Přejít na výpis diskuzí

Gerard Way

OSOBNOST 31.12.2006 
452 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gerard je nej nej nej!! miluji ho♥ *14*
    • Re: ♥

jjjjjjj *4*
      • Gee Way

Gee je upa supa fakt ho žeru je to borec jak svině!!A MCR maj bomba songy *14* *14* *3* *3* *4*
        • vzkaz pro lulu

lulu!!!!voni ubec nesou EMO to zaprvy a za druhy von umi zpivat a je hezkej!!a esli ho nemas rad tak sem nelez!!! *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*

*3* je to super zpěvák

heee.To mi všichni! *1*
  • Otcem

Gerard way je OTCEM..!! Narodila se mu dcera Bandit Lee Way..!!! Dnes v 0:57 našeho časuBlahopřeji
  • sabcas

no

no jemu to preju ale Lyn-z ani ne
    • Re: no

Lyn-Z nikdy nebude vhodna matka proste se na to nehodi!!! Nepripomina mi maminku malinkate holcicky...
      • sabcas

Re: Re: no

jn souhlas *3* *3*
        • m-t-u-r-f-c-w

Re: Re: Re: no

nesouhlas *13*
  • Gerardíček

Ach jo Gerard je úžasnej a já ho žeru *14* *14* A jejich CD TBP je nejlepší.Jsou skvělí a hlavně Gerard je skvělej *14* *14* *14*
  • Ehm

jo, on nemá Francuzký jméno...musel by mít dlouhý é... toto je fakticky anglický jméno a bacha, Gerard je Fakticky skvělej no ale když si jedna moje kámoška myslela že je Gerard švéd tak už se nedivím ničemu...
  • Milášek

mimochodem! já jsm na Gerardovi uplne zavislá.a netipovala bych mu 30let! *13* *1*
    • Re: Milášek

Já taky nechcu uvěřit že mu je 30!!!!vypadá tak na 25.A on se oženil????Já sem myslela že se s tou maskérkou rozešel prej kvůli tomu,že potratila a on to nepřekous!!že jak roztomilé???? *4*
  • Čau :D Jdu sem s novým tématem :D v červenci tu budou Chem :3
    • helisek610

Re: MCR V PRAZE

Njn holky se fakt strašně těšim az uvidim tu jeho prdel *16* *16* *16* zblaznily ste se *15* *15*
      • punkkatty

Re: Re: MCR V PRAZE

zkus zabírat místo na koncertě a vynesu tě v zubech.
        • helisek610

Re: Re: Re: MCR V PRAZE

No uz se tě fakt bojííííím.by mě zajimalo jak mě najdeš *3* *3* *3* BOJIM BOJIM BOJIM
          • punkkatty

Re: Re: Re: Re: MCR V PRAZE

taky tě můžu hodit mezi securiťáky a ty si s tebou už poraděj...
            • i-lowe-music

Re: Re: Re: Re: Re: MCR V PRAZE

Najdem jí podle toho, že bude mít ulízlí vlasy,nebude mít Killjoy masku na triku Bíbra a v podpaží taky Bíbra *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • iwa-mcr

Asi tak :D
      • iwa-mcr

Re: Re: MCR V PRAZE

Kdo tě tam zve *7* *15* *15*
    • Re: MCR V PRAZE

Jj o tom sem taky slyšela abylo by to fakt super.Akorat mě tam nechtěj mě rodiče nechtěj pustit na koncert tak snad je překecam *9* .Jinak dobry tema *5*
    • iwa-mcr

Re: MCR V PRAZE

Jo taky sem to slyšela....bylo by to úžasný, ale já bych tam zase nebyla *9* *9* ale slibte mi, že mi všechno odvyprávíte (napíšete)
      • To je škoda *13*
        • iwa-mcr

Hádám se s mámou...tak mě nepustí :D ale když brácha mohl na koncert Offspring do slovenska (kdyby si to pako řeklo dřív... *15* ) a na Green Day do Prahy (Zrovna byl pryč se školou) takže stejně nebyl nikde :D ale snad jí překecám...vytáhla bych i kámošku kterou má máma rači než mě takže by mě snad pustila (ta kámoška o tom stejně básní tak co :D)
          • Okey *4*
  • Miluji gerard, je tak sexy !!! *14*
  • adelka.999
    LuisaRayn :: nejsi sama xD
  • hm,to jo

hm,to jo,to je pravda,že se změnil...nechápu,co se to s nim děje! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší