Přejít na výpis diskuzí

Gerard Way

OSOBNOST 31.12.2006 
452 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kuritkovi

....

Jo to jo mno!!!Super teda!!Doufám,že mu to wydrží!!Wše nej k wýročí Chemici!!!A Gee!! *15* *15* *15*
  • Re: 11 zari

pokud vim, tak ta píseň nese název Skylines And Turnstiles.
  • gregorka001

11 zari

Ele lidi dneska je vyroci je to presne...den kdy se na ty dvojcata ten atentat..to nechcu rozebirat ale dnes je ten den co se to stalo co toho byl gee svedkem a co napsal svuj prvni text skillinec turnilles....
  • kuritkovi

Re: Re: kuritkovi

a koho myslíš??
  • macenkai

Re: kuritkovi

Ne každej je o sexu...Ale každej na to má jinej názor.Ty máš ''ráda'' Geeho,že ?Tak jakej máš názor na Lyndsey?
  • kuritkovi

kuritkovi

S tím sexem bych to moc nepřeháněla holka!!!S tím Frerardme už to radši nečtu..je mi z toho nanic!!!Fuj... *13* *13* *16*
  • Re: Re: Re: Re: Gee-geewaylowe

Jj,ale má to doost českých výrazu,třebas aji zlato (nemyslím vyloženě prvek Au).A vlasy tam má něco jak v I'm not okay...no,možná trochu kratší,ale je tam sexy.To zkoukni.A není to přesnej název,já sem ho zkrátila.Přesnej je Honey this mirror isnt big enough for the two of us.
  • Re: kuritkovi

Podívej,Gerard řekl,že v musice je málo sexu.A ani jeden znich neřekl,nic otom,že frerard,atd.jsou tak nechutny,že je jim z toho k blití!Řekli jen,že to nečtou.A Ray,že je to dobrej zpusob jak si vylepšit slovní zásobu! *5*
  • kuritkovi

Re: Re: Re: Gee-geewaylowe

neznam,neni to cesxky med?takovej divnej nazev,jaky tam ma vlasy? *14*
  • kuritkovi

kuritkovi

Hele je to pro někoho nechutný,aby se líbal před lidma na koníku s Frankem(!!!!)..když ti to newadí,tak newafí no....Mě to přijde trapný,když oba maj manželku a ještě se líbaj jasný?!!A ty storky Frerad nejsou taky nějaký srandowní,když oba je kritizujou..takže jako!!! *13* *13*
  • macenkai

kuritkovi

To jo .... a hlavně před tolika lidma.Musí to byt vzrušující jak cip.Dávat si ''pusu'' se stejnym pohlavím není špatny,ptz ten druhej ví,co se mu líbí.Doufám,že chápeš jak to myslím *5* nevim jak to napsat *5*
  • kuritkovi

Re: Re: Re: Re: Re: geewaylowe-Macenkay

to,jo,to mas recht.ale myslim,ze te muze bejt vzruso,libat se s chlapem,co ty ma to? *14*
  • macenkai

Re: Re: Re: Re: geewaylowe-Macenkay

Oni proti nim nejsou,tak možná i to je duvodem,proč na svých vystoupeních dělají ... to co dělají.Ale asi hlavně to,že do toho chcou vložit trochu sexuality.Mě by to nevadilo,kdyby byli gayové...beztak je to jejich život.
  • kuritkovi

Re: Re: Re: geewaylowe-Macenkay

si pis,ale takhle,ja zadnyho takovyho neznam osobne.ale i kdyby byl,tak co,u Franka je me to jedno,ale u Geeho ne,ale je to jeho zivot,ze
  • Re: Re: geewaylowe

Těch duvodu bylo víc .... nejenom sláva.Když bych to měla srovnat,tak ted by ho ty drogy zabili,jak ho ta sláva vzala..
  • Re: Re: geewaylowe-Macenkay

Ty seš proti homosexuálum ?? Že se do nich pouštíš ? Teda aspon se mi to tak zdá,že je nemáš zrovna v lásce! *5*
  • kuritkovi

Re: Re: JŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

geewaylowe-jo,taky doufam,tyhle svinstva by ho stahly ke dnu si myslim
  • kuritkovi

Re: Re: Gee-geewaylowe

me se teda Helena libi vic,nez Teenarges,ta pisnicka je pro me trochu ohrana,Helena ma grady!
  • kuritkovi

Re: Gerardííííčččeekk

ze,jo,taky si myslim,konecne nekdo normalni!je sladkej
  • kuritkovi

Re: Re: geewaylowe

ale nevim,jestli jemu taky,jako Geemu *14* jo,pisu o nem povidku,pribeh,no,sado maso *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit