-
Gerard je nej!!!!
Gerard je úplně nejlepší zpěvák na světě!!!!! -
nutně potřebuju vědět!!
Ahojky všichni!Nutně potřebuju vědět jednu informaci týkající se geeho. Neslyšeli ste někdo o tom, že má gee zlomenou nohu?? Kamojda to do mě furt hustí, ale já nikde tuhne info nemůžu najít. Prej to bylo v jednom časáku! Moc díky *4* *4* *4* Muck Gee *14* *14* -
-
Re: nutně potřebuju vědět!!
Ahojky Gee nemá zlomenou nohu,to bych o thom thaky věděla!! A navíc by ted ani nevystupoval na koncertech v Asii!! Myslím že kdyby měl zlomenou nohu a mel by zpivat do konce unora na koncertech thak ho tham asi střelí!! *1* *1* *14* Ae inak doufám že jsem ti pomohla! :-)) papa
-
-
prostěGerard
nikdy jsem nepoznala někoho tak úžasnýho,on je tak krásnej a talentovanej a... *14* sice mě trošku naštvalo, že se oženil,ale miluju ho pořád. *14* -
Milášek
mimochodem! já jsm na Gerardovi uplne zavislá.a netipovala bych mu 30let! *13* *1* -
-
Re: Milášek
Já taky nechcu uvěřit že mu je 30!!!!vypadá tak na 25.A on se oženil????Já sem myslela že se s tou maskérkou rozešel prej kvůli tomu,že potratila a on to nepřekous!!že jak roztomilé???? *4*
-
-
Nechápu tho...
Nechápu thy lidi kteří! si myslej že MCR jsou emo! A ti lidi kteří jsou emo a říkaj o MCR že jsou thaky emo thak nejsou emo! *14* *1* -
-
Re: Nechápu tho...
No MCR emo nejsou, ale já jo a poslouchám je!!! Hrajou punk-rock kterej posloucahjí emo... *13*
-
-
Gerard je frája
Gerard je k sežrání,hezky zpívá a hezky se obléká,co je to emo? Gerard je prostě zpěvák rockovej. *5* *5* . -
Ehm
No, já vim že Gery to říkal, ale nevim, já myslim že kapele která byla emo, nálepku Emo neodstraníte tím, že řeknete ,,tak, oni jsou jiní,takže nejsou emo´´ to přece nejde!! Je to blbost. Stejně mi pořád připadá že tam prvky Ema jsou! víc než Punku. Mě je jedno jestli hrajou Punk, Emo nebo Rock, mě se líbí stejně! Jasan lidi??? *4* -
Emo
Už i sám Gerard říkal že nejsou žádná emo skupina, tak nevim kdo a proč kecá že jo !!!! ♥MCR♥ -
Ehm
Tak lidi...konec mýho slušňačení. Jako je mi jedno co si kdo o kom myslí. Považujte si hudbu MCR třeba za Metal, to je mi fakt jedno, ale já si neustále stojím za svým. MCR nikdy nehráli čistej punk ani rock. Protože pokud si hodíte všechny MCR alba to complu tak vám to vyhodí co je to za styl. I broght You My Bullets I Brought Me Your Love je Post-Punk, Three Cheers For Sweet Revange je Hardcorepunk a The Black Parade je Emo. Stejnak, newim a asi to nikdy nepochopim proč emo má tolik odpůrců. Není jedno co jsou MCR za styl?? Hlavní je že se nám líbí NE?! A říká to sám Gerard že když se jejich hudba líbí, tak se líbí a je jedno co je to za styl. Takže, pokud se chcete hádat ohledně EMA tak klidně... Každej má právo na svůj názor... Tak zatím ZDAR A SÍLU! -
Takže....
ja už toho EMA mam taky dost *10* už toho nechte!!!!!!! MCR nejsou žádný EMO takže DOST!!!
mějte se *1*