Přejít na výpis diskuzí

Gérard Depardieu

OSOBNOST 31.12.2006 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosba

Ahoj, pro kamaráda sháním film, v hlavní roli s Gerardem a nevím si rady.Je natočený kolem roku 1968 - 1971 a jmenuje se bud Mou nebo Mňu nebo tak nějak.Nikde to nemůžeme sehnat, je to hodně morbidmí i psycho i komedie zároven.Pokud by mi mohl někdo pomoct nebo aspon poradit, budu moc vděčná.Děkuji.Monika Kdo ho máte klidně i zaplatím....
  • ten má ten seznam filmů téměř nekonečnej. *5*
  • Film

Nevite jak se jmenuje ten film kde ztvarnil Cirana z Bergeracu?
  • MÁ MALÍ ZADEK.KOUKNĚTE SE NA SCOTTA COHENA TEN JE TEŽ HEZKEJ.NÁÁÁÁÁÁDHENEJ. ALE GÉRARD TAKY. *15*
  • Zadek?

No zadek ma hnusnej ........Ale jako jinak docela dobry ne?Jemu to hrozne slusi kdyz je neoholenej *14*
  • HANS MATHESON:)))

MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14*
  • Žerárek můůj

Ahoj no já sem se bála že sem sama která Gérarda miluje! Že je nejlepší na světě??!! Už 3krát jsem mu napsala a on vždycky odepsal...je báječnej..pravej chlap! *14*
    • Re: Žerárek můůj

já jsem mu psala jenom jednou a taky odpsal ale už píšu zase
  • fantastický

nedávno jsem viděla starší film Volba zbraní, kde hrál s Montandem a C. Deneuve a Gérard je tam naprosto fantastický. Už jsem dlouho neviděla žádný film, který by jsem vydržela sledovat téměř dvě hodiny naprosto bez dechu. úžasné herecké výkony!!!
  • Fain chlap

Gérard je fain i ve film
    "Drž hubu!"........
    • mclove

Re: Fain chlap

jj je fakt goood on umí hrát ale nejlepší fakt drž hubu *14* *14* Vša mu taky už bude 60 taky má na to už ěk prej už ale hrát nebude takže nevím
  • mclove

Gérard Depardieu

Obdivuju ho fakt až moc on je něco jako bůh filmů dejte mu d oruky jaký koli scénář on vám to zahraje na 150=% a ješět se u toho zasmějete je to tak on je nejlpší a taky asik zůstane

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit