Přejít na výpis diskuzí

Hana Hegerová

OSOBNOST 11.5.2007 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozvánka

Vážená paní Hegerová.
    Mám syna, který studuje 3. rokem malbu na AVU.Největším idolem je pro něj Edith Piaf a Vy.Piaf se často objevuje na jeho obrazech.Ač je ještě hodně mladý, mívá v Praze výstavy.Nevím, zda to není troufalost, ale chtěla bych Vás jeho jménem na jednu pozvat.Koná se 5.6. 2008 v 19 h. v Mad baru,Plaská 5,Malá strana.
    Moc Vás zdraví Jiřina Folerová.
  • úžasná zpěvačka

Když mi jedna osoba tak před 3 měsíci nadšeně líčila, že byla na koncertě Hany Hegerové, nijak zvlášť mě to nebaralo. To jméno už jsem slyšela, znala jsem akorád tak písničku Levandulová a tím to pro mě haslo. Ale po tom rozhovoru mi to nedalo, sedla jsem k počítači a začala hledat nějakou písničku od ní, abych měla alespoň nějakou představu. A musím říct, že jsem jí úplně propadla. Její písničky a hlas jsou fakt jedinečný. Už jsem si sehnala 4 CD a poslouchám je pořád dokola. Je mi 17 a někdy lituju, že jsem se nenarodila dřív. Vždyť byla tak nádherná hudba... Paní Hegerová prostě naprosto dokonalý hlas, přednes, jedinečný styl. Ať žijou její šansony!
  • Re: písnïčky

Ahoj. Kdybys chtěla tak některé z těch písniček mám
  • dáma šansonu

Byla jsem na koncertě paní Hany Hegerové 8.4.2008 ve zlínském divadle.Byl to pro mě fantastický zážitek.Hluboce se skláním před jejím výkonem.Ve stoje apludovali všichni návštěvníci koncertu.Ještě jednou děkuji.
  • písnïčky

Zdravím všechny... měla bych malou prosbičku... potřebuvala bych pár písniček od hany hegerové... kdyby je náááhodou někdo všechny měl... tak se mi prosím ozvěte... tady je seznam...
    -Bože můj já chci zpět
    -Lásko má
    -Lásko prokletá
    -Potměšilý host
    -Pojď ál
    -Hry
    -Starožitnosti
    -Mylord
    -Gabriel
    -Vůně
    -Kolotoč
    Kdy by tohle náhodou někdo měl tak se mi určitě ozvěte... moc vás všechny prosím... ahoj... jana
    *3*
  • Re: Re: VELKÁ DÁMA

Taky mi často schází na obrazovce... Vzpomínám hlavně na společný koncert s Jarkem Nohavicou v Telči na zámku a pak setkání s diváky... Skromná, krásná DÁMA... Díky za krásno, paní Hegerová!
  • Re: VELKÁ DÁMA

Je to herečka a zpěvačka, jakých je málo v této republice. Měla by být na obrazovce pravidelně.
  • VELKÁ DÁMA

25.8.2007,23:00 hrad Okoř.Neuvěřitelný zážitek!Tato VELKÁ DÁMA předvedla opět jedinečný výkon a nedala lidem šanci přemýšlet o životě jinak,než pozitivně.Hluboce se skláním před Vaším uměním,paní Hano Hegerová!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit