-
Re: geewaylowe
jestli z prdele,tak se me ulevilo.ale je to dost ubohy,hrat si na gaye!ze Geemu stoupla slava do hlavy...no kazdy hvezde stoupne slava do hlavy,vic,nebo min...a Geemu,tak moc,ze kdysi skoncil na drogach a alkoholu,vsak to znate -
Re: geewaylowe-Macenkay
to s teda nemyslim,ale kdyz se ti libi,budiz,vypada na to,ze je prihratej *1* a gerard mozna taky,ja fakt nevim.i kdyz po tech letech v jedny skupine... -
No to snad ...
Netvrdila bych,že je Frankie na první pohled drsnější ... je spíš jenom pěknější a sladší.
A tky si nemyslím,že by se toho tolik stalo,kdyby byl teplej. -
Heeeeeeeeeey
Helena je fakktt super klip a song!!Klása že ségra??Se na něj čumíme pořád na youtube ty wole..... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Heeeeeeeeeey
a i Dont Lowe you,Cancer,to jsou bozi pisne,jako Helenka,pak Welkome To Thhe Black Parade,Im not Okay,pak Mama,ten zacatek a konec je hustej *14* -
Re: geewaylowe
no,se nedivte,ze vek na to ma.ovsem,mi prijde jako ...no,nedovedu si ho predstavit tatkou.ale ne,ze bych mu to neprala!zavidim ty marce. -
me se libi taky Helena,supr pisnicka a klip -
Gréta
Hele to si nehcte na diskusi o Frankvi ano??Tohle je Gerard Way a ne Frank Lero!!Ale jinak je Gee best man teda!!Žeru ho moc a píšu o něm takowou jeblárnu mno..to je na mooccc dlouho..Tak se mějte lidičky co poslozchaj MCR... *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Gréta
Mě nevadí,jak tedkom Frankie vypadá .... až na ten knír .... ten co měl předtím,byl lepší *3* -
Re: Re: Gréta
souhlasim..ale Frank za starých dob je lepčí....xD teda hezčí...xD -
Re: Gréta
Kdo ho nemiluje *1* *14* -
Gréta
Já Geeho miluju moc!!!!!Má kránou hudbu a hlas *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Dítě
No to jo .... :-D :-D :-D *15* -
Re: Re: Dítě
jo taky ji mto preju ale jako umis si predstavit jak lysey vozi kocar a koji...xD desna predstava -
Re: Dítě
Joo,tky sem otom slyšela.Že se nechal slyšet,že by měl rád děcko .... a osobně nevim,co je natom pravdy,ale proč ne .... starej je na to dost.Jenom nevim,jestli by Lindsey zahodila tu popularitu,co tedkom má .... -
Re: Re: Re: Re: Re: Heeeeeeeeeey
Jn ... tam je sladkej .... chvilkama vypadá,jako by se měl rozbrečet .... *5* *14* -
Dítě
Co je lidi pravdy na tom že se chystá být Gerard taťkou??? -
me se nejvic libi v i dont love you a taky helena...proste v IDLV se hezunky tvari ale v helene mu to slusankuje celymu -
Re: Re: Re: Heeeeeeeeeey
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHH *1* ... tak jdu na to *1* *dloooooooooooooooouuuhoooo přemýšlíííí* *15* třebas *5* nic mě nenapadá,ale ??? *4* taaak,ve kterym klipu se ti/vám Gee líbí nejvíc ?? Mě v Helči,tedak hlavně v ní ... jinak ve všech *14* -
Re: Re: Re: Re: Gee
Tak,tak ..... jenže nekteří to tak neberou,ptz tímhle CD si získali vííííííííííííííííc fanoušku *3*