-
no fakt
ale fakt je tam hrajou!!Konečně normální rádio!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: no fakt
ale je to emo rádio a to já neschvaluju :D -
Re: no fakt
normální rádio?? se mi nezdá *15* *15* *15*
-
-
nwm
no já nwm co....jen na EMO rádiu na Lidech.cz hrajou každej den MCR jinou píseň,ale Helenku sem tam zatim neslyšela *9* *9* *9* *9* -
-
Re: nwm
oni dali na emo rádio MCR??? já je asi zabiju *8*
-
-
omg :)
lidičky přidávejte sem příspěvky třeba novinkY bo tak *3* *7* -
???
ty wado sem nevěděla že Gee čeká dítě teda Lyn a nevíte jak dlouho a co je pravdy na tom že My Chem končí?? *8* -
-
Re: ???
mcr never die :D ale to už ti tam napsali :D nu což bude to pěkné děcko Lyn je zlatá babenka :) -
mno hele ona to pravdanení že mcr končí a že čeká lynz dítě s gerárdkem to pravda je akorát se ještě neví co to bude mno *15* *4* proc zrovna s lynz ze lidi?? -
já su myslím že MCR určo nekončí i když Lynz čeká s Geem dítě:-) a víte že Fee chystá new desku??papa *4* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: ???
Jj,víme ... ale ta deska má vyjít někdo po dvacátym....a navíc je tohle "forum" (dejme tomu) Geeho *3* víc o Frankieho desce je na jeho osobnosti *3*
-
-
Končí ?? A tos vzala kde ?? V bravííčku ? ;-) To je kec ...!!! *13* -
-
Re: Re: ???
né sem kdesi četla na netu tak se ptám jestli jo nebo ne to je celé *4* -
-
Re: Re: Re: ???
Takže ne *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
uf sem se lekla že jo -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
Nn...ptz jinak bych ti na to neodpověděla *1* by mě trefil šlak *15*
-
-
-
-
-
-
Divím seee??!
Sem dost překvapená,že se tu ještě neřeší Gee a jeho.....nenapíšu to..na to ještě nemám!To,že je Lyndsye v jinym stavu....v tom debilním....těhotenskym!!!Já z toho radost nemám a nebojím se to říct nahlas! *9* *16* -
-
Re: Divím seee??!
co,jeho?chci to vědět!taky sem vo tom slyšela,a radost z toho taky nemám!ne,že bych mu lásku nepřála,lae taková husa?!
-
-
GEE
já si myslím,že Gee je fakt upa nejlepsi *3* *4* *4* *4* *3* fakt jo ty jeho oci to je nadhera ze?? -
-
Re: GEE
přesně taky si myslí,,má je hříšný jako čokoláda-gerard 22 *1* *14*
-
-
nějak to tu vázne
nikdo se neozývá,já už teda fakt nevím -
sen
Hele mě se zdálo ze wčerejška na dnešek,jak se muckám s Mikim,Geem a Feem,jako krásný,ale skutečně se to nikdy nestane *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: sen
no tak neutápěj se...s prominutim....tipuju tě tak na třináct maximálně :) nejsem moc vedle co? to přejde :) hele jako taky se mmi gerard jednu dobu hodně líbil...ve třinácti :D ale žy bse mi zdálo o muchlanicích :D lepší sou charismatický unmělci z masa a kostí *3* *1* *5*
-
-
no
mě se líbí,jak kreslí,ale ty kresby jako dost krwawý *3* *3* *3* -
-
Re: no
Krvavé? Jaká například? *7* -
-
Re: Re: no
se mi nezdají krvavé *14*
-
-