-
Dítě
Co je lidi pravdy na tom že se chystá být Gerard taťkou??? -
-
Re: geewaylowe
no,se nedivte,ze vek na to ma.ovsem,mi prijde jako ...no,nedovedu si ho predstavit tatkou.ale ne,ze bych mu to neprala!zavidim ty marce. -
Re: Dítě
Joo,tky sem otom slyšela.Že se nechal slyšet,že by měl rád děcko .... a osobně nevim,co je natom pravdy,ale proč ne .... starej je na to dost.Jenom nevim,jestli by Lindsey zahodila tu popularitu,co tedkom má .... -
-
Re: Re: Dítě
jo taky ji mto preju ale jako umis si predstavit jak lysey vozi kocar a koji...xD desna predstava -
-
Re: Re: Re: Dítě
No to jo .... :-D :-D :-D *15*
-
-
-
-
Heeeeeeeeeey
Tak rozhejbejte tu diskuzi ne....xD -
-
Re: geewaylowe
jestli z prdele,tak se me ulevilo.ale je to dost ubohy,hrat si na gaye!ze Geemu stoupla slava do hlavy...no kazdy hvezde stoupne slava do hlavy,vic,nebo min...a Geemu,tak moc,ze kdysi skoncil na drogach a alkoholu,vsak to znate -
-
Re: Re: geewaylowe
Těch duvodu bylo víc .... nejenom sláva.Když bych to měla srovnat,tak ted by ho ty drogy zabili,jak ho ta sláva vzala.. -
Re: Re: geewaylowe
ale nevim,jestli jemu taky,jako Geemu *14* jo,pisu o nem povidku,pribeh,no,sado maso *14*
-
-
Re: Heeeeeeeeeey
Nooo :-D tak nahod nějaky tééééééééééééééééma *3* -
-
Re: Re: Heeeeeeeeeey
jejda..tak to bude tezky zkus to ty ...mno ale neco na tema gerard kdyz jsme v jeho diskuzi...xD -
-
Re: Re: Re: Heeeeeeeeeey
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHH *1* ... tak jdu na to *1* *dloooooooooooooooouuuhoooo přemýšlíííí* *15* třebas *5* nic mě nenapadá,ale ??? *4* taaak,ve kterym klipu se ti/vám Gee líbí nejvíc ?? Mě v Helči,tedak hlavně v ní ... jinak ve všech *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Heeeeeeeeeey
a i Dont Lowe you,Cancer,to jsou bozi pisne,jako Helenka,pak Welkome To Thhe Black Parade,Im not Okay,pak Mama,ten zacatek a konec je hustej *14* -
-
Heeeeeeeeeey
Helena je fakktt super klip a song!!Klása že ségra??Se na něj čumíme pořád na youtube ty wole..... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
me se libi taky Helena,supr pisnicka a klip -
me se nejvic libi v i dont love you a taky helena...proste v IDLV se hezunky tvari ale v helene mu to slusankuje celymu -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Heeeeeeeeeey
Jn ... tam je sladkej .... chvilkama vypadá,jako by se měl rozbrečet .... *5* *14*
-
-
-
-
-
-
Gee
Mě se od nich nejwíc líbi Teenagers...=*) btw: má kwasny kukadla... *14* ... -
-
Re: Gee
kazdej kdo zacina na MCR tak zacina na teenageres a mysli si ze sou teenagers nej..ale stejnak vseci skonci na helene -
-
Re: Re: Gee
já skončila u I'm not okay... *1* sem na tom upe závislá... kámoška mi je pouštěla celej ližák... a mě se začali líbit *1* -
Re: Re: Gee-geewaylowe
me se teda Helena libi vic,nez Teenarges,ta pisnicka je pro me trochu ohrana,Helena ma grady! -
přesně na Teenagers to začalo....i u mě ted už poslouchám z novího cd jen Sleep *4* -
-
Re: Re: Re: Gee
mno ja z WTTBP poslocham teda vic ale dost si to hosi timhle cedem zkazili driv meli vc fandu -
-
Re: Re: Re: Re: Gee
Tak,tak ..... jenže nekteří to tak neberou,ptz tímhle CD si získali vííííííííííííííííc fanoušku *3*
-
-
-
Já poslední dobou ulítávám na klipu Honey *4* .... je tam sexy *3* -
-
Re: Re: Re: Gee-geewaylowe
neznam,neni to cesxky med?takovej divnej nazev,jaky tam ma vlasy? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Gee-geewaylowe
Jj,ale má to doost českých výrazu,třebas aji zlato (nemyslím vyloženě prvek Au).A vlasy tam má něco jak v I'm not okay...no,možná trochu kratší,ale je tam sexy.To zkoukni.A není to přesnej název,já sem ho zkrátila.Přesnej je Honey this mirror isnt big enough for the two of us.
-
-
-
-
-
frerardy
Lidi lidi kdopak tady z vás píše Frerardy??? No nevim pisu to sem abych rozjela diskusi...ale tak priznejte se ja je teda pisu a jaaaak rada posilejte i vase stranky at mam co cist -
-
Re: frerardy
No jistě zhe pišéééé *1* já sem ti psala na blog *14* -
-
Re: Re: frerardy
No...tak my 2 se nikde nezaprem....jsme do toho blaaazni...:D -
-
Re: Re: Re: frerardy
No jasan .... *15*
-
-
-
-
JŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
FAKT BYL ZÁVISLEJ NA DROGÁCH??,ALE TO JE FUK..BYL JE BYL A UŽ NENI ZÁVISLÁK ALE JÁ SEM NA NĚM........... *14* *3* -
-
Re: JŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
ne..jen na drogach taky na chlastu...to by mel vedet kazdej fanousek..ale prosel si svym a ted uz je 3 roky cistej....teda doufam.... -
-
Re: Re: JŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
geewaylowe-jo,taky doufam,tyhle svinstva by ho stahly ke dnu si myslim
-
-
-
Nechte toho
No tak holky, nechte toho... me by to sice taky zajimalo proc se s Elizou rozesli ae to nám Gee nerekne :D:D:D Jinak víte o tom že MCR mají roční pauzu?? Vrátí se až příští rok v květnu :-/ Zatím jsem vám do Galerie hodila novější fotky Geeho :)
So Long :) *3* *15* *7* -
-
Re: Nechte toho
podle mě je to dobře že nezpěchaj jen at si odpočinou a dají si na novim CD záležet *1* -
No..jasny ze o tom vime...hele podle me je lin-z elpsi jak eliza a to kazdopadne -
Jj víme to....tedak alespon já,ale i tak dikec za informaci .... Mimo to....Gee řekl,zhe se možná vrátí dřív než myslíme .... a nebo pozdějc.Nevim,co je na tom ... -
-
Re: Re: Nechte toho
No tak aby t bylo co nejdiv a at si sebou hned vemou new CD
-
-
-
Re:lin-z
gregorka001:Souhlasím ! -
no jako nwm jo
no jak taj rikate ze se porvel s frankim tak to me teda prekvapuje muj boze ja nwm co si o tom ted mam myslet no ele jesi fkt tak jako je to magor ne...... fkt to nechapu ze by tohle udelal to se teda zmenil -
lin-z
no ele muj nazor na lin-z je takovy ona chlasta a fetuje to je jako v poho ale jesi nam geeho dostane do starych koleji tak nwm co budu delat asi do ty ameriky pojedu a nakopu ji prdel jinak jim to oboum 2 preju sou docela good par ale podle me eliza se k nemu hodila vic ale je to jeho vyber *13* *5* *1* *1* *14* -
-
Re: lin-z
No,když to mám brát tak,kdo se k němu hodil víc,jestli Lyn,nebo Eliza ... tak jednoznačně Lyn ... -
-
Re: Re: lin-z
e¨le je to tvuj nazor ale eliza ho ze vseho vytahla stala u nej kdyz byl upe v prdeli a ta by si ho zaslouzila vic ale rikam tvuj nazor -
-
Re: Re: Re: lin-z
no však jo si to najděte a uvidíte že je to pravda oni spolu s elizou chodili 6 let a zasnoubili se proto že spolu čekali dítě ale ona pak šla na potrat a on se s ní proto rozešel protože mu tím velice ublížila *16* *8* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: lin-z
heheh co ja se tu nedozvim to je uco kec -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lin-z
Tky si myslím *1* .. proto řikám at pošle nějakej odkaz *3*
-
-
Tak pošli odkaz,kdes to četla ... *5*
-
-
Re: Re: Re: lin-z
Víš co,obě mají nějaky negativní věci na sobě a myslím že to asik vyjde tak nějak na stejno .... a mi je neznáme,jenom o nich čteme nějaky většinou blafy....takže si na ně uděláme názor jenom z ''tisku'' -
-
no jako jasny ale me nejvic udivuje ze eliza ho ze vseho dostala ne jako dostala ale stala mu po boku pomahala a o ji pak necha -
-
no haled mcrsavedmylife.blog.cz nwm no ale podle me byl jakej byl a podle me se ted kuli linz meni tak aby se pretvaroval a nebyl svuj to je trapnyyyyyyyyyyyyy -
jediny, kdo dostal gerarda z drog a alkoholu je on sam, co zvladl za pomoci ostatnich clenu skupiny, jako sam rekl, pokud jsi videla LOTMS.. s elizou se rozesel, protoze mel pocit, ze se v podlednich mesicich, po jejich zasnoubeni dost zmenila a snazi se prizivit na jeho slave.. to, ze ted chodi s Lyn-Z je jeho vec a fakt, ze se vzali asi nasvedcuje tomu, ze jsou spolu stastni. sice je fakt, ze MSI stoupla jejich slava nekolikanasobne od doby, co se na netu objevili prvni fotky lyn-z a geeho, ale lyn se mi zda jako fajn holka, takze si myslim, ze se rozumeji :). Taky vidim, ze se tu dost resi to, jak gee nakopl franka na projekt revolution.. ano, ale myslim, ze gee ma uz frerardu waycestu a jinych veci dost.. myslim, ze to patrilo k tem oldschoolovejm my chem, kdy byli vsichni slobodni, nevazani a proste se tak bavili.. myslim, ze gee se na celou vec ted diva z jinyho pohledu, z pohledu zenateho muze, ktery by svou zenu asi dvakrat nepotesil, kdyby se na vystoupenich libal s klukem.. fanousky samozrejme netesi, ze uz frerard nebude, ale musime brat i ohled na gerarda a jeho manzelstvi. a ano, tim ze se zmenil, hned nemusi byt magor.. skratka jen dospel.. a kdo ma rad my chem hlavne pro jejich hudbu a ne proto "ze muj gerardek se ozenil a nebudete ted jen muj" tak ho to zas tak dvakrat nezajima ;). -
Jo,ale on musel mit nějakej pádní duvod k tomu,aby se snou rozešel .... A vubec,co je na tom pravdy,že sním Eliza čekala děcko?To sem asik trochu mimo obraz *8* .... *7*
-
-
-
-
-
-
pondělí
Vše nejlepší k narozeninám *14* .A omlouvámse že píšu pozdě.