Přejít na výpis diskuzí

Gérard Depardieu

OSOBNOST 31.12.2006 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je prostě úžasný:)

mám ho mocinky ráda *14* . Už delší dobu se odhodlávám k tomu, že si mu písnu o autogram *1* Ale nenapadá mě text toho dopisu ani česky, natož abych mu to napsala anglicky! Teprve před pár dny jsem slyšela jeho OPRAVDICKÝ hlas- aspoň doufám, že ho nikdo nedaboval (na stránce www.gerardek.blog.cz jsou videa- mluví zde anglicky)
  • cyrano

Výborný byl hlavně v těch starších filmech kde hrál, ale mě nejvíc uchvátil jako Cyrano, to co tam předvádí, to je prostě něco neuvěřitelného. U filmů nikdy nebrečím, ale tohle byl jediný film, který mě kdy rozplakal, a rozhodně se za to nestydím!!!!
  • Jako Obelix byl dobrej! *15* *15* *15* *15* *15* *2*
  • mclove

Pokec o něm

Kdo chce pokecat o gérardovi tak mi napište ju? *15* *5* vůbec mi to nebude vadit....:-*
    • Re: Pokec o něm

pomozte mi, nemohu si vzpomenout na film ve kterém hraje Gérard Depardieu kněze, který se přistěhoval do francouzské horské vesnice, ale lidé ho mezi sebe nepřijali, ucpali mu přítok vody k jeho pozemku a jiné podlosti. Měl tam docela malou roli, ale krásnou, byl to dvojdílný film a vysílal se v televizi.
      díky jestli si někdo vzpomene
  • nik011

happy birhtday

vsechnno nej!!!
  • klara24p

:-)

sexy chlap;-)
  • Název filmu?

pomozte mi, nemohu si vzpomenout na film ve kterém hraje Gérard Depardieu kněze, který se přistěhoval do francouzské horské vesnice, ale lidé ho mezi sebe nepřijali, ucpali mu přítok vody k jeho pozemku a jiné podlosti. Měl tam docela malou roli, ale krásnou, byl to dvojdílný film a vysílal se v televizi.
    díky jestli si někdo vzpomene *4*
  • nikiki5029

gégé

tak skvělý herec a chce nás brzo opustit *9* rozmluvte mu to někdo *14*
    • your-darling

Re: gégé

jak opustit??...to at si nedovoluje...
      on je super herec... *14*

jo a vše nejlepší... *4* *4* *4*
  • Luky1987
    Já ho nemusím jako herce
  • Gerdaaak!