Přejít na výpis diskuzí

Gerard Way

OSOBNOST 31.12.2006 
452 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou best

MCR jsou best!!!! Nej je jasně Gerard,ten má cool vlasy, ať´JSOU BLOND NEBO BLACK!!!A taky má krásný oči!!! Já ho prostě žeru!!!!!!!!!!
  • dotaz:)

muzu se zeptat, jestli nekdo nevite jestli ma nejakou pritelkyni, nebo manzelku...? vsude jsem to hledala, ale nenasla..... *9*
    • Re: dotaz:)

tady máš webovku s důkazem o zasnoubení
      http://www.buzznet.com /www/search/videos/gerard%20confirm s%20his%20engagement/ *4*
  • Vše nej k narozeninám

..Gee není krásnej...a všelijáký tady tydle mucinky mucinky slovíčka..(fůj) je to úchyl s nádherným hlasem..a proto je tak fajn..takže vše nej Gee:) *3*
    • Re: Vše nej k narozeninám

:D ano krásně řečeno...a přesně....on opravdu není moc pěknej...ale hen hlas má skvělej...a to je pak všechno skvělé
  • fakt borec

gerard je fakt borec*14* je úpa k sežrání jak už to tu hodněkrát zaznělo*3* ale nemůžu si pomoct to nenapsat...škoda že ho neznám nebo není takových jako on více...těch s těma klásnýma očkama *14*
  • Sou best!!!

Sou fakt božííííí!!!Sou prostě nej!V tom new klipu I don't love you má Gee hustý vlasy:)Zase černý, má je nakrátko jako ty blond *14* je to prostě slaďoušek!No prostě sou besťácký!!!Úpe to nej na světě!!!Miluju je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14*
    • Re: Sou best!!!

Gee už má vlasy na černo pěkně dlouho..to si asi něco zaspala...a slaĎoušek fakt není a nemusíš psát jak jsou besťácký to mi vímei bez tebe..a když je tak miluješ víš o nich vůbec něco jiného nž jen jak se jmenuje zpěvák? *1* *16* *16* *8* *13* *3* a ten klip je nejmíň podařenej ze všech co nahráli *5* *15* WAY DOWN -for you *16*
      • Re: Re: Sou best!!!

CHTĚLA BYCH VIDĚT TEBE JAK NATÁČÍŠ NĚJAKEJ KLIP. VĚČ MI, ŽE BYCH SE AJI ZASMÁLA...POCHYBUJU ŽE BY SI SE DOSTAL(A) AŽ TAM KAM SE DOSTALI ONI TAK SE RADĚJ ZAMĚŘ NA SVŮJ MOZEK A LASKAVĚ SE UKLIDNI *9* *9* *9*
        • Re: Re: Re: Sou best!!!

Cože??Spíš by ses měla zamyslet ty...tvuj příspěvek je trošku mimo...řekla bych...
        • Re: Re: Re: Sou best!!!

ty se uz uklidni!!!!

Konečně ňákej inteligentní příspěvek *3* no jasně že je Gee slaďoušek *9* já bych ho nejradši spapinkala...omg...co to ty lidi dneska dokážou napsat!! *8*

Ale náhodou ten klip je pjeknej:PTakže fakte newim co řešíš...

Já nemůžu za to, že spinkám *4* a že nám asi tak měšíc(možná 2)nešel net *9*...
        A slaďoušek jako je!:P
  • MCR hereos

MCR jsou prostě bezva kapelka, úžasný texty a tak....všechny songy nej, každej je originální. Naživo best (i když sem je neslyšela osobně ale z cd)*5*I když jsem původně chtěla napsat seriózní coment, neodpustím si to že jsou Gerard a Frank hot*3*...ale zase souhlasím s tím, že budou mít hnedka tunu fans, jelikož jsou do nich všichni zažraní jakmile uviděli WTTBP*9*. já osobně je poslouchám už od chvíle když jsem uslyšela Helenu (na am rádiu)...což je už delší doba... *5*
    • Re: MCR hereos

moooooc souhlasím...správný slova....jsem na tom taky tak...některý nový fans by potřebovali dostat po čuňi :D poslouchaj je taky proto že jsou díky té TBP tak slavní a jak by řekli ony "IN"...ale mě se teda moc to poslední cd nelíbí (jo sice tam krásně vynik geeho hlas kterej je super) přijde mi komerční a popovější než bylo dřív...starý časy sou nej....
      • Re: Re: MCR hereos

*3*
    • Re: MCR hereos

Jj,souhlasim s tebou....maj fakt sqělý texty a jsou originální...jenže SF z nich dělaj komerční sračky *9* *8* mně stačí když se někoho zeptam,jaká se mu libí písnička a on řekne WTTBP a že to Gerardíčkovi tak sluší,když má vlásky na blond...no nejradši bych šla blejt *9* ale Mikey to řek dobře: Slyšet děcka zpívat nový songy je asi ta největší odměna. Obrovská odměna. Protože ty děti to pochopily, jsou to praví fanoušci. Ne jen ti sezónní, co nás mají rádi jenom kvůli jedný písničce nebo pro to, jak vypadáme nebo tak. Slyšíte, jak reagují na muziku." *14* ReSpEcT Mikey *3*
  • The best!!!!!!!!!!

Am not ok je nádherná písníka......Fakt úplně boži....a Helena....no, prostě nemám slov!! *14* *4*
    • Re: The best!!!!!!!!!!

...Buch... *3*
  • pls pls

Ahoj...Alco(jaxi přidávala fotky:) myslíš, že bys mi mohla poslat ty fotky cos k Gerardovi přidávala?Díky moooooc:)(mě se to totiž nece všecko stahovat:) *14*
  • Gee

Gee se po 6 letech rozešel se svou holkou, takže ne. Ale upřímně je mi ho líto, i když ho miluju. *9*
    • Re: Gee

Jo,to mně je ho taky líto *9* neboj,on tě taky určitě miluje *1*
  • mcr

fakt nevim co je to pákář..asi ten co hraje na biví, fakt nevim:D:D:D,asi nějaký nový rádovby punkrokový výraz
    Jinak Mcr jsou super kapelka..ale byli už dřív, ne je tehdy, kdy jejich klipy začali vysílat v TV *5* *14*
    • Re: mcr

Na bicí??Na ty hraje přece Bob,tak proč by měl bejt Ray pákář??Jinak taky nefim co to znamená,asi něco v tom smyslu že je prostě dobrej :D a souhlasim že byli dobří i předtim než se objevili v TV,což většina populace nekápe a každej se rozplývá jak je Gee krásnej a jak supa zpívá-přitom viděli jednu písničku WTTBP v televizi *10* *9* a machrujou,já tak nesnášim ty blbý fans který se chytaj na to,co je in-ted místo TH budou poslouchat pro změnu MCR *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit