-
tjn
je to goot a MCR mě nikdy neomrzí,a ať si klidně říká kdo chce co chce *5* *5* -
-
Re: tjn
To nikoho..já se svý rodinky.MCR nikdy nevzdám...=D
-
-
áá
on je božskej chlap a upa nejwíc krásnej chlap na celím swětě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Gee
nějaký návrh na téma?? *1* *1* *7* -
-
Re: Gee
diskuze vázne lidičky,návrhy?co sme ještě neprobíraly? -
-
Re: Re: Gee
mám to-myslíte si,že by byla škoda,kdyby Gerard jen kreslil do Umbrelly?A jak se vám líbej jeho kresby? -
-
Re: Re: Re: Gee
jo škoda by to byla
-
-
-
Re: Gee
diskuze vázne lidičky,návrhy?co sme ještě neprobíraly?
-
-
ehm.....
Já mwm fakt *7* *7* *7* -
-
Re: ehm.....
geewaylowe-jo,Gerard je boží!kudla,ta Lyn-Z se ale má
-
-
Gerard
Gerard je tak krásný!! A půjdu na koncert My chemical romance,tak se těším jak malé děcko až ho uvidím!! *1* *14* *14* *4* -
:-D
hhe..já ci taky na jejich koncert..:-DMno jinka Gerard je fakt k sežrání!A ted jejich new klip Welcome to the blakc parade je fakt parádní!nemám slov!:-D *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
no
mě se líbí,jak kreslí,ale ty kresby jako dost krwawý *3* *3* *3* -
-
Re: no
Krvavé? Jaká například? *7* -
-
Re: Re: no
se mi nezdají krvavé *14*
-
-
-
I love MCR
jj,přesně....musim si od nich pustit aspoň 10 písniček denně (mno spíš tea eno mobčas Welcome to the black parade ale i někdy jiné písničky)jinak bych zešílela...!Prostě oni jsou teď součástí mýho života!! *4* *14* *14* *4* *3* Jinak si myslim že Gee v tom klipu black parade vypadá fakt dobře..a ty new vlasy..krátký a blondatý mu fakt slušej..sice delší černý nebyly špatn ýale tyhle sou taky upe achhh *4* *14* *14* *14* *14* -
sen
Hele mě se zdálo ze wčerejška na dnešek,jak se muckám s Mikim,Geem a Feem,jako krásný,ale skutečně se to nikdy nestane *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: sen
no tak neutápěj se...s prominutim....tipuju tě tak na třináct maximálně :) nejsem moc vedle co? to přejde :) hele jako taky se mmi gerard jednu dobu hodně líbil...ve třinácti :D ale žy bse mi zdálo o muchlanicích :D lepší sou charismatický unmělci z masa a kostí *3* *1* *5*
-
-
MCR
Gee je k sežrání pořád, s bílýma,černýma,dlouhýma,krátkýma a byl by třeba i nevím jakej, on je prostě celej krásnej :) a hlavně naživo :) teda být na jejich koncíku je fakt super, Gee stejně většinu písniček prokecal a ne zpíval ale už se lepší :D ani Frank a Mike nejsou ošklivý ale Gerard prostě vede na celý čáře *3* *14* *14* *14* -
-
Re: MCR
hl a můžu se tě optat jak ses dostala na jejich koncert??? napiš na mejla- diuska3@seznam.cz
děkuju *3*
-