift, která kvůli němu opustila Jakea Gyllenhaala. Je to pravda nebo mě jen tahala za fusekli..? *7* Je pravda, že Taylor Swift říkala v jedné tv show, že s Jakem nechodí, ale o Garrym ani slovo. Možná musí mlčet, třeba nechce Garry aby mluvila.. No a není k ní moc starý...? *9* -
-
Re: Garry a Taylor Swift..?
No, on se nám bohužel nesvěřuje *3*
Ne, že bychom nebyly ochotné naslouchat. *15* Spíš to bude ale kec, jako všechny zaručené zprávy na toto téma -
-
Re: Re: Garry a Taylor Swift..?
Díky. Taky si myslím. *3* I když je mi to jedno, Garry mi není ani sympatický, ani se mi nelíbí. *5* -
-
Re: Re: Re: Garry a Taylor Swift..?
No, tohle není to správné fórum, kde byste to měla svěřovat *3* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Garry a Taylor Swift..?
*1* Omlouvám se. *3* *5*
-
-
-
-
-
Premiéra TUT v Londýně
Tak aby toho nebylo dost, ještě pár fotek z londýnské premiéry - zase mu to moc slušelo!
http://www.gbgalsgallery .com/v/premieres/LonTUT849/b-c.jpg. html *3* -
-
Re: Premiéra TUT v Londýně
Teda fakt - zase mu to veľmi slušalo, ako v poslednej dobe stále, neviem ako to robí, ale je stále lepší!! Je príjemný, prirodzený, pokojný (rovnako ako v LA) - zato ona mi pripadá (rovnako ako v LA)akoby bola v kŕči, neprirodzene sa smeje a celkovo chová - aspoň na tých fotkách to tak vyzerá, v tom novom klipe sa zdá byť v pohode. Tak neviem. Ale je mo to vlastne jedno, hlavne Gerry je úžasný. Díky za všetky tie tipy, škoda ža nie sme bližšie k tomu dianiu, ale spoň takto. Krásny deň s Gerrym prajem všetkým. *4* *4*
-
-
rockandrolla
velmi som sa na ten film tesila a potom ked som dopozerala unudena a sklamana neviem preco ale bol ciernobiely a mal hrozny zly obraz ako gerry bol zase skvely ale ten film bol hrozny... -
-
Re: RocknRolla
Tak to musela byt nejaka spatna kopie. Film jako takovy se kazdemu libit nemusi, ale cernobile to nebylo (i kdyz barvami film prilis nehyri) a kvalita obrazu take tak hrozna nebyla (samozrejme jina vec je vedeni kamery a tak, to je zase vec nazoru).
-