-
Týna Zábranská
Ahoj tady vaše fanynka Týna Jak se máte holky?A vy co sem píšete,že 5angels a diamond cats jsou hrozný tak se běšte už a vycpat,protože už jste trapný a závidíte jim.A manažér 5angels není debil nebo blbec on jenom udělal malou chybu no,vy stoho naděláte jse vůbec lidi?Asi ne co?Taky si to myslim.A jinak už moc nefandim 5angels protože je vyměnili,ale fandím diamond cats.Takže je nikde nepomlouvejte,ani 5angels a ani diamond cats nenadávejte jim atd...Ps:jse hlopí blbí že sem tydle vulgárnosti píšete hambavám vy hnusáco hnusný.Tak zatím ahoj diamond cats a at vám to ve škole i na skouškách jde ahoj vaše Týna Zábranská *4* *3* *14* *4* *14* *3* *1* *1* *5* *15* -
Proč
dáváte tak špatné průměrné hodnocení u fotek,když je tak nádherná? -
ahoj precetla jsem si vase zpravy je super byt ve skupine jsou tam super holky jsme velke kamosky piste mi dale s laskou hanka hladikova *4*
-
-
Ne díky ,psát fejkovi vážně nebudu!!!
-
-
Jste moc dobrá skupinka a hrozně moc se k sobě hodíte.
Přeju vám to :D -
Ahoj já jsem vaše nej fanynka a strašně vás obdivuji jak tak malé můžete být tak velké hvězdy. Mě 13 a chtěla bych vědět jak jste se těma hvězdama stali tak prosíím jestli tohle budete číst tak mi napište na tento email: tercag@seznam.cz a moc vám děkuji... :D *1*
-
Ahoj ja so tvá naj faninka a naj spievaš
-
Haničkaa
Hanča :) to je suprová holčina :)) *14* *4* -
-
Re: Haničkaa
tak už ji tu teda dali *3*
-
-
hanča
od kdy je hanča v 5angels? *3* *3* -
-
Re: hanča
od 19.07-09 je hana v 5angels
*3* *3*
-
-
adkamatka
moc se k 5angels nehodí -
5angels
5angels byla dosut nej skupina jakou jsem znala ale ted jak odešla Dianka tak uz není taková jako byla predtím