Přejít na výpis diskuzí

Gerard Way

OSOBNOST 31.12.2006 
452 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kuritkovi

nějak to tu vázne

nikdo se neozývá,já už teda fakt nevím
  • ..

KOukám, ze uz maji celkem dost fanyne.. no to je good, treba uz konecne navstivi cesko.... ty brdo, to bych tam jela jako diváááá... jo a jeste bych strasne chtela to jejich dvd.... to muze byt mazec... *15* *14* ja jsem do nich magorka.... a gerard je uza....snej....
  • sabcas

GEE

já si myslím,že Gee je fakt upa nejlepsi *3* *4* *4* *4* *3* fakt jo ty jeho oci to je nadhera ze??
    • kuritkovi

Re: GEE

přesně taky si myslí,,má je hříšný jako čokoláda-gerard 22 *1* *14*
  • ????

*3* myslíte si že má Gerard holku?
    • ???

ne sem holka,mam jen tu přezdivku od kamoše.
    • Re: ????

Friťáku, ty jsi na kluky ???
  • jeee

bože MCR sou upe úžasní...no frankie to je borec, ray je správný pákař, bobík to s bubnama umí a mikey je supeeer, ale gerard....to je prostě moje láska.....se mi o něm zdají upe mazec sny *3* ale na jejich koncích bych zašla podívat se hlavně na ně a ne na něho....když řeknu gerard, tak se mi vybaví on, ale když mcr, tak prostě je beru jako celek.... *14*
    • Re: jeee

Mohla bys mi laskavě objasnit význam slova ,,pákař,, ?
  • geewayli

???

ty wado sem nevěděla že Gee čeká dítě teda Lyn a nevíte jak dlouho a co je pravdy na tom že My Chem končí?? *8*
    • Re: ???

mcr never die :D ale to už ti tam napsali :D nu což bude to pěkné děcko Lyn je zlatá babenka :)
    • sabcas

Re: ???

mno hele ona to pravdanení že mcr končí a že čeká lynz dítě s gerárdkem to pravda je akorát se ještě neví co to bude mno *15* *4* proc zrovna s lynz ze lidi??
    • sabcas

já su myslím že MCR určo nekončí i když Lynz čeká s Geem dítě:-) a víte že Fee chystá new desku??papa *4* *3* *3* *3*
      • Re: Re: ???

Jj,víme ... ale ta deska má vyjít někdo po dvacátym....a navíc je tohle "forum" (dejme tomu) Geeho *3* víc o Frankieho desce je na jeho osobnosti *3*
    • macenkai

Končí ?? A tos vzala kde ?? V bravííčku ? ;-) To je kec ...!!! *13*
      • geewayli

Re: Re: ???

né sem kdesi četla na netu tak se ptám jestli jo nebo ne to je celé *4*
        • macenkai

Re: Re: Re: ???

Takže ne *3* *1*
          • geewayli

Re: Re: Re: Re: ???

uf sem se lekla že jo
            • macenkai

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Nn...ptz jinak bych ti na to neodpověděla *1* by mě trefil šlak *15*
  • Gee

Gee se po 6 letech rozešel se svou holkou, takže ne. Ale upřímně je mi ho líto, i když ho miluju. *9*
    • Re: Gee

Jo,to mně je ho taky líto *9* neboj,on tě taky určitě miluje *1*
  • pls pls

Ahoj...Alco(jaxi přidávala fotky:) myslíš, že bys mi mohla poslat ty fotky cos k Gerardovi přidávala?Díky moooooc:)(mě se to totiž nece všecko stahovat:) *14*
  • The best!!!!!!!!!!

Am not ok je nádherná písníka......Fakt úplně boži....a Helena....no, prostě nemám slov!! *14* *4*
    • Re: The best!!!!!!!!!!

...Buch... *3*
  • Mě to tak strašně baví si tady číst ty starý diskuze

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit