Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy byrthday Gary !

Můj největší oblíbenec má krásných 40 let je čím dál mužnější a krásnšjší *14*
  • daba

Tak už je nás 300!!!

To je takové až symbolické na této stránce, ne?
    Horší je, že jsem se teď dívala na ČSFD, a tam (v sekci Kino) uváděli, že Gamer bude mít premiéru až 24. 9. a Chceš mě, chci Tě až 15. 10. Na stránkách těch filmů i na mezinárodní filmové databázi (IMDb) je ještě pořád datum 17. 9. Tak nevím, co se stalo. Zvlášť když má TUT takový úspěch (celkové tržby filmu už jsou přes 62 mil. dolarů při rozpočtu 38). *7*
    • daba

Premiéry odloženy

Tak na ČSFD je to posunuté i na stránkách těch filmů a podle Unie českých filmových distributorů je to také posunuté. Tak doufám, že alespoň tyto termíny budou platit. *7*
  • Štěstí, spokojenost a hlavně hodně zdraví v roce 2012 přeji vám všem. *4*
  • nosferatu

gerry

gerryho som prvykrat videla vo filme dracula 2000.film nie je sice nic uzasne,ale on je neodolatelny.odvtedy je mojou srdcovou zalezitostou.je nielen krasny ale aj uzasny herec s charizmou.jeho dalsie filmy to dokazuju. *3* *1*
    • Re: gerry

Dear Frankie je moc a moc pěkný film a GB se Vám tam bude líbit. Okouzlující je také v muzikálu Fantom opery od A.L.Webera a vyšlo to už na DVD. Tam také dokazuje, jak perfektním zpěvákem je.
      • Re: Re: gerry

Ano,film Dear Frankie jsem sledovala vicemene nahodou,a bylo to tak dojemny, a on je proste chlap jak ma vypadat..
      • nosferatu

Re: Re: gerry

no ja si myslim ze najlepsi jeho film je fantom opery.tam je preste neodolatelny a perfektny.ma krasnu farbu hlasu.a este je super aj vo filme p.s.milujem ta.tam je tiez vynimocny. *1*
        • Re: Re: Re: gerry

Ano, pro mne je také Fantom jeho nejlepší film. Film Dear Frankie je navíc velmi hezký film jako celek a GB je v něm jako ta třešnička na dortu. P.S.Miluji tě je doják, při kterém jsem bulela, jak malá holka. A tento týden v sobotu s ním dávají v TV film Lara Croft. Budu na to koukat jen a jen kvůli GB, protože všechny ty Lary jsou, dle mého soudu, neuvěřitelné hovadiny. Ale na Gerryho se těším. *14* *14* *14*
          • nosferatu

Re: Re: Re: Re: gerry

no mna tiez moc ta lara croft nebavi.keby tam ńehral on tak to ani nesledujem.film dear frankie som zatial nevidela.nemozem ho nikde zohnat ani s titulkami ani s dabingom.ale co som videla videa tak to musi byt super.... *1*
            • 1452

Re: Re: Re: Re: Re: gerry

Film stáhneš na isohuntu,adresu jsem ti už psala a titulky si najdeš na titulky.com
            • Re: Re: Re: Re: Re: gerry

Bohužel, sama DVD nemám, film jsem nedávno viděla v TV. Také jsem se dívala na netu ve videopůjčovnách, a nikde ho nemají. Asi máte smůlu. Ale je možné, že časem na film , nebo DVD někde narazíte. Přeji Vám k tomu štěstí.
  • !!!!

300 registrovaných, ale neregistrovaných je nás více. S tím posunutím termínu mě namíchli, protože já to snad ani nevydržím. V poslední době už myslím jen na ten film, těším se a oni toto. Je to nehoráznost. *16*
  • evelynba

TUT

Milé dámy, to ešte buďte spokojné, u nás zatiaľ stále ticho. Stránky Únie filmových distribútorov sú momentálne v prestavbe (Ďakujem im) a na iných stránkach, keď som hľadala pripravované filmy, tak až do decembra som tam žiadny TUT nevidela. Takže som z toho smutná, lebo veľmi som sa na ten film tešila, všetky trailery a klipy už poznám naspamäť. )Cudujem sa im, keď ten film je tak dobre zárobkový. Takže držím vám palce, nech to aspoň u vás vyjde. Pekný večer. *4*
    • Re: TUT

Udělejte si výlet do Prahy a lístky na časné odpolední promítání lze zajistit a večer domů. *7*
      • Re: Re: TUT

Veľmi pekne ďakujem za ponuku a nápad - nie je zlý, ale viem si predstaviť, že moji traja chlapi, ktorí aj tak nemajú veľa pochopenia pre moje nadšenie Gerrym (tomu najstaršiemu sa ani nedivím), by ma asi dali zavrieť do blázinca. Ešte som nepochovala nádej, že to u nás tiež dajú, aj keď teraz dali prednosť inej romantickej komédii "Návrh" so Sandrou Bullock, ktorá bude mať premiéru v septembri.Ale aj tak díky a pozdravujem Prahu *4*.
        • Re: Re: Re: TUT

Chyba! Nesmíte na sebe všechno vykecat. A už vůbec ne jakékoliv nadšení pro jiné muže. Ale jak myslíte, dobrá vůle tu je.
          Mimochodem, každá vdaná žena má na druh tohoto bláznění naprostý nárok ( aby se z všednosti manželské nezbláznila) a mela by být k tomu tolerance manželů zákonem přikázána. Srdečně zdravím. *3*
  • daba

Narozeninové přání

Na GB.netu je otevřené viruální přání GB k narozeninám. Už je tam přes 450 vzkazů, je to otevřené do neděle a přidat se může kdokoliv, nejen registrovaní členové (na http://www.gerardbutler.net/ je na titulní stránce přání k narozeninám od GB.netu, pod ním je odkaz na ty osobní vzkazy). *4*
    • evelynba

Re: Narozeninové přání

Už sa stalo, nemyslím, že to bude čítať, nanajvýš mu povedia počty (množstvo) gratulácií, ale aj tak mi to nedalo a napísala som. Takže píšte, milé fanynky. *4*
      • Re: Re: Narozeninové přání

No, já jsem si také říkala, že to určitě potěší, že si na něj tolik lidí z celého světa vzpomnělo... Tak jsem také svou větičku přidala. Hlavně aby si to sám hezky užil mezi svými blízkými.... *3*
  • charlaine

Priyanka Chopra

Tak teď tedy nevím,jak to mezi GB a Slečnou Choprou je.....Právě jsem si přečetla,že Gerry s ní strávil celý den v NY,on je prý okouzlen její krásou a nevadilo by mu vzít si indickou dívku.Chovali se prý k sobě velmi vřele.Takže,kde je pravda?To,že se mu líbí,ještě nic neznamená.Aby nakonec nešlo o zbožné přání přehupkat touhle cestou z Bollywoodu do Hollywoodu.Přeci,jak se říká:Účel světí prostředky.A podle toho,co se o té slečně píše,je nejen trochu rozmazlená,ale velmi cílevědomá!No uvidíme,čím Gerry překvapí příště. *3*
    • charlaine

Re: Priyanka Chopra

a ještě dodatek,Priyanka je momentálně volná,a tudíž má Gerry volnou cestu.Ach jo!!! *16*
      • cinderella.l

Re: Re: Priyanka Chopra

A víte Charlaine, že vloni Gerry požádal Priyanku o ruku ? Podotýkám, že to bylo z legrace, ale znáte to. Není šprochu ...
        Dost se to probíralo i v tisku.
        Jeden článek za všechny.
        http://www1.timesofindia .indiatimes.com/entertainment/bolly wood/news-interviews/Gerard-Will-yo u-marry-me-Priyanka/articleshow/447 5380.cms
        • charlaine

Re: Re: Re: Priyanka Chopra

No tak to jste mě,cinderello,dostala!Ještě aby si jí vzal.No,jo,ale co bychom mohly dělat?!Navenek mu tu strašně přát,ať je náš chlapec šťastný atd,atd.Ale uvnitř....,uvnitř by to pěkně vřelo *16* Na druhou stranu...je to jen člověk a má právo na svůj soukromý osobní život.Ať se nám to líbí nebo ne... *9*
          • Re: Re: Re: Re: Priyanka Chopra

Mně se to nelíbí! *16*
            • charlaine

Re: Re: Re: Re: Re: Priyanka Chopra

Vřele s Vámi souhlasím,ado!!
            • daba

Re: Re: Re: Re: Re: Priyanka Chopra

No, vyvinout se to může různě, ale zatím se dá říci jen to, že se seznámili v listopadu 2008 na otevření hotelového komplexu Atlantis v Dubaji, kam bylo pozváno dva tisíce celebrit z celého světa (od nás modelka Petra Němcová), to se o nich ještě "nedrbalo", protože tam bylo zřejmě tolik jiných "soust" pro bulvár... Pak, když byl náš hoch v Indii (duben/květen 2009) se psalo o té party v jejím domě (pro uzavřenou, nikoliv však malou společnost), kde se jí dvořil ("nabídka k sňatku"). Věřím tomu, že PC bude i za jeho setkáním s dětmi, které hrály v Milionáři z chatrče - viz minulý odkaz - oběma to s dětmi slušelo, ne? A teď v lednu natáčela (nebo ještě natáčí) PC v New Yorku, tak se sešli (bůhví, zda to skutečně byl celý den). Mezitím si mohli zavolat nebo něco, ale viděli se jednou za půl roku. Neříkám, že z toho nic nemůže být, ale zatím to zřejmě tak horké není... *3*
  • daba

Opět v LA

Tak GB už je zase v LA a moc mu to sluší.

http://justjared.buzzne t.com/2010/01/08/gerard-butler-clea red-of-battery-charge/

A dobře to dopadlo i s tím soudem (kvůli tomu incidentu s paparazzem) - takže hezký den!!! *3*
    • Re: Opět v LA

Viděla jsem a dokonce jsem i pochopila co tam píšou.To se mi opravdu ulevilo.
      • evelynba

Re: Re: Opět v LA

Nečítala som to, takže bližšie neviem, pozerala som len fotky - sluší mu to, ale nemôžem si pomôcť, pripadá mi smutný a unavený.... Mám z neho taký inštintkívny pocit, že by potreboval nejakú dobu oddych v náručí milovanej, strašne dobrej, milej, obetavej a duševný pokoj vyžarujúcej (resp. pokoj mu dávajúcej) žienky.... *3* *4* A samozrejme bez dohľadu novinárov. *14*
  • Bounty Hunter

Dnes jdu v půl třetí na Bounty Hunter. Budu asi opět v kině sama. Dojmy večer popíši. Pak si dáme sraz na cestu do Bělehradu a to by v tom byl čert, abychom se k němu na hotelu nedostaly. A ukážeme mu, jaké jsou české ženské, aby nás nepřehlížel. Já mu dám Francouzku!!!!!
    Na Coriolana se těším a na shakespearovskou angličtinu také. Moderní pojetí hry mne však docela zarazilo. To mi nejde dohromady. No, nedá se nic dělat. Bratry Fienese mám moc ráda a tak si stejně užiji jak Gerarda, tak Ralpha. To je dobře, že se máme stále na co těšit. *14*
    • cuport

Re: Bounty Hunter

*15* Dobrý, tak po kině dáme scuka. *1* Jakto že budeš v kině sama? To na Gerryho nikdo nechodí? Já se těším na každej jeho film, tak je dobře, že se pořád točí. *3*
      • Re: Re: Bounty Hunter

Já jsem trochu popleta. Šla jsem do kina na půl třetí, ale pomotala jsem kina. U nás to dávají až v půl páté. Takže jsem to vzdala a půjdu až zítra.Že budu v kině sama jsem myslela tak, že v půl třetí ještě nikdo do kina nechodí. Byla jsem takto osamocená na filmu PSILY a pak bylo kino v tuto časnou dobu téměř prázdné na filmu Gamer a TUT. Nemá to nic společného s GB , ale s časem promítání. Také se raduji , že stále točí a také se těším na každý jeho film. *14*
        Sejdem se v Praze, na hranicích, nebo až u Bělěhradu? Hurá na Bělěhrad ! *14*
        • cuport

Re: Re: Re: Bounty Hunter

U nás tak brzo v kinech dávají jen pohádky pro děti. Jinak hrajeme až o půl šesté a půl osmé a to máme kina plné. Já na to ale asi zajdu s kámoškama ještě jednou i když už jsem to viděla dvakrát. Tady na moravě to dávají až od května. Tak musíme přispět na tu filmografii a společně se budeme rozplívat nad krásným chlapem. *3* Ted jsem četla , že Gerry bude v Bělehradě jen týden, tak aby jsme to stihly. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit