Přejít na výpis diskuzí

Gerard Way

OSOBNOST 31.12.2006 
452 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • macenkai

Re: Re: Moc to tu nezije....

Sem to omylem poslala *1* sem chtela napsat,ze je peknej vsude i v klipu ....Honey(moje zkratka *5* ) tam je jako sexy psychous .... proste k sezrání *5* *4*
  • macenkai

Re: Moc to tu nezije....

Jz ... a jeste se mi líbí ve WTTBP
  • kuritkovi

Moc to tu nezije....

mě se taky líbí wlasy jak je w Helči,tak wypadá nejkrásněji!! *14* *14* *14*
  • macenkai

Re: Re: Moc to tu nezije....

To se mi nezdá .... spís bych rekla,ze nejvíc je v Helci,ale tam vypadá nejlíp... *5*
  • kuritkovi

Re: Moc to tu nezije....

geewaylowe-cau lidicky,tak teda me se libi kdyz je namalovanej,ale at to neprehani!V ,I not okay,je zmalovanej moc,je to brr... *9*
  • macenkai

Moc to tu nezije....

Tady chcípnul pes,ne ?? *15* Tak nejaky tema .... trebas,jak na vás pusobí Gee s make-upem?Na me nehorázne sexy .... Asik líp,nez bez nej .... a kdyztak neco solidniho odepiste...Né vety,milujo ho,okay ?? *4* *15* dikyy *5* *5*
  • kuritkovi

Re: 3 druh fanynek-nové a věrné-nekecám!4ČÁST

geewaylowe-tak tak,taky ho vobdivuju,muselo to bejt tezky,jeste se zbavit cigar,a je to,ja nevim,ale ta marka Lyn-Zse k nemu nehodi!
  • kuritkovi

Re: Re: geewaylowe-gregorka 001

hele,jen sem napsala,co si myslim,jo,Gee mozna divne kouka,v jednom rozhovoru furt nejak divne koukal na reportera,ale jestli je na voboji,vi snad jen on
  • macenkai

Re: geewaylowe-gregorka 001

A co se ti na něm nelíbí ?? Když to byl ještě sexy buh pro pubertačky,tak byl lepší,že ?? To je jasny ... tedkom je zněj hnusny prase!Je pořád stejnej .. a Gerard se tky tváří jak totální debil!Sem pro Geeho,ale takhle je srovnávat už je kurva moc! *4*
  • kuritkovi

geewaylowe-gregorka 001

jezisi,ty bys chtela Franka?fuj,me se nelibi,tak blbe cumi hlavne na Geeho
  • kuritkovi

téma?

tak o čem budem kecat??Já nwm o čem..tak něco nawrhnite lidi *1*
  • kuritkovi

Re: Re: Gay-geewaylowe

si nemuzu pomoct,ale tuhle bylo na YouTube jak na nejakyho reporterfa a na Boba tak divne koukal,nevim nevim,na baby tak nekouka,asi proto,ze uz jednu ma,ze...co vy na to?
  • gregorka001

Re: Gay

xD oni tak vžájemně..hey... *15*
  • kuritkovi

Gay

já wim,že Gee není gay,ale Frank se k němu moc lísá *7*
  • gregorka001

Re: Youtube

Ale jo jak ktery...xD
  • gregorka001

Re: Re: 11 zari

Twe tak nejak sem nevedela jak se to pise zrovna...xD
  • gregorka001

Re: Gay

twe tobě asi nedošlo...že gee gay neni....to fkt ne vzdyt ma Lyndsey..a to s tim Frankem..mozna je to neco vic ale upe do gayovstvi to ma daleko...xD
  • kuritkovi

Youtube

Tak co říkáte na ty widea??Hustý že?? *5*
  • kuritkovi

Re: 11 zari-geewaylowe

pani,to je let,uz sedm,tak at se Chemikacum dari,hlavne Geemu,zazil krusny casy,tak at se mu vse obrati k lepsimu *14* *14*
  • kuritkovi

Gay

Hele mám téma..Gee a gay...jestli je na chlapy bo ne...Pište sem názory co si myslíte...Já myslím,že je na obojí,když se tak tulí k chlapům hlawně k Frankowi!!!A dám sem wideo Gee a chlapy mno *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit