Přejít na výpis diskuzí

Gerard Butler

OSOBNOST 31.12.2006 
2029 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • daba
    Ještě jeden klip se objevil, snad vám půjde pustit plynuleji než mně: http://blog.moviefone.com/2011/09/08/machine-gun-preacher-gerard-butler-clip/
    Přeji všem hezké ráno, hezký den i víkend. Hloupými příspěvky nemá cenu si kazit náladu, ty je lépe ignorovat. Lidé jsou různí, s tím nic nenaděláme.

*14* *3* *14*
  • Recenze na LAC

http://www.velkaepocha.sk/cs/200911 0511410/Recenze-na-film-Ctihodny-ob can/-Law-Abiding-Citizen.html
  • evelynba

DF

Upozorňujem, kto má Filmbox extra - v pondelok 13.12. o 14.20 dávajú Dear Frankie... *3* Na Porte je to prvý (z niekoľkých desiatok) film, u ktorého som uvidela divácke hodnotenie 10/10. A hoci tam akosi GB z obsadenia vypadol, my vieme svoje.... *3* *14*
  • cinderella.l
    Na chvilku se zastavte a .... můžete snít.
    Nádherné, nemyslíte ?????

http://www.youtube.com/watch?v=L6fhnitdoZM
  • osamelý Gerry

Milé dámy, ak som dobre pochopila pri mojej slabej angličtine obsah tohto príspevku - (samozrejme bez medzier) http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/butlers-marriage-fears_1112418 - tak Gerry by sa rád oženil a mal deti, ale nedarí sa mu nájsť tú pravú a bojí sa, že už je neskoro, veď už bude mať 40. Takže slobodné a bez záväzkov - hurá do toho! *3* (A trebárs aj tie ostatné. *1* ) A ozaj - opäť len čiastočne som pochopila, že bulvár ho už dáva dokopy s Jenifer Aniston, má niekto nejaké relevantné informácie, či je to naozaj pravda? Mám pocit, že on to popiera. Veď zato, že spolu filmujú, ešte nemusia mať pomer.
    Prajem všetkým pekný deň. *4*
    • daba

Re: osamelý Gerry

To tema se objevuje v rozhovorech uz dost dlouho, at uz zeneni jako takove, tak i to, ze ho davaji dohromady s ruznymi "spoluhrackami", zejmena jsou-li samy svobodne (K. Heiglova je vdana), a zejmena v souvislosti s TUT to tema ozilo jeste vic. Ten posledni citat jsem videla az ted, i kdyz v podobnem smeru uz se take vyjadroval drive (neco jako: Moc bych chtel mit zenu a deti, ale "nevycucam si je z prstu". Nikdy jsem nebyl na takove ty sedmilete vztahy, ale jsem pripraven na velky trvaly vztah. Myslim, ze bych se mel brzy usadit, ale bojim se to rici nahlas, protoze se to nemusi vubec stat). No, nemam tu slovnik, tak to berte s rezervou. Ale to tema neni nove, ted se ho na to jen asi i vic ptaji (jak kvuli te ctyricitce, tak kvuli TUT). Na ty reci o JA je uz asi trosku alergicky, slysely jste to jeho nastvane "No!" v rozhovoru pro GMTV? Ja doufam,ze si tu pravou najde, ale to nejde na povel...

*3*
      • evelynba

Re: Re: osamelý Gerry

Ďakujem za upresnené znenie, dúfala som, že to dáte na správnu mieru. Čo sa týka partnerky, napriek môjmu predchádzajúcemu príspevku, ktorý chcel byť trochu humorný, teraz úplne vážne - zo srdca mu prajem tú najlepšiu partnerku a to najväčšie životné šťastie, pretože pri tom, aký je to pozitívny a úžasný človek a ako všetko čo robí, robí maximálne poctivo - si myslím, že si to absolútne zaslúži. A ako fanynka by som ani nežiarlila, naopak, veľmi by som mu to priala. Ale JA mi k nemu nejako nepasuje. Takže držím Gerardovi palce, aby mu to aj v súkromnom živote vyšlo a aby našiel svoje šťastie, aj keď po štyridsiatke - veď chlapi nestarnú. *3* *4*
  • cinderella.l

Gerry v Mexiku

Momentálně si Gerry užívá sluníčka s Jennifer Aniston ( nejen s ní ) v letovisku Los Cabos v Mexiku. *3*
    viz článek:
    http://www.people.com/pe ople/article/0,,20342269,00.html?xi d=rss-topheadlines
    viz důkaz:
    http://img402.imageshack.u s/i/73560292.jpg/
    • daba

Re: Gerry v Mexiku

A jakmile JA oslaví narozeniny, chystá se GB na karneval do Ria! Musí si trochu užít mezi filmováním (na jaře by snad už měl natáčet Coriolana). *3*
      • Re: Re: Gerry v Mexiku

Tak to si Gery určitě užije, protože v jakémsi rozhovoru Gery naznačil, jak moc a moc se mu líbí ženy kreolského typu. Jen aby tam nenakoupil nějakou ošklivou nemoc. Jestli je podobojí, tak strádat také nebude. Gayů je tam také hodně. Mám o hocha strach a neměl by tam jezdit. Celý ten karneval je jedna velká hanbatá chlípnost. *13*
        • charlaine

Re: Re: Re: Gerry v Mexiku

to je fakt.a procento výskytu pohlavních nemocí n Brazílii není zrovna zanedbatelné *13* Gerry,pozor. *13*
    • charlaine

Re: Gerry v Mexiku

To je prostě náš požitkář *3*
      tak,a teď mimo téma ženy versus Gerry.Zjistila jsem,že má brzy natáčet film o skotském básníkovi Robertu Burnsovi a prý tam má být dost odvážných sexuálních scén.No pokud je to pravda,máme se milé dámy nač těšit.WOW *4*
  • kaculencicka
    To je teď nějaký diskuzový mor či co???? *7* *10* Kde se vzaly tu se vzaly a dokud prudit nepřestaly tak prudily???
    Přeji krásný den všem starým známým Fanynkám Gerryho *1* *14*
    Jen jsem to tu prolítla a je to tedy nějaké nakažlivé,protože jsem měla možnost chodit dlouhé měsíce do jedné diskuze ohledně mateřství a co tam se v poslední době děje...No,myslela jsem,že mám mlíko na mozku,ale tak jak jiné ne...
    A proto k věci...Mrkala jsem na co se dalo a k tomu serfování...Není nějaký pohublý???Úplně jsem koukala a buď je to tím neoprenem a nebo nějak pohubnul?No,nevím...
    Jinak opět doufám,že dorazí nějaký filmk do kin,ví se už něco??Jen jsem sem vlítla a za chvíli zase letím!Moc na vás vzpomínám a těším se na více času na Gerryho a na vás!!! *2*
    • lenkastr
      Ahoj Katko, k tomu surfování a hubnutí se vyrojily různé články, některé spekulují, ale z většiny vyplývá,že Gerry zhubnul a udržuje si kondici právě pro film, ve kterém bude hrát surfaře a pokud se něco nezměnilo, mělo by se začít natáčet v říjnu. Pokud jde o ty nově natočené filmy v našich kinech - kdo ví, žádné informace se nikde neobjevují. Trochu těm distributorům nerozumím *8*
  • nosferatu

atilla

dnes o 20:15 davaju atillu s gerrym na jednotke.ja sa to chystam pozerat.uha uz sa tesim. *1*
    • Re: atilla

Jejda, jejda,jejda, já to propásla!!! Kdysi to dávala i nějaká česká stanice, také jsem to propásla a teď i tuto příležitost. Sakra práce. Na YTUBE v ukázkách mu to tam moc a moc sluší, má krásné dlouhé vlasy...Jsem silně naštvaná. *9* *9* *9*
      • nosferatu

Re: Re: atilla

no malo to tri casti a napriek tomu ze som rano skoro nevstala sa to oplatilo.bolo to super.teda ja nemam moc rada take bojove.ale gerry bol uzasny.krasny a nadherne telo.a tie vlasy sa mu hodili.proste bolo to uzasne.a ked nakoniec zomrel,tak to bolo hrozne.fnuk *1*
        • Re: Re: Re: atilla

Bylo to krásné, jo? Hm, tak teď už nejsem jen naštvaná, ale dokonale na... ná! *9* *9* *9* Jak já Vám závidím. Ale to DVD bych Vám přála sehnat, to jo.
          • nosferatu

Re: Re: Re: Re: atilla

gerry ma v attilovi 32 rokov.je tam fakt krasny.super telo.a uplne nadherne oci.a samozrejme podal presvedcivy a briliantny vykon.ale on je vzdy taky.uplne dokonaly.a ked ukazu jeho hrud.no som z neho mimo *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: atilla

To jsme tu z něj mimo asi všechny. *14* *14* *14*
  • Gratulace

Já bych mu přála k narozeninám, aby on si přál z celého srdce mne poznat a žít se mnou šťastně až do smrti a aby mu vůbec navadilo, že jsem starší. Vzhledem k tomu, že o mne nemá ani páru, tak mu přeji jen to zdraví a spokojenost. Má ale smůlu, že o mne nemá ani páru, neboť já bych mu snášela modré z nebe každý den. *3* *14*
  • Exmanželka

Tak jsem se dnes vrátila z kina. Hráli od 16:40 a v celém sále jsme byly pouze 4 ženy. Film se mi ale líbil, dokonce více, než TUT. Bavila jsem se od začátku až do konce. Příjemná a vkusná zábava. Jenifer to moc slušelo a Gerard byl, jako obvykle, roztomilý a k zulíbání. Končí to šťastně a já jsem spokojená a zamilovaná. Myslím, že ze všech jeho filmových partnerek by se k Gerardovi hodila nejvíce Jenifer. Soudím dle tohoto filmu. Doporučuji. *3*
    • evelynba

Re: Exmanželka

Ja som ešte BH nevidela, nejak sa neviem dostať do kina, aj keď to už hrajú celý mesiac *8* Ale zato som si s potešením pozrela na webe krotenie draka v originálnom znení - a keďže som sa nikdy netajila mojou fascináciou Gerryho hlasom, tak tu som si ho tiež užila a bola som v nebíčku, keď hovoril *14* Keďže nahovoril toho obrovského Kliďasa, mal hlas nasadený hodne hlboko a vo mne sa chveli všetky struny *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit