-
Gee
nějaký návrh na téma?? *1* *1* *7* -
-
Re: Gee
diskuze vázne lidičky,návrhy?co sme ještě neprobíraly? -
-
Re: Re: Gee
mám to-myslíte si,že by byla škoda,kdyby Gerard jen kreslil do Umbrelly?A jak se vám líbej jeho kresby? -
-
Re: Re: Re: Gee
jo škoda by to byla
-
-
-
Re: Gee
diskuze vázne lidičky,návrhy?co sme ještě neprobíraly?
-
-
áá
on je božskej chlap a upa nejwíc krásnej chlap na celím swětě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
MCR
já si myslím že Gee je fakt krásnej *14* *14* *14* fakt jo papa -
-
Re: MCR
Jo..jenom krásnej.., On je dokonalej -
-
Re: Re: MCR
no,každá celebrita má svý dny,ne?ale jinak si taky mysím,že je buh
*14* *14* -
Re: Re: MCR
krásný je slabý slovo on je bůh *14*
-
-
-
tjn
je to goot a MCR mě nikdy neomrzí,a ať si klidně říká kdo chce co chce *5* *5* -
-
Re: tjn
To nikoho..já se svý rodinky.MCR nikdy nevzdám...=D
-
-
,,,
tak asi 2 a 3 měsíce holka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ,,,
ttj já už nějakej rok žhe ale furt je to upe good *14* *14*
-
-
co??
ale já nwm CO holka,mám wyhumowáno,když sou ty prázky,mozek mě tak nefachší jako we škole *1* *1* -
-
Re: co??
*wygumowáno,nefachčí* -
-
Re: Re: co??
tak třeba jak dlouho posloucháš MCR? *8* *1* -
-
Re: Re: Re: co??
nevim,par měsícu -
-
Re: Re: Re: Re: co??
GERARD je úplně hrozně krásnej a umí zpívat nejkrásněji na celým světě a jeho kapela je úplně nejlepší na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
omg
tak něco nawrhnem na kecání,já nwm o čem kecat,když to je těžky,když nikdo nwm o čem chce kecat,každej má jiný téma na mluwení *8* *8* *8* *1* *1* -
-
Re: omg
tož já newm navrhni něco ty xD
-
-
xD
diskuze nám nějak stojí lidi *1* -
-
Re: xD
to jo,mam navrh na diskuzi-na YouTube je video,jak se tam Gee nejak ma k Frankovi,ma to myslim nazev Frrerard 333333,tak kdo vi,vo co go,napiste nazor.Muj je fuuuuuuuuJ -
-
Re: Re: xD
jmenuje se to FRERARD x333333 a je to upe boží... fakt že jo *14* *14*
-
-
-
:-D
Njn,kdo by se nechtěl líbat s Geem co??Krásnej chlap,já bych taky newáhala *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :-D
Najdi jednoho člověka co by váhal... nenajdeš... -
No jasně kdo by nechtěl..ale Gee je už docela tlustý =ox *13* *13* *13* -
-
Re: Re: :-D
není tlustý pokud se tak necítí tak je to OK *15* -
-
Re: Re: Re: :-D
geewaylowe-presne tak,konecne to nekdo uznal! *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :-D
já nejsem geewaylowe ale geewayli :D podobná přezdívka teda pokud si psala mě xD *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-D
geeewaylowe-jo myslela sem tebe
-
-
-
-
Re: Re: :-D
geewaylowe-mozna trosku,ale ja ho furt lowuju,je krasnej,je dobre,ze si tak nepripada,ze neni nafoukanej *1* aby takovej byl furt -
-
Re: Re: Re: :-D
No,neřekla bych že je tlustej....má byt kulturista ?? *9* fuj! No,ale zasek si myslím,že náfuka se z něj trochu stal .... *9* uvidíme,jak bude vypadat s novou deskou...jestli se zněj stane namyšlenej sobec ... doufám,že NE!A tky mu to radím!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :-D
geewaylowe-taky sem zvedava na novou desku,taky doufam,ze nebude namyslenej,to bych nebyla rada,ja takovy lidi odsuzuju -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-D
To i já ...ale zasek jde o to,do jaké míry se změní jeho chování.Ted se změnil,ae akceptovat se to pořád ještě dá .... ale až to bude horší,tak nevím,co budu dělat...Ptz jejich hudbu mám ráda *14*
-
-
-
-
brečim!!
Není tlustej!!!!Hele newáží 100kg jo?!! *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
kdo by taky váhal? *14*
-
-
nwm
Ne nejsi prase,ale líbat bych taky chtěla,aby mě líbal,ale jako sex to je na mě jako moc!!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: nwm
Tak to sem nerekla,ze bych sním chtela vyzkouset *1* ikdyz ? *15* *4* -
-
Re: Re: nwm
geewaylowe-no,ja taky,ale to si muzu jen predstavovat,ze.....no,tady se nekdo ma...
-
-