Přejít na výpis diskuzí

Gerard Way

OSOBNOST 31.12.2006 
452 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gregorka001

Dítě

Co je lidi pravdy na tom že se chystá být Gerard taťkou???
    • kuritkovi

Re: geewaylowe

no,se nedivte,ze vek na to ma.ovsem,mi prijde jako ...no,nedovedu si ho predstavit tatkou.ale ne,ze bych mu to neprala!zavidim ty marce.
    • macenkai

Re: Dítě

Joo,tky sem otom slyšela.Že se nechal slyšet,že by měl rád děcko .... a osobně nevim,co je natom pravdy,ale proč ne .... starej je na to dost.Jenom nevim,jestli by Lindsey zahodila tu popularitu,co tedkom má ....
      • gregorka001

Re: Re: Dítě

jo taky ji mto preju ale jako umis si predstavit jak lysey vozi kocar a koji...xD desna predstava
        • Re: Re: Re: Dítě

No to jo .... :-D :-D :-D *15*
  • kuritkovi

Gréta

Já Geeho miluju moc!!!!!Má kránou hudbu a hlas *14* *14* *14*
    • Re: Gréta

Kdo ho nemiluje *1* *14*
      • gregorka001

Re: Re: Gréta

souhlasim..ale Frank za starých dob je lepčí....xD teda hezčí...xD
        • macenkai

Re: Re: Re: Gréta

Mě nevadí,jak tedkom Frankie vypadá .... až na ten knír .... ten co měl předtím,byl lepší *3*
          • kuritkovi

Gréta

Hele to si nehcte na diskusi o Frankvi ano??Tohle je Gerard Way a ne Frank Lero!!Ale jinak je Gee best man teda!!Žeru ho moc a píšu o něm takowou jeblárnu mno..to je na mooccc dlouho..Tak se mějte lidičky co poslozchaj MCR... *14* *14* *14*
  • mcr

ahoj,moje kámoška mi furt říka jak jsom mcr špatní že jsou emo že mají hnusný texty atd. Nevíte co jí mám říct aby mě nechala a pochopili že jsou skvělí?
    • iwa-mcr

Re: mcr

A to je kámoška?? No...Řekla bych, že pokud je to tvoje opravdová kámoška, že nemá hledět na to co posloucháš a podobný věci...
      • Jestli je to tvoje kamarádka, tak by měla respektovat, co posloucháš *3*
        • Re: Re: Re: mcr

sory, jak sem sem dávala ten článek napsala jsem sem omylem místo sestra kámoška *4* jinak moc dík za vaše odpovědi.Jako ji to vadí protože si přečetla v nákým časáku že se náká holka kvůli hudbě mcr oběsila,podle mě kecy a taky že prej mají texty co vyvolávají agresivitu nebo co *9* *9* já tomu nevěřím a když tak je to věc gerarda a mikeyho prostě kluku z mcr jaký texty píšou.fanoušci mcr nejsou jenom emo ale i uplně normální lidi *3*
          • Re: Re: Re: Re: mcr

zdali to je tva sestra tak je celkem normalni ze je proti tomu co se ti libi..ja to mam taky tak. :) :D co nadelas se sestrou. Pravda..MCR nepisou agresivni texty..to je kravina..spis podporujou!! :)
  • hrůza děs a šílenství *12* *11* *16* *10* *13* *9* *8* *6*
    • Blbko blbá!!!!!!!!!!!!!
    • LenaXoXo
      Ale noták, zas nemůže být tak hrozně x) nenadávej si x)
  • i-lowe-music

..

Povolání:Zpěvák,bůh *1* *1* *1* *1*
  • iwa-mcr

šup šup...

Nějak tu váznou gratulace....vždyť před 34 roky se narodil on...mnoha srdcí šampion :D takže Happy B-Day to you *4*
  • Všechno nej

milý Gerarde,asi je slušnost když jsem tvoje velká fanynka abych ti popřála vše nej.přeju mnoho dalších úspěchů s kapelou,aby ti to tak pořád skvěle zpívalo *4* no a abys nikdy neztratil smysl pro humor a ty svoje vtipný hlášky *3* *1*
  • ...

GeeGee, vsechno nejlepsi a doufam ze zbytek MCRmy to nalezite oslavi.. mejte se.... peace, love and revenge!<3
  • macenkai

kuritkovi

To jo .... a hlavně před tolika lidma.Musí to byt vzrušující jak cip.Dávat si ''pusu'' se stejnym pohlavím není špatny,ptz ten druhej ví,co se mu líbí.Doufám,že chápeš jak to myslím *5* nevim jak to napsat *5*
    • kuritkovi

kuritkovi

Hele je to pro někoho nechutný,aby se líbal před lidma na koníku s Frankem(!!!!)..když ti to newadí,tak newafí no....Mě to přijde trapný,když oba maj manželku a ještě se líbaj jasný?!!A ty storky Frerad nejsou taky nějaký srandowní,když oba je kritizujou..takže jako!!! *13* *13*
      • Re: kuritkovi

Podívej,Gerard řekl,že v musice je málo sexu.A ani jeden znich neřekl,nic otom,že frerard,atd.jsou tak nechutny,že je jim z toho k blití!Řekli jen,že to nečtou.A Ray,že je to dobrej zpusob jak si vylepšit slovní zásobu! *5*
        • kuritkovi

kuritkovi

S tím sexem bych to moc nepřeháněla holka!!!S tím Frerardme už to radši nečtu..je mi z toho nanic!!!Fuj... *13* *13* *16*
          • macenkai

Re: kuritkovi

Ne každej je o sexu...Ale každej na to má jinej názor.Ty máš ''ráda'' Geeho,že ?Tak jakej máš názor na Lyndsey?
            • kuritkovi

Re: Re: kuritkovi

a koho myslíš??
  • gregorka001

11 zari

Ele lidi dneska je vyroci je to presne...den kdy se na ty dvojcata ten atentat..to nechcu rozebirat ale dnes je ten den co se to stalo co toho byl gee svedkem a co napsal svuj prvni text skillinec turnilles....
    • kuritkovi

Re: 11 zari-geewaylowe

pani,to je let,uz sedm,tak at se Chemikacum dari,hlavne Geemu,zazil krusny casy,tak at se mu vse obrati k lepsimu *14* *14*
    • kuritkovi

....

Jo to jo mno!!!Super teda!!Doufám,že mu to wydrží!!Wše nej k wýročí Chemici!!!A Gee!! *15* *15* *15*
    • Re: 11 zari

pokud vim, tak ta píseň nese název Skylines And Turnstiles.
      • gregorka001

Re: Re: 11 zari

Twe tak nejak sem nevedela jak se to pise zrovna...xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit