-
Lovík
Je strašně dobrej mam ho hrooozně ráda, on je tak...něco do něj je, já si myslim že potkat ho osobně nebo si snim povídat toje určitě skvělý zážitek, teda pro mě by byl. Je BEST *14* *14* -
Chybejici film
chybi vam tady ve filmografii film Otec a Otec s Pierem Richardem -
Happy Birthday Obelix *3* *4*
-
Úžasnej herec,většina filmů s nim je úžasných hlavně díky němu,jenom když si na něj vzpomenu jako na Obelixe,když šplhá na nos Sfingy.Je úžasnej *4*
-
čau obelixsi
-
HELE JE HEZKEJ ALE MÁ MALÍ ZEDEK.ALE KOUKNĚTE SE NA SCOTTA COHENA TEN TÉŽ HEZKEJ. *3*
-
šikana
Dávám sem(i když to sem nepatří a omlouvám se za to)stížnost na osobu,která mě šikanuje(psychycky mě týrá a hlavně mě uráží).Je to Wachtl Jan z Klatovska.Udělal chybu,že měl narážky na inteligenci vůči mně(Nazval mě hlupákem a taky retardem).Už mi dost vadí.Osobně proti němu nic nemám,je mi nepříjemné,jak o mě mluví. -
-
Re: šikana
Nepatří to sem,byl jsem blbec,že jsem to sem dal a moc se to omlouvám.Jsem hnup!Smažte to někdo,prosím-třeba admin. -
Možná by se tou šikanou měla zabývat policie.I když přímí důkaz chybí. -
Omlouvám se...Je to přehnané.
-
-
Ja ho zboznuju.Jenom pohled na nej my hned zvedne naladu.Je to pusik! *3*
-
Všechno nejlepší! :)))
-
Já ho strašně moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc miluju! nemáte na něj někdo adresu??????????????????????????????????? Please!!!!!!!!!! Sem schopná za ní i zaplatit. jinak taky shánim různý obrázky články atd. ...... Pište na adresu: Ivana Knížková Na Průtahu 31 Plzeň PSČ: 326 00 PŘEDEM DÍKY STRRRRRAŠNĚ MOC MOC MOC. iVANA *14*
-
-
Re:
já ho taky mc miluju.klidně by jsem opustila rodiče
c/o Artmedia
10 avenue George-V
75008 Paris
4 Place de la Chapelle
F-78380, Bougival
France *14* *14*
-