Přejít na výpis diskuzí

Gerard Way

OSOBNOST 31.12.2006 
452 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozhovor

Máš pravdu ten rozhovor je fakt dobrej,ale musim se vám zasmat tady resite jestli je Gerard peknej nebo ne ach jo ty holky. *7*
  • podívejte se

Lidičky podívejte se na tenhle rozhovor: http://sorry-but-iam-me.blog.cz/0702/husty-rozhovor-xd

už jsem to četla asi 100krát a vždycky se řechtam že spadnu ze židle *15*
  • neni zasnoubenej

prej zasnoubenej uz neni, pac mu udajne frank napsal dopis, ze ji nema rad a je s nim jen pro to, ze se proslavil. A hned potom uz s ni neni. Ale urcite se to cte lip, nez datum svatby *1* MCR forever!
  • prej to neni pravda

na mychemicalromance.cz bylo nedávno napsaáno že pro nákej norskej bomjakej plátek prohlásil že už zasnoubenej zas neni,takže FAKT nevim čemu mám věřit... *9*
  • Kuk

Ten zpěvák má strašně malý zuby!!!! *9* *9* *9* *9*
    • Re: Kuk

ale krásný *14*
  • hlasovat!!!

hlasujte pro tuhle fotečku *14* a dávejte jen samý desítky!!! *14* *14* *14*
    • Re: hlasovat!!!

http://foto2.osobnosti.cz/97115.php ?7838
  • PRO KKÁÁÁJUUU

ano má...osobně to přiznal v jednom živm rozhovoru na mtv...je zasnoubenej....faninky brečte.... *8* *9*
  • JO no ...ALE!

jo no gerard je nádhernej...hlavně když je spocenej jako prase a lije z něj pot co:D...no co jsem byla na koncertě...tak polovička "faninek" odcházela sklamaná...nalijme si čistého vína...propocenej a mokrej Gee není k nakousnutí...ale já bych si do něj i tak kousla...a to pořádně...to je prostě chlap :P :Dprostě ho žeru.... *14* at si říká kdo chce co chce *16*
  • MCR

vim,že se to tu vomílá furt,ale Gerard je asi nejhezčí kluk,jakýho sem kdy viděla a ty jeho nádherný oči.. *14* .myslim,že černý vlasy mu sluší nejvíc.je tak krásnej.. *14* *14* .jinak maj úplně úžasný písničky,nejvíc se mi líbí asi i dont love you.škoda,že sem nejela na jejich koncik.hlavně ať to klukům z MCR dál tak skvěle šlape.
  • MCR lavuju

MCR sou fakt nej! A Gerard je nádhernej♥ *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit