Přejít na výpis diskuzí

Gerard Way

OSOBNOST 31.12.2006 
452 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kuritkovi

Re: geewaylowe

jestli z prdele,tak se me ulevilo.ale je to dost ubohy,hrat si na gaye!ze Geemu stoupla slava do hlavy...no kazdy hvezde stoupne slava do hlavy,vic,nebo min...a Geemu,tak moc,ze kdysi skoncil na drogach a alkoholu,vsak to znate
  • kuritkovi

Re: geewaylowe-Macenkay

to s teda nemyslim,ale kdyz se ti libi,budiz,vypada na to,ze je prihratej *1* a gerard mozna taky,ja fakt nevim.i kdyz po tech letech v jedny skupine...
  • macenkai

No to snad ...

Netvrdila bych,že je Frankie na první pohled drsnější ... je spíš jenom pěknější a sladší.
    A tky si nemyslím,že by se toho tolik stalo,kdyby byl teplej.
  • kuritkovi

Heeeeeeeeeey

Helena je fakktt super klip a song!!Klása že ségra??Se na něj čumíme pořád na youtube ty wole..... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • kuritkovi

Re: Re: Re: Re: Heeeeeeeeeey

a i Dont Lowe you,Cancer,to jsou bozi pisne,jako Helenka,pak Welkome To Thhe Black Parade,Im not Okay,pak Mama,ten zacatek a konec je hustej *14*
  • kuritkovi

Re: geewaylowe

no,se nedivte,ze vek na to ma.ovsem,mi prijde jako ...no,nedovedu si ho predstavit tatkou.ale ne,ze bych mu to neprala!zavidim ty marce.
  • kuritkovi

me se libi taky Helena,supr pisnicka a klip
  • kuritkovi

Gréta

Hele to si nehcte na diskusi o Frankvi ano??Tohle je Gerard Way a ne Frank Lero!!Ale jinak je Gee best man teda!!Žeru ho moc a píšu o něm takowou jeblárnu mno..to je na mooccc dlouho..Tak se mějte lidičky co poslozchaj MCR... *14* *14* *14*
  • macenkai

Re: Re: Re: Gréta

Mě nevadí,jak tedkom Frankie vypadá .... až na ten knír .... ten co měl předtím,byl lepší *3*
  • gregorka001

Re: Re: Gréta

souhlasim..ale Frank za starých dob je lepčí....xD teda hezčí...xD
  • Re: Gréta

Kdo ho nemiluje *1* *14*
  • kuritkovi

Gréta

Já Geeho miluju moc!!!!!Má kránou hudbu a hlas *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Dítě

No to jo .... :-D :-D :-D *15*
  • gregorka001

Re: Re: Dítě

jo taky ji mto preju ale jako umis si predstavit jak lysey vozi kocar a koji...xD desna predstava
  • macenkai

Re: Dítě

Joo,tky sem otom slyšela.Že se nechal slyšet,že by měl rád děcko .... a osobně nevim,co je natom pravdy,ale proč ne .... starej je na to dost.Jenom nevim,jestli by Lindsey zahodila tu popularitu,co tedkom má ....
  • macenkai

Re: Re: Re: Re: Re: Heeeeeeeeeey

Jn ... tam je sladkej .... chvilkama vypadá,jako by se měl rozbrečet .... *5* *14*
  • gregorka001

Dítě

Co je lidi pravdy na tom že se chystá být Gerard taťkou???
  • gregorka001

me se nejvic libi v i dont love you a taky helena...proste v IDLV se hezunky tvari ale v helene mu to slusankuje celymu
  • macenkai

Re: Re: Re: Heeeeeeeeeey

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHH *1* ... tak jdu na to *1* *dloooooooooooooooouuuhoooo přemýšlíííí* *15* třebas *5* nic mě nenapadá,ale ??? *4* taaak,ve kterym klipu se ti/vám Gee líbí nejvíc ?? Mě v Helči,tedak hlavně v ní ... jinak ve všech *14*
  • macenkai

Re: Re: Re: Re: Gee

Tak,tak ..... jenže nekteří to tak neberou,ptz tímhle CD si získali vííííííííííííííííc fanoušku *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit