-
Re: Re: Heeeeeeeeeey
jejda..tak to bude tezky zkus to ty ...mno ale neco na tema gerard kdyz jsme v jeho diskuzi...xD -
Re: Re: Re: Gee
mno ja z WTTBP poslocham teda vic ale dost si to hosi timhle cedem zkazili driv meli vc fandu -
Re: Nechte toho
podle mě je to dobře že nezpěchaj jen at si odpočinou a dají si na novim CD záležet *1* -
Re: Re: Gee
přesně na Teenagers to začalo....i u mě ted už poslouchám z novího cd jen Sleep *4* -
Re: Heeeeeeeeeey
Nooo :-D tak nahod nějaky tééééééééééééééééma *3* -
Re: Re: Gee
Já poslední dobou ulítávám na klipu Honey *4* .... je tam sexy *3* -
Heeeeeeeeeey
Tak rozhejbejte tu diskuzi ne....xD -
Re: Gee
kazdej kdo zacina na MCR tak zacina na teenageres a mysli si ze sou teenagers nej..ale stejnak vseci skonci na helene -
Gee
Mě se od nich nejwíc líbi Teenagers...=*) btw: má kwasny kukadla... *14* ... -
Re: Re: Re: frerardy
No jasan .... *15* -
Re: Re: frerardy
No...tak my 2 se nikde nezaprem....jsme do toho blaaazni...:D -
Re: frerardy
No jistě zhe pišéééé *1* já sem ti psala na blog *14* -
frerardy
Lidi lidi kdopak tady z vás píše Frerardy??? No nevim pisu to sem abych rozjela diskusi...ale tak priznejte se ja je teda pisu a jaaaak rada posilejte i vase stranky at mam co cist -
No..jasny ze o tom vime...hele podle me je lin-z elpsi jak eliza a to kazdopadne -
Re: JŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
ne..jen na drogach taky na chlastu...to by mel vedet kazdej fanousek..ale prosel si svym a ted uz je 3 roky cistej....teda doufam.... -
JŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
FAKT BYL ZÁVISLEJ NA DROGÁCH??,ALE TO JE FUK..BYL JE BYL A UŽ NENI ZÁVISLÁK ALE JÁ SEM NA NĚM........... *14* *3* -
Re: Re: Re: Gerard Way
no s těma bílejma vláskama vypadá blbě(můj názor) ale jinak je božííííííííííííííí -
Re: Re: Nechte toho
No tak aby t bylo co nejdiv a at si sebou hned vemou new CD -
Re: Nechápu tho...
No MCR emo nejsou, ale já jo a poslouchám je!!! Hrajou punk-rock kterej posloucahjí emo... *13* -
Jj víme to....tedak alespon já,ale i tak dikec za informaci .... Mimo to....Gee řekl,zhe se možná vrátí dřív než myslíme .... a nebo pozdějc.Nevim,co je na tom ...