-
Je prostě úžasný:)
mám ho mocinky ráda *14* . Už delší dobu se odhodlávám k tomu, že si mu písnu o autogram *1* Ale nenapadá mě text toho dopisu ani česky, natož abych mu to napsala anglicky! Teprve před pár dny jsem slyšela jeho OPRAVDICKÝ hlas- aspoň doufám, že ho nikdo nedaboval (na stránce www.gerardek.blog.cz jsou videa- mluví zde anglicky) -
cyrano
Výborný byl hlavně v těch starších filmech kde hrál, ale mě nejvíc uchvátil jako Cyrano, to co tam předvádí, to je prostě něco neuvěřitelného. U filmů nikdy nebrečím, ale tohle byl jediný film, který mě kdy rozplakal, a rozhodně se za to nestydím!!!! -
Jako Obelix byl dobrej! *15* *15* *15* *15* *15* *2*
-
Pokec o něm
Kdo chce pokecat o gérardovi tak mi napište ju? *15* *5* vůbec mi to nebude vadit....:-* -
-
Re: Pokec o něm
pomozte mi, nemohu si vzpomenout na film ve kterém hraje Gérard Depardieu kněze, který se přistěhoval do francouzské horské vesnice, ale lidé ho mezi sebe nepřijali, ucpali mu přítok vody k jeho pozemku a jiné podlosti. Měl tam docela malou roli, ale krásnou, byl to dvojdílný film a vysílal se v televizi.
díky jestli si někdo vzpomene
-
-
happy birhtday
vsechnno nej!!! -
:-)
sexy chlap;-) -
Název filmu?
pomozte mi, nemohu si vzpomenout na film ve kterém hraje Gérard Depardieu kněze, který se přistěhoval do francouzské horské vesnice, ale lidé ho mezi sebe nepřijali, ucpali mu přítok vody k jeho pozemku a jiné podlosti. Měl tam docela malou roli, ale krásnou, byl to dvojdílný film a vysílal se v televizi.
díky jestli si někdo vzpomene *4* -
gégé
tak skvělý herec a chce nás brzo opustit *9* rozmluvte mu to někdo *14* -
-
Re: gégé
jak opustit??...to at si nedovoluje...
on je super herec... *14*
jo a vše nejlepší... *4* *4* *4*
-
-
Já ho nemusím jako herce
-