-
Právě
No právě .... mě to na něj tky nesedí.Ale nechápu proč by si měli domlouvat rvačku .. co by z toho měli? *5* -
Happy Birthday Gee!
Gee má dneska 31,tak mu přeju všechno nej.nej. *14* -
Jj
Njn .. není nad ty dřívější časy co byli *9* ty byli the BEST! *14* ... ted už je to upa jiny ... všechno ... A on se sním porval,když mu Frankie chtěl dat pusu ... *7* -
-
Re: Jj
se nediv-musel zpivat *1* -
Re: Jj
jj je to na you tube pri pisnicce sharpest lives na projekt revolucion tak se na to kdyz tak mrkni -
-
Re: Re: Jj
vyděla sem to uznávám že to je divný a neměli to třeba domluvený .....že to kopnutí vyšlo přesně na skončení písničky *7* -
-
Re: Re: Re: Jj
viděla *8* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Jj
Myslím si,zhe to nebylo domluveny .... proč by si domlouvali kopnutí *7* .... viděla sem hodně videí,kdy se domlouvají co udělají,ale tohle by bylo moc,ne? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jj
nemyslim je kopnutí prostě celá ta "rvačka " nesedí mi to prostě ke Gerardovi že by ne něj takle pro nic za nic vyjel *9*
-
-
-
-
Re: Re: Jj
To by mě zajimalo proč .... jindy to neřeší a ted najednou STOP! *8* .... nechápu *7* -
-
Rikali o nem ze je gay tak se nediv *3* *3*
-
-
-
-
fuf
uplne me dostalo kdyz se porval s frankym na jednom koncertu a pak mu kop do kytary *9* *9* chudacek franky *4* *14* *9* jinak je hezkej ale driv se mi zdal lepsi... -
mno nefim..
mno to jo no....je fakt blbi diz se někdo začne chovat takhle,kort diž to je Gee*14*,tak to bolí o to víc... *9* -
Gee
Jj,souhlasím s vámi .. A mrzí mě,co je z něho ted *9* *9* hodně se změnil *9* -
Lyn-z
ja si myslim ze za tho muze Lyn-Z ze se thak zmenil..je uplne zaslepeny laskou... jako ja mam Lyn-Z rada ae uplne ji miluje a uz pomalu nevi jak se sam chova *9* *9* *9* *7* -
-
Re: Lyn-z
mluvis mi z duse... *9*
-
-
hm,to jo
hm,to jo,to je pravda,že se změnil...nechápu,co se to s nim děje! *9* -
...
Já ho prostě miluju!!!!On je tak nádherný ,když zpívá nebo když se na fotkách směje,on je prostě skvělý!!!!Každý máme svůj názor.... *14* -
-
Re: ...
Když se směje tak je šíleně roztomilej -
-
Re: Re: ...
ze jo ale nechapu jak po tom vsem se jeste dokaze smat...
-
-
-
Gerard
*7* Gerard...jeden z nejůžasnějších chlapů
na světě dokázal toho hodně a zato si ho vážím a děkuju že vznikla kapela