Přejít na výpis diskuzí

Hana Hegerová

OSOBNOST 11.5.2007 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přání

Milá paní Hanko
    Dnešním dnem Vám od srdce přeji všechno
    nejlepší k narozeninám,ale hlavně,aby
    Vám přálo ještě zdravíčko! *4*
  • Re: Re: Začiatok

Nevíte někdo, kde by se film naděje dal sehnat? Nemáte jej někdo? Už dlouhou dobu ho sháním a stále marně. Děkuji
  • Re: Začiatok

Chybí také film Naděje K.Kachyni(dle předlohy J.Procházky)z r. 1963, kde hraje s R.Hrušínským.
  • Začiatok

V životopise chýba:
    Pani Hegerová ako p.Čelková na začiatku svojej kariery hrala v divadle pracujúcich v Považskej Bystrici.
  • terulka1

narozeniny

paní Hano Hegerová přeju vám vše nejlepší k včerejším narozeninám hodně štěstí a zdraví a dobré koncertování *1* *14* *14*
  • Hana Hegerová

Milá paní Hanko
    Příjměte ode mne gratulaci k vaším
    dnešním narozeninám.
    Přeji hodně štěstí,zdraví,pohody. *4*
  • terulka1

Super zpěvačka

Paní Hana Hegerová je má nejoblíbenější zpěvačka byla jsem i na jejím koncertu mám jí strašně ráda jako zpěvačku i jako herečku *14*
  • Hana Hegerová

Paní Hanu obdivuji šarmantní dáma.
    Velká šansonierka.U mě sklízí obdiv.
    Paní Hanku hrozně ráda poslouchám.
    Meditace-relax.Dobrá i herečka.
    Je stejně stará jako moje matka.
    Prostě si jí nesmírně cením.
    S pozdravem! S Úctou!
  • tommokros

Re: Re: je NEJLEPŠÍ !!!!

vím... a souhlasím s tvými slovy. máš - li čas, chuť a zájem, mrkni na http:/tommokros.webgarden.cz a najdeš mnohem víc...
  • nikousek12

JOU

jou je dobra protoze zpivala v cesky Rapublice s james cole orion hugo toxxx takze v poho:D *3* *3*
  • Re: je NEJLEPŠÍ !!!!

Tak tímhle jako bys mi mluvil z duše. Já Hanku Hegerovou poslouchám sice teprve něco přes rok, ale je pro mě nenahraditelná. Skutečně pomáhá ve zlých i těžkých chvílích a dokáže vždycky pohladit po duši.Je prostě dokonalá a úžasná..
  • tommokros

Re: písnïčky

*3*
    písničky, které uvádíš mám všechny, i "řekni mi mámo"... klidně se ozvi, pomůžu.
    více kontaktů na mne najdeš na
    http://tommokros.webgarden.cz
    - tak se ozvi.
  • Re: Koncert:-)

Ahojte, byla jsem na koncertě v Brně 28.10. a paní Hana byla naprosto úúúúúúžasná!!! Akorát jsem si nemohla zazpívat - moc se to nehodilo:-( Ještě že mám doma sluchátka a když děti usnou, tak si to můžu od plic užít *1* *1* *1*
  • tommokros

je NEJLEPŠÍ !!!!

Paní zpěvačka Hana Hegerová mi hodně pomáhá ve zlých a těžkých chvílích... Její šansony jsou pohlazením po duši a prostředkem k léčbě splínu a bolístek... Mám ji dlouho, dlouho rád!!!

více na stránkách web:
    Tomíkova všehochuť
    - klidně stránky navštivte...
  • Re: Re: Re: Re: písnïčky

Oprava.. Už jsem ji našla
  • Re: Re: Re: písnïčky

Tak to bohužel nemám, ale kdybych ji sehnala, tak se ozvu.
  • Koncert:-)

Zdravím. V listopadu se chystám na koncert v Českých Budějovicích. Tak už se moooc těším, protože Hana Hegerová je prostě úžasná... *4*
  • Re: Re: písnïčky

a nemáš náhodou písničku od Hanky: Povedz mi otec? V češtině je natočená jako
    Řekni mi mámo, ty přece všechno vía všechno znáš, to co je kolem nás.......
    pokud ji máš nabídni díky
    Zdenka *3*
  • ...

A ještě jsem zapoměla.. Na lidech je forum Hana Hegerová, tak kdyby měl snad někdo zájem, tak se přidejte. Díky
  • Všechno nejlepší k svátku

Hanička Hegerová má dneska svátek.. Přejme hodně štěstíčka, zdravíčka, úspěchů, prostě všechno nej, nej!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit