Přejít na výpis diskuzí

Gerard Way

OSOBNOST 31.12.2006 
452 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • macenkai

Tj ...

kuritkovi-To jo,to on umí .... *14* a vsadím se,ze toho umí DALEKO VÍÍC *14* *15* *4*
    • kuritkovi

Re: Tj ...geewaylowe

myslis jako to...sex a takovy ty veci? *1* beztak...by me zajimalo,jakou polohu ma nejradsi... *1*
      • macenkai

Re: Re: Tj ...geewaylowe

Jj presne to *1* to me by zajímalo,jak je zdatnej,kolik vydrzí,jak dlouho,atd. *15* sem prase ?? *1* *3* bych chtela zkusit,jak líbe :-D (to je trapny slovo :-D )
        • Re: Re: Re: Tj ...geewaylowe

houby,prase,to je normalka,libani,neni trapny,jak bych chtela taky pusinku!
          • macenkai

Re: Re: Re: Re: Tj ...geewaylowe

Pusinku ? *15* tak to já bych tak nenazívala ....
  • macenkai

Moc to tu nezije....

Tady chcípnul pes,ne ?? *15* Tak nejaky tema .... trebas,jak na vás pusobí Gee s make-upem?Na me nehorázne sexy .... Asik líp,nez bez nej .... a kdyztak neco solidniho odepiste...Né vety,milujo ho,okay ?? *4* *15* dikyy *5* *5*
    • kuritkovi

Re: Moc to tu nezije....

geewaylowe-cau lidicky,tak teda me se libi kdyz je namalovanej,ale at to neprehani!V ,I not okay,je zmalovanej moc,je to brr... *9*
      • macenkai

Re: Re: Moc to tu nezije....

To se mi nezdá .... spís bych rekla,ze nejvíc je v Helci,ale tam vypadá nejlíp... *5*
        • kuritkovi

Re: Re: Re: Moc to tu nezije....

geewaylowe-v Helci mu to upe sekne,to mas recht,pak jeste v Cancer,i kdyz tam ma ty hnusny vlasy,ale tak srdceryvne peje,v WTTBP je brr,i I Dont Lowe You,je taky sladkej,pak v The Gost Of You taky nevypada marne..
          • macenkai

Re: Re: Re: Re: Moc to tu nezije....

Me se libi videa z AOL(myslim,ze je to vono) tam má blond vlasy a zpívá Cancer...kdyz sem to videla poprvé,tak me to skoro dojalo,ptz stema blond vlasama vypadal sladce a nevinne *14* *4* a hlavne,zpíval to chvilkama v jiných tonech a jakoby to bylo z desky,bylo to upa cisty a fuck mocny.. *14*
            • kuritkovi

Re: Re: Re: Re: Re: Moc to tu nezije....

geewaylowe-jo,zival sladce,to jo,byla to smutna pisnicka.... *9* ,umi se vcitit,do toho textu,to se mi upe libi *14* *14*
        • kuritkovi

Moc to tu nezije....

mě se taky líbí wlasy jak je w Helči,tak wypadá nejkrásněji!! *14* *14* *14*
          • macenkai

Re: Moc to tu nezije....

Jz ... a jeste se mi líbí ve WTTBP
            • macenkai

Re: Re: Moc to tu nezije....

Sem to omylem poslala *1* sem chtela napsat,ze je peknej vsude i v klipu ....Honey(moje zkratka *5* ) tam je jako sexy psychous .... proste k sezrání *5* *4*
  • kuritkovi

geewaylowe-gregorka 001

jezisi,ty bys chtela Franka?fuj,me se nelibi,tak blbe cumi hlavne na Geeho
    • macenkai

Re: geewaylowe-gregorka 001

A co se ti na něm nelíbí ?? Když to byl ještě sexy buh pro pubertačky,tak byl lepší,že ?? To je jasny ... tedkom je zněj hnusny prase!Je pořád stejnej .. a Gerard se tky tváří jak totální debil!Sem pro Geeho,ale takhle je srovnávat už je kurva moc! *4*
      • kuritkovi

Re: Re: geewaylowe-gregorka 001

hele,jen sem napsala,co si myslim,jo,Gee mozna divne kouka,v jednom rozhovoru furt nejak divne koukal na reportera,ale jestli je na voboji,vi snad jen on
  • kuritkovi

téma?

tak o čem budem kecat??Já nwm o čem..tak něco nawrhnite lidi *1*
  • kuritkovi

Youtube

Tak co říkáte na ty widea??Hustý že?? *5*
    • gregorka001

Re: Youtube

Ale jo jak ktery...xD
  • kuritkovi

Gay

Hele mám téma..Gee a gay...jestli je na chlapy bo ne...Pište sem názory co si myslíte...Já myslím,že je na obojí,když se tak tulí k chlapům hlawně k Frankowi!!!A dám sem wideo Gee a chlapy mno *5* *5*
    • gregorka001

Re: Gay

twe tobě asi nedošlo...že gee gay neni....to fkt ne vzdyt ma Lyndsey..a to s tim Frankem..mozna je to neco vic ale upe do gayovstvi to ma daleko...xD
      • kuritkovi

Gay

já wim,že Gee není gay,ale Frank se k němu moc lísá *7*
        • gregorka001

Re: Gay

xD oni tak vžájemně..hey... *15*
          • kuritkovi

Re: Re: Gay-geewaylowe

si nemuzu pomoct,ale tuhle bylo na YouTube jak na nejakyho reporterfa a na Boba tak divne koukal,nevim nevim,na baby tak nekouka,asi proto,ze uz jednu ma,ze...co vy na to?
  • gregorka001

11 zari

Ele lidi dneska je vyroci je to presne...den kdy se na ty dvojcata ten atentat..to nechcu rozebirat ale dnes je ten den co se to stalo co toho byl gee svedkem a co napsal svuj prvni text skillinec turnilles....
    • kuritkovi

Re: 11 zari-geewaylowe

pani,to je let,uz sedm,tak at se Chemikacum dari,hlavne Geemu,zazil krusny casy,tak at se mu vse obrati k lepsimu *14* *14*
    • kuritkovi

....

Jo to jo mno!!!Super teda!!Doufám,že mu to wydrží!!Wše nej k wýročí Chemici!!!A Gee!! *15* *15* *15*
    • Re: 11 zari

pokud vim, tak ta píseň nese název Skylines And Turnstiles.
      • gregorka001

Re: Re: 11 zari

Twe tak nejak sem nevedela jak se to pise zrovna...xD
  • macenkai

kuritkovi

To jo .... a hlavně před tolika lidma.Musí to byt vzrušující jak cip.Dávat si ''pusu'' se stejnym pohlavím není špatny,ptz ten druhej ví,co se mu líbí.Doufám,že chápeš jak to myslím *5* nevim jak to napsat *5*
    • kuritkovi

kuritkovi

Hele je to pro někoho nechutný,aby se líbal před lidma na koníku s Frankem(!!!!)..když ti to newadí,tak newafí no....Mě to přijde trapný,když oba maj manželku a ještě se líbaj jasný?!!A ty storky Frerad nejsou taky nějaký srandowní,když oba je kritizujou..takže jako!!! *13* *13*
      • Re: kuritkovi

Podívej,Gerard řekl,že v musice je málo sexu.A ani jeden znich neřekl,nic otom,že frerard,atd.jsou tak nechutny,že je jim z toho k blití!Řekli jen,že to nečtou.A Ray,že je to dobrej zpusob jak si vylepšit slovní zásobu! *5*
        • kuritkovi

kuritkovi

S tím sexem bych to moc nepřeháněla holka!!!S tím Frerardme už to radši nečtu..je mi z toho nanic!!!Fuj... *13* *13* *16*
          • macenkai

Re: kuritkovi

Ne každej je o sexu...Ale každej na to má jinej názor.Ty máš ''ráda'' Geeho,že ?Tak jakej máš názor na Lyndsey?
            • kuritkovi

Re: Re: kuritkovi

a koho myslíš??
  • macenkai

No to snad ...

Netvrdila bych,že je Frankie na první pohled drsnější ... je spíš jenom pěknější a sladší.
    A tky si nemyslím,že by se toho tolik stalo,kdyby byl teplej.
    • kuritkovi

Re: geewaylowe-Macenkay

to s teda nemyslim,ale kdyz se ti libi,budiz,vypada na to,ze je prihratej *1* a gerard mozna taky,ja fakt nevim.i kdyz po tech letech v jedny skupine...
      • Re: Re: geewaylowe-Macenkay

Ty seš proti homosexuálum ?? Že se do nich pouštíš ? Teda aspon se mi to tak zdá,že je nemáš zrovna v lásce! *5*
        • kuritkovi

Re: Re: Re: geewaylowe-Macenkay

si pis,ale takhle,ja zadnyho takovyho neznam osobne.ale i kdyby byl,tak co,u Franka je me to jedno,ale u Geeho ne,ale je to jeho zivot,ze
          • macenkai

Re: Re: Re: Re: geewaylowe-Macenkay

Oni proti nim nejsou,tak možná i to je duvodem,proč na svých vystoupeních dělají ... to co dělají.Ale asi hlavně to,že do toho chcou vložit trochu sexuality.Mě by to nevadilo,kdyby byli gayové...beztak je to jejich život.
            • kuritkovi

Re: Re: Re: Re: Re: geewaylowe-Macenkay

to,jo,to mas recht.ale myslim,ze te muze bejt vzruso,libat se s chlapem,co ty ma to? *14*
  • kuritkovi

Gréta

Já Geeho miluju moc!!!!!Má kránou hudbu a hlas *14* *14* *14*
    • Re: Gréta

Kdo ho nemiluje *1* *14*
      • gregorka001

Re: Re: Gréta

souhlasim..ale Frank za starých dob je lepčí....xD teda hezčí...xD
        • macenkai

Re: Re: Re: Gréta

Mě nevadí,jak tedkom Frankie vypadá .... až na ten knír .... ten co měl předtím,byl lepší *3*
          • kuritkovi

Gréta

Hele to si nehcte na diskusi o Frankvi ano??Tohle je Gerard Way a ne Frank Lero!!Ale jinak je Gee best man teda!!Žeru ho moc a píšu o něm takowou jeblárnu mno..to je na mooccc dlouho..Tak se mějte lidičky co poslozchaj MCR... *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit