Přejít na výpis diskuzí

Gerard Way

OSOBNOST 31.12.2006 
452 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • macenkai

Divím seee??!

Sem dost překvapená,že se tu ještě neřeší Gee a jeho.....nenapíšu to..na to ještě nemám!To,že je Lyndsye v jinym stavu....v tom debilním....těhotenskym!!!Já z toho radost nemám a nebojím se to říct nahlas! *9* *16*
    • Re: Divím seee??!

co,jeho?chci to vědět!taky sem vo tom slyšela,a radost z toho taky nemám!ne,že bych mu lásku nepřála,lae taková husa?!
  • MCR hereos

MCR jsou prostě bezva kapelka, úžasný texty a tak....všechny songy nej, každej je originální. Naživo best (i když sem je neslyšela osobně ale z cd)*5*I když jsem původně chtěla napsat seriózní coment, neodpustím si to že jsou Gerard a Frank hot*3*...ale zase souhlasím s tím, že budou mít hnedka tunu fans, jelikož jsou do nich všichni zažraní jakmile uviděli WTTBP*9*. já osobně je poslouchám už od chvíle když jsem uslyšela Helenu (na am rádiu)...což je už delší doba... *5*
    • Re: MCR hereos

moooooc souhlasím...správný slova....jsem na tom taky tak...některý nový fans by potřebovali dostat po čuňi :D poslouchaj je taky proto že jsou díky té TBP tak slavní a jak by řekli ony "IN"...ale mě se teda moc to poslední cd nelíbí (jo sice tam krásně vynik geeho hlas kterej je super) přijde mi komerční a popovější než bylo dřív...starý časy sou nej....
      • Re: Re: MCR hereos

*3*
    • Re: MCR hereos

Jj,souhlasim s tebou....maj fakt sqělý texty a jsou originální...jenže SF z nich dělaj komerční sračky *9* *8* mně stačí když se někoho zeptam,jaká se mu libí písnička a on řekne WTTBP a že to Gerardíčkovi tak sluší,když má vlásky na blond...no nejradši bych šla blejt *9* ale Mikey to řek dobře: Slyšet děcka zpívat nový songy je asi ta největší odměna. Obrovská odměna. Protože ty děti to pochopily, jsou to praví fanoušci. Ne jen ti sezónní, co nás mají rádi jenom kvůli jedný písničce nebo pro to, jak vypadáme nebo tak. Slyšíte, jak reagují na muziku." *14* ReSpEcT Mikey *3*
  • geewayli

omg :)

lidičky přidávejte sem příspěvky třeba novinkY bo tak *3* *7*
  • kuritkovi

nwm

no já nwm co....jen na EMO rádiu na Lidech.cz hrajou každej den MCR jinou píseň,ale Helenku sem tam zatim neslyšela *9* *9* *9* *9*
    • geewayli

Re: nwm

oni dali na emo rádio MCR??? já je asi zabiju *8*
  • Vše nej k narozeninám

..Gee není krásnej...a všelijáký tady tydle mucinky mucinky slovíčka..(fůj) je to úchyl s nádherným hlasem..a proto je tak fajn..takže vše nej Gee:) *3*
    • Re: Vše nej k narozeninám

:D ano krásně řečeno...a přesně....on opravdu není moc pěknej...ale hen hlas má skvělej...a to je pak všechno skvělé
  • prej to neni pravda

na mychemicalromance.cz bylo nedávno napsaáno že pro nákej norskej bomjakej plátek prohlásil že už zasnoubenej zas neni,takže FAKT nevim čemu mám věřit... *9*
  • Rozhovor

Máš pravdu ten rozhovor je fakt dobrej,ale musim se vám zasmat tady resite jestli je Gerard peknej nebo ne ach jo ty holky. *7*
  • sabcas

watchmen

LIDI TAK CO KDO TU BYL NA WATCHMENOVI JÁ NE A STVE ME TO A HROZNE MOC CHCI JIT NEBO POPRIPADE JET NO A ONO ZASE PRD DOUFAM ZE TOHO WATCHMENA JESTE NEKDY UVIDIM TAKY *3* *3* BY ME STRASNE MRZELO KDYBY NE *9* A MOC TAK SE MEJTE PAAA SABCA
  • sabcas

Lyn-z

A co si myslite jak Lyn-z ceka s Geem to dite?? jo a jeste napiste jestli ji mate nebo nemate radi popravderceno ja ji ani v lasce nemam a nechtela sem to aby mela s Geem dite ale tak co mam delat kdyz uz se ji to narodi mno hohuzel *9* tak pa
  • kuritkovi

oh dead

LIDI!!!CHCÍPÁ TO TADY!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší