-
Nechte toho
No tak holky, nechte toho... me by to sice taky zajimalo proc se s Elizou rozesli ae to nám Gee nerekne :D:D:D Jinak víte o tom že MCR mají roční pauzu?? Vrátí se až příští rok v květnu :-/ Zatím jsem vám do Galerie hodila novější fotky Geeho :)
So Long :) *3* *15* *7* -
Re:lin-z
gregorka001:Souhlasím ! -
Re: Re: Re: Re: Re: lin-z
no haled mcrsavedmylife.blog.cz nwm no ale podle me byl jakej byl a podle me se ted kuli linz meni tak aby se pretvaroval a nebyl svuj to je trapnyyyyyyyyyyyyy -
genka
*14* *14* *14* ja zboznuju geeho -
jediny, kdo dostal gerarda z drog a alkoholu je on sam, co zvladl za pomoci ostatnich clenu skupiny, jako sam rekl, pokud jsi videla LOTMS.. s elizou se rozesel, protoze mel pocit, ze se v podlednich mesicich, po jejich zasnoubeni dost zmenila a snazi se prizivit na jeho slave.. to, ze ted chodi s Lyn-Z je jeho vec a fakt, ze se vzali asi nasvedcuje tomu, ze jsou spolu stastni. sice je fakt, ze MSI stoupla jejich slava nekolikanasobne od doby, co se na netu objevili prvni fotky lyn-z a geeho, ale lyn se mi zda jako fajn holka, takze si myslim, ze se rozumeji :). Taky vidim, ze se tu dost resi to, jak gee nakopl franka na projekt revolution.. ano, ale myslim, ze gee ma uz frerardu waycestu a jinych veci dost.. myslim, ze to patrilo k tem oldschoolovejm my chem, kdy byli vsichni slobodni, nevazani a proste se tak bavili.. myslim, ze gee se na celou vec ted diva z jinyho pohledu, z pohledu zenateho muze, ktery by svou zenu asi dvakrat nepotesil, kdyby se na vystoupenich libal s klukem.. fanousky samozrejme netesi, ze uz frerard nebude, ale musime brat i ohled na gerarda a jeho manzelstvi. a ano, tim ze se zmenil, hned nemusi byt magor.. skratka jen dospel.. a kdo ma rad my chem hlavne pro jejich hudbu a ne proto "ze muj gerardek se ozenil a nebudete ted jen muj" tak ho to zas tak dvakrat nezajima ;). -
Tky si myslím *1* .. proto řikám at pošle nějakej odkaz *3* -
Re: Re: Re: Re: lin-z
heheh co ja se tu nedozvim to je uco kec -
Tak pošli odkaz,kdes to četla ... *5* -
Re: Re: Re: lin-z
no však jo si to najděte a uvidíte že je to pravda oni spolu s elizou chodili 6 let a zasnoubili se proto že spolu čekali dítě ale ona pak šla na potrat a on se s ní proto rozešel protože mu tím velice ublížila *16* *8* *10* -
Jo,ale on musel mit nějakej pádní duvod k tomu,aby se snou rozešel .... A vubec,co je na tom pravdy,že sním Eliza čekala děcko?To sem asik trochu mimo obraz *8* .... *7* -
no jako jasny ale me nejvic udivuje ze eliza ho ze vseho dostala ne jako dostala ale stala mu po boku pomahala a o ji pak necha -
Re: Re: Re: lin-z
Víš co,obě mají nějaky negativní věci na sobě a myslím že to asik vyjde tak nějak na stejno .... a mi je neznáme,jenom o nich čteme nějaky většinou blafy....takže si na ně uděláme názor jenom z ''tisku'' -
Re: Re: lin-z
e¨le je to tvuj nazor ale eliza ho ze vseho vytahla stala u nej kdyz byl upe v prdeli a ta by si ho zaslouzila vic ale rikam tvuj nazor -
Re: lin-z
No,když to mám brát tak,kdo se k němu hodil víc,jestli Lyn,nebo Eliza ... tak jednoznačně Lyn ... -
no jako nwm jo
no jak taj rikate ze se porvel s frankim tak to me teda prekvapuje muj boze ja nwm co si o tom ted mam myslet no ele jesi fkt tak jako je to magor ne...... fkt to nechapu ze by tohle udelal to se teda zmenil -
lin-z
no ele muj nazor na lin-z je takovy ona chlasta a fetuje to je jako v poho ale jesi nam geeho dostane do starych koleji tak nwm co budu delat asi do ty ameriky pojedu a nakopu ji prdel jinak jim to oboum 2 preju sou docela good par ale podle me eliza se k nemu hodila vic ale je to jeho vyber *13* *5* *1* *1* *14* -
pondělí
Vše nejlepší k narozeninám *14* .A omlouvámse že píšu pozdě. -
Právě
No právě .... mě to na něj tky nesedí.Ale nechápu proč by si měli domlouvat rvačku .. co by z toho měli? *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jj
nemyslim je kopnutí prostě celá ta "rvačka " nesedí mi to prostě ke Gerardovi že by ne něj takle pro nic za nic vyjel *9* -
Re: Re: Re: Re: Jj
Myslím si,zhe to nebylo domluveny .... proč by si domlouvali kopnutí *7* .... viděla sem hodně videí,kdy se domlouvají co udělají,ale tohle by bylo moc,ne?