-
Gay
Hele mám téma..Gee a gay...jestli je na chlapy bo ne...Pište sem názory co si myslíte...Já myslím,že je na obojí,když se tak tulí k chlapům hlawně k Frankowi!!!A dám sem wideo Gee a chlapy mno *5* *5* -
-
Re: Gay
twe tobě asi nedošlo...že gee gay neni....to fkt ne vzdyt ma Lyndsey..a to s tim Frankem..mozna je to neco vic ale upe do gayovstvi to ma daleko...xD -
-
Gay
já wim,že Gee není gay,ale Frank se k němu moc lísá *7* -
-
Re: Gay
xD oni tak vžájemně..hey... *15* -
-
Re: Re: Gay-geewaylowe
si nemuzu pomoct,ale tuhle bylo na YouTube jak na nejakyho reporterfa a na Boba tak divne koukal,nevim nevim,na baby tak nekouka,asi proto,ze uz jednu ma,ze...co vy na to?
-
-
-
-
-
Youtube
Tak co říkáte na ty widea??Hustý že?? *5* -
-
Re: Youtube
Ale jo jak ktery...xD
-
-
téma?
tak o čem budem kecat??Já nwm o čem..tak něco nawrhnite lidi *1* -
geewaylowe-gregorka 001
jezisi,ty bys chtela Franka?fuj,me se nelibi,tak blbe cumi hlavne na Geeho -
-
Re: geewaylowe-gregorka 001
A co se ti na něm nelíbí ?? Když to byl ještě sexy buh pro pubertačky,tak byl lepší,že ?? To je jasny ... tedkom je zněj hnusny prase!Je pořád stejnej .. a Gerard se tky tváří jak totální debil!Sem pro Geeho,ale takhle je srovnávat už je kurva moc! *4* -
-
Re: Re: geewaylowe-gregorka 001
hele,jen sem napsala,co si myslim,jo,Gee mozna divne kouka,v jednom rozhovoru furt nejak divne koukal na reportera,ale jestli je na voboji,vi snad jen on
-
-
-
Moc to tu nezije....
Tady chcípnul pes,ne ?? *15* Tak nejaky tema .... trebas,jak na vás pusobí Gee s make-upem?Na me nehorázne sexy .... Asik líp,nez bez nej .... a kdyztak neco solidniho odepiste...Né vety,milujo ho,okay ?? *4* *15* dikyy *5* *5* -
-
Re: Moc to tu nezije....
geewaylowe-cau lidicky,tak teda me se libi kdyz je namalovanej,ale at to neprehani!V ,I not okay,je zmalovanej moc,je to brr... *9* -
-
Re: Re: Moc to tu nezije....
To se mi nezdá .... spís bych rekla,ze nejvíc je v Helci,ale tam vypadá nejlíp... *5* -
-
Re: Re: Re: Moc to tu nezije....
geewaylowe-v Helci mu to upe sekne,to mas recht,pak jeste v Cancer,i kdyz tam ma ty hnusny vlasy,ale tak srdceryvne peje,v WTTBP je brr,i I Dont Lowe You,je taky sladkej,pak v The Gost Of You taky nevypada marne.. -
-
Re: Re: Re: Re: Moc to tu nezije....
Me se libi videa z AOL(myslim,ze je to vono) tam má blond vlasy a zpívá Cancer...kdyz sem to videla poprvé,tak me to skoro dojalo,ptz stema blond vlasama vypadal sladce a nevinne *14* *4* a hlavne,zpíval to chvilkama v jiných tonech a jakoby to bylo z desky,bylo to upa cisty a fuck mocny.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Moc to tu nezije....
geewaylowe-jo,zival sladce,to jo,byla to smutna pisnicka.... *9* ,umi se vcitit,do toho textu,to se mi upe libi *14* *14*
-
-
-
Moc to tu nezije....
mě se taky líbí wlasy jak je w Helči,tak wypadá nejkrásněji!! *14* *14* *14* -
-
Re: Moc to tu nezije....
Jz ... a jeste se mi líbí ve WTTBP -
-
Re: Re: Moc to tu nezije....
Sem to omylem poslala *1* sem chtela napsat,ze je peknej vsude i v klipu ....Honey(moje zkratka *5* ) tam je jako sexy psychous .... proste k sezrání *5* *4*
-
-
-
-
-
-
Tj ...
kuritkovi-To jo,to on umí .... *14* a vsadím se,ze toho umí DALEKO VÍÍC *14* *15* *4* -
-
Re: Tj ...geewaylowe
myslis jako to...sex a takovy ty veci? *1* beztak...by me zajimalo,jakou polohu ma nejradsi... *1* -
-
Re: Re: Tj ...geewaylowe
Jj presne to *1* to me by zajímalo,jak je zdatnej,kolik vydrzí,jak dlouho,atd. *15* sem prase ?? *1* *3* bych chtela zkusit,jak líbe :-D (to je trapny slovo :-D ) -
-
Re: Re: Re: Tj ...geewaylowe
houby,prase,to je normalka,libani,neni trapny,jak bych chtela taky pusinku! -
-
Re: Re: Re: Re: Tj ...geewaylowe
Pusinku ? *15* tak to já bych tak nenazívala ....
-
-
-
-
-
nwm
Ne nejsi prase,ale líbat bych taky chtěla,aby mě líbal,ale jako sex to je na mě jako moc!!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: nwm
Tak to sem nerekla,ze bych sním chtela vyzkouset *1* ikdyz ? *15* *4* -
-
Re: Re: nwm
geewaylowe-no,ja taky,ale to si muzu jen predstavovat,ze.....no,tady se nekdo ma...
-
-
-
:-D
Njn,kdo by se nechtěl líbat s Geem co??Krásnej chlap,já bych taky newáhala *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :-D
Najdi jednoho člověka co by váhal... nenajdeš... -
No jasně kdo by nechtěl..ale Gee je už docela tlustý =ox *13* *13* *13* -
-
Re: Re: :-D
není tlustý pokud se tak necítí tak je to OK *15* -
-
Re: Re: Re: :-D
geewaylowe-presne tak,konecne to nekdo uznal! *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :-D
já nejsem geewaylowe ale geewayli :D podobná přezdívka teda pokud si psala mě xD *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-D
geeewaylowe-jo myslela sem tebe
-
-
-
-
Re: Re: :-D
geewaylowe-mozna trosku,ale ja ho furt lowuju,je krasnej,je dobre,ze si tak nepripada,ze neni nafoukanej *1* aby takovej byl furt -
-
Re: Re: Re: :-D
No,neřekla bych že je tlustej....má byt kulturista ?? *9* fuj! No,ale zasek si myslím,že náfuka se z něj trochu stal .... *9* uvidíme,jak bude vypadat s novou deskou...jestli se zněj stane namyšlenej sobec ... doufám,že NE!A tky mu to radím!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :-D
geewaylowe-taky sem zvedava na novou desku,taky doufam,ze nebude namyslenej,to bych nebyla rada,ja takovy lidi odsuzuju -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :-D
To i já ...ale zasek jde o to,do jaké míry se změní jeho chování.Ted se změnil,ae akceptovat se to pořád ještě dá .... ale až to bude horší,tak nevím,co budu dělat...Ptz jejich hudbu mám ráda *14*
-
-
-
-
brečim!!
Není tlustej!!!!Hele newáží 100kg jo?!! *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
kdo by taky váhal? *14*
-
-
xD
diskuze nám nějak stojí lidi *1* -
-
Re: xD
to jo,mam navrh na diskuzi-na YouTube je video,jak se tam Gee nejak ma k Frankovi,ma to myslim nazev Frrerard 333333,tak kdo vi,vo co go,napiste nazor.Muj je fuuuuuuuuJ -
-
Re: Re: xD
jmenuje se to FRERARD x333333 a je to upe boží... fakt že jo *14* *14*
-
-
-
co??
ale já nwm CO holka,mám wyhumowáno,když sou ty prázky,mozek mě tak nefachší jako we škole *1* *1* -
-
Re: co??
*wygumowáno,nefachčí* -
-
Re: Re: co??
tak třeba jak dlouho posloucháš MCR? *8* *1* -
-
Re: Re: Re: co??
nevim,par měsícu -
-
Re: Re: Re: Re: co??
GERARD je úplně hrozně krásnej a umí zpívat nejkrásněji na celým světě a jeho kapela je úplně nejlepší na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-