Přejít na výpis diskuzí

Götz George

OSOBNOST 31.12.2006 
30 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Schimi jak jsem ho viděl na festivalu ve Zlíně mě opět přesvědčil, jakej je to charismatickej člověk, hold, když to v někom je...
  • Super! *5*
  • artaius

Götz

*4* Moje celoživotní platonická láska-Shimi......... *14*
  • Já Gotz George miluji také a moc a taky si sním o tom se sním někdy setkat
  • MartinDyntar
    Jeden z nejlepších německých herců své doby známi jako svérázný, neformální a nekonvencni a neuplatny policejní komisař Horst Schimanski pro mně exceloval v novějších dilech Schimanskeho jakými kupříkladu byli Azyl, Den Matek anebo Zločin a Trest. Těžko se mně ty dily blíže popisují a upřesňují, dlouho jsem je neviděl, kriminálky dnes vůbec nesleduji, ale herecké výkony Götze Georgeho v nich stále stojí za divácký zájem a za pozornost. Nebit přesvědčivých hereckých výkonů prave Götze Georgeho tak Schimanskeho nejspíše už vůbec nesleduji. Možná se nejedna ani tak moc o filmový děj kriminálky jako tím spíše více o upřímný a věrohodný charakter obycejneho čestného i když neformálního a svérázného tvrde pracujícího člověka jaky v nem sehrál a ztvárnil. A to divácky i kritikou zcela úspěšně. Proto úcta a cest jeho památce.
  • MartinDyntar
    Götz George hrál komisaře Schimanskeho nejlíp v dilech jakými byli Azyl, Den Matek nebo Zločin a Trest. Tak Götz svymi hereckymi vykony exceloval.
  • MartinDyntar
    Nesmí se zapomínat na Schimanskeho. Dily jakými byli Azyl, Den Matek nebo Zločin a Trest patřili k tem lepším a k divácky ceněnym. Divácký jinak úspěšný seriál Kobra 11 se zameruje především jen na přehnanou akci a nic než akci. Tahle amerikanizace německých seriálu je pro dnešní dobu typicka. Ale ja mám raději když národní kinematografie je necim a v něčem hluboce specificka, je svá a odlišna už právě od te americké či hollywoodské produkce.
  • Schimanský je super chlapík , ale akorát udělali chybu že v nové řadě mu zemřel jeho přítel . *16*
  • MartinDyntar
    Nejlepší dily Schimaskeho, jakými jsou rozhodne Azyl, Den Matek nebo Zločin a Trest.
  • Herce Gotz George jsem měl moc rád,a jako Schimi byl absolutně dokonalý.Čest jeho památce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit